Kveldskos på terrassen

NÅ KOSER VI OSS!

Jordbær og krem er så nydelig! Av en eller annen merkelig grunn, har jeg fått skikkelig dilla på krem. Jeg har seriøst aldri før likt det! Men det er det som er så rart med meg. Jeg spiser på en og samme ting, helt til jeg går lei. For litt siden spiste jeg bare melkehjerter! Haha, jeg spiste det seriøst hele tiden, og kjøpte aldri noe annet. Det samme kommer til å skje med krem! Om en måned, så klarer jeg ikke tanken på det, eller noe som helst som har med kremfløte å gjøre. Det høres helt sinnsykt ut når jeg skriver det ned.. innser det selv. Men slik er livet mitt, velkommen!

Jeg har forresten tenkt litt på å fikse terrassen vårs. Har vært å sett på litt andre utemøbler, faktisk. I tillegg ønsker jeg å få ut noe lys, men finnes det noe som går på batteri? Helst en fin “lampe”, man kan sette på bordet eller henge opp med en spiker. Vet ikke om dere fatter hva jeg mener..Ellers ønsker jeg å bestille en fin utematte og kanskje skaffe litt blomster. Det hadde vært sykt koselig i alle fall.

Fremdeles er de fine!

 

HÅRSPENNENE ALLE BRUKER!

Nå virker jeg så 2009, hvem har vell ikke allerede sett disse. Altså, det begynner å bli et par måneder siden jeg kjøpte de, men har kun brukt de 1 gang. De blir veldig mye brukt her hjemme, men sjeldent ute. Det ble ikke heeelt min stil, men herregud – de er mye penere å feste håret med, enn vanlige fliseklemmere. Og bare så det er sagt, de er helt perfekt å bruke på jobb. Skulle gjerne hatt et par mindre spenner som likner på disse!

Hvilken av disse likte du best?

Min personlige favoritt er den største spennen i leopard, bare fordi den passet meg bedre. Følte den andre spennen ble litt for “cute”. Til hvilken frisyre bruker jeg disse? Som regel bruker jeg hårspennene kun for å få vekk håret i ansiktet, slik du kan se på bildene. Ellers liker jeg å ta alt håret bak, og feste det bak på hodet. Som regel bruker jeg disse mens jeg lager frokost, blogger eller er på jobb. Det er liksom kun da de blir brukt, men da er de også gull verdt!

Ukens skjema

LITT TANKER

Jeg blir helt uten pc fra og med , vet ikke helt hvordan mobil-blogging blir. Heldigvis bare for to dager. Skal ikke legge skjul på at jeg er svært avhengig av å ha en pc, ikke kun for blogging. Men også ellers.. Æsj, det suger. Kanskje på tide å få fingeren ut av ræva å kjøpe seg en ny en. Ellers har energi nivået mitt vært lavt, vet ikke hva det kommer av. Spiser D-vitaminer og jern som en gud, kan umulig ha noe med det å gjøre! Kjente at alt ble litt bedre når jeg så Nelly pakken komme.

_____

Mandag:

Bruke mandagen godt til jobbing!
Får besøk senere på kvelden.

Tirsdag:

Foreløpig har vi planlagt grilling, nam.
Fikse en liten bursdagsgave til finingen!

Onsdag:

Lunsj date med kjæresten.

Torsdag:

Trene.
Et lite telefonmøte jeg er nødt for å huske på!

Fredag:

Prøve å få gjort litt forberedelser med bloggen, har et par
innlegg jeg ønsker å gjøre klart. Slik at jeg kan ta helg med god samvittighet.

Lørdag:

Bursdagsfeiring, woop fucking woop!

Søndag:

Ingen andre planer enn å bare slappe av!

 

 

En god start på uken er alt

SOLSKINNSVÆR OG BARE LYKKE, GOD MORGEN ALLE!

Altså, jeg er usikker på om jeg vipper mellom blåmandag eller den fineste dagen noen sinne på lenge. Våknet til at rommet var på sitt varmeste, selv når jeg prøvde å lukke opp vinduet. Stuen kokte, og har vell lært fra nå av at persiennene burde være nede. På samme tid er det jo ingenting som er bedre enn å våkne til fint vær! Jeg får i hvert fall super masse energi, kontra når det regner og er grått ute.

Nå venter jeg bare i spenning til å få hjem alt jeg har bestilt (masse klær), i tillegg gleder jeg meg til lunsj på terrassen! Tenkte å sette ut masse bær, og lage krem til jordbærene. Tror det blir mange lunsjer ute fremover! Litt synd at vi enda ikke har skaffet oss en grill, for jeg har så lyst å grille. Forhåpentligvis har vi en om 1 uke eller 2. Og da mine venner, da er det grillings. Nå burde en av venninnene bare skrive pm “jeg er med!”. Noen som har forslag til veggen bak meg på soverommet, burde jeg sette inn et par bilder, hyller, ett eller annet for at det ikke skal se så tomt ut? Hva syns dere?

Denne uken er også full med planer! Bare å hive seg rundt 😍

Ukens spørsmål

PENGER PÅ BLOGG, DRAMA, FYLLA ++

Er det mange du vet om som ikke liker deg, eventuelt mange uvenner?

Jeg har ingen uvenner. Men om det er folk som ikke liker meg, det er det helt sikkert! Man kan ikke bli likt av alle, og det syns jeg er helt greit. Jeg er ikke så veldig fan av absolutt alle i denne verdenen jeg heller. Tenker uansett det er mer viktig å bruke tid og energi på de som liker deg, enn de som ikke gjør det. Letteste er å gi litt faen i blant!

Er du i møte kommende på fylla, føler du selv?

På fylla enda!! Haha! Ting som skjer på fylla er jo noe alle burde ta med en klype salt. Ikke at fylla er en unnskyldning for noen ting, det er ikke det jeg sier. Men jeg fikk for eksempel en melding i går “åsså kom du ikke å sa hei til oss rundt bordet engang..” – altså unnskyld meg, men du som faktisk så meg, kunne jo kommet fram selv. Det er det jeg mener; på fylla er man gjerne litt mer vimsete, så om man kanskje ikke er veldig i møte kommende så er kanskje det grunnen. En shot for mye og man er opptatt med noe helt annet! Men ja, jeg vil påstå at jeg er like i møte kommende med andre mennesker på fylla, som det jeg er ellers. Jeg elsker å møte nye folk!!

Du ser smashing ut for tiden! Hvor mye veier du?

Herregud altså, dette kommer jeg aldri til å svare på, noen sinne.

Hvor mye tjener du på bloggen?

Det kommer helt an på sponsorer og diverse ting.

Hva handlet all dramaet du var innblandet i?

Oi! Det ønsker jeg dessverre ikke gå ut på bloggen med, da dette er en privat greie. Dessuten var det aldri noe jeg, var innblandet i. Eller, det var aldri jeg som startet det, og jeg hadde på ingen måte tenkt å lage noe styr ut av det. Men om folk ikke klarer å respektere meg, og alltid er der for å lage kvalme, så avslutter jeg heller et vennskap. Det er ordnet opp i nå, og ting er egentlig veldig greit. Jeg bryr meg ikke så mye for å være helt ærlig! Syns bare det er latterlig 😃

About last night

INNFLYTNINGS- OG EUROVISIONS PARTY 🥂

Goood søndag alle! Gjett hvem som våknet i en strålende form i dag? Det var meg det, utrolig nok. Hoppet rett opp av senga, og har kommet så langt som å rydde hele gangen og badet. Nå er det skinnende rent! I går kveld hadde venninnen min innflytningsfest, (og herregud for en skam å komme på innflytningsfest, uten innflytningsgave). Jeg lover å kjøpe dere noe, jeg er bare litt treg. Noen her som er gode på slike gaver, hva pleier man å kjøpe? Eventuelt hva tror dere er praktisk å kjøpe inn til de? Jeg satt først å tenkte på blomster, men jeg vet ikke helt. Når jeg passet katta demmes, så var pusien helt vill etter plantene. Kanskje noe annet, slik at ikke pus føler det er en gave til bare henne..

..Det var sykt koselig i går. Bare latter og hygge hele kvelden! Vi startet selvfølgelig med å se på Eurovision, sang litt med og koste oss med noe godt i glasset. Vi fikk også utdelt et A4 ark med alle landene som deltok i Eurovision, hvor vi gav poeng til dem. Jeg skjønte helt ærlig ikke mye av det, men det var morsomt å se hvor uenige alle var. Da Norge kom på tven, ble det liv å røre i alle sammen. Syyyykt gøy, kan vi gjenta kvelden? Deretter tror jeg vi alle ble ganske blanke egentlig. Tror meningen var å sammenlikne poengene vi gav, med hva de fikk. Haha, jeg hadde i hvert fall rotet bort A4 arket før den tid. Noen av oss skulle også egentlig i seng etter dette, men endte opp på byen istedenfor. Vellykket kveld!

(Skulle veldig gjerne delt bilder av festen, men jeg vet liksom ikke hva folk syns er greit og ikke. Og jeg orker liksom ikke spørre alle og hver en “kan jeg sette dette på bloggen?”..Kanskje jeg slenger inn noen bilder på innlegget senere i kveld under ukens spørsmål, vi får se.)

Årets beste dag

HIPP HIPP!

Hei gjengen og god 17.mai (litt på etterskudd)!! Håper dere har hatt en helt fantastisk fin feiring. Og til de som tilbragte dagen på jobb i går; dere settes mer pris på, enn hva dere selv tror. Dere som sørger for at de som er syke, kan ha en så fin feiring som overhode mulig. Dere som sørger for at alle skal ha det trygt og godt. Dere er amazing, en stor klem fra meg. Jeg har hatt tidenes feiring, og poppet champagneflasken allerede 09:23. Kan trygt si jeg sovnet raskt da vi kom hjem rundt ettermiddagstid!

Vi var litt uheldig med været vil jeg påstå, det var ganske kaldt! Men vi nøyde oss veldig med at det ikke regnet! Vi så på toget, og dro senere på en uteplass. Jentene var tørste, så da ble det selvfølgelig Cava! Deretter dro vi faktisk dit vi luktet kake og masse underholdning. Jeg har forspist meg, og det er ikke tull. Ingen skal nevne kake til meg fremover, nå blir det havregrøt og kyllingsalat i hvert fall 5 måneder fremover i tid. Nei, dette var virkelig en vellykket 17.Mai feiring!

I siste liten as always

MIN FØRSTE BUNAD

Jeg har lenge ønsket meg en bunad å gå i, på 17.Mai. I fjord var jeg faktisk på nippen til å kjøpe, men på grunn av prisen ble jeg ikke gjøre det. Jeg var også usikker på hvordan bunad jeg ville ha! Men herregud, selvfølgelig ønsker jeg meg en bunad som beskriver hvor jeg kommer fra. Hjemplassen min. Denne er ekstra spesiell for meg også, da jeg har fått den fra bestemor. (Jeg kan ikke få takke deg nok!).

Jeg vet bestemor har brukt denne selv, mange ganger. Og da føler jeg også den betyr litt ekstra mye for meg! Jeg gleder meg masse til å bruke den.

..Vakreste finnmarksbunaden!

Husker dere jeg fortalte dere om å pusse sølvet? Det har jeg fremdeles ikke gjort. Klokken har bikket 00:00, og for 1 uke siden skrev jeg “skal pusse sølvet med engang etter blogg innlegget, ellers ender jeg med å gjøre det 5 minutter før bruk”. Hva skjedde siden bunadssølvet ikke ble pusset? Jeg glemte det av. Heldigvis har jeg sølvpuss, så det må gjøres helst nå.

KOOOS DERE MASSE PÅ 17.MAI!

En sånn dag

HEEEI FININGER!

Jeg har hatt en skikkelig slapp dag i dag etter jobb. Vi har spist taco (midt i uken jeg vet), og sett litt på serie. Altså, om dere noen gang skulle få et spørsmål om hva jeg spiser mest, si taco. For å få et pluss poeng kan dere også slenge med “men hun elsker også laks, bare alt for lat til å lage det”. That`s the truth. Ellers har jeg endelig fått bunadsvesten min tilbake! Som jeg nevnte skulle den bli sydd inn, så nå passer den helt perfekt og er klar for bruk. Vi har også kjøpt tidenes 17. Mai flagg som henger utenfor ytterdøren vårs.

And hey, guess what! Jeg har bestilt en bukse i slangeskinn mønster, altså dayym. Det er uten for min komfortsone, men jeg klarte ikke dy meg. Klesstilen min er verdens kjedeligste, så tenkte det var på tide å gjøre noe med det. Slangeskinn er vell egentlig på tur ut, men ser det ut som det bryr meg? Syns klærne var dødsstilige, klarer ikke vente med å dele antrekksbilder! Bestilte også et par nye hæler jeg kan feste i på sommeren, woop woop! Det hadde faktisk vært sykt bra om tingene hadde kommet før helgen, men det er kanskje for godt til å håpe på!

Håper dere får en fin dag, muss!

Jeg er så dritt lei av mathysteriet

..TIL DERE SOM MENER DET IKKE HJELPER PÅ

Jeg har fått nok, og jeg er lei av å holde kjeft. Hver gang jeg legger ut et mat innlegg / eller i det hele tatt bilder av dyr, får jeg kommentarer på hvor forferdelig jeg er som menneske. Jeg skrev et innlegg for 1 uke siden, “vurderer å kjøpe meg en hund”. Dere kan gjette hva slags kommentarer jeg satt igjen med, sletta en etter en. Det var et helt uskyldig innlegg, som skulle være koselig å lese. Jeg har aldri prøvd å provosere på noen som helst måte, med innleggene mine.

Det finnes veldig mange flotte veganere her ute, som inspirerer og motiverer folket rundt, til å gjøre det samme. Og det er helt fantastisk! På grunn av dere så har jeg gjort mange tiltak i hverdagen min! Uheldigvis finnes det mange der ute, som driter i om du prøver. Det er liksom ikke godt nok. Kanskje, dersom du legger om livsstilen med engang. Skulle bare ønske det var flere som satte pris på at folk gjorde litt, istedenfor ingenting. Alt hjelper, og det er derfor jeg skriver dette innlegget.

“Skal du kjøpe hund? Du av alle mennesker? Du bør kanskje først vite hvor mange dyr du er med på å drepe ved det du spiser”
“Du er det mest grusomme menneske jeg vet om, tenk at du kan kose deg med et dødt dyr på fatet ditt”
“Dersom du tror at du redder verden ved å ikke spise kjøtt en gang i uken, så er du passe på bærtur”

Kjenner jeg blir så irritert, det koker over. Dere sku hørt meg tidligere i dag, stod for meg selv og bannet på kjøkkenet. Jeg lager en brødskive med servelat og får hele armyen etter meg. Jeg respekterer valget deres som veganere, kan dere respektere mitt? Jeg har mange ganger erstattet kjøttdeig med bønner og valgt soyamelk frem for vanlig melk. Jeg har hatt både kjøttfrie dager og til og med kjøttfrie uker. Kom ikke til meg deretter, å si jeg ikke bryr meg. Jeg er så dritt lei av dette mat hysteriet.