Dette viste dere ikke om forholdet vårt

FORHOLDET VÅRT 💏

💭 Vi flyttet sammen bare måneder etter å ha møttes. Husker enda jeg ringte mamma å spurte om det ble drøyt, eller om jeg skulle kjøre på. Mamma svarte simpelt med “hvis det ikke går, så har man i hvert fall prøvd”, verre enn det var det ikke. Det var verdt sjansen for å si det slik, dagen måtte jo komme før eller siden uansett.

💭 Sammen har vi det sinnsykt morsomt, elsker at vi kan tulle så mye. Føler vi er veldig heldige som har et slikt bestevenn forhold, samtidig som vi er kjærester. Jeg trives veldig godt i selskapet til T, og vet han gjør det samme i mitt. Det er helt gull!! Deilig å ha en man kan tulle med, samtidig ha en man kan ligge i armene til. Personlig syns jeg det er sykt kleint med et skikkelig klissete forhold, sååå det dropper vi.

💭 Hos oss er det han som lager maten, mens jeg..blogger. Jeg kan ikke lage mat for 5 flate øre! Dere som har sett storyene mine vet vell egentlig alt om det. Alt jeg rører i, blir svidd eller smakløst. Husker jeg skulle lage middag en gang (følte meg så flink vet dere), serverte det pent på fatet og hadde stelt skikkelig i stand. Helt til T åpner kjeften å spør “Har du egentlig tatt krydder i den her maten? smaker jo ingenting“.

💭 Det vi krangler mest om er hvem som har ryddet mest og hvem som skal sitte hvor rundt matbordet og i sofaen. Så jævlig å skrive dette ned svart på hvitt, høres jo helt latterlig ut, jeg dør! haaha. Nei, men det er faktisk seriøst. Jeg var smart å valgte en taktisk plass rundt matbordet (slik at jeg så tven i stua samtidig som å spise middag) – og når T fant ut av dette, så satt han plutselig der en dag, og mente det var hannes plass. Og at JEG hadde stjelt plassen hans. Altsåååå..

Slik får jeg en skikkelig fin glød i ansiktet!

C L A R I N S  S K I N  I L L U S I O N

Jeg har prøvd vanvittig mange foundation opp gjennom årene, alt fra ysl, giorgio armani og chanel sine. Og de er fantastiske de også, mange av dem i hvert fall. Men Clarins sin foundation, skin illusion har vært helt magisk. Den dekker bra, tørker ikke ut huden og holder en helt fantastisk fin glød. Høres ut som et skikkelig annonse innlegg, men dette skriver jeg helt gratis. Så there you go!! Flere her som har testet denne fra før? Eventuelt noen som vet om en foundation som er lik denne bare i billigere versjon? Tips taes gjerne imot.

→ Se hvor sykt pent den legger seg på huden!!

Å finne en foundation man virkelig liker er alltid et eventyr, samme med parfymer. Jeg klarer det ikke. Kommer til å holde meg fast på denne og giorgio armani sin fremover. Mine to absolutte favoritter. Nå har jeg akkurat vært hos legen forresten, så det var en del av dere som spurte hva jeg skulle der. Var bare å sjekket skulderen, har fått en så sinnsyk smerte om nettene og når jeg sitter i ro. Har aldri skjønt hva det var, og føler ikke jeg kom så veldig mye lengere med det nå heller. Men vi får se, det kunne være muskulært og det kunne være senebetennelse. Så vi får krysse fingrene på at medisinen hjelper, og at det kun er muskulært!

Denne ukens planer

Det er skikkelig deilig når man ikke har en hektisk uke i vente, og man vet hvor mye tid man vil sitte med til overs. Vanligvis føler jeg ofte at ukene bare flyr av gårde, og at det alltid er fult opp med jobb. Men det kommer vell litt an på energi nivået mitt også! Til tross for en fryktelig dårlig start på uken (som dere sikkert forstår etter mitt forrige innlegg), så tror jeg uken fremover kommer til å bli grei. Jeg gleder meg såppas mye til sommerferie, og det holder motivasjonen min oppe!

DENNE UKENS PLANER

_____

Mandag: I dag var det kun jobb som stod på planen, så den er check!

Tirsdag: Legetime + Middagsdate med kjæresten + blogge 2 innlegg.

Onsdag: Trene med bestie + jobbe + prøve å få tatt bilder av alle klærne som skal selges på Tise. Jeg har drøyd det så lenge, at nå er det på tide å få gjort noe med saken.

Torsdag: Vaske hele leiligheta + jobbe + gå til innkjøp av ny pc + jobbe.

Fredag: Her har jeg faktisk ikke lagt noen andre planer enn å ta meg et glass vin. Haha, koselig.

Hva er deres planer?

Min dag i en lang jævla oppoverbakke

Hei alle, håper dagen deres har vært bedre enn min. Denne mandagen har vært langt i fra den beste for å si det mildt. Det er så typisk, når en ting tar slutt, så tar plutselig alt slutt. Dagen min startet veldig bra. La enda ut en story hvor jeg skrev “glad mandag“. Den var kortvarig si! Dette var første og siste gangen dere så en slik story fra meg, hahah. Først og fremst har jeg klart å rote vekk kamera ladderen, noe som bare er en irriterende ting å miste, heldigvis bare å kjøpe ny. Verre når selve maccen kortslutter og ikke vil skru seg på mer!

Tok med pcen godt under armene, og håpet det var noe som kunne fikses. Men så lett var det åpenbart ikke, altså fyfaen. Å betale 800,- for å sende den inn, og dermed krysse fingrene på at det (kanskje) ordner seg, for så å betale 800,- for å få den tilbake. I tillegg sier han bak kassen “det er ikke sikkert du heller vil få den fikset, siden det er en såppas gammel modell. Jeg tviler” – det kooooker. Garantien hadde selvfølgelig akkurat gått ut. Great!!

..and guess what. Denne frøkna er uten telefon også, eller nesten. Det bare passer seg så fryktelig dårlig at telefon også skal henge seg opp nå. Iphone jeg har er sykt gammel da, så har egentlig bare ventet på at den skal stoppe å fungere. Skulle bare ønske den kunne vart i noen måneder til. Jeg virkelig hater å bruke penger på slike ting, det er som å kjøpe nytt kjøleskap i mine øyne. Begynner å revurdere apple merket, selv om jeg er totalt frelst. Og ikke nok med det, men anklene mine verker så sinnsykt etter joggeturene mine. Så vidt jeg klarte å krabbe meg inn på Elkjøp å spørre etter hjelp. Dere kan se for dere alt dette, og det håpløse trynet jeg har gått med i hele dag.

Svarer på spørsmål!

Hvor bestiller/kjøper du mest klær?

Prettylittlething, Mytheresa, Zara, Nelly og Retro/Høyer

Hvordan reagerer du på hat kommentarer? Du uttrykker deg lite om det.

Bryr meg ikke så veldig, derfor føler jeg heller ikke for å lage drama av det.

Hvilken sminke bruker du til hverdags?

Trener du mye, og hvordan er kostholdet ditt?

Trener 3-4 ganger i uka, og kostholdet er helt rævva. Ofte hørt fra meg: “greit å spise litt sjokolade og potetgull siden jeg har vært å jogga i 1 time idag”. Med andre ord et veldig dårlig forbildet her dessverre.

Kan du vise mer av den nye leiligheten din? 

Satt faktisk å tenkte litt på det i forrige uka, fikk et spørsmål da også. Så selvfølgelig, skal fikse et innlegg snarest.

Kunne du tenkt deg å være med på noen tv program?

Farmen kanskje, eller 71 grader nord. Hadde vært dritgøy å være med på paradise, men tror fylla kveldene mine hadde blitt en skandale på tv.

Noen svar i hvert fall, dødsgøy med så mange spørsmål!! Kommer en del 2 senere.

Søndags kos ☁️

D E I L I G  S Ø N D A G

Tusen takk til alle som er her inne å leser, alle som sender snaps av at de leser bloggen, alle som deler den. Dere har gjort søndagen min fryktelig bra så langt. Om ikke jeg har verdens beste venner, så vet ikke jeg. Ikke minst de fineste leserne.. okei, nå ble det litt mye. Jeg merket det selv, haha sorry. Jeg ligger i hvert fall enda i senga og leser gjennom litt meldinger på instagram. Tenker kanskje jeg burde kjørt i gang en liten spørsmålsrunde – enten i kveld eller i morgen? Var usikker, følg meg på @benedikteporsanger så får dere sjekket storyen om hva jeg finner ut.

FJÆRLAMPEN

..Er fra Eos (i den største modellen).

Jeg ble forresten ikke å dra ut i går, noe jeg takker meg selv for i dag. Det er så sinnnsykt digg å våkne uten fyllesyke! Tenker jeg skal prøve å komme meg opp fra sengen snart, og få gjort noe ut av dagen. Jeg var glad for at vi endelig har fått pluss grader her i Finnmark, i tillegg til bare veier. Tenkte med engang ikea!!! Det trengs virkelig en ikea tur: skoskap må vi kjøpe, tv benk, garderobe til boden.. men neida, det er meldt minus grader og sne til neste uke. Altså fuck my life. Det verste jeg vet, er å kjøre bil på sne/is/glatt føre. Sitter i hver sving “brems ned!! herregud du idiotkjører jo, ikke så foooort”. Hahah livredd.

..Håper dere får en fin søndag, klem!

Latest obsession

Skal jeg ut i dag, eller ikke? Alltid et dilemma. Typisk meg å bli med i siste liten! Og det blir alltid kaos: river ned alle klærne fra klesskapet (for å håpe jeg finner noe å ha på meg), sminke spredt overalt..nei, kanskje jeg bare bestemmer meg med engang for å bli hjemme. Det høres mest fornuftig ut. Ut eller ikke, sjekk disse ↓

Ø R E R I N G E R

..i leopard og gull 😻

Jeg døøøør, de er så sykt fine. Øreringer i gull har jeg alltid siklet på, men leopard ringene er enda mer stunning! Gi meg flere, plis. Mamma så bare dumt på meg når jeg fortalte fetisjen på leopard “er ikke det litt gammeldags da?” hahah! Jeg tror faktisk mamma syns øredobbene var greie, men mer at skjorten jeg letet etter, kunne hun ikke forstå seg på (den var leopard den også). Setter veldig pris på en ærlig mamma da, ingenting er bedre enn det. Hah, elsker deg mest. Må jo være noen her ute, som syns øreringene er like stunning som det jeg syns? Ellers må man kanskje revurdere stilen sin.

Apple crumble for the weekend

Du finner oppskriften på smuldrepaien her ↵

Endelig lørdag og fri helg, det er deilig. Jeg sov faktisk helt til 11 tiden idag, det er ganske lenge i for meg, jeg som alltid er våken tidlig. Derfor ble det også en veldig sen frokost på oss! Men se hva vi har lagd da, smuldrepai med epler og havregryn, yum! Det var skikkelig uvant å spise, for jeg er vanligvis ikke typen som liker varm frukt. Ska jeg lage noe godt, så er det baguetter eller horn liksom! Der har dere meg.. Men det var overraskende godt.

..Tusentakk for en helt nydelig oppskrift Eirin 😋

Nå skal jeg dra rett på butikken, handle inn litt pizza ingredienser og bare nyte fri helga maksimalt. En artig ting om meg selv, som kanskje ikke alle vet – haha, og det er at jeg aldri klarer å ligge på sofaen en hel dag. Når jeg sier “åh, nå skal jeg virkelig slappe av”, så kan det bety flere mil på ski, lange sykle turer, rydde og vaske hele leiligheta..alt annet enn å ligge på sofaen. Så nå kan dere tenke dere hva jeg skal, rett i klesskapet å sortere alt jeg skal selge – og ikke selge.

Ha en super fin lørdag, kos dere masse!

Oppussing prosjekt

Jeg har sett meg så lei på boden, at nå er det på tide å få gjort noe. Klarer ikke telle på en hånd, hvor mange som har reagert med “Hvorfor pusse opp boden?? Er ikke det litt unødvendig?” – Nei, jeg syns absolutt ikke det. Slik som boden er nå, blir den brukt til et roterom hvor ingen har kontroll på noen ting. Og roterom er det verste jeg vet, for da har jeg ikke aning på hvor ting er – og det er heller aldri plass å bevege seg inn dit. Haha, om man er heldig klarer man å lukke opp døra uten at det ramler ting ut.

Jeg vil bli kvitt de gule veggene, ikke at fargen er den verste, for fyffff hvor mye hull og sprekker det har blitt i alle kanter. Jeg gleder meg til å få fikset det! Dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til å sette inn noen små garderobe hyller + skap inn her. Det kommer til å bli fint. Kanskje sette opp en lysekrone i tillegg ✨ Can’t wait! Bare å hive seg i gang før man skal rydde vekk vinter stæsjet og si hei til vår og sommer! Anbefaler dere å sjekke tise kontoen min. Vet på forhånd at det er alt for mye klær og sko som blir å selges. Oppdaterer dere senere med boden, ønsk meg lykke til!

..God helg fininger ♥