Jeg har bikket til å være introvert

..IS THERE SOMETHING BEETWEEN INTROVERT AND EXTROVERT? 

Det er sikkert ingen som tror meg når jeg sier dette, for jeg er en veldig utadvendt person som elsker å dra på byen, møte nye mennesker og finne på noe. Men..det er alltid et men. Det er vanskelig å forklare nøyaktig hvordan jeg føler det, så jeg velger heller sette opp noen punkter på forskjellige situasjoner som beskriver livet mitt veldig godt og enkelt. En ting som er viktig å påpeke, er at mange introverter er veldig gode på å tenke, jeg er mer utadvendt på den delen. Finnes det noe midt i mellom? Da vil jeg helst plassere meg der, haha! Men Jeg vil kanskje anse meg selv mer som introvert enn ekstrovert. Jeg var helt klart ekstrovert før!

. . . . .

 

 ♥ WHY I FEEL LIKE AN INTROVERT ↓

· Av og til får jeg en følelse på at vil jeg ut på byen, vil jeg ha besøk, vil jeg ut å reise, vil jeg ta en lang roadtrip. Men etter en time eller to kan jeg føle det stikk motsatte. Da vil jeg plutselig ingen av delene lenger, det eneste jeg vil da – er å gjøre mine egne ting. Trene, blogge, chille med serie, you name it.

· Med tanke på at jeg er så utadvendt som jeg er, og at jeg byr såppas mye på meg selv – er dette det punktet som får meg til å tvile på om jeg er introvert? Ikke det at introverter ikke er glad i å møte folk. Men jeg er mer personen som snakker, enn tenker. I mange tilfeller hvor det er mange ukjente fjes er jeg naturlig nok litt mer tilbaketrukken, men med kjente fjes er jeg kanskje ikke den som er mest stille.

· Smalltalk. Å herregud som jeg hater det!! Nei og nei og nei og nei.. haha! Min måte for å unngå en klein stillhet er å komme med den mest rare og tilfeldige informasjonen noen sinne! En informasjon kun jeg burde sitte med. Jeg angrer vær eneste gang.

..MY NEW FAVORITE AUTUMN PURSE IS FROM LBYN ✦ (sponset)

· Unnskyldninger for å slippe unna. Alle introverter har nok vært innom denne. Jeg husker spesielt hendelsene med meg og bestevenninnen min for mange år tilbake, vi hang med hverandre 24/7 og trivdes i hverandres selskap. Men hver gang vi fikk forespørsel om noe, så var det alltid noe vi skulle/måtte gjøre. Så nei, vi kunne “beklagelig nok” ikke komme. Den dag i dag, har jeg forstått at det ikke er galt i å takke for invitasjon, og forklare at man ikke har lyst.

· Selvom jeg kanskje ikke alltid blir med på ting, setter jeg pris på alle invitasjonene. Jeg er glad venninnene mine alltid spør meg, selvom jeg ikke alltid blir med. Det er super hyggelig, og jeg føler alltid at det er de som kjenner meg best. Som jeg nevnte til dere får jeg øyeblikk hvor “nå vil jeg!” – og plutselig vil jeg ikke mer.. Det er vell her det er så fint med invitasjonene, for som regel ser dere meg komme i siste liten/akkurat litt for sen! Men jeg kommer! Som sagt, jeg er veldig glad i å møte andre mennesker å være med venninne mine. ♥

Smile and enjoy the weekend!


♥ IT IS FRIDAY, MY FAVORITE DAY OF THE WEEK! 


. . . 

 

· TODAY I CHOOSE JOY ·

God helg dere! Jeg tar ikke riktig helg enda, nærmere imorgen kveld. Men gud, for en hektisk uke jeg har hatt. Selvom jeg har jobb i morgen, føles det veldig digg å bare kjenne at det er fredag. Jeg vet ikke om det er flere enn meg, men jeg tenker alltid at det er digg med helg – selv om jeg har jobb. Sikkert tanken på å kunne lage noe ekstra godt til middag og kjøpe inn masse snacks! Haha! Uansett, jeg ville bare stikke en kjapp tur innom her å ønske dere en helt fantastisk fredag. Har så dårlig samvittighet ovenfor bloggingen de seneste dagene.. Jeg lover å finne nye rutiner på det ♥ I love you guuuys. Xx

Cold autumn weather

..IT’S SEPTEMBER AND I’M FREEZING!

Jeg føler meg som en ispinne, haha! Jeg går med tøflene mine konstant og alltid innrullet i et tykt varmt pledd. Altså, jeg tror ikke dere er klar over at jeg faktisk gikk i kjole i Kristiansand før jeg kom hit for knappe 2 uker siden. Nå sier jeg ikke at været i Kristiansand er amazing for øyeblikket, men Finnmark er helt klart kaldere og mer kjølig. Jeg klager ikke, for jeg elsker de kalde høst dagene! Det er bare veldig uvant. Er det bare meg i Alta som har begynt å gå i ordentlige vinterjakker eller? Haha!

Hei forresten!! Jeg har vært helt i mine egne tanker den siste tiden, i tillegg har jeg vært på min første jobbdag i dag! Herregud, for en strålende arbeidsplass. Jeg ser virkelig frem til å tilbringe litt ekstra tid sammen med de, og bli bedre kjent ikke minst. Nå skal jeg bytte på sengen, ta meg en varm lang dusj og se på serien Side om side, haha!! Jeg har fått helt dilla på serien, av en eller annen merkelig grunn. Den får meg til å slappe av, smile og le. Jeg koser meg når Side om side spilles av på skjermen! Hva skal du i kveld? 

Don’t forget to subscribe!

↓ ↓ ↓

Hei og god morgen fine og flotte dere! Jeg tenkte bare å komme med en siste liten påminnelse om å huske å abonnere på kanalen min. Det vil som sagt komme ut masse vlogger, samt andre videoer ut nå denne måneden og neste. Jeg håper av hele mitt hjertet at så mange av dere ønsker å følge meg og livet mitt! Hihi, gi meg litt tid bare! Vlogging er nytt for meg, men jeg blir bare bede og bedre for vær vlogg! Og ja – jeg er fullstendig klar over at jeg virker litt ukomfertabel forran kameraet i det jeg vlogger, for det er som sagt uvant. Det kommer seg med tiden.

Flaueste som har hendt meg

GIKK PÅ SENTERET MED EN SOKK HALVVEIS UT AV BUKSA

Ha ha!! Denne er like pinlig som den gangen jeg gikk ut fra dame toalettet med papir fast under skoa.. latterlig pinlig! Herregud, kjenner jeg får pusteproblemer av å bare skrive dette innlegget. Okei, så jeg var på senteret, skulle shoppe litt. Gikk alene vell og merke, ellers hadde nok noen av venninnene mine sett det å tatt tak i meg, håper jeg. Men jeg skjønte ikke hvorfor det var så mange som stirret på meg, så jeg tok opp telefonen (noe jeg alltid gjør i ubehagelige situasjoner) og tekstet venninnen min med en selfie “er sminken min virkelig så stygg i dag eller hva er det?”, og i det jeg skulle legge telefon tilbake i vesken, spotter jeg sokken. Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv.

DAGENS DERPÅ ANGST

Det første jeg gjør tidlig på en søndags morgen, er åpenbart å sjekke telefonen min. For der får jeg vite det meste som har skjedd ute på byen, haha! Men jeg kjenner alltid en ekstra fylleangst i det jeg skal sjekke meldingene og anrops listen. Ikke fordi jeg drikker meg sanseløs, men man tenker kanskje ikke gjennom ting på samme måte som i edru tilstand. I tillegg til dette må jeg legge til at man kanskje ikke er den mest “voksne” personen i en alder av 18 år. (Noen er mer voksen enn andre, det er klart! Men jeg var ikke særlig voksen av meg.)Gjett hvem jeg hadde ringt x antall ganger da? Jo, læreren min. Naturfags læreren. Dere kan gjette hvem som var “syk” på tirsdag da jeg så naturfag på planen.

SMALT RETT I EN GLASSDØR 

Det negative med å lese blogg kommentarer når du går i ukjente omgivelser, er jo nettopp at du ikke aner hva som begynner å nærme deg. Uten fred og fare går jeg lykkelig å leser alle de søte kommentarene deres, smiler gjør jeg også, rett før jeg smelles inn i en glassdør. Det var lite kult det. Det var et høyt smell, husker jeg fikk et skikkelig dunk i panna og at det plutselig stod to barnefamilier rundt meg og lurte på om det gikk fint. I tillegg kommer Securitas til meg fordi de har fått tips om en full “mindreårig” jente. HAH!!! Jeg var altså ikke full, bare i min egen lille blogg verden.

HADDE IKKE TOALETTPAPIR

Ååh, dette er så flaut. Jeg vet liksom ikke helt om jeg tørr å poste dette innlegget en gang. Hahah!! Jeg var på shopping på Sørlandsparken i Kristiansand, og bestemte meg for å gå på toalettet fordi det var like før jeg tisset på meg. Av en eller annen grunn gir jeg vesken min til kjæresten og sier “jeg løper på toalettet, vent her!” – dette var det dummeste jeg kunne gjort, gitt han vesken hvor telefonen var oppi. For tror dere ikke jeg var litt for sen, med å merke at det ikke var toalett papir til stede? Yep. Ikke bare er det å låse opp døren og løpe kjapt å hente litt papir, fordi det springer folk inn og ut toalettene på Sørlandsparken i ett. Så jeg måtte bite i det sure eplet å bare “Excuse me?! HELLO? Can someone give me toilet paper?” Hah, og ja!!!! jeg snakket engelsk, for jeg ville ikke at noen jeg muligens kjente skulle høre det var meg. Jeg døøøør.

Pretty lingerie makes it all better


· MONDAY IS FOR SHOPPING ·

 

. . . 

Hei og god ettermiddag! Jeg er litt tregt ute med alt i dag, så nå må jeg bare være effektiv resten av dagen. Jeg har blant annet to videoer som skal spilles inn og som må redigeres ferdig, helst i dag. Men sånn går det, når man velger å shoppe tidlig på dagen! Haha! Jeg tenkte egentlig bare komme med et aldri så lite tips: nemlig dette undertøyet fra Lindex. Jeg ble helt sjokkert da jeg så det, for jeg går aldri innom Lindex ellers – aldri. Men herregud for et fint utvalg av undertøy de har fått. Billig også! Jeg skal helt klart dra tilbake å handle samme undertøys-settet bare i svart, og kanskje det gjennomsiktige settet. 
 


 

Jeg vil ellers rette en stor takk til alle dere fantastiske lesere som gir meg komplimenter, som linker til bloggen min på deres egne, som gir meg full støtte og motivasjon. Dere skal vite en ting, jeg setter pris på hver og en av dere. Tusen hjertelig takk for at dere er der, og det mener jeg av hele mitt hjertet. Tusen millioner takk. 

Fikk jeg jobben?

..SAY YES TO NEW ADVENTURES ✦

. . . 

· I AM SO HAPPY TODAY ·

Jeg kan gledelig fortelle dere at jeg fikk jobben jeg hadde håpet på! Dere aner ikke hvor lettet jeg er nå, for hadde jeg ikke fått den – måtte jeg selvfølgelig tatt tak i det sure eplet å søkt videre. Nå var jeg svært heldig som faktisk fikk jobb ved det første søket! Men jeg vil bare fortelle dere en ting, dere som fremdeles leter og søker etter jobber – jeg har vært der! Men jeg har funnet nøkkelen: Vær deg selv, stol på deg selv og sett det fine smilet ditt på plass. Ingenting er penere enn et smil, jenter og gutter! Og absolutt ingenting er bedre enn en positiv person med en utrolig stå på vilje! Uansett, jeg er i lykkerus og gleder meg til å komme i gang. Jippi!!

Pictures taken by my boyfriend


 

♥ ♥ ♥

 

IM WEARING:

TOP FROM NY
JACKET FROM ZARA
​LEATHER BELT FROM GUCCI
JEANS FROM TIGER OF SWEEDEN
 

· DISCONNECTING FROM THE EVERYDAY LIFE ·

Det er godt og av å til koble litt av, slå av pcen og ikke tenke på noe. Som dere allerede vet, tilbringer jeg ekstremt mye tid på pcen. For det første så har jeg jobbet i en jobb hvor hverdagen min så og si er å sitte på en pc, og som om ikke det var nok – så driver jeg på med blogg. Haha! I går ble det helt endringer i planen, dere husker kanskje innlegget hvor jeg spurte hva dere ønsker å se meg teste ut for dere fra Ebay? Dere finner innlegget her! Uansett, plutselig ringte en venninne av meg å bare “bli med!! maten er ferdig om 20 minutter og byen ventes!” – og giiiirl!! jeg kunne jo ikke si nei til det! Med andre ord så kan dere fremdeles komme med forslag til hva dere ønsker å se meg teste ut fra Ebay dersom det er ønskelig! ♥ Jeg hadde i hvert fall en super fin kveld i går, og det var godt å komme seg unna pc verden for en kveld. 

Bestill Ebay ting med meg!

· SHOPPING IS ALWAYS A GOOD IDEA ·

Hei! I forbindelse med video tenker jeg å bestille inn noen ting som dere ønsker jeg skal teste ut. Dette kan være alt fra ansiktsmasker, sminkekoster og andre dill dall som for eksempel solbriller, nøkkelringer, deksler osv. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hva akkurat du ønsker å se meg teste ut! Jeg holder for øyeblikket på å spille inn video nå så alle kommentarer vil komme med i videoen – bare så det er sagt! ♥ Kan komme med forslag frem til 21:00 i kveld!! 

Fri-nally!

..HELLO FRIDAY, I’VE BEEN WAITING FOR YOU ✦

Endelig er det helg, og det gjør meg evig lykkelig! Nå skal jeg kose meg, slappe av og bare nyte helgen! Jeg hadde litt lyst å ha et lite hjemmespa med ansiktsmaske, massasje og kanskje fikse litt på neglene. Det er faktisk sjeldent jeg tar meg tid til slikt. Eller, jeg tar ansiktsmaske i ny og ned, men det er mer i farten. Jeg ville egentlig bare stikke innom å si hei til dere, og ønske dere alle en helt fantastisk helg! Om det er noe spesielt dere ønsker av video forslag må dere bare komme med det, uansett når! Og er det noen spørsmål dere lurer på, så er det ikke lenge til jeg skal svare på spørsmålsrunden som enda er i gang. Stor klem til dere!