Trodde aldri jeg skulle gjøre dette som mamma!

Jeg har flere ganger tenkt  “dette skal jeg aldri gjøre, når jeg blir mamma“.. Lettere sagt enn gjort. Nesten så man blir kjent med seg selv på nytt, for det er så mange rare ting man sitter å sier / gjør med en baby. Her om dagen stod jeg å danset som en klovn, for å få stopp på gråtingen liksom. Haha. Sikkert litt kjedelig innlegg for dere som ikke har barn, kanskje litt vanskelig å skulle relatere til noe. Men jeg kan forstå hvorfor dere ler av oss foreldre, jeg pleide å le selv.

..Aldri før har jeg snakket så mye om promp, bæsj og tiss. Snakker som om det er godteri på bordet “Oi, var det en promp som kom? Så bra, hihihii!!”, med den gladeste baby stemmen noen sinne. Enda bedre er det om det kommer bæsj. Det høres jo helt dumt ut, men til de som ikke er klar over det; mange babyer slite med luftsmerter i magen, og får de det ikke ut med en promp – blir det mye skriking. Jeg blir overlykkelig av en direktesending rett i bleia!

..Når andre foreldre har fortalt meg at de gruer seg til for eksempel vaksiner, har jeg alltid sagt “det er bare et lite stikk, går nok fint!”. Nå sitter jeg her selv, og det er absolutt ikke bare et lite stikk!! Det er babygråt i tillegg, baby som skriker fordi h*n stakkars får vondt..Trodde aldri jeg skulle si det, men herregud jeg føler med babyen min. Når hun gråter, så gråter mammahjertet. Altså, jeg gjør alt i min makt for at hun skal ha det fint. Trodde jeg skulle være litt tøffere, men der tok jeg feil. Holder på å manne meg opp til vaksina vi skal ta når hun er fylt 3 måneder, får bare bite tennene sammen og være rolig.

..Synge med sangstemmen jeg ikke har, og danse rundt som en idiot. Haha! Hun blir rolig av å høre meg synge, og smiler når jeg danser. Så da er det vell klart man tyr til det! I det man får baby så bryr man seg miiiiinst om at det faktisk eksisterer andre folk rundt, å både ser og hører deg. 😂

..Pupp er ikke pupp lenger. Tror alle venninnene mine har sett de, etter at jeg fikk baby. Personlig har jeg alltid fått litt bakoversveis når folk bare dasker puppen frem og ammer, haha! Ikke at jeg har noe i mot amming i offentligheta. Men før en får barn selv, er det veldig unaturlig å ikke være redd for at noen fremmede ser de.

Noen som kjenner seg igjen? 😂

 

Spørsmål og svar: Bli bedre kjent med meg

Sivilstatusen din?

Samboer.

Hvor er du fra?

Jeg er fra en liten plass i Finnmark.

Ting du føler er viktig i livet?

Venner, familie og jobb selvfølgelig.

Hvor gammel er du?

26 år.

Hvor bor du og hvorfor?

Bor i Alta. Er der på grunn av de fleste venninne mine, i tillegg til det, så var dette mitt “andre” hjem for noen år tilbake. Så jeg føler meg veldig hjemme der.

Har du søsken?

En lillesøster og en “halv” lillebror. Pleier alltid å si lillebror.

Anser du blogg som en jobb?

Med en gang bloggen er et “firma”, så ja, absolutt. Jeg vet det er mange som stiller seg kritisk til det, men det er faktisk veldig mye jobb i denne bransjen når man først har satte seg inn i det. Dagene går i ett, og folk forventer svar fra deg med en gang. I tillegg til det, så er du nødt for å være tilgjengelig dagen lang.

 

Hund eller katt?

Hund så klart!

Hvilken hudsminke bruker du?

Giorgio Armani L Silk foundation, Mac blush, Bare Minerals bronzer og Sensai sitt setting pudder. Av og til liker jeg å bruke Loreal sin highlighter! Den er faktisk sykt fin på.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Gå på ski eller trene generelt.

Hvor mange barn ønsker du og når?

Kanskje en liten baby til. <3 Men det blir ikke før senere, tenker jeg holder det litt privat!

Er det noe du angrer på som du har gjort?

Ikke som jeg skikkelig angrer på, for alt som har skjedd/blitt gjort er jo noe som har formet meg til den jeg er i dag. Men selvfølgelig, man gjør jo mange feil på veien som man gjerne sku sett seg uten. Men jeg tror ikke man kommer seg så langt i livet, uten å snuble et par ganger. Det er av feilene man lærer best!

Favoritt frokost – middag og kvelds?

Nystekte rundstykker med egg ⎟Fiskegrateng ⎟ Middagsrester

Hva er det verste med deg?

Dersom jeg blir uenig med noen i venninnegjengen, er gjerne jeg den som er lengst irritert.

 

I dag har jeg

.. Kjøpt verdens største påskeegg, er så mye godter at det faktisk ikke er plass inni. Noen som vet om det finnes et giga påskeegg som er større enn de største på rema/coop/nille? Får legge litt av snopet ved siden av. Noen som har lyst å se hva som er kjøpt inn? 😂

.. Startet dagen med verdens verste styrkeøkt med lillesøster, sykt godt trening da. Nå blir det mye styrketrening fremover, for jeg trenger virkelig å bli sterkere i kroppen. Tror insta storyen talte for seg selv..Til mitt forsvar har hun vært i militæret, så hun er jo faktisk bein sterk.

.. Som den spreke jenta jeg har blitt, tok vi joggetur med mamma i tillegg. Man skulle kanskje trodd at vi var sprekest i hus, men mamma løper fra både meg og lillesøster. Vi løpte 1 km, og jeg hang over vognen som en idiot. Men ingenting er mer motiverende når man har noen å se opp til! I tillegg til det, så er de gode på å motivere heldigvis. Kommer til å ha fult fokus på trening fremover. Ønsker å styrke kroppen, og selvfølgelig få bedre kondisjon. Spent på å se hvor lang tid det tar, før jeg kommer meg ordentlig i gang. Foreløpig har jeg satte meg et mål om å trene tre ganger i uken; to løpeturer, og en styrkeøkt. Forhåpentligvis merker vi kanskje forskjell allerede etter 2 måneder.

.. Kost masse med baby, merker at hun absolutt vil ligge oppå meg til en hver tid. Elsker at hun er litt kosete av seg. Det finnes ingen bedre start på dagen, enn å se henne smile og prate mens hun ligger oppå brystet mitt.

.. Lagd taco med familien. Ingenting som heter ukedager lenger, så om det er fredagstaco eller mandagstaco, spiller ingen rolle. Føler vi har helg hele tiden, spesielt nå som man ikke får gjort annet enn å slappe av hjemme.

.. Fått besvart mailer og jobbet litt med bloggen, det er så gøy. Selvom det er ganske krevende til tider, så er det absolutt noe jeg trives veldig godt med. Det betyr veldig masse for meg å lese på dm´s alt dere skriver. Det motiverer veldig, i tillegg ekstra gøy at dere liker noe jeg elsker å holde på med.

KVELDENS PLAN

Nå skal jeg fylle et glass med solo, tenne stearinlys, finne frem Viaplay og slappe skikkelig av. Det er ikke ofte man får tid til tv titting, når man har bloggen i tillegg til baby. Man har jo veldig lyst å rekke trening oppi det hele, så da blir tv nedprioritert. Gjør meg egentlig veldig lite, for jeg har aldri vært noe stor fan av å se på! Men av og til er det godt. <3 Hva er deres plan for kvelden?

 

55% rabatt på hele twistshake + new in

I SAMARBEID MED TWISTSHAKE


TÅTEFLASKE TIL BABY HER

Hei fininger. <3 En ny uke står fremme for oss, og vi må bare fortsette å være positive. Vi er dessverre alle i en skikkelig kjip periode, men det vil gå over. Jeg tror i hvert fall det vil gi seg, så fremt vi hører på myndighetene. Uansett, til tross for den kjipe perioden vi har, så har jeg en skikkelig fin rabatt kode til dere, på døds fine ting til baby og litt større barn. Jeg har fått lov å gi dere lesere 55% rabatt på HEEEELE twistshake! Stay in – shop online! <3 Nå er det bare å utnytte muligheten godt.

🕊KLIKK HER OG OPPGI KODEN “BENEDIKTEPORSANGER55” I KASSEN! 🕊

TÅTEFLASKE TIL BABY HER ⎟ SQUEEZE BAGS HER

Fyll dine squeeze bags med hjemmelagd smoothies eller pureer. De er helt perfekt å ta med seg på turer. Dem kan dessuten brukes flere ganger, og kommer i mange forskjellige farger. Anti-Kolikk flasken er også en stor favoritt, den forhindrer at unødvendig luft skal komme ned i magen til babyen. Finner bare gode ord å si om Twistshake, jeg ser frem til Mathea kan bruke flere av produktene demmes! Dem har sykt gode tilbud, men min topper alt! Bruk koden “benedikteporsanger55” i kassa, for 55% rabatt på hele nettsiden.

Må bare legge til at nei, jeg har ikke gitt baby squeeze baggene enda. Min er selvfølgelig litt liten! Men det er ikke mange månedene igjen, før hun faktisk kan bruke dem. Jeg gleder meg! Kjøre turene til og fra besteforeldrene kommer til å bli simpel, dersom man har noe godt å sette oppi. <3

Stay in – shop online. <3

 

Nå har jeg startet litt av et prosjekt!

Er det flere enn meg som har dilla på Ex on the beach, første date og middag med min ex? Jeg har alltid vært en sucker for slike program, jeg elsker underholdning. Kan seriøst sitte i timesvis å se på! Når jeg er ferdig med prosjektet mitt, så er det rett i seng å se Paradise med en stor skål potetgull. Har sklidd tilbake til en dårlig uvane! Husker dere tidligere når jeg klagde sånn over søvnproblemene mine? Det kom av at sengen ble brukt til alt. Jeg har tillatt meg selv å ligge i sengen i ny og ned, men må selvfølgelig passe på at det ikke blir for mye av det. Vil ikke skli tilbake dit jeg var før, ligge å STIRRE i taket i flere timer før man sovnet. Men herregud, en sjelden gang skader vell aldri. 😄

ALLE JEANS SKAL PASSE, FRA OG MED NÅ!

Her om dagen gikk jeg gjennom hele garderoben, ryddet vekk gamle klær og satt inn nye. I tillegg til det, prøvde jeg alle dongeri buksene som lå i skapet. Tror jeg prøvde rundt 40 stykk, uten å overdrive. Sikkert mange som kan relatere til dette; man prøver en jeans, den passer helt ypperlig, men lengden er akkurat litt for lang. Men så tenker man med seg selv “er jo bare å sy den opp når man kommer hjem“.. skjer det? nei. De blir bare liggende i skapet, ubrukt.

Vurderte om jeg skulle klippe hull i noen av de, det er så stilig! Heller det, frem for å kjøpe nye. Satt å regnet på det i sted, tenk hvor sykt mye penger som har gått til jeans bare. Latterlig mye. Er det en ting alle burde gjøre, så er det å se gjennom konto utskriftene sine. Man får seg en liten oppvekker. Skal jeg innføre shoppe stopp for en liten periode? Hvor lenge tror dere jeg hadde klart meg?

WISH ME GOOD LUCK

Symaskin er ikke min greie for å si det mildt, har så vidt rørt en i hele mitt liv.
Dette er jo rene opplæringsprossesen! Altså, litt av et prosjekt jeg har startet med. Forhåpentligvis
blir alt arbeidet verdt det til slutt. ♥

 

Ønsker for fremtiden!

Hei, og god søndag! Håper dere har det bedre enn meg, for å si det slik. Tror jeg har en forbannelse over meg eller noe, husker dere i går når jeg klagde over sne været? Tror dere ikke det bare fortsatte å sne? Selv i morges når jeg våknet, så snedde det. Altså, jeg gir opp måking nå. Hvor er snøfreseren? I rly need one. Problemet er jo bare at denne jenta, ikke gidder å sette inn en krone på noe så kjedelig.

Her skal man skrive et innlegg om ønskene sine for fremtiden, det ser mørkt ut hører dere. Mitt største ønske bør jo være å få snøfreser, haha! Jeg har virkelig ikke godt av dette viruset som gjør at man må holde seg hjemme, jeg begynner å tenke på hver minste ting. For eksempel nå, så har jeg begynt å tenke på alt jeg ønsker å få gjort. Det er så mye, og det er store ting!

🍦Først og fremst, så ønsker jeg å gjøre noe stort ut av bloggen! Nå skal jeg være skikkelig kjedelig å si at det som står på planene er litt hemmelige, men etter så mange år som blogger – så er det på tide. Alt krever en god innsats og hard jobbing! Og jeg har faktisk ikke gjort annet enn å stå på.

🍦En eller annen gang må jeg vell også ta en utdanning. Helt ærlig er jeg ikke veldig motivert akkurat nå, det er så mye annet jeg har lyst til å gjøre. Men nesten alt krever skolegang for å komme seg videre i livet, så jeg er rett og slett bare nødt for å finne noe jeg virkelig brenner for. Jeg har jo lenge hatt ønske om å bli sykepleier..

🍦Ellers er baby nummer 2, et stort ønske for tiden. Selvfølgelig ikke akkurat nå, men om noen år. Etter at jeg fikk Mathea, så har alt snudd seg, alle brikkene falt liksom på plass.

Hvilke ønsker har du for fremtiden? <3

 

Dette ville dere aldri trodd om meg

🥥Jeg har et arr langs magen, som jeg fikk etter operasjon jeg måtte gjennom for noen år siden. Får vondt av bare tanken! Det var helt grusomt, håper jeg slipper å oppleve noe sånt igjen.

🥥Blir svimmel og uvel med engang jeg ser sprøyter! Dere aner ikke hvor mye jeg gruer meg (!!!) til beibii må ta vaksine sprøytene. Huff, blir fysisk dårlig av å bare skrive om det. Vet ikke om det er sprøytene, skrikingen eller å se henne få vondt. Noe er det i hvert fall som får meg til å reagere slikt. Kjenner skammen spiser meg opp; men sist gang jeg tok blodprøve, endte jeg liggende på sykesengen fordi jeg ble så svimmel.

🥥Jeg har lyst på en baby nr 2, ikke akkurat nå, men litt senere. Og nei, fødselen har ikke skremt meg. Jeg syns det var en såpass fin opplevelse, at jeg gleder meg til neste.

🥥Er det en ting jeg alltid lyger på meg, så er det at jeg liker kokos vann og kokos melk.

🥥Jeg hater å bo i stor byer! London er mitt verste mareritt. Elsker shoppingen, og alt som følger med der. Men jeg kunne seriøst aldri bodd på en slik plass. Husker da jeg bodde i Orlando hos vertsfamilien for noen uker, det var nok for å si det slik. Takler ikke det stresset som er i de store byene. Sånn sett elsker jeg å bo i Finnmark! Her kan jeg sette meg i bilen, kjøre ned på butikken (uten kø), gå inn i butikken og kjenne alle jeg går forbi, betale varene (uten kø), og komme meg trygt hjem.

🥥Planlegger å kjøpe hus til neste år.

🥥Jeg er redd for hunder! Ikke hysterisk redd, men kan fort bli det dersom fremmede, store hunder kommer løpende mot. Litt rart egentlig, for vi har hatt hund i mange år. Jeg er vant med hunder, og har aldri opplevd å bli bitt eller skadd av en. Men frykten for å bli det, er fremdeles der.


HUSK EARTH HOUR IKVELD! 

 

 

En dyr start på dagen!

Etter times vis med arbeid får å få vekk sneen fra verandaen og innkjørselen, passet det sykt dårlig med sne vær ute nå. Ser ut som at vi ikke har måkket sne på flere uker..VELDIG kjipt å våkne til!! Men det er her man velger å bo, da får man også tåle litt. Står fremdeles for at det er her jeg trives best, sørlandet er en god nummer to. Hadde man hatt familien i Kristiansand, så skal dere ikke se bort i fra at jeg hadde blitt igjen der.

Ellers, så smiler jeg fra øret til øret. Det ble en dyr start på dagen, for å si det mildt. Jeg endte selvfølgelig opp med litt nettshopping. Men til mitt forsvar, så trengte jeg nye sneakers. Jeg har kun de hvite fra Balenciaga nå, og det er ikke sko jeg ønsker å skitne ut med det første. Stod lenge å bikket mellom to forskjellige, enten de samme jeg har nå bare i svart, eller i et annet merke. Jeg gikk for et par andre sneakers, gleder meg til å vise dere.

Hva er deres plan i dag? Føler jeg spør hver dag, men jeg trenger tips. Yes, im bored! Når man har vasket huset rundt, trent det man kan trene, begynt med de verste hudpleie rutinene man aldri har gjort før, bare for å få tiden til å gå – da er det drøyt. Holder på å steke vafler igjen liksom. Tiden stopper nesten litt opp når baby sover, jeg gleder meg til hun våkner og vi kan leke, dulle og le litt sammen. Hun klarer i hvert fall til å få timene til å fly av gårde! Det er så koselig.