BLOSSOM

 

JIMMY CHOO

BLOSSOM

 

Fikk denne søte parfyme flasken fra mamma, jeg er helt avhengig. Hadde faktisk gått til innkjøp av Hugo boss sin, The scent for her, men den ble alt for tung på meg. Neste gang skal jeg gå inn på parfymeriet, spraye på håndleddet og gå litt rundt i byen før jeg bestemmer meg. De sier jo at man bør vente i minst 10 minutter etter å ha sprayet parfymen på håndleddet, for å se om det er noe for deg eller ikke. Den regelen har ikke eksistert hos meg, noen sinne. Og da blir det dessverre slik.. Heldigvis har jeg en ny i samlingen nå, som jeg liker veldig godt.

Har dere noen varme anbefalinger
på parfymer som ikke er så veldig tunge?

Dette gruet jeg meg skikkelig til!

Jeg har ikke klart å spise frokost i dag, fordi jeg har vært så nervøs. For omtrent 1 måned tilbake, mottok jeg en innkallings melding til tannlegen. Dere aner ikke hvor vanskelig jeg syns det er å komme meg dit! Helt forferdelig. Men jeg er i hvert fall en av med tannlegeskrekk, som klarer å komme meg til tannlegen hvert år. Det er jeg rimelig fornøyd med. Jeg skulle i hovedsak kun på en sjekk/rens, hvor vi fant ut at det var kommet hull (faen!!!). Sykepleieren forteller at rensen kan vente, og at hvis det var ønskelig, så kunne tannlegen borre hullet med det samme. Herlig tenkte jeg, da slipper man å grue meg til neste time.

Så alt i alt, jeg er evig lykkelig til tross for situasjonen. Syns jeg klarte meg ganske bra, glad jeg har kommet meg inn på rett tannlegesenter hvor man føler seg trygg! Jentene flirte godt da jeg kom innom jobben, leppa mi er helt skjev og jeg kan så vidt prate. Ikke den beste starten på helga, men hvor mye verre kan det egentlig bli nå? Det kan jo bare gå en vei, og det er oppover. Skal prøve å få kommet meg i dusjen, sminke meg, og få tatt bilder av klærne jeg skal selge. Håper jeg får ordnet det klart til søndagen ♥

Helgens planer

T-SKJORTE BIKBOK⎟ JEANS TIGER OF SWEEDEN

Vet ikke hvorfor, men jeg har en skikkelig tirsdagsfølelse. Nesten litt rart å skulle skrive om hva som skjer i helgen, når hode mitt fremdeles er i begynnelsen av uken. Det skjer en del nå i helgen, men for en gangs skyld er det ikke bare festing og bursdager. Tenkte kanskje det var interessant for dere å se hva jeg finner på ellers også, utenom det!

HELGENS PLANER

________________

Fredag:

1. Jobb, ikke mye frihelg på meg!

2. Tannlegetime. Det verste jeg vet, ever.

3. Nyte kvelden med fredags taco og favoritt mennesket mitt!

Lørdag:

1. Ta tak i kjøkkenet, og organisere det nøyaktig slik jeg vil!

2. Ta bilde av plaggene jeg ønsker å selge (skal nemlig selge hele garderoben min). Okei, overdrivelse. Men det blir veldig veldig veldig mye fint! Alt kommer på Tise, så følg meg der.

Søndag:

1. Legge opp matbudsjettet/innkjøpene som trengs for den kommende uken.

2. Bake noe godt. Noen som har tips til hva jeg kan bake? (spist meg lei på kanelsnurrer)

3. Ansiktsmaske og hårkur, standard på søndager!

 

Hva er deres planer for helga? 

Livingroom makeover

Posters er sponset av Desenio!

EN HELT NY ROMFØLELSE

Her har dere litt bilder fra den “nye” stuen vår, det eneste som gjenstår nå, er faktisk et nytt golv! Vi er usikker på om vi skal gå for et lysegrått, eller bare en lysere nyanse av det vi har nå. Hva tenker dere blir finest? Jeg har også en liten drøm om å bytte ut sofaen, den er så gammel! I tillegg har jeg lyst på en velur sofa, eller en beige lin sofa. Jeg har ikke bestemt meg helt enda. Det får vente enn så lenge. Kos dere masse i dag, snart helg!

10 ting jeg vil kjøpe når..

TOPP FRA TIGER OF SWEEDEN – BUKSE FRA H&M

Oh, denne pakken ventet meg i dag. Gleder meg til å vise dere! Desenio har nemlig sponset meg litt flere bilder, hihi!! (Dette innlegget er overhode ikke betalt eller noen ting, litt vell tilfeldig at bildene ble slik. Akkurat dette innlegget skriver jeg helt frivillig!). Mange av tingene jeg ønsker å kjøpe er kanskje urealistiske, men så lenge man jobber hardt så er vell alt mulig. Jeg og kjæresten pleier alltid sitte “hva om jeg plutselig bare blir søkk rik”, det er så deilig å drømme seg vekk. Har dere noen spesielle ting dere drømmer om å en gang kunne kjøpe? Jeg er i hvert fall avhengig av en utdanning og hard jobbing fremover for at dette skal kunne gå opp..Og det skal jeg! Så her er 10 ting jeg vil kjøpe når jeg får råd.

1. Et svært hus. Dette er noe jeg skal klare! Når man først er inne på boligmarkedet, og virkelig gjør en innsats, så ser jeg ikke hvor det kan slå feil. I tillegg til den billige byen vi blir å flytte til etterhvert..det gjør det bare mye enklere.

2. En fin bil. Kanskje ikke en bil jeg kommer til å være redd for å parkere i byen, i frykt for å få en ripe. Men jeg ønsker jo gjerne en litt stas bil å kjøre rundt i. Først må jeg nesten få lappen og lære meg å kjøre..

3. Kjøpe noe fint til mamma og lillesøster. Fordi de fortjener det.

4. Nye Balenciaga klær. Favoritt merket mitt.

5. Gå til innkjøp av en fin snescooter! Vi klarer oss ikke uten her i Finnmark, det er et must på vinteren.

6. En reise til Maldivene. Bestevenninnen min har vært der, og jeg syns det så amazing ut.

7. Egen hund, jeg er helt forelsket i rasen tibetansk spaniel.

8. De fineste designer møblene/interiør. Om dere ikke allerede har fått det med dere, så er jeg sykt opptatt av enkelte merker. Hay, Muubs, Menu, By lassen, Gloria, OX denmarq, Gubi.. mye jeg sikler etter for å si det mildt. Jeg har forresten funnet drømme sofaen fra Hay!!

9. Chanel lommebok. Trenger jeg si mer?

10. En ny Iphone! Jeg har fremdeles den gamle versjonen, og da mener jeg virkelig gammel. Tror det er en 6, eller 6s. Husker faktisk ikke.

Et lite tirsdagstips

INGENTING ER BEDRE ENN ET RENT HJEM

..OG DUFTEPINNER SOM FORELØPIG ER EN FAVORITT 

. . . . . . 

 

Endelig er jobbdagen over, og et rent hjem å komme hjem til. Jeg stod nemlig opp litt tidligere enn ellers, for å vaske rundt i leiligheten. Det er så deilig når absolutt alt er på stell! Nå skal jeg kutte opp jordbær, sette på serie og nyte kvelden! Føler ikke jeg har hatt en slik kveld på år og dager.. Ekstra deilig er det nå for tiden, når mørketiden har begynt å komme snikende. Vi som ellers har både lyse dager og netter, nå er kveldene mørke! Noe som betyr at jeg endelig kan tenne stearinlys igjen, jeg har savnet den koselige stemningen i leiligheten.

 

 

..Et lite tirsdagstips fra meg:

Duftelys og duftepinnene fra Bruka design, er sykt god!
Pleier vanligvis ha denne på badet.

 

Fakta om meg du ikke visste

Hei fine! Tenkte det var på tide å la dere bli bedre kjent med meg, er så ekstremt dårlig på å lage slike innlegg. Noen av tingene som vil bli nevnt, kommer garantert til å sjokkere mange av dere. Vet ikke hvor ofte jeg har hørt “hæ serr, det trodde jeg aldri om deg!“. 

BLI ENDA BEDRE KJENT MED MEG

 

Jeg spiser meg lei på matretter/godteri før jeg kjøper noe nytt. Har jeg dilla på salat, så kjøper jeg salat helt til jeg får stygga. Hvor mange venninner her inne har sett meg spise en og samme ting over en lenger periode, og plutselig spytte det ut? (Fyfaen jeg er ekkel, jeg vet. Men dessverre så har vi sikkert 10 hender i været allerede). Senest i dag skjedde det faktisk, midt i lunsjen med en kollega.

Min naturlige hårfarge er mørke brunt, nesten svart. Hvor sykt er ikke det? Klarer dere se for dere, meg med svart hår? haha, klarer ikke det selv engang.

Rihanna kunne gått forbi meg på gaten, uten at jeg hadde reagert. Jeg er helt ubrukelig på kjendiser! Alt fra navn, til hvordan de ser ut og hva de er kjent for. Altså, alle vet jo hvem Rihanna er, men når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk ikke peiling på hvordan hun ser ut. Dette gjelder serier og filmer også, jeg har ikke sett en skit. Og hvis jeg har det, så husker jeg aldri hva serien/filmen het. Og nei, møter jeg på en skuespiller så kan dere bare glemme at jeg kommer til å gjenkjenne de.

Jeg er den rare i vennegjengen. Dette kommer kanskje ikke som et sjokk for de fleste! Men jeg er gjerne den som blir fullest på fest, den som ikke har stål kontroll på alt, den som sier mye rart, den som aldri vet noen ting. Haha! Jaja, jeg får i hvert fall frem mye latter da!

Jeg gråter aldri. Aldri foran venninner! Men om det virkelig er noe som plager meg, så drar jeg til mamma eller lillesøster å lener meg på dem. Tror kjæresten har sett meg gråte 2 ganger i løpet av 8 år eller noe, så det sier vell sitt.

Å stole på folk, syns jeg er sykt vanskelig!! Det er kun 3 venninner jeg tørr å si alt til.

Jeg hater når folk sier “samme for meg”. Om jeg spør hva du vil spise til middag, hva vi skal finne på, eller om du vil bli med på roadtrip til Tromsø eller Oslo, og svaret er “samme for meg” – takk deg selv etterpå for at det ble fisk til middag, at vi endte opp med vin og spillekveld på en mandag, eller at vi endte opp med en roadtrip til Tromsø (når du kanskje egentlig ville alt annet)!!

Tar sykt godt vare på de jeg er glad i. Jeg er ikke den flinkeste på å fortelle hvor mye en betyr for meg, men jeg vil påstå jeg er veldig flink på å vise det irl!

 

Visste du noe av dette fra før?

Prøver å samle meg

Shit altså, dagene har virkelig ikke vært dem enkleste den seneste tiden. Jeg sliter med å komme meg opp fra sengen, jeg sliter med å finne energien min.. Bare tanken av å finne frem et kamera for å knipse et bilde eller to, er slitsom. Hater å klage på bloggen, og det er absolutt ikke meningen. Jeg har det veldig bra, til tross for situasjonen. Kunne faktisk ikke vært lykkeligere! Så det er absolutt ikke noe å bekymre dere for altså! Men jeg har mine perioder, og jeg kommer til å være åpen om det. Jeg har tillatt meg selv i å være sliten i 1 uke nå, og det får holde. Det får da være måte på!!

Tenker jeg skal prøve å samle meg litt, prøve å komme tilbake til gamle rutiner. Trene, jobbe og spise sunt. Så her er jeg, tilbake etter 6 dager! Kom med forslag til innlegg, så noteres det ned med engang. Jeg holder nemlig på å planlegge bloggingen for høsten/vinteren (syyykt spennende)!!!

 

 

Den siste helga!

FREEEDAGSKOS!!

✨ JEG KOM FREM TIL EN BESLUTNING MED HÅRET ✨

Hei, og god helg dere!! Nå er det bare å nyte den siste helga, før sommerferien er over. Jeg har hele uken gått å grublet over håret mitt, skikkelig dilemma. Jeg spurte på Instagram om hvilken hårfarge jeg burde ha. Brunt, ombre eller blondt. Og det er typ ikke en eneste en, som har svart brunt! Haha!! Da er i hvert fall det ute av verden. 50/50 svarte ombre og blondt. Så inntil videre beholder jeg det blondt. Men om jeg plutselig skulle ønske forandringer, blir det helt klart ombre. Tuuusentakk for hjelp dere ♥ Nå skal jeg komme meg på butikken, og handle inn helgekosen!! Vi snakkes senere i kveld. Muss muss.