High on life

H A P P I N E S S  L O O K S  G O R G E O U S  O N  Y O U

Jeg har de siste dagene fått gnisten tilbake! Nå tenker dere sikkert “hva i alle dager er det hun der snakker om?”. Men.. har du hatt en følelse av å hele tiden gjøre noe? På den fronten at du blir så opptatt, at du ikke lenger har tid til de tingene du virkelig vil? Jeg mener, det har blitt litt for mye av alt den siste tiden. Det har vært ufattelig godt med litt fri de siste dagene, fri fra alt. Til og med fri fra bloggen. I dag for eksempel, i dag fikk jeg faktisk stått opp tidlig, lagd meg en god frokost, trent, gått litt i byen og organisert sminken min. Spør meg hvor godt det føles, og dere vil se meg mer lykkelig enn noen sinne! Jeg er skikkelig giret på alt for tiden. Jeg har lyst til å reise hjem, jeg har lyst å dra på ski turer, jeg har lyst å reise til Island..listen er lang!

 

. . S K I N C A R E  R O U T I N E

Over til noe helt annet, hvordan ser deres hudpleie rutine ut? Unnskyld til alle dere hudpleiere for at jeg sier dette – men mitt eneste steg innen hudpleie er å fjerne sminken hver kveld med sminke servietter. I tillegg til dette har jeg en dagkrem som jeg alltid bruker, aaaand that’s it. Jeg har aldri sett “grunnen” til å være nøye med hudpleie, ettersom det aldri har vært problemer med huden min. Jeg har hatt 4 kviser i hele mitt liv, hvorfor skrubbe og rense huden min da? Spørsmålene jeg har stilt meg selv, har åpenbart vært fordi jeg ikke eier kunnskaper innen dette.

Etter å ha lest på dette i timesvis i går, har jeg åpenbart funnet ut at det finnes tusen grunner med god hudpleie og ordentlige produkter – selvom man ikke har plager med kviser og uren hud. Jeg har vært hos hudlege opp til flere ganger tidligere, men de produktene jeg har fått anbefalt har ikke funket. Jeg sliter mye med eksem, men der har jeg kortisonkremmer som funker på kroppen. Eksem er ikke noe jeg sliter med i ansiktet, men jeg sliter ekstremt mye med at huden er tørr, til tider flassende (årsaken til at jeg var hos hudlege)! Så da ønsker jeg rett å slett å forhøre meg litt med dere andre som har tørr hud, hvilke produkter bruker dere? Og hvordan ser deres hudpleie rutine ut? Dere som har kunnskaper innen dette må gjerne fortelle litt om hudpleie, og gjerne fortell stegene! Jeg er som sagt helt ny på dette, og har enda ikke klart å kjøpe inn produkter – fordi markedet er så himla stort.

Weekend pleasures

INNLEGGET INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

..En fresh bukett med roser! 

..Denne søtingen som virkelig er god på å spre både kjærlighet og glede!
I L O V E Y O U

..Noen ekstra timer på øyet! Det er så deilig å kunne sove litt lenger. 

..Selvbruning! Disse fikk jeg sponset fra Hexashop i fjord tror jeg?
Uansett, du kan lese innlegget her om du vil.

..Ta en skikkelig god leppe skrubb (link til en super oppskrift her), ansiktsmaske og pleie håret!

..Det er så mye fint du kan gjøre i helgene, nå har ikke jeg hatt helg – med tanke på jobb. Men disse tingene får meg virkelig i ekstase. For ikke snakk om alle punktene jeg har nevnt til nå, så syns jeg bare det å lage en god frokost; er perfekt å gjøre i helgene. På en ellers hektisk hverdag rekker du neppe å kose deg med noe ordentlig godt (for det tar gjerne litt ekstra med tid) – så nyt helgen!! Virkelig ♥

I morgen tenker jeg å utnytte tiden min så godt jeg bare kan når det kommer til bloggen. Og istedenfor å klage på hvor dårlig jeg har vært på blogge-fronten og unnskylde meg for det, tenker jeg heller å for en gangs skyld klappe meg selv på skuldra! Jeg har nemlig fått gjort så sinnsykt mye bak skjermen som dere ikke har fått se. Dere aner ikke, jeg kan bare si en ting, og det er – DERE KAN GLEDE DERE!

Getting ready for a new day

..GET UP, DRESS UP AND SHOW UP! 

Hei fineste dere! Og god morgen holdt jeg på å si, haha. Kanskje mer god formiddag, eller god ettermiddag. Jeg har ikke orket å fikse meg før nå..litt sløv om dagene, hihi. Det er deilig når man har litt fri. Planen er å få handlet litt, og kanskje kjøpe litt nye klesplagg. Vi får se. Har noen av dere forresten prøvd Sigma eller Zoeva sine koster? Jeg kjøpte et par sett fra Zoeva, som har begynt å røyte etter kun 1 runde med vask. Skikkelig skuffet.. Flere som har opplevd det samme? Pleier vanligvis å bruke sminkekoster fra Mac eller Shelas (jeg syns de er helt fantastiske) – men fikk lyst å teste ut noen nye.

 

..My all time favourite! Bare Minerals invisible bronze 

..Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg er klar for å virkelig stå på med bloggen nå. Jeg har så inderlig lyst å kunne fortsette med dette! Dere aner ikke hvor mye jeg elsker å sitte bak skjermen, ta bilder, og fortelle dere om hverdagen min. Fortelle dere om ting som inspirer meg, ting jeg har interesse for og ikke minst tipse dere om mine favoritter. Jeg syns det er sykt morsomt!


..My magic foundation brush!

HAVE A WONDERFUL DAY!! XX

..Like the whole universe is yours

..THIS COAT IS MY FAVORITE! ♥

Å nei, det er ikke ekte pels! Ikke at jeg bryr meg så mye om hva alle andre går i, de må da få gå i hva de vil! Og jeg kommer heller aldri til å ta steget ved å gå til en fremmed person på gata å si “hei unnskyld, du vet vell hvor mye dyr må lide av den jakka der?“. Jeg tror vi alle er klar over det. Grunnen til at jeg nevner dette, er fordi det kommer så sinnsykt mye rart i kommentarfeltet. Føler jeg må påpeke alt for tiden, haha. Veldig fint å se at folk engasjerer seg da! 

..Og hei forresten ♥♥ ble helt oppslukt i dette! Huff. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Dere aner ikke hvor mye energi jeg har for tiden, hvor kommer det fra?? Jeg har i hvert fall en super god følelse på den kommende uken. Har hatt en skikkelig god start på mandagen! Tro om det var ingefær shotten jeg tok i morrest? Det må ha vært den, en skikkelig kickstart klokken 06:30 – for å si det miiiildt. Nå som både jobb og dette blogg innlegget er krysset av “to do”-listen min, så har jeg absolutt ingen andre planer utover kvelden. Føler jeg er nødt for å gjøre noe, men hva?! 

#Sponsored

· A LITTLE INSIGHT TO THE BLOGGER WORLD ·

I løpet av de siste årene har det vært mer og mer sponsede innlegg på bloggen min, og det vil nok komme flere fremover i tid. Sponsede innlegg er noe du aldri vil kunne unngå, for det er overalt. I magasiner for eksempel, de ville aldri klart seg uten annonsene. Og det samme gjelder bloggen min, samt andre sosiale plattformer. Vi alle trenger annonse for å kunne gi et godt innhold, ikke minst for å leve.

Jeg føler aldri på skammen ved å skrive at et innlegg er i samarbeid med et annet firma, eller at jeg har fått produkter tilsendt. Men jeg føler ofte på skuffelse når jeg leser kommentarer som “Et sponset innlegg igjen.. kun for penger eller hva?“. Som om dette tipset jeg gav, ikke betydde noe. Som at dette innlegget var totalt bortkastet. For det har (for min del) absolutt ingen betydning om det står “sponset” eller ikke. Den eneste forskjellen er at jeg faktisk kan komme ut med tips til dere, og jeg har muligheten for å skape flere spennende innlegg til dere! Flere enn hva jeg kunne gjort uten annonsører. 

Jeg er sikker på at de fleste av dere vet at jeg får en stor andel av økonomien min, gjennom sponsede innlegg. Det er absolutt en viktig inntektskilde, og det skal jeg ikke lyge om. Men ikke tenk at innlegget er uekte og lite gjennomtenkt kun fordi jeg har merket innlegget med reklame. For meg personlig – er innleggene som er merket med reklame de mest gjennomtenkte innleggene noen sinne. Jeg har tross alt venner og familie som sitter å leser bloggen min, tror dere det er mennesker jeg ønsker å “lure” for å få penger? Absolutt ikke. Tror dere jeg syns det er verdt å tape lesere kun på grunn av penger? Aldri. Dere er jo grunnen til at jeg kan holde på med dette. Mister jeg dere, mister jeg annonsørene mine. Mister jeg annonsørene mine, mister jeg også store deler av inntekten min. 

 

Jeg reklamerer kun for ting jeg virkelig liker. Og før jeg publiserer et eventuelt sponset innlegg, så gjør jeg det, fordi jeg vet med 99% sikkerhet at de fleste av dere vil komme å takke meg senere. Skjønner dere hva jeg skal fram til? Jeg kunne aldri reklamert for noe jeg ikke hadde likt selv, eller stolt på selv. Jeg takker nei til så utrolig mange samarbeid over mail, bare denne uken har jeg takket nei til 3 stykk. Og det er ganske mange å takke nei til,  til å være en så liten blogger som meg. Men det er viktig å også skjønne at jeg trenger litt inntekter til fotografering, linser, belysning..listen er lang! For at jeg skal i det hele tatt kunne erstatte disse kostnadene, så blir det gjerne et sponset innlegg eller to.  

Jeg tenkte bare å gå i dybden litt på dette, for jeg har mottatt litt kommentarer der det har vist seg å være litt skeptiske meninger om nettopp dette. Heldigvis har jeg verdens beste lesere, som kjenner meg, og som vet dette fra før av. Men jeg har fått en del nye lesere, så da er det kanskje greit å sette seg litt inn i det, før man eventuelt begynner å slenge inn ekle kommentarer. Jeg vet det er vanskelig å forstå, når man aldri har holdt på med noe slikt selv. Det er litt annerledes enn hva de fleste er vant til 

A cohesive instagram theme


..I GET ASKED SO MANY QUESTIONS ABOUT

my instagram, from the filters, editing and style of my overall feed.. 

..Så nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere det! Jeg fokuserer ikke så alt for mye på selve Instagram feeden min, ettersom jeg er blogger. Men det er selvfølgelig en viktig form av oppdatering på de nyeste innleggene.  Jeg prøver å følge årstider, og kanskje holde det ganske rent og simpelt. Samtidig er jeg opptatt av at det er lyse og fine bilder der! Hvordan jeg redigerer bildene er svært variert fra bilde til bilde, det meste av innstillingene gjør jeg på kameraet mitt. De innstillingene kameraet ikke klarer å fange opp, redigerer jeg selv. Det kan være alt fra lys, kontraster, farger og skarpheter i bildet. Her er i hvert fall mine beste tips til å få en mer sammenhengende Instagram konto:

1. Vær nøye med hva du legger ut.

Om du har et bilde som ikke passer ordentlig inn i feeden din, som blant annet et veldig mørkt og grått bilde – ikke sett det inn i den fargerike høst sesongen! Da vil det ødelegge inntrykket av hvordan feed du egentlig har. Om dere drar innom min å ser nå, så vil dere skjønne hva jeg snakker om. Haha! Jeg sliter litt med å få fikset opp i det, men det blir endret på straks.

2. Filter.

De fleste av dere har kanskje hørt om appen VSCO, regner jeg med. Den bruker jeg konstant. Både til å se hvilke bilder som passer sammen, samt redigere de. VSCO har de fineste filterne noen sinne! Personlig syns jeg i hvert fall det er den beste appen, til å bruke til Instagram.

3. Finn din egen stil.

Før du i det hele tatt starter, kan det være lurt å finne din egen stil, kanskje litt inspirasjon. Det er så ufattelig mange fine og inspirerende instagram kontoer her ute!! Jeg personlig elsker blant annet lyse bilder med et hint av sterke farger. Som for eksempel en skikkelig pop farge på genseren, eller en knæsj oransje farge på blomster som sniker seg med i bildene! Mange vil kanskje beskrive stilen min som kjedelig, mens andre syns den er fresh. Vi alle er ulike! Derfor: finn din egen stil, og hold på med noe du liker.

…you’ll be an instagram star in no time! Haha ♥

My favorite pair of jeans

· TIGER OF SWEEDEN ·

..Jeansen fra Tiger of sweeden fikk jeg øynene opp for da jeg var innom Høyer i Kristiansand. Herregud den er god å gå i. Jeg hater når jeans blir så stiv at du så vidt klarer å bøye deg, haha! Jeg vet at mange bukser fra Tiger of sweeden kan ha en tendens til å gi en slik følelse, for gjett om jeg har prøvd mange dongeri bukser derifra! Uansett, denne er langt i fra som mange andre, trust me! Vet ikke om de har denne lengere inne i butikkene? Jeg vil uansett anbefale på det varmeste å i hvert fall prøve om du skulle få øyet på nettopp denne.

Litt morsomt om man tar seg en titt i klesskapet mitt, for der finner du kun 2 par med blåe jeans, og sikkert bort i mot 10 par svarte og mørke gråe. Lurer på om jeg har glemt igjen noen flere blåe hjemme hos mamma? Det må jeg ha gjort, for nå kjenner jeg savnet på litt farger i garderoben min. Mørketiden er over, noe som også betyr at mørke farger kan pakkes litt bort. Jeg får se! Litt svarte jeans må jeg nok beholde, ettersom jeg er så besatt av det.

· LEVIS ·

..De fleste av dere har kanskje prøvd ut Levis, selvfølgelig. Jeg har overraskende aldri prøvd det før, verken i form av gensere, jeans eller shorts! Sykt eller hva? Både mamma og lillesøster + alle venninnene mine har snakket dette merket opp til skyene, men jeg har på en måte bare sett litt over det. Jeg vet ikke hvorfor, kanskje det var prisen. Haha! Mamma tok i hvert fall tak i dette til slutt, og kjøpte en til meg i julegave! TAKK ♥

Jeansen fra Levis har blitt brukt omtrent hver dag, okei, ikke hver dag. Men det er som regel denne dere ser meg i! Jeg bor seriøst i den. Jeg tror faktisk denne er på topp 1 av alle dongeri jeg eier! Om jeg skal gå til innkjøp av en ny dongeribukse, så tror jeg nesten at jeg vil ta steget inn på Levis. Dette er ikke sponset om det skulle høres sånn ut. Jeg er bare sykt forelska i den.

Svar på spørsmålsrunden

Hva gjør du ellers, hva jobber du med? Ellers enn bloggen tenker du? Jeg jobber i klesbutikk, og stor trives med det! 

Hvordan går det med deg? Takk som spør ♥ det går bare bra. Mange har vært litt bekymret for forholdet mitt med kjæresten, men det går bra der også! Han har bare ikke ønsket å være så mye med på bloggen den siste tiden, haha! 

Hva er målet ditt med bloggen? Jeg har jo nevnt dette tidligere, og målet mitt har alltid vært å stå til inspirasjon for noen. Og den gjelder fremdeles, men nå har jeg også hatt en liten drøm om å kanskje kunne jobbe med Benediktenp som firma. Og kanskje bli en selvstendig næringsdrivende! 
 

Hvis du hadde fått sjansen til å vært med på et norskt reality program, hvilket hadde det vært, og hvorfor? Åh, så morsomt spørsmål! Jeg hadde lett vært med på farmen og 71 grader nord. Hadde vært en sykt kul opplevelse, selvom jeg sikkert hadde felt en tåre da og da. Jeg tror farmen hadde passet meg midt i blinken, eller.. edderkoppene hadde nok gitt meg en kraftig utfordring. Sikkert gitt god tv også. Finner jeg en edderkopp på rommet kan det glemmes at jeg sover inne på det rommet samme natten. Ellers ville jeg testet ut hva 71 Grader nord kunne bydd på. Jeg har en ganske stå på vilje, og klarer som regel å komme meg fram til målet mitt – uansett hvor mye tårer eller banning det har måttes til. 

Har du hatt noen samarbeid på bloggen din, hva betalte de deg, hvordan var prossedyren? Ja, alle innleggene mine som er merket med “reklame” er innlegg jeg har et samabeid med. Hva de betalte meg har jeg ikke lov å gå ut med, og heller ikke noe jeg ønsker å besvare da dette er veldig privat. Prosedyren går slik: de kontakte meg og spør om jeg ønsker samarbeid, jeg undersøker nettsiden/eventuelt produktene de har. Er det produkter det er snakk om, så får jeg produktene hjem, tester de – og syns jeg de er bra, reklamerer jeg for de + sender ut faktura. Syns jeg derimot produktene er drit dårlig, sender jeg en mail og forteller de at dette ikke er noe jeg ønsker å blogge om, og dermed sletter jeg fakturaen frem for å få pengene. 
 

Har du gjort noe som er ulovlig? Ja, jeg har spist smågodt rett fra hyllene uten å betale for det. Jeg gjør det selvfølgelig ikke nå mer, dette var når jeg var mindre. En annen ting, jeg ødela politimannen sin private bil. Jeg og en venninne skrapte den opp. Haha herregud.. jeg kan tenke meg hvor forbannet denne mannen må ha vært, jeg beklager så mye!!! Man er bra tom i topplokket som liten. 

Hva er din hobby utenom blogging og foto? Jeg elsker å gå på ski, trening generelt. I tillegg syns jeg det er super morsomt å holde på med hunden min! Jeg pleier alltid å ta treninger med Jessie, alt fra å gjøre triks til å kunne gå pent i bånd! Ellers i hverdagen syns jeg baking er koselig, og kan stå i flere timer på kjøkkenet. 

Hvilke land har du vært i? Sverige, Danmark, Finnland, Florida, Tunisia, Ungarn og Spania! 
 

♥ ♥ ♥

HAHA! Så frekt. Som vanlig leser kjæresten gjennom innleggene før det publiseres.
Hans kommentar til det hele:

“Jeg pakker tingene mine ut fra leiligheten dersom du skal være med på et reality program.”
Meg: “Hvorfor??”
“Du kommer til å bli så hatet!!!” 

Weekend mode on

 

..STARTING THE WEEKEND WITH FRESH FLOWERS 

Hei!! I dag er siste dag for å stille spørsmål til spørsmålsrunden, dere kan spørre meg om absolutt alt HER! Jeg har dessverre ikke fått godtatt alle spørsmålene enda, ettersom jeg har hatt litt problemer med nettet. Har tatt meg årevis å bare godta èn kommentar. Så vær litt tålmodig med meg, haha! Men dere må vite at jeg har sett/ser alle spørsmålene, og jeg har tatt vare på alle og hver en!

Akkurat nå har jeg endelig helg (yaayyy), og jeg skal nyte den! Som dere sikkert har fått med dere, har jeg begynt å trene. Så imorgen har jeg blitt satte opp på veiledningstime, og gud som jeg gleder meg. Føler meg ikke helt sikker på alle apparatene som er der, og da er det bedre å få litt hjelp, fremfor å gjøre ting feil. Jeg tenker også bruke morgendagen godt på ting jeg ellers ikke hadde rukket å gjøre på en vanlig hverdag; alt fra å lese magasiner, besvare alle kommentarer på bloggen, trene, bake rundtstykker, se film og ligge på sofaen med chips/smågodt. Deeeeilig!!

Det føles godt

JAKKE FRA H&M

..EARLY MORNINGS, BIG SHIRTS, MESSY HAIR, VOGUE AND COFFEE!

God morgen, babes! Jeg har som vanlig stått opp rundt 06:30, noe som er vanvittig tidlig. Men tro det eller ei, jeg har faktisk begynt å bli vant til det. Når jeg har fri, og virkelig kan sove lenge, våkner jeg av meg selv rundt 08/09-tiden. Haha! Det føles ganske godt da, og ikke sove vekk hele dagen. Uansett, nå sitter jeg egentlig å har pause i et møte jeg er i, og utnytter tiden til blogging. Flink eller hva? ♥

Jeg må nesten få slurpet i meg siste rest av kaffekoppen å komme meg tilbake. Vi snakkes senere søtinger! Ikke glem spørsmålsrunden jeg kjører nå, og som blir besvart enten i morgen eller lørdag.