Acne classic five pocket jeans


 

…BE YOU, BE TRUE, BE BLUE ❥

 


 

WEARING

JEANS FROM ACNE
ACCESSORIES (RINGS) FROM T. SABO

 

A KEY PIECE EVERY GIRL
SHOULD HAVE IN HER WARDROBE

Hei! Jeg har endelig begynt å få litt sansen for å ta antrekksbilder, jeg syns det er utrolig morsomt. Ikke minst har jeg lagt merke til antall kommentarer under innleggene med antrekksbilder, så det er åpenbart at dere liker det. Her er grunnen til at jeg ønsker en tommel opp, eller en kommentar dersom det er noe dere vil se mer av – slik at jeg vet hva jeg skal prioritere. 

Men tilbake til overskriften, jeg har ikke bare fått dilla på denim jakker og skjørt, men også jeans. Jeans har for så vidt vært en stor favoritt lenge! Jeg har kanskje bare lagt de litt til siden å heller gått med de svarte, av en eller annen merkelig grunn. Denne jeansen er fra Acne, og jeg elsker den. Skinny jeans er helt klart noe jeg går mest i, men loose fit, boyfriend og stright jeans er også gull! Hvilken type jeans er din favoritt, har du noe å anbefale? 

Ten Minute Tan

 

PRODUKTENE ER SPONSET AV FANTASTISKE HEXASHOP
❥ TEN MINUTE TAN, A NEW FAV

 


↓ DEN RASKESTE MÅTEN Å FÅ EN LETT OG NARUTLIG GLØD ↓

· IKKE BRUK OLJEBASERT FUKTIGHETSKREM ELLER DUSJSÅPE ETTER PÅFØRING AV TEN MINUTE TAN.
· SMØR EN RIKELIG MENGDE PÅ KROPPEN MED SIRKULERENDE BEVEGELSER
​· TEN MINUTE TAN KAN PÅFØRES DAGLIG FOR Å BYGGE OPP FARGEN
· ANBEFALER Å BRUKE EN TANNING MITT MENS DU PÅFØRER
· KLAPP DEG TØRR ETTER DUSJEN, IKKE DRA!
· VENT I 10 MINUTTER FØR DU DUSJER.
· VENT OPPTIL 4-TIMER FØR RESULTAT

EN REKKE GODE FORDELER ❥

Hei skjønninger! Nå har jeg endelig fått testet Ten Minute Tan over lengere tid. Eller jeg har i hvertfall testet denne daglig og sett hvor lett man for eksempel kan bygge opp fargen. Først og fremst er jeg overrasket over hvor fin og naturlig glød denne gir. I tillegg ble jeg ekstra overrasket da jeg så at den var proppfull av Anti-aging ingredienser (Matrixyl 3000 og Rosehip)! Altså, det finnes absolutt ingenting negativt å si. Jeg er helt forfær, og kunne ikke tro fargen den gav meg. 

Men nå skal det sies at jeg ikke kommer til å slutte med Vita Liberata pHenomenal Mousse, for jeg syns faktisk den fargen er litt mer brunere. Den gir meg litt sterkere farge! Men jeg elsker å bruke Ten Minute Tan når fargen av mousse’en begynner å forsvinne, eller de dagene hvor jeg har det ekstra travelt. For som dere sikkert allerede vet, jeg er avhengig av å være brun. Haha! Selvbruningsprodukter er livet mitt. Dere finner Ten Minute Tan HER

Shop My Wardrobe

· HAPPY SHOPPING ·

Alt kan hentes hos meg i Kristiansand eller sendes med norgespakke + sporing (beste fraktmetoden som også har forsikring). Frakten betales selv, 140,-. Hvis du er interessert må du sende mail til [email protected] med bud, og betalingen vil deretter gå via vipps eller nettbank. Henter du hos meg kan du selvfølgelig betale kontant om det er ønskelig! 
 

ZARA SKINNJAKKE 450,-

Brukt et par ganger, men jakken er fremdeles dødsfin og ser nærmere ut som ny. Ellers utsolgt i butikkene og kan ikke fåes kjøpt hos Zara lenger! Jakken er i størrelsen S, og opplever at den er normal i størrelsen. Selges fordi den mest henger i klesskapet uten å bli brukt. Perfekt nå som våren er her. 

DR.MARTENS SKO 800,-

Brukt et par få gang, men igjen, de er godt tatt vare på og ser så godt ut som ny! Skoene er super fine, og gir en liten edge til antrekket. Størrelse 36! 
 


 

RICCOVERO VEST 2500,- (NYPRIS 4200)

Vest fra Riccovero i størrelse M. Vesten er brukt et par ganger, men har for det meste blitt liggende i skapet. Ønsker du bedre bilder av vesten er det bare å søke opp Andrea Badendyck + Riccovero så vil dere se hvordan den ser ut på. Jeg elsker den, og selger den virkelig med tungt hjerte..

MUUBAA JAKKE 2000 ,-

En jakke som virkelig skiller seg ut, men skinnjakker har jeg mer enn nok av. Selger i hvertfall en av de fineste som henger i klesskapet! Størrelse 34 og er blitt behandlet pent. Som dere ser på bildene, er skinnet enda i utrolig fin stand.


 

HUNTER ORIGINALE GUMMISTØVLER 450,-

Selger noen kjempe greie og fine støvler som egner seg godt om du bor på en skikkelig regnværsplass! Størrelse 35/36 (UK3). En viktig greie å påpeke; har blitt skrevet inni skoen hvor det står “telefon nummer og navn” som dere kan se på siste bildet. Men da skriften har sklidd såppas mye vekk, kan du fint skrive over med ditt navn og ditt tlf nummer uten problemer! (derfor er prisen over halvert, ellers ser de ut som nye).

 

Hvor er den gjensidige respekten?

Jeg skal studere sykepleier for å få kunnskaper om hvordan jeg kan redde menneskeliv, men jeg går ikke på heksejakt etter de som ønsker noe annet! Jeg har tenkt lenge på dette innlegget, om jeg burde skrive – eller om jeg burde la vær. Men jeg har innsett at ingenting blir godt nok for mange av dere vegetarianere og veganere. Siste dråpen rant over glasset da jeg nevnte i videoen at favoritt maten min var “laks”. Kanskje er det min tur å komme med en tilbakemelding til akkurat deg som raser meg ned med hat. 

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, ord blir tomme når jeg leser slikt. Jeg blir sint på hvordan dere opptrer dere, jeg blir sint på måten dere tvinger andre mennesker til å endre livsstilen sin, og jeg blir forbannet av å se dere tro dette er greit. Når det er sagt; Jeg er oppvokst med familie og venner som spiser kjøtt, kanskje fisk noen ganger i uken og gjerne pålegg som salami og ost på frokostbordet. Et helt vanlig kosthold i mine øyne, absolutt ingenting galt med det. Men jeg ser heller ingenting galt i dem som velger å unngå kjøtt. Helt greit! Jeg respekterer valget deres. Nå skjønner dere kanskje hva jeg skal frem til, men for å spørre på en mild og fin måte: hvor i svarte faen er respekten deres for oss som velger å spise kjøtt? 

Før jeg avslutter innlegget uten misforståelser. Veldig bra at folk tenker på kjøttindustrien og miljøet – supert. Selv har jeg blitt inspirert til å minske kjøttspisingen i hjemmet, Igjen viktig ting å påpeke: IKKE blitt inspirert av dere på grunn av hat kommentarer – dere gjør meg bare fly forbannet og ikke noe mer enn det. Men bloggere som deler ut deilige oppskrifter, youtubere som viser frem maten sin og sier “dette anbefaler jeg” og ikke “dette skal du spise” – de inspirerer. Og jeg er evig takknemlig for disse positive og innstilte menneskene. La folk bestemme selv. Og mens vi er inne på veggis prat → til de av dere som prøver å gjøre en liten forskjell som å feks kutte ut kjøtt bare 1 gang i uken omså, facebook gruppen Veggispreik har vært til stor hjelp.. 
 

Takk til deg som overhørte meg og kjæresten diskutere om vi sku prøve ut denne fra Meatish eller droppe det, og du brøyt inn å sa “JEG syns denne er god!! Jeg er vegetarianer, men kjæresten min er ikke det. Men han spiser også denne fra Meatish! Anbefales!”, Tusentakk!! Jeg håper flere kan lære av deg. Så dagens middag besto av null kjøtt! 
 

I dag er du fin, Kristiansand

Solen skinner jammen meg i dag også! Dere aner ikke hvor mye jeg nyter dager som dette, det er så deilig. I dag har vi egentlig kun gått etter hovedveien, men må si Baneheia er en utrolig fin plass om du er ute etter en liten treningsrunde, eller rett og slett en tur uten biler og andre kjøretøy. Hadde jeg hatt hunden min her, hadde Baneheia vært en stor favoritt. 

Nå skal jeg straks ta av meg jeansen og bytte over til joggisen, legge vekk pc’en og jobbe litt mot eksamen. Gru gleder meg..blir godt å være ferdig med eksamen og virkelig kunne ta sommerferie. Er det forresten mange av dere som har eksamen rett rundt hjørnet? I så fall, hva har dere eksamen i? Jeg har blant annet matte som er en av de. 
 

WEARING (ADLINKS)

JEANS: TIGER OF SWEEDEN (SIMILAR HERE)
SHOES: ISABEL MARANT (SIMILAR HERE)
TOPP: VERO MODA (SIMILAR HERE)
JACKET: MUUBAA (SIMILAR HERE)

· ENTERTAINMENT TO BE MORE PERSONAL ·

Ellers ønsker jeg å snakke litt mer om personlige innlegg, jeg skrev blant annet “til alle som sier det er umulig” som fikk enormt god respons. Det virket nesten som at dere likte det bedre enn hva jeg ellers pleier å skrive om. Kanskje det er litt mer morsomt å komme inn her dersom det er mer variert? Uansett, jeg har et innlegg som er satte på vent, som jeg har tenkt på lenge, men som jeg aldri helt har turt å komme ut med. Eller det handler vell mer at jeg ikke er en personlig blogger. Jeg er hun jenta som elsker sminke, mote og skjønnhet, and that’s it. Det er i hvertfall slik dere ser meg. Men det er mye jeg skjuler på bloggen. Jeg er også en jente med sterke meninger, som kjemper for forskjellige saker. Det kommer bare ikke frem.

Jeg har et innlegg som ligger på utkasten “Hvor er den gjensidige respekten?“, finnes det noe interesse av å lese flere personlige innlegg? 

Spring Wanties

1: HERE / 2: HERE / 3: HERE / 4: HERE / 5: HERE / 6: HERE
7: HERE / 8: HERE / 9: HERE / 10: HERE / 11: HERE / 12: HERE
 / 13. HERE (adlinks)

Det er ikke lenge til våren er her, i hvertfall ikke i Kristiansand. For knappe dager siden satt vi med 18 varmegrader, og i går var det også ganske så greit vær. Litt mer kjølig i går, men nok varmt til at det føles ut som vår! Syns mer syns på dem lenger Nord, haha! Kolonnekjøring på grunn av snestorm, hunder som er full av sneklumper fast i pelsen og vinduer full av sne. Dere som fremdeles sitter i kulden, jeg tenker på dere. Å jeg skal absolutt sende litt sol og varme over.. ♥

Dette er forresten mitt første innlegg hvor jeg viser frem ting jeg allerede har bestilt, eventuelt favorittene mine. Hva syns dere om det? Jeg har tidligere lest på bloggere som legger ut slike inspirasjons bilder til antrekk, og jeg elsker dem. De gjør det så enkelt å finne frem plagg! Syns dere jeg skal starte med dette? Jeg kunne godt tenkt meg å lagd slike innlegg 1 gang i måneden eller noe. Om dere ikke liker det, si gjerne ifra. Da fortsetter jeg heller som jeg alltid har gjort tidligere.

Free songs

DEKSLENE ER SPONSET AV CASEAPP
ROYALTY FREE MUSIC ↵

Da jeg startet med blogg og youtube, skulle jeg ønske noen skrev dette innlegget til meg. Kanskje noen allerede har gjort det, men desverre ikke som jeg har fått med meg. Hva er vell ikke kjipere enn å lage youtubevideoer å må bruke de samme sangene gang på gang, fordi du ikke aner hvilke sanger du kan bruke? Å bruke sanger som er copyright er ulovlig, og du bryter faktisk reglene om du gjør det. Så her gjelder det å være litt forsiktig med hva du gjør. Heldigvis finnes det nettsider som gir deg et stort utvalg av forskjellige sanger du kan ta i bruk. Og disse nettsidene skal jeg vise dere!

YouTube Audio Library

Link: http://www.youtube.com/audiolibrary/music

Den mest populære nettsiden å bruke musikk fra. Alle som starter med youtube blir presentert denne siden, og det er det jeg mener med at du alltid må bruke de samme sangene. Jeg syns helt klart youtube Audio Library har et godt utvalg, og jeg klager ikke. Men det kan bli litt ensformig! Jeg brukte denne i typ 1 år, før jeg tok fatt i noen google søk. Men det jeg elsker med Youtube sitt musikk bibliotek er kanskje at man kan sortere musikk etter sjanger og lengde.

Free Music Archive

Link: http://freemusicarchive.org

Det er jo ingen problem med å finne nettsider som tilbyr gratis nedlastning, men derimot er det vanskeligere å finne de nettsidene du kan laste ned gratise sanger uten å måtte lage deg en bruker. Personlig syns jeg det er litt skummelt å lage egne brukere, ettersom det er såppas mange programmer som lurer deg til å plutselig måtte betale penger osv. Denne nettsiden lar deg nemlig både høre og laste ned sanger, uten å måtte lage deg en bruker.

Sound Gator

Link: http://www.soundgator.com

Om du mer er ute etter spesielle lydeffekter er denne en knall nettside, eneste negative her er at du må lage deg din egen bruker. Jeg har heldigvis ikke opplevd virus eller andre problemer med å gjøre det. Så etter å ha brukt denne siden i 4 måneder kan jeg påstå at den er trygg.

Bensound

Link: http://www.bensound.com

Som nevnt ovenfor er det ekstremt viktig å passe på hva du gjør. Denne nettsiden har blant annet gratis nedlastning på alle sanger, bare at disse sangene står under “Creative Commons Attribution-Licenses”, som betyr at du kan bruke sangene så fremt du skriver under video hvor du har hentet sangen, og hvilken sang du bruker. Ellers er dette en helt vanlig nettside hvor du kan sortere etter sjangere.

Sounds Crate

Link: http://www.soundscrate.com

Denne siden krever at du registrerer deg inn og du kan laste ned 5 sanger per dag. Den eneste forskjellen her er at de tilbyr deg å laste ned sanger i enten WAV fil eller MP3. De som ønsker en høy kvalitet på sangene laster ned i WAV, ganske greit spør du meg!

Looperman

Link: http://www.looperman.com/loops

Looperman gir deg muligheten for å laste ned “loops” og lydeffekter. Loops (haha, hva heter det på norsk?), jeg bruker ihvertfall dette mye i youtube videoene mine. Men her igjen, her trenger du en bruker for å laste ned.

Be more confident in outfit pictures


 

Å le, kose seg, fikle litt med håret og generelt ha det morsomt er øyeblikk som beskriver bildene mine. Jeg blir alltid så overrasket over hvor mye en liten bevegelse kan forandre bildet, hvor mye bedre et bilde kan bli når man viser frem litt personlighet. Når det er sagt, så glemmer jeg aldri de årene hvor bildene bestod av et misslykket bitch-face. Hva skal man si? Det er ikke riktig meg lenger, og faller ikke helt i smak. Jeg er jo en glad person ellers, en svært positiv person – så hvorfor skal jeg fremstilles som en jeg ikke er? Jeg er smilende og glad, får ofte høre at jeg har en fin utstråling – så hvorfor skjule den? Det er så trist å se at jeg tidligere har gjort det. 

..med baktanke på alt dette, tenkte jeg derfor å skrive et lite innlegg om hvordan man kan bli litt mer selvsikker på seg selv. For jeg skal ikke lyge, i den perioden hvor jeg kun viste frem bitch-face, var i den perioden jeg var usikker på meg selv. Jeg prøvde å finne litt ut av hvilken person jeg var. Nå sier jeg ikke at alle som går rundt med trutmunn og bitch-ansikt er usikre mennesker. Poenget er bare at jeg skjønner hvorfor folk har stilt spørsmålstegn til meg. Det er klart det er merkelig å se en sprudlende glad jente, plutselig gå over til noe helt annet på bilder. Jeg gav dere totalt feil inntrykk.
 

· HAVE FUN ·

Å ta outfit bilder på vinterstider er tortur i mine øyne, men vi må like vell få det gjort. For meg er det viktig at jeg og personen som står bak kamera, kan ha det så gøy som mulig under minuttene mens vi knipser bilder. Uansett hvor kaldt det måtte være! Heldigvis er det vår nå, og sommer veldig snart, så da blir det ekstra koselig! Men om du klarer å knipse bilder av den virkelige deg, vil det også stråle godt ut på bildene. 

Om jeg skal gi et tips: uansett hvor forferdelig dag du har hatt, ikke la det gå utover det du brenner mest for. Legg vekk den dårlige energien og ta det senere. Under fotograferingen skal vi være omringet med positivitet og glede, nettopp slik at dette skinner naturlig gjennom bildene dine. Og skulle du ha en helt helt helt forferdelig dag, så er det kanskje greit å ta seg en pause. 
 

· SHOW YOUR PERSONALITY ·

Jeg leste en setning for noen år tilbake, som virkelig satt ord på ting: ” I want people to see my pictures and know that I am a nice person?, and that really resonated with me. People have always had their preconceptions of me, and rightly so, we all have preconceptions and 9 times out of 10 its because of the way we present ourselves.”

Det var her jeg startet å smile på bildene mine, frem for å vise det typiske ansiktet mitt som gav totalt feil inntrykk. Smil er et smil. Det kan ikke bli tatt på noen som helst negativ måte. Alle skjønner hva et smil betyr, uansett fra hvilket land man skulle komme fra. I det øyeblikket jeg så meg selv smile naturlig på kamera, var et øyeblikk jeg lenge hadde følt – jeg både så, og følte meg selv komfortabel. 
 

· HAVE A GOOD TEAM ·

Nå får dere svar på et av mange stilte spørsmål: Har du en manager? Nei. Jeg er fremdeles såppas liten blogger at jeg klarer å ta av meg alle sponsor arbeidene, samt mailene selv. Men jeg og kjæresten jobber mye sammen når det kommer til bloggen. Det hender dager hvor jeg trenger litt hjelp med å få redigert youtube video, legge inn bilder på pcen, fotografere osv. Det kan være en evig lang liste. Men kjæresten min er veldig støttende, i tillegg har jeg venninner som stiller opp i ny og ned.

Som dere allerede vet, har jeg vært borti mennesker som jeg ikke lenger har mer i livet. Å kvitte seg med mennesker som ikke vil deg godt, som ikke stiller opp når du virkelig trenger det, føles bra. Jeg setter pris på absolutt alle venninnene jeg har for øyeblikket, og føler meg utrolig takknemlig. Det er ikke mange av de som står meg nær, men de som gjør det, de stiller alltid opp. Det er godt å ha venninner som alltid er et tastetrykk unna, venninner som hele tiden spør deg hvordan det går og venninner som viser at de bryr seg. Dette er ikke noe å ta forgitt, virkelig ikke.
 

X O X O 

Frisør`n Tana v/Astrid Nilsen: Giveaway

Reklame | Frisør´n Astrid

INNLEGGET INNEHOLDER SPONSET PRODUKTER
I SAMARBEID MED ASTRID’S FRISØR 

. . . 

O L A P L E X ,  I  L O V E  Y O U

Jeg er helt i lykkerus, endelig dere. Som en enorm takk for at dere følger meg og bloggen, har jeg endelig kommet frem til at vi skal kjøre i gang en liten Giveaway hvor akkurat du kan vinne den populære Olaplex kuren fra Astrid’s frisør. Det er en liten gavepakke, så om jeg ikke tar helt feil skal det følge med litt små greier i tillegg. Jeg håper i hvertfall dette faller i smak. Blir etterspørselen stor nok, og folk viser at de virkelig vil vinne ting – kommer jeg automatisk til å gjøre dette oftere.

· GIVEAWAY ·

For å delta må du følge noen enkle punkter: Du må ha mulighet for å hente pakken selv hos Frisør’n v/Astrid Nilsen (Rådhusveien 12, 9845 Tana). Kommenter dette innlegget med navn og email. Til slutt lik facebook pagen min her (det er nemlig her vi poster vinneren) og deler du blogg innlegget blir vinner-sjansen større.

Vinneren trekkes 03.04.2017. Good luck ♥