Tanker før leggetid

⚡️ Klokken er sykt mye, og jeg sitter fremdeles våken. Det er så mye som foregår oppi hodet mitt nå! Det er så mye jeg gleder meg til, gruer meg til..alt på en gang. Her gjelder det bare å ikke stresse seg selv opp, men heller ta dag for dag. Lettere sagt enn gjort!! Men jeg er bare nødt for å prøve å senke skuldrene litt, og kanskje fokusere på en ting av gangen. Kjenner at det er godt å være tilbake på bloggen i hvert fall! Av en eller annen merkelig grunn, har jeg mer kontroll på ting som skjer/skal skje når jeg blogger. Dere vet jo meg, noterer alt av timeavtaler, samarbeid som må gjøres, møter..ALT ned på kalenderen. Men med engang jeg ikke blogger, så tenker jeg hele tiden “nå er det ingenting å notere ned“..så da kan dere gjette hvem som glemmer av både legetimer, avtaler og alt som skulle vært gjort.

⚡️ Det begynner å bli tid for å tenke på dåp! Vi har fremdeles ikke døpt prinsessa vår, av den enkle grunnen: corona viruset. Det har vært skikkelig vanskelig etter at viruset brøt ut.. det er jo ingen som vil ha “skyld” i å smitte noen, ikke ønsker jeg heller å ta noen risk. Men så lenge man følger rådene som blir gitt, så tror jeg vi skal klare å holde oss ganske så trygge. <3

⚡️ Jeg skal snart flytte for meg selv, ALENE. Herregud, jeg har ikke bodd alene på typ 8 år. Spent på å se hvordan det blir, gleder meg veldig. Det første jeg skal gjøre er å fikse walk in garderobe!!! (Nå er vi 2 jenter her, så klart trenger vi det).

⚡️ Føler jeg har blitt skikkelig flink på å ta vare på meg selv. Både når det gjelder kosthold og trening! Alt jeg tenker på er ammingen, og at jeg skal kunne sitte med litt overskudd selv. Sånn sett har ammingen hjulpet meg i en mye sunnere kost. Og et sunnere kosthold, har selvfølgelig gitt meg energien til å gidde trening 2-3 ganger i uka. Det er jeg passe stolt over!

⚡️ Jeg har blitt så jævlig avhengig av Tiktok.. Er jeg ute å kjører bil, og Banana kommer på, såååå…. 🕶✊🏽