Investere i nye møbler

Hei fininger. Jeg tenkte å oppdatere dere litt, for nå har det blitt veldig stille fra min side. Jeg har aldri blogget så lite som nå, men jeg har heller aldri følt at tiden har stoppet så mye opp, som det den har gjort. Dere vet når dere er så spente over en ting, at dere ikke gjør annet enn å tenke på det? Slik er det nå. Uansett, som dere sikkert allerede vet, så leier jeg leilighet nå (det har jeg alltid gjort) – men denne gangen, en umøblert leilighet. Vi kjøpte en sofa, tv bord og litt andre ting i farten i fjord. Men det var liksom ikke “fine” møbler vi kjøpte, vi kjøpte det kun fordi vi måtte ha det og fordi det var billig. 
 

Nå som vi har fått spart opp litt penger, har jeg skikkelig lyst å investere i noen fine møbler og interiør ting, som kan gi litt personlighet til leiligheten. Jeg har valgt ut fargekoder som grått, marmor, rosa og metalliske detaljer som det skal gå i. Spørsmålet er bare hvilke møbler som er verdt å bruke penger på, som for eksempel seng? Hvilken seng anbefaler dere? Eller sofa? Spisebord med gode og fine stoler? Altså, slike ting..jeg syns det er så forferdelig dyrt, men med det samme så vil jeg for en gangs skyld kjøpe noe man kan ha i mange år fremover..
 

..Ønsker dere en fantastisk fin uke! ✨

Okei, hva skjedde akkurat nå?

Jeg kan ikke fatte og begripe det! Ikke bare er jeg midt oppi en spennende periode hvor jeg har fått en fast stilling på jobben min, er på utkikk etter drømme boligen samtidig som jeg sitter å tenker på hva jeg ønsker å gjøre fremover i livet. Skal jeg bli frisør? ta sykepleier utdanningen? Som sagt, det er mye i tankene for tiden, mye å se frem til. Og det er nok hovedgrunnen til hvorfor bloggingen har vært litt nede den siste tiden. Uansett, i skrivende øyeblikk sitter jeg med hjertet i halsen og gjør alt jeg kan for å roe meg selv ned. Jeg er spent, nervøs, glad..alt på en gang. Jeg krysser alt jeg har for at ting går etter planen.

Jeg lover å komme med mer informasjon når det lar seg gjøre, men akkurat nå ønsker jeg ikke avsløre noen ting. Det er ikke planlagt helt hundre prosent enda, og det gjenstår noen få ting, så dessverre må jeg være litt hemmelighetsfull! Om det ikke skulle gå som håpet, så kommer jeg i hvert fall til å gjøre det beste ut av det. Og hei, tusen takk til alle dere som alltid er der, som alltid stiller opp og som alltid heier meg fram. Dere er verdens fineste mennesker, og jeg kunne ikke satte mer pris på venninner som dere!

Kan ikke tro 17. Mai er rett rundt hjørnet, tiden har virkelig flydd avgårde. Jeg har verken funnet antrekk eller borddekking klart. Haha! Så i dag tenker jeg å få sniket meg en tur på senteret. Antrekket må jeg i hvert fall få fikset. Til alle dere som ikke har bunad, hva pleier dere å ta på dere? Hvilke farger går dere for? Kjole, jumpsuit eller bukse og topp? Jeg trenger litt hjelp ✨

Here comes the sun

TOP FROM BOOHOO
JEANS FROM LEVI’S
SHOES FROM GUCCI
BAG FROM CHANEL

. . . . . . .

HVORFOR JEG IKKE HAR ENDRET BOSTEDS ADRESSEN

For noen herlige dager vi har hatt her hjemme, dere aner ikke! Haha, det kan selvfølgelig ikke sammenliknes med hva dere i Oslo/Kristiansand har – men jeg klager ikke! Når vi snakker om Kristiansand, så er det mange av dere lesere (som er fra Kristiansand) som spør om jeg har flyttet, og hvorfor jeg fremdeles har “blogg adressen” min der. Ja, jeg har flyttet til Alta for en god stund siden! Jeg savner Kristiansand så ufattelig mye, dere er så sinnsykt gode ♥ Men jeg føler meg mer hjemme her, det er også kortere avstand til familien min. Noe som er svært viktig har jeg funnet ut, jeg er alt for hjemmekjær.

Til det andre spørsmålet angående blogg adressen min. Hovedgrunnen til at jeg ikke har byttet den, er rett og slett på grunn av hatet. Alta er en liten by, men til tross for hvor liten den er, så er det sykelig med hat. Det er helt vilt, og jeg har aldri skjønt hvorfor så mange mennesker her, er så ufattelig grov og ekkel med en gang de kan gjemme seg bak anonym navnet. Nå blir jeg sikkert ikke bedre likt i hjembyen, men dere får i hvert fall et ærlig svar.