4 years

 

 

___________________________________

 

Vet du hva jeg kaller ekte kjærlighet? forholdet mellom oss to. Jeg tror mange misunner og unner forholdet vårt, helt klart. Det er ikke så rart, jeg føler meg veldig heldig som har deg. Vi har det ganske så perfekt sammen. Kanskje har vi ikke de samme interessene, jeg hater å se på fotball kamper, men jeg gjør det fremdeles. Du hater å ta bilder til bloggen, men du gjør det. Hvorfor gjør vi slike ting sammen? Hvorfor orker vi? Det er vell tiden sammen vi liker. Smilet ditt når Fellaini setter inn mål med hodet, den hissige stemmen din når Rooney ikke gjør som forventet. Jeg koser meg, og du får alltid et smil rundt munnen min selvom jeg sitter å ser på tidens kjedligste greie på tvn. 

Vi er så sinnsykt forskjellige. Du er den tålmodige som alltid kan diskutere i flere timer. Jeg er den rastløse som aldri orker å diskutere. Du er den som kan spøke om ting, samt hærje med meg i flere timer – jeg er den som kanskje ikke syns det er så morsomt mer etter 10 minutter. Du er den late personen som trives best fremfor tv skjermen, kanskje av og til tar deg tid til fotball treninger – jeg er den som alltid må ha noe å gjøre, omså bare en liten gå tur i byen. Du er den som bryr deg om hver minste ting, jeg er den som gir litt mer faen. Du har lært meg å være tålmodig – jeg har lært deg at noen ganger må man faktisk være litt stresset. Du har lært meg å sette av litt “slappe-av-tid” til meg selv, mens jeg får deg ut av huset og vekk fra sofaen. Du har lært meg å være åpen, snakke om ting, og faktisk bry meg. Jeg har lært deg at noen ganger er det bedre å gi faen. Vi klikker så alt for godt sammen til å være så forskjellige. 

 

29 januar 2016 betyr 4 år sammen. Vi satt senest for 1 månede siden å spurte hverandre om hvor lenge vi hadde vært sammen. Var det 4 eller 5 år? Haha! Hvem bryr seg egentlig? Hvor lenge man har vært sammen har ingen betydning spør du meg, jeg var like glad i deg for 4 år siden, som det jeg er nå (om ikke mer glad i deg). Jeg er like lykkelig nå, som det jeg var første dagen vi møttes (om ikke mer lykkelig). Det er det som betyr noe. 

Takk for at du er akkurat den du er ♥ I love you!

 

Spørsmål og svar

 


 

Her kan dere legge inn ønsker om blogginnlegg/videoer, samt spørsmål dere lurer på. Linken til dette innlegget vil stå i headermenyen hele tiden (knappen helt til venstre, ask me questions here), slik at dere alltid har mulighet for å klikke dere tilbake. 

__

 

PS: om du ser en som allerede har kommentert spørsmålet ditt, er det gjerne å bare spørre igjen slik at jeg vet hvor stor interessen er! 

 

Hårfin

 

FOTO: THERESA KNUDSEN


N E W  H A I R

Jeg kan ikke tro det selv, gjett hva jeg har gjort nå da. Det er så fryktelig uvant, det føles som om en stor del av meg ble borte. Haha, dere aner ikke hvor glad jeg var i det platinablonde håret. Forandring fryder, er det ikke det dem sier? Jeg gikk forsiktig fram med en ombre farge, men jeg vet ikke, det var ikke helt meg. Fargen var fin, men jeg er mer enten eller. Dere får se resultatet om ikke så alt for lenge. Gleder meg til å høre responsen! Selv er jeg positivt overrasket, kunne ikke vært mer fornøyd. Tror jeg skal beholde det brunt en stund fremover nå, men skal ikke nekte på at jeg kanskje blir blond igjen!