Stå ikke der å kjeft på barnet!

Jeg skulle på et ærend i byen i går for en venninne. I det jeg går inn på senteret overhører jeg en mamma som står å kjefter på barnet sitt. Det jeg hører i forbi farten er barnet som spør direkte til moren sin “men mamma, hvorfor bruker ikke du refleksvest da? “. Ja, kjære deg, hvorfor i alle dager går ikke du med refleksvest? Stå ikke der å kjeft på barnet, dersom ikke du selv bruker det. Du er tross alt det største forbildet hun har! Om du syns det er flaut å gå med refleksvest, så kan jeg banne på at datteren din også syns det. 

Når jeg klarer å sette på refleksvest på både meg og hunden min, så burde du klare å sette refleksvest på deg selv og barnet ditt. Unnskyld for et skikkelig sint innlegg fra meg, men dette var skikkelig provoserende. Edit: Når barnet kommer i en viss alder, er det selvfølgelig ikke mye du som forelder kan gjøre.. men dette var et lite barn det var snakk om. 

Seasonal favorites

SOME NEW FAVORITES THIS SEASON..

For litt siden bestilte jeg Voilet Voss og Huda Beauty palettene! Jeg trengte virkelig noen øyenskygger nå som julebordssesongen er rett rundt hjørnet. Jeg skal faktisk på julebord allerede om 2 uker, så det var flaks de kom fram nå. Jeg har lenge siklet etter begge palettene, men jeg tror Voilet Voss ble min absolutt største favoritt ettersom pakningen var litt finere! Fargene i begge palettene er sykt pigmenterte, de er lette å blende ut, og det er et stort utvalg av forskjellige toner. Med andre ord; det er vanskelig å feile med disse to skattene ★

Get it at Beautybay:

Voilet Voss Pro Palette – Holy Grail! 
 

HAVE YOU TRIED THE VOILET VOSS PALETTE? XX

Nattåpent og julegateåpning

THE CHRISTMAS FEELING ★

I går var en helt nydelig dag! Det var gavefest, gratis kaffe, julegateåpning og en liten by fylt med kjærlighet. Det er akkurat slik det skal være når julen nærmer seg, syns jeg. Jeg har forresten kjøpt meg årets fineste juletre, og tror faktisk vi aldri har hatt et så fint juletre noen sinne. Nå skal jeg ikke si vi har slått mamma sitt tre, hun klarer alltid fikse til det mest koseligste! Men jeg må si vi er bra nære. Jeg gleder meg til å vise dere! Jeg tror leiligheten kommer til å lyse opp.

Ellers dere.. er det noe spesielt dere ønsker mot juletider på bloggen? Om dere skulle savne noe, eller har noe på hjertet, må dere bare kommentere i kommentarfeltet. Jeg blir bare glad av å se at folk engasjerer seg! ♥

I LOVE YOU GUUYS! 

Serietips til helgen

LUCIFER
IN THE CITY OF ANGELS, HE’S NOT THE ONE.

Serie tips fra deg? tenker dere vell nå.. for som dere vet er jeg ikke den største serie titteren. Jeg ser aldri på filmer heller! Jeg vet ikke, men jeg er en person som ikke lar seg lett underholde, spesielt ikke når ting varer i timesvis. Men nå har jeg faktisk klart å finne en serie jeg virkelig dør av, dere aner ikke hvor spent jeg venter på de neste sesongene.

Serien jeg ønsker å tipse dere om heter Lucifer. Lucifer Morningstar ble kastet fra himmelen og ned til helvete hvor han selv fikk styre. Men en dag fikk han nok, og bestemte seg for å ta en ferie til Los Angeles for å bli bedre kjent med menneskeheten og jorden. Haha, nei gud.. denne serien er virkelig til å anbefale på det sterkeste. Det er ingen andre enn Lucifer Morningstar som får meg til å le så mye, eller.. kanskje Dean Winchester fra Supernatural. Mennene i mitt liv disse to altså.

We got that Friday feelin’

★ WISHING YOU A HAPPY WEEKEND!

Hei hei! Og god fredag, fine dere. Jeg kan jo starte det hele med at senteret i dag har natt åpent, noe jeg selv elsker. Jeg syns det er så koselig å traske rundt når det faktisk er litt lengre åpent. Mulig det blir litt julegave handel i dag, eventuelt bare noe til meg selv? hihi, jeg får se. For uten om det har jeg ikke noe store planer.

Må si jeg fikk en skikkelig fredags følelse av å endelig kunne sove lengre enn 08:00. Ikke minst det å kunne ta en varm kaffekopp, og slappe av under pleddet. Det er ikke ofte jeg får tid til etter å ha våknet! Så utrolig deilig..Nå tenkte jeg å sette på en serie og kose meg, for ja! Jeg har faktisk (!) funnet meg en serie å følge med på. Skal skrive litt om serien og komme med et lite serie tips til dere senere i dag!

Har du noen spesielle planer for helgen? Og hva liker du å gjøre i løpet av en helg?

Soon weekend!


❥ CUTEST FURBALL IN THE WORLD! 

 

· CUDDLING BEFORE BED ·

Vi kan vell trygt si at helgefølelsen er her, og at vi gleder oss enormt masse til helg! Fredag i morgen, og vi har absolutt ingenting på planen. Jeg skal styre litt på jobb eneste, men krysser fingrene for at de timene går raske. Jeg har forresten tenkt litt på å kjøpe sminkebord nå til helgen, så jeg får se om det blir noe av det! Herregud så morsomt det hadde vært å fått fikset det.. badet og skuffene flyter over av sminke, så nå er det på tide å gjøre et lite grep.

Jeg har i det siste fått et par spørsmål om jeg “aldri” er ute å drikker i helgene, og nei. That’s true! Jeg er sjeldent ute. Det har noe med at jeg blir ekstremt dårlig, i tillegg til at jeg syns utelivet i Alta er kjedelig. En god blanding! Selvfølgelig skjer det noe morsomt av og til, og da slenger jeg meg med. Men som regel velger jeg heller å tilbringe helgen mine med gode venner, kanskje kjøpe inn noe snacks og heller lage en god taco mens man ser på serie sammen. Jeg personlig syns det er koselig.

..HAVE A NICE EVENING & GOOD NIGHT ★

New in: H&M Beauty

DID YOU EVER SEE A MORE BEAUTIFUL BEAUTY RANGE?!

Svart og gull.. aah!! Stunning! Det går så ufattelig fint sammen, og spesielt på denne tiden av året. Hele kolleksjonen til H&M er satt utrolig bra sammen, og jeg syns produktene er fantastisk til prisen. Concealeren er i helt feil farge, så den bruker jeg faktisk til contouring. Den creaser for mye under øynene for min del, men jeg syns at den funker utmerket til å gi en varm og fin farge til ansiktet. Ellers har jeg plukket meg ut et highlight, blush og contour – palett som falt i smak. Øyenskygge paletten er ikke det beste, men den funker absolutt. Med litt settingspray og en god primer før bruk, så funker det. 

Jeg har faktisk ikke rukket å få teste ut så mye fra H&M beauty tidligere, så nå var det absolutt på tide. Haha, bare noen år forsinket..bedre sent enn aldri? Uansett, foundation neste! Å gå fra Giorgio Armani til denne foundationen var kanskje et av de største nederlagene jeg har gått på. Haha! Men etter å ha variert denne med L.A Girl sin foundation – så syns jeg den er helt grei. Alt i alt, veldig grei til oss med tørr hud! Den hadde også en god dekk, jeg vil si medium til full. 

Will you be trying out the H&M beauty range?

10 Ting jeg irriterer meg over

10 IRRITERENDE TING

1. Folk som dømmer bloggere. “Du er blogger du? hah! Sitter på ræva å får inn lett tjente penger? Good work!“..

2. Uhøflige mennesker. Jeg virkelig hater å se når noen f.eks. sniker i køen rett forran nesen på meg! 

3. Baksnakking. Trenger jeg si mer?

4. Unge mennesker i typ 14-18 års alderen som er frekke med eldre.

5. Folk som aldri er tidsnok. Her må jeg nok hate meg selv litt også..

6. Foreldre som kjefter på barna når de ikke bruker refleks, også går de selv uten. (Vær et forbilde!)

7. Folk som skal mene noe, og bry seg om absolutt alt! 

8. Diskusjoner. Jeg hater å diskutere, og det irriterer meg grønt! Aldri kom å diskuter med meg. Haha!

9. Den ene dagen du skal snike deg på butikken usminket og i joggisen – så møter du masse kjentfolk.

10. Negative mennesker som sprer negativ energi hele tiden.
 

HVA IRRITERER DEG MEST?

Day dreamer

..CHRISTMAS IS JUST AROUND THE CORNER..

Hei fine dere. Har dere også begynt med julegavene? Jeg kjenner i hvert fall at jule følelsen kommer snikende inn på! Jeg har faktisk også begynt å planlegge julepynten i år! Herregud altså, ja, det er kanskje litt tidlig å begynne allerede.. men dere vet jo meg! Jeg er sikker på at om julenissen hadde fantes, så hadde han tatt meg med som en av hans hjelpere, haha! Det er ikke tull. Jeg elsker julen så sinnsykt mye, og jeg gleder meg like mye vært eneste år.

Skulle dere forresten ønske en liten julekalender her på bloggen? ♥ Jeg trenger et vist antall med “JA” svar, for å kunne lage dette til dere. Så gjerne kommenter i kommentarfeltet dersom det skulle være til interesse. Det vil bli tatt med i en vurderings prossess så snart svarene kommer inn.