Jeg syns rett og slett at jeg fortjener det!

Reklame | Posterstore

NUDE SKETCH HER ⎟ CLOSE POSTER HER ⎟NUDE SKETCH II HER

Gratulerer så mye med dagen, fineste folket. <3 Håper dagen i dag har vært helt fantastisk! Det ble en litt rar 17.Mai feiring i år, men vi har kost oss masse her hjemme. Vet ikke om jeg tørr å fortelle hva vi har gjort i dag, jeg. Haha! Vi startet dagen med frokost, feiret senere med pavlova kake, og bestilte pizza etter det igjen. Vi har altså ikke gjort annet enn å spise digg mat..Hva har dere gjort i dag? Tenkte uansett, og gi dere en liten 17.mai gave. Nå får dere nemlig HELE 30% rabatt med koden “benediktenp30” på posters fra Posterstore (gjelder ikke selection eller rammer).

Det har vært mye i tankene de siste dagene, og det har skjedd veldig mye. Å da mener jeg, veldig mye. Dessverre er det ting jeg ønsker å holde privat enn så lenge, men jeg syns derfor jeg kunne unne meg noe fint. Det var rett og slett fortjent etter et par stressende uker..

🦋OPPGI RABATTKODEN “BENEDIKTENP30” FOR 30% RABATT PÅ POSTERS FRA POSTERSTORE HER! (GJELDER IKKE SELECTION ELLER RAMMER) 🦋

Se så fine bildene er, jeg døøør. Jeg har alt i størrelsene 50×70!

BILDE HER

 

Spørsmål og svar: Mine treningsrutiner

Når begynte du å trene?

Oii, det er lenge siden! Begynte først på skitreninger ved barneskolen, og senere begynte jeg også på fotball. Nå er det kun hjemmetrening! Pleier som regel å trene litt styrke hjemme, ellers drar jeg ut å løper.

Hvor mange ganger i uken trener du?

3-4 ganger i uken.

Hvorfor trener du?

For å få energi, samt holde helsa fin. Så skal jeg ikke lyge heller, men selvfølgelig bryr jeg meg om hvordan jeg ser ut også. Så ja, kanskje stygt å si – men jeg trener vell også for å se bra ut.

Hva er dine mål ved treningen?

Akkurat nå har jeg mål om å jogge mila på 1 time.

Følger du en treningsplan?

Nei.

Jogger du, eller kjører du intervall trening når du løper?

Jogger. HATER intervall..

Hvor ofte løper du i uken?

2-3 ganger.

Hvor lenge/langt løper du?

Av og til løper jeg i 1 time, og prøver å få løpt 1 mil på den tiden. Ellers løper jeg 30 minutter.

Foretrekker du treningssenter, hjemmetrening eller ute?

Ute. <3

Hvor ofte trener du styrketrening i uken?

1-2 ganger i uka, og da trener jeg lår/rumpe.

Trene sammen med noen, eller alene?

Begge deler.

Hva spiser du før trening?

Jeg har ingen spesielle ting jeg spiser før og etter en økt. Men jeg spiser en helt vanlig frokost, og trener etterpå når jeg er klar for det. Kommer helt an på hva jeg har spist og hvor mye. Noen ganger er jeg klar for treningsøkt rett etter frokost (hvis det bare er snakk om litt havregryn liksom), mens andre ganger får økten vente, for da har jeg spist meg ihjel på ferske rundstykker, egg og masse sjokolademelk..haha!

Hva spiser du etter trening?

Enten eggerøre eller knekkebrød. Noe raskt i alle fall!

Dette har jeg gledet meg til å dele med dere!

Reklame | IdealOfSweden

NY VÅR & SOMMER KOLLEKSJON

🌸 KLIKK HER OG BRUK KODEN BENEDIKTE15 FOR 15% RABATT 🌸

________

Hei og god fredag! I skrivende øyeblikk ligger jeg i senga og ammer, mens jeg besvarer jobb mail, samtidig som jeg skriver på innlegget. Haha, det er slik hverdagene går her i hus. Med en gang hun er ferdig å amme, så er det rett i stua og spise litt snacks, drikke brus og bare kose meg. Har fått helt dilla på brus, har seriøst ikke drukket det på nesten 1 år. Var døds forsiktig med å drikke brus mens jeg gikk gravid. Var veldig på dette med å drikke mye vann og melk istedenfor. Lite visste jeg om at barn kunne reagere veldig på brus under ammingen også – noe hun gjorde de 2 første månedene. Så det er først nå at jeg faktisk kan ta meg et glass solo uten mageproblemer..

Har dere forresten sett den nye vår og sommer kolleksjonen til IdealOfSweden? Har gledet meg skikkelig til å dele det med dere!!! For en stunning kolleksjon, jeg har lyst på absolutt alt. Trenger nytt deksel til den nye telefonen som er bestilt, så det et faktisk noe jeg skal gjøre etterpå. Klikke hjem et par nye favoritter derifra. <3 Husk at dere kan bruke koden min BENEDIKTE15, om dere også finner noe fint.