Når et kapittel lukkes..

. . C H E C K  O U T  M Y  N E W  V L O G  H E R E !  

 

Hei fineste dere! For øyeblikket sitter jeg på et hotell, ganske så spontant egentlig. Jobben er sagt opp, noe som er forferdelig trist! Jeg trivdes utrolig godt! Men nok om det, nå skal jeg komme meg i seng og få litt søvn på øyet. Kjenner jeg er ekstremt sliten, og gleder meg egentlig bare til å senke skuldrene! ♥ Håper dere alle får en fantastisk fin kveld. Stor klem!

Cleaning up my makeup area

..TREAT YOUR SKIN ♥

Hei sweeties! Det har vært litt spørsmål her og der, om hvordan jeg rengjør sminken min. Så når jeg først skal sette meg ned å desinfisere sminken, så tenkte jeg å ta litt bilder og skrive om det i samme slengen. Etter så mye skiftende temperatur, lys og urene koster som selve produktene går gjennom, er det klart at det samles bakterier. Nå prøver jeg å være svært hygienisk når det gjelder rene sminkekoster. Men jeg skal ikke lyge – jeg vasker de ikke vær dag. Så det hender at jeg bruker sminkekostene 1-2 ganger, uten å ha rengjort de på noen som helst måter – og deretter dyppe kosten i solpudderet. Ekkelt! 

Obs!! Noe som er viktig når du skal desinfisere sminken din, er selvfølgelig å ha riktig sprit/alkohol. Denne lille antibac-flasken er absolutt ikke for å rengjøre sminken med. Jeg vil i hvert fall ikke anbefale det. Clas Ohlsson har en type sprit du kan bruke, om jeg ikke husker feil. Ellers er det bare å gå på apoteket å spørre etter riktig produkt. Selv liker jeg å bruke Isopropyl alkohol – da jeg vet at mange makeup artister bruker det. Men en ting som er lurt: ikke kast de små antibac flaskene som er for hendene når de går tomme, bruk de til dette! Alcoholen som man får kjøpt på apoteket har ikke denne “spray” tuten..haha! Så jeg pleier alltid å helle over Isopropyl i denne flasken!
 

 

❥ HERE’S WHAT YOU’LL NEED..

· Isopropyl Alcohol
· Spray bottle
· Cotton pads

 

❥ AND HOW YOU DO IT ↓

· Pudder produkter: Spray alkohol lett over produktene, og gå dermed over med bomulls pad.
· Eyelinere og leppe penner: fjern toppen på eyelineren, desinfiser spisseren – og spiss!
· Leppestifter: Hell alkohol i et lite glass, og dypp. Gå over med bomulls pad.
· Foundation og Mascara: Kan ikke desinfiseres. 

· 

Regelmessig desinfisering av sminken vil forlenge levetiden på skjønnhetsproduktene, og forhåpentligvis holde huden din fin! 

Happy and sad at the same time

WHEN LIFE PUTS YOU IN TOUGH SITUATIONS
..DON’T SAY “WHY ME”, JUST SAY “TRY ME!”

 

Akkurat i skrivende øyeblikk har jeg vært med tårevåte øyne og gjort et valg jeg ikke vet om jeg kommer til å angre på, eller tenke “hm, dette var ikke dumt!”. På en måte vet jeg det blir bra, men på den andre siden vet jeg også at det blir ufattelig kjipt. Uansett, jeg skal komme nærmere inn på dette senere, når ting faller på plass. Nå er det veldig stress, og det hele var egentlig et veldig spontant valg. Er det en ting som er sikkert: ting på bloggen blir forandret, og dere vil få masse spennende oppdateringen gjennom youtube kanalen! Der vil jeg nemlig lage masse vlogs til dere.

Når det er sagt, ønsker jeg i dag å slappe av før jeg starter uken. Og dere vet jo meg, å lage video og holde på med bloggen er en ren terapi. Altså, jeg elsker det. Det er en grunn til at jeg blogger såppas ofte, uansett hvor kjipt eller stressende livet ellers skulle være! Haha! Hvilke videoer ønsker dere å se fra meg på kanalen? Se bort i fra vlogs, for det vil komme. Men er det typiske videoer dere savner fra meg? Jeg skal spille inn en video i kveld, så håper selvfølgelig på noen gode videotips frem til da.

..HAVE A NICE DAY ❥

Luminous Silk Foundation

 

GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION ✦

 


· I can go ultra sheer to medium coverage by layer on, bit by bit. 
· Luminous Silk Foundation is similarly to the
Nars Sheer Glow.
· A single pump of product gives a natural & healthy finish!
· I have dry skin, and
adore it because it wears so well!
· There is truly no better formula on the market

 

· AS I HAVE DRY SKIN, THIS FOUNDATION LASTS SO WELL ON ME ·

Hei og god søndag dere. I forrige måned ble det plutselig en stor etter spørsmål angående sminken min, og jeg postet derfor dette innlegget om nøyaktig hva som ligger i sminkevesken min. Men utenfor sminkevesken har jeg så mange andre favoritter! Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg har en stor interesse for sminke! Lurer på om jeg en gang skal vise dere hele sminke kolleksjonen min, hadde det vært spennende? 

Giorgio Armani sin Luminous Silk Foundation har jeg siklet lenge på. Men jeg har vært usikker, ekstremt usikker! Og i skrivende øyeblikk kunne jeg ikke angret mer på at jeg ikke kjøpte den tidligere. Her har dere en stor favoritt som kommer til å bli med meg i mange år fremover! Jeg har allerede bestilt en ny, så jeg har når denne går tom. Dette er en foundation som passer alle hudtyper, men jeg tror helt ærlig at denne passer oss med normal / tørr hud best. Jeg kan ikke si annet enn: denne anbefales på det varmeste. 

Ask me anything

♥ ♥

 

→ IT’S TIME FOR ANOTHER Q&A 

Spør meg om hva som helst! Spørsmålene blir som alltid svart på video  Jeg vet det har vært dårlig med nettopp spørsmålsrunder den siste tiden, og det beklager jeg for. Jeg skal absolutt bli flinkere på det! Men nå skal jeg løpe på jobb før jeg blir forsinket. Jeg ser frem til å høre fra dere, ikke minst å se hva dere alle lurer på! 

Leather loafers with gold details


. . A U T U M N  I N  A  B O X  R I G H T  T H E R E  ❥

 

. . . 

Er det en ting jeg er sikker på, så er det at disse slippersene kommer til å bli med meg for en lang stund. Du kan se hvordan jeg stylet disse i innlegget her! De er så simple, og kan brukes til så og si alle antrekk. Dere skal få se masse nye antrekk med disse på, og jeg gleder meg til å vise. Og når vi er inne på loafers, snakk om en god dupe til Gucci sine sko. Prisen på Gucci sine sko er stive, så dette var et litt billigere alternativ! Min tanke til disse slippersene er at de kun er populære denne høsten, så drar de ut av trenden. Jeg håper selvfølgelig ikke at det skjer, men det er typisk. Og om det skulle skje, er det godt å ikke ha brukt så alt for mye penger på et par sko!
 

WHATS YOUR FAVORITE PAIR OF SHOES?

Most worn, most unique, most special to your heart, whatever. Why are they your favorite pair?

Gold details


· GUCCI DOUBLE G & LEATHER LOAFERS ·

♥ ♥

To av mine store høst favoritter. Jeg elsker alt som har med små gull detaljer å gjøre! Jeg har fått sansen for sølv også, så det er vell ikke lenge til dere ser meg med noen små sølv detaljer i antrekkene også. Hihi! En annen ting jeg virkelig elsker mot høst tidene, er ullgensere! Ganni har fått inn sinnsykt mye fint, som også er perfekt til vinteren. Skal ikke legge skjul på at jeg ser for meg det perfekte antrekket!

Uansett dere, nå skal jeg rydde og vaske her hjemme. Rengjøre sminken, vaske sminkekoster og sortere vekk litt sommerklær i garderoben! Denne kvelden blir koselig. Nå tenker dere kanskje jeg er sprø, og det er faktisk mange som nevner i kommentarfeltet “men Benedikte, jeg syns jo du nevnte for 2 dager siden at du skulle gjøre det samme? vasker du hver eneste dag?” haha! Men ja, jeg koser meg når hjemmet er rent og ryddig. Det er den beste følelsen jeg vet om!

❥ HAPPY MONDAY! WISHING YOU A WONDERFUL DAY..

Go after dreams


· SUNDAY THOUGHTS ·

 


..NEVER LET GO OF YOUR DREAMS, BELIEVE IN YOURSELF ✦

 

♥ ♥

Åh, slike innlegg som dette gjør meg glad! Selv elsker jeg å drømme meg vekk i inspirerende innlegg som både er positivt og som virkelig gir deg en liten påminnelse. Påminnelse om å ikke gi opp drømmen som kanskje kan virke urealistisk. Jeg kan garantere deg en ting, og det er at du vil snuble på veien. Du vil snuble hardt og det vil gjøre vondt. I løpet av det siste året har jeg følt meg litt der. Men jeg har også funnet nøkkelen: 

Lær av hver eneste feil! Feilene er der av en grunn, de hjelper deg med å finne ut av hvem du egentlig er. Det er kun en liten test, en liten utfordring i livet! Grip dem, og gjør noe med det! For til syvende og sist, når du har bestemt deg for hvilken vei du ønsker å gå, vil du være mer enn ok. Du vil bli lykkelig. Du vil bli suksessfull. Ha troa på deg selv, og ikke la andre fortelle deg at du ikke kan! Motbevis det. 

I ♡ MY NEW CAMERA· SONY ALPHA A5100 ·

. . .

Heei! Etter mange spørsmål med kamera, tenkte jeg det var på tide å vise dere litt av det nye kameraet mitt. Som dere helt sikkert vet, har jeg vært en tidligere Canon følger, og er det fremdeles. Men nå følte jeg det var på tide å teste ut litt andre ting også! Med andre ord, har jeg fått øynene opp for Sony sitt lille søte kamera. Valget stod mellom en Olympus Pen, og dette. Valget ble egentlig simpelt, og jeg angrer ikke et sekund ❥
 

..Jeg elsker hvor stilrent og klassisk kamera er. Hvitt som passer til uansett antrekk! Ikke bare ser den veldig fin ut, men det tar utrolige bilder, samt video! Når det er sagt, er det svært uvant å gå fra Canon til Sony, jeg syns innstillingene er litt tungvindte, noen av de. Men med det samtidig så mye enklere! Nå slipper jeg alltid å måtte koble kameraet til pcen, for så å overføre bilene fra pcen og til telefonen. Nå kan jeg bare slå på bluetooth og voila! Jeg kan rett og slett bare sende bildene rett over til Maccen eller Iphone uten problemer! 
 

WHAT’S YOUR FAVORITE CAMERA? XX

When it’s raining outside


I  L I V E  F O R  T H I S  W E A T H E R  ✦

. . . 

L E T ‘ S   J U S T   C H I L L   A L L   D A Y !

Hei kjære dere! Er jeg den eneste av oss bloggere som ble små deprimert av regnet? Om jeg ser vekk fra blogge fronten, elsker jeg regn. Problemet er bare at det gir meg svært store utfordringer med å ta bilder i et så grått lys. Det er sikkert bare meg som er veldig dårlig på innstillingene på kameraet, men grått og overskyet lys gir meg naturligvis bilder som er like triste som været. Bortsett fra det elsker jeg regnvær, herregud! Hvor koselig er det ikke å sette en skål med snacks på bordet, tenne telys og finne frem Modern Family? Perfekt i mine øyne!