New in: Runwaydreamz

Holaaa ♥ Tenkte å fortelle litt om runwaydreamz shortsene siden det har vært en stor etterspørsel om det. De er virkelig de mest fantastiske shortsene jeg noen gang har hatt. Så absolutt verdt pengene. Mange stiller spørsmål angående shortsene, noe som er forståelig ettersom den er såppas dyr. Tenkte å ta for meg 2 ofte stilte spørsmål som går i repeat på bloggen og instagram. 

Er den veldig kort bak?

Her har jeg tatt et bilde til deg som viser hvordan shortsen min sitter på. Dette gjelder alle de andre shortsene. Nei, jeg syns ikke den er kort. Dekker det den skal dekke. Har sett mange gå med runwaydreamz shortser hvor man ser halve rumpa på de, tror enkelte shortser desverre er kortere enn andre. Jeg har vært utrolig heldig med og ha klikket hjem de som sitter perfekt. Usikker på om jeg kommer til å kjøpe flere over internett, ettersom jeg ikke kan svare på hva som er kort og ikke. Syns det er lite pent å vise rumpa til hele verden. 

Hvordan er størrelsene? 

Igjen, veldig varierende. Jeg er normalt en xs i klær – samme i disse shortsene. Etter mange kjøp har jeg funnet ut at alle shortsene som er low waisted er ganske store rundt midjen, så der ville jeg nokk gått ned en størrelse. 


 


 

 Hva syns du om størrelsen i Runwaydreamz?  Ikke glem konkurransen her.

New in: adidas

Favoritt skoene for øyeblikket ♥ Det er som å gå i joggesko, bare at disse er et hakk finere syns jeg. Både pent til hverdagsklær og treningsklær dersom du skal kle deg med en liten edge. Den sportye stilen er kommet for å bli. I vårkolleksjonen min er fokuset på klassiske plagg med en ny vri, sporty elleganse og nye kombinasjoner av ulike lengder og spennende volum. Sko samlingen og klesskapet skal denne våren bli fylt opp md mange nye skatter. Det er helt sikkert. 

– Gir en comfy og casual look – 

Likte du skoene?


Ellers i dag har jeg stresset som fy. Thomas har vært på jobb og fotball trening i hele dag, så da ble det mye å ta i egne hender. Både bilder av bloggen, husarbeid, mail og andre private jobb ting. Deilig følelse å vite at jeg har fått gjort alt ferdig til han kommer hjem, regner med han selv er sliten. Tenkte å lage litt mat på bordet i håp om litt kjærestepoeng, haha! Nå skal jeg dra på photoshoot å ta noen detalje og portrett bilder, gleder meg vanvittig mye. Som regel tar vi antrekksbilder og liknende, blir spennende å prøve noe nytt. Vi snakkes senere 🙂 Ps: ikke glem å meld deg inn i konkurransen her.