To all my pizza lovers

· THURSDAY NIGHT, IS PIZZA NIGHT ·

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

For en deilig torsdag, og enda mer deilig å vite at det snart er helg. Føler uka som har vært, har vært ganske tung. Men til tross for gode rutiner og energien treningen gir meg – så har det hjulpet ekstremt mye på. Nå skal vi kose oss maks med pizza, vi testet ut en helt ny en, speltlompe pizza! Jeg hadde faktisk helt glemt av hvor godt det er, vanligvis pleier vi å lage de originale pizza bunnene. 
 

HANDLELISTEN

Speltlomper
Ost
Rødløk
Pepperoni
Sopp
Spekeskinke

Til topping: frisk ruccola, rømmedressing og pinjekjerner
 

Det tar deg kun noen minutter å lage, noe som passet ekstra bra i kveld. Vi rakk nemlig ikke lage middag i dag, det har vært full kjør! Så derfor ble det en ekstra god og saftig kvelds. Sett på favoritten din av pizzasauser, smell på et godt lag med ost og toppinger som du liker. Voila! Sett pizzaen i ovnen på 225 grader i 12 minutter. Yum yum! 
 

Er det noen innlegg dere ønsker å se i løpet av neste uke? 😙

The perfect Sunday activity

1. Gjør det selv, en perfekt manikyr! 

2. Slå av sosiale medier for noen timer..

3. Inviter noen venner hjem, og ha en skikkelig film-maraton

4. Finn frem joggeskoene, og gå en lang tur

5. Ha en spa kveld, og finn frem de beste ansiktsmaskene

6. Rydd unna sommer-garderoben

7. Online shopping

8. Har du også noen favoritter av duftelys? tenn de!

9. Sett av ekstra kvalitetstid med hunden din

10. Ta et deilig bad med masse skum, såper og oljer!

11. Yoga slår aldri feil

12. Lag en hjemmelaget skrubb

13. Gjør en liten forandring i hjemmet ditt, dekorere for eksempel!

14. Planlegg den kommende uken

15. Hent dynen ut i stua, og finn frem godter skålen!
(PS: et lite filmtips, Ukjent id)

16. Finn frem magasiner å la deg inspirere

..Det viktigste av alt, gjør noe som får deg til å slappe av! Nyyyt søndagen 💝

If you’re not moving forward, you’re standing still.

· YOU CAN FACE YOUR FEARS AND WIN ·

Jeg er en person som ofte kan bli redd og stresset over små ting, heldigvis har jeg ikke latt dette styre livet mitt på noen måter. Bortsett fra edderkopper, det finnes ikke sjanse å overvinne den frykten – og jeg kommer heller ikke til å prøve. No way!! Nei, men jeg liker virkelig ikke store folkemengder i tillegg til stressende situasjoner, for eksempel flyplasser. Jeg vet ikke hva det kommer av, og hvorfor det har kommet de siste årene. Men redselen for et eller annet har oppstått, og jeg vet ikke hva nøyaktig, jeg er redd for. Selve folkemengden i seg selv skremmer meg ikke, jeg elsker å være ute på byen, dra på kjøpesenteret, være med masse mennesker. Å jeg elsker å reise! Jeg tror det er mer det “ukjente” som gjør meg redd.
 

..Jeg personlig, tror det er viktig å møte frykten sin (så fremt det ikke kan skade deg eller andre, selvfølgelig!!). Alt som var ukjent, var utrygt i hode mitt. Det høres kanskje helt sinnsykt ut, at alt dette kommer fra meg. Jeg som har reist til Orlando på ferie..alene. Jeg som bare flyttet spontant til Kristiansand, for å oppleve noe nytt. Jeg har i hvert fall lært en ting; alt jeg har fryktet, har vist seg til å være de mest minnerike øyeblikkene i livet mitt. Av og til er det viktig å pushe seg selv litt, er du redd for å gå inn på et kjøpesenter – gjør det hver dag. Stå der, bli der, se deg rundt. Som regel er det ikke så skummelt som du selv tror. Hele poenget mitt med dette er at du ikke skal la slike ting, stoppe deg i å leve det livet du ønsker. 
 

..Ha en strålende lørdagskveld, fininger!! 💃 

Necklace love

I USUALLY DON’T WEAR A LOT OF JEWELLERY, BUT …

Jeg var å snoket litt i smykkeskrinet til mamma for litt siden, hun har mye fint. Jeg er alltid å snoker på rommet hennes! Er det ikke klær jeg mangler, så er det smykker eller øredobber. Kanskje i noen tilfeller så trenger jeg å låne en treningstights også! Haha, flere som har det slik? Uansett, hvor fint er ikke dette smykket da? Jeg bruker til vanlig gull smykket mitt fra Michael Kors (som dere sikkert har sett en million gang på bloggen), det er typ det eneste smykket jeg bruker. Men kjenner at litt variasjon mellom gull og sølv hadde vært deilig. 
 

💍

Neclace from SNÖ of Sweden, jumper from Vero Moda
 

 

..Heldig som jeg var, kjøpte mamma en “liten” by gave til meg for litt siden. Et nytt sølvsmykke i samme merke som på bildene. Altså, jeg dør!! Endelig et sølvsmykke i smykkeskrinet mitt også.. det var på tide. Noe jeg spesielt liker med disse smykkene, er at jeg kan dusje med de på, uten at fargen falmer vekk. Tror nesten jeg må gå for et ekstra, kun så man har. I gaven lå det et skikkelig fint armbånd også..herregud, føler meg som verdens heldigste.
 

Cloudy days

Hei fine dere. Tenk at det allerede er helg snart, tiden flyr! Som i går, er det like overskyet og trist ute. Men samtidig er det deilig å kunne sitte inne å se på serier, finne frem stearinlys og hente litt jordbær og sjokolade på bordet. Jeg personlig syns det er deilig å starte dagene med en ekstra deilig frokost! I dag ble det blant annet kokt egg, masse forskjellige pålegg, te, juice og frisk frukt på bordet. Slike små ting gjør plutselig en “trist” dag, om til en veldig koselig og avslappende dag.
 

☁️

Rainy and cloudy days are perfect days,
to cuddle and watch movies..

 

Er det bare meg som syns blomster gir en skikkelig fin stemning i huset på slike dager? Tenk hvor mye penger jeg kommer til å bruke på blomsterbuketter, den gang jeg flytter inn i mitt eget hus.. Er det noen her inne som kan tipse meg om noen fine planter/buketter som ikke er ekte? I fjord kjøpte jeg en liten bukett på Ebay, og har egentlig vært veldig fornøyd med de. Men kanskje noe annet enn roser, for det har jeg nok av. 
 

My summer has been great (so far)

..Jeg har vært hjemme med familien, og tilbrakt enormt mye tid med de. Det slår aldri feil, i hvert fall ikke når vi har hatt den trope varmen. Solsengen har aldri blitt bedre brukt, skulle ønske tropevarmen kunne vare litt lenger, men jeg klager ikke. Uansett hvilket vær, så har jeg det best hjemme. Det kunne regnet, lynt, tordnet og høljet ned – og du hadde hørt meg si “jeg kunne ikke hatt en bedre sommer”.. Haha, tror jeg bare burde flytte hjem jeg. Bo hos mamma for alltid.

..Vinkveld på vinkveld med de jeg liker best. Det har vært ekstremt koselig å se jentene igjen! Jeg håper av hele mitt hjertet at det blir flere fremover, og at det ikke tar så alt for lang tid til neste gang. Det er ikke alltid lett å få tiden til å klaffe, når man ikke bor på samme plass lenger, spesielt når vi alle er opptatte med både studier og jobb. Men men! Jeg er glad vi klarte å samle oss litt denne gangen.

..En liten ferie tur sammen med kjæresten og resten av svigerfamilien. Vi reiste til Sverige og hadde det litt ekstra luksus på hotell! Jeg syns det er så deilig å bare hive seg inn på et fint rom for en uke, og få frokosten servert. Det ble alt fra shopping til bading!

..Tidlig på formiddagene har vi kommet oss på stranden. Sol på kroppen, sand mellom tærne og musikk i ørene, det er livet. Jeg har nylig gått til innkjøp av verdens mykeste badehåndkle fra H&M home..ooog det er så godt å ligge på! Anbefaler dere å sjekke ut.

. . . . . . . . . . . . . 

Og det stopper ikke der!
jeg har fremdeles en liten ferie i vente 🌞

Gorgeous crystal ceiling light

· THE LIGHT IS SO CALMING AND COZY ·

Herregud som jeg har siklet på denne taklampen som mamma har hjemme. Alle krystallene som henger ned, gir et helt magisk lys over hele gangen. Jeg elsker det. Jeg satt en liten lysekrone i taket på rommet mitt, og den var også fin – men når jeg en gang kjøper noe eget, så kommer jeg til å gå for denne. Uten tvil! Dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til å få kjøpt min egen leilighet/bolig, jeg er så ekstremt lei av å leie. Det å aldri føle seg “hjemme” føles aldri godt. Jeg vil ha min stil, mine møbler og mitt preg på leiligheten. 
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Nei, jeg får fortsette å jobbe hardt, spare penger, og ha et ekstra øye åpent dersom det skulle dukke opp en rimelig èn! Mamma er min største inspirasjonskilde når det kommer til interiør, så der kommer jeg til å hente mye inspirasjon fra. Den eneste forskjellen mellom oss, er kanskje at jeg er litt mer glad i gull detaljer. Gull og pudder rosa syns jeg er så ufattelig pent sammen..
 

Fruity yoghurt pancake

God mandag fine og gode dere. Denne mandagen har nok en gang vært helt super, jeg hadde faktisk fri i dag! Planen var egentlig å ta fri fra bloggen også, men jeg klarer ikke dy meg. Jeg er bare nødt for å dele verdens beste pannekake oppskrift! Denne versjonen er kanskje ikke i det sunneste laget, men vil tro du kan bytte ut til sunnere erstatninger om det ønskes..jeg personlig syns det er viktig å unne seg selv noe godt til tider. Når det er sagt, så hadde jeg aldri klart å leve på bare sunn kost, haha! 
 


· INGREDIENTS ·

6 store egg / 6 large eggs
230g hvetemel / 230g plain flour
2 ts bakepulver / 2 teaspoons baking powder
3dl melk / 3dl milk
2 klyper salt / 1/2 – 1 teaspoon salt
 

· FOR A VERY TASTEFUL PANCAKE DO THIS ·

1. Skill eggehvitene fre eggeplommene og legg i to separate boller.
2. stivpisk eggehvitene med salt. Bruk håndmikser, varmt tips!
3. Tilsett siktet mel, bakepulver og melk i eggeplomme bollen. Pisk!
4.  Rør forsiktig inn eggehviten du holer på med. 
5. Stekes på lav varme, og nyt..🍴 

 

 

How saturdays should be like

I går reiste jeg hjem til familien en liten tur, og det slår aldri feil. Jeg våknet i dag med at lillesøster kom innom rommet, håret i alle veier “søster, jeg er sulten”. Haha! Som storesøster har jeg ikke andre valg enn å stå opp å lage noe godt. Senere endte jeg og mamma opp på tredemølla, sinnsykt deilig! Når det er sagt, så har jeg verdens sprekeste mamma. Hadde jeg bare klart å holde samme farten.. det er jo et fint mål å ha! 
 

🌺

Top from New Yorker, Skirt from H&M
Necklace from Snö

 

Nå er telysene tent og snacksen er klar på bordet. Gjett om jeg skal kose meg! Det er forresten en del av dere som har spurt om hunden min, Jessie. Jeg så ikke den helt komme, haha. Trodde ikke det var så mange hunde elskere der ute. Skal bli flinkere på å ta litt mer bilder av henne, og kanskje nevne henne litt mer i innleggene mine. Vi skal i hvert fall surre oss godt under pleddet, se en serie og nyte regnværet!
 

..Ha en fantastisk helg ☁️

Things i learned to let go of in my 20’s

Jeg husker det som om det var i går; jeg var 14 år, lå våken til langt på natt og gledet meg til jeg ble 10 år eldre. Jeg var ikke så veldig mye preget av kroppspresset i denne alderen, men jeg husker det var en tid hvor jeg ofte ønsket å passe inn over alt. Nå som jeg har blitt 24 år, kan jeg selvfølgelig ikke annet enn å riste på hodet å tenke “hvorfor i all verden orket du..”. Det er enkelte ting man lærer å gi fra seg i 20 årene (heldigvis). 

Nå sitter jeg med en helt annen hverdag, og med helt andre tanker. Dette er begynnelsen på et par år med voksen alder. Ha solkrem hver dag, trene fordi det er en del av livet ditt, kjøpe hus, venninnene dine begynner å få barn. Det er mye som skjer rundt deg. Og for å si det mildt, på denne tiden lærer du hva du skal verdsette og ikke.
 

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er en ting jeg husker spesielt godt da jeg ble 20 år, og det var selvtilliten som kom fra ingen steds. Jeg klarte endelig innse at det finnes folk som er like rare som meg, som sitter med samme tanker og meninger som meg. Man kan ikke bli likt av alle, eller passe inn overalt. Det er vondt å innse i en alder av 14-17 år. Da vil man gjerne ha flest mulig venner og bli likt av omtrent alle rundt deg. Og når vi snakker om nettopp dette med å passe inn, vennskap dere! 

Trist nok, vil du miste kontakten med mange av dine “tidligere” venninner. Dere flytter kanskje fra hverandre, noen går på skole, noen er i arbeid, dere får forskjellige venninner..Det blir mye forandringer på kort tid. Men, du vil raskt se hvem som gir like mye innsats i et vennskap! Når du er rundt 20 år og oppover, så har man faktisk verken lyst eller ork, til å tilbringe tid med venner som aldri tar seg tiden til deg. Vær med de som elsker deg for den du er! 
 

Å undervurdere seg selv er vell helt normalt, hvem har ikke gjort det x-antall ganger i livet sitt? Det er akkurat som at tankegangen din stopper opp, og forteller deg at du har mer en nok å lære. Arbeidet, ferdighetene..du kan alt, men tankegangen din stopper deg. Og istedenfor å se din egen verdi, så ser du verdien alle andre har. Jeg vil fremdeles påstå at jeg er svært kritisk til meg selv på arbeid, det er nok aldri noe som vil forsvinne helt. Men nå som jeg har blitt litt eldre, kan jeg med hånda på hjerte si at disse vrengte forestillingene om at jeg ikke er god nok, er erstattet med en sunn dose ego! ✨