En av mine verste egenskaper

“følte meg presset til daglige oppdateringer”

 

En av de verste egenskapene jeg har, er å ta til meg kritikk. Det er absolutt noe jeg behøver å jobbe med. Vet ikke hva som har skjedd, for jeg kunne ikke brydd meg mindre om man spoler tilbake i tid. Eller, jeg brydde meg så klart. Men da var det typ “Okei, greit. Da gjør jeg det bedre neste gang”. Slik er det ikke akkurat nå. Foreslo for jentene DEN planen, som i mitt hode var super gøy, men ikke like gøy for de (t y d e l i g v i s). Og da fikk jeg med en gang en sånn tanke “okei greit, da dropper vi bare å ses”. Hahah, skjønner dere?! Det er jo krise. Det hele endte selvfølgelig opp med latter, vi alle vet jo hvordan jeg er. Tips til å bli et bedre menneske, ja takk. 

Når vi først er innom kritikk, jeg vet jeg har vært litt frem og tilbake det siste året. Jeg har alltid lyst å blogge, jeg elsker jo å skrive innlegg og holde dere oppdaterte på hva som skjer i livet mitt. Men jeg ønsker ikke at bloggen skal være et sted hvor jeg føler meg “presset” til daglige oppdateringer. Når det er sagt; jeg blir selvfølgelig glad for at dere er innom her, og håper selvfølgelig dere vil fortsette med det. Men jeg forstår dere godt, når det blir for lang tid mellom hvert innlegg at dere syns det blir kjipt. Det er en vesentlig stor forskjell på å blogge 1 gang i uken, kontra 1 gang i måneden. Å det kan jeg love dere, at der skal jeg bli mye flinkere. Det skal jeg klare! Men bare ikke forvent dere innlegg hver eneste dag. Skulle det bli lite innlegg en uke: bli med å heng på Instagram eller Tiktok.

Hvordan ble du bedre å ta i mot kritikk?

 

Høst shining’s, bursdag, ny garderobe ++

Når man begynner å bli trøtt allerede i 19:00 tiden, da vet man at dagen har vært bra! Vi tok en skikkelig høst shining’s tidligere i dag og hentet ut sikkert 5 pakker på posten. Senere var det bare å hive seg rundt å dra i bursdag. Mathea ble pyntet om ikke annet..jeg gjorde et godt forsøk da, halvt sminket. Fresh, haha!! Nå har jeg forresten ordnet garderoben klar til Mathea, er det noen som ønsker å se? La ut en snap på privven, og jentene holdt på å klikke heeeelt. Tenkte kanskje det kunne vært noe å skrevet innlegg om?! Syns selv det ble ganske fint. 

 

Jeg kan ikke få sagt det nok, men fy fader så deilig det er å være hjemme i slike anledninger. I mange år nå, har jeg bodd borte. Og når man er i full jobb, så er det ikke like lett å ta seg fri heller..Bare følelsen av å kunne stikke innom når som helst.<3

 

Dette ser jeg frem til i høst

• W E L C O M E  A u t u m n •

Har dere tenkt over at det kun er oktober og november igjen, før det faktisk er DESEMBER? Det er snart jul, herregud så rart å si. Bare meg som føler tiden har gått enormt fort? Ikke bare det, men lille jenta mi fyller 1 år i januar. DET er sykt. Rart å se hvor fort hun vokser, alle de nye tingene hun lærer. Alt i fra å få tenner, lære seg å krype, reise seg opp..prate. Vet ikke hva jeg egentlig hadde sett for meg, men jeg trodde ikke at alt skulle “skje på engang”. Lille babyen min som har blitt så stooor, kan ikke tro det selv engang! Her er noen ting jeg ønsker å gjøre i høst.

 

• TING JEG ØNSKER Å GJØRE I HØST •

• • • • • • • • • • • •

 

1. Ta en skikkelig høst-shining’s i huset!

2. Kjøpe masse søte babyklær til vinteren. Jeg har allerede bestilt inn noe fra Moncler, Huttelihut & Lillelam. Haha, det er nesten så jeg faktisk blir litt små misunnelig på klærne hennes. Skulle gjerne hatt de selv!

3. Fortsette å trene. Jeg har kommet inn i en skikkelig god treningsrutine, i tillegg er jeg sykt motivert. Kondisjonen har blitt betraktelig bedre, nå løper jeg endelig 1 mil uten at jeg behøver å stanse for å ta pauser. Kødder ikke når jeg sier det, men rundt februar/mars, klarte jeg knapt løpe 1 km før jeg faktisk måtte gå. Kan jo ha noe med at kroppen enda var sliten etter fødselen, men bruuuuh, det var ingen god følelse.

4. Til høsten skal jeg uten tvil ta en liten bytur til Tromsø.

5. Være flink å bruke tiden godt mens baby sover/har lagt seg. Føler det er sååå viktig med litt egentid! Nå har ikke jeg vært super flink på det akkurat, men fra og med IDAG! Er det en ting jeg aldri får tid til, så er det tv tid. Så kanskje jeg skal love meg det, bruke litt av tiden på å se på serier/filmer..

 

Ukens spørsmål!

Har du kjæreste?

-En gang for alle, nei. Jeg er ikke i et forhold lenger.

Føler du at du har måtte “bytte ut” venner, etter at du fikk baby?

-Overhodet ikke, er du gaaaal! Jeg kunne aldri byttet de ut, aldri aldri aldri. Jeg har derimot blitt kjent med flere som har barn, og det syns jeg bare er koselig. Men jeg trenger de gale, artige, gode, omtenksomme og rare venninnene mine..om de har barn eller ikke! Det er liksom ikke det som avgjør om de er gode venninner eller ikke.

Har du forandret deg det siste året?

-Hmm..ja kanskje litt. Jeg har et større ansvar på meg nå. Man vil kanskje merke det ekstra godt hvis jeg skal ut..? Tror neppe jeg er den som kommer til å drikke meg fullest på fest. Utenom det, tror jeg ikke man vil merke så mye.

Blir du ofte dømt ut i fra at du er blogger?

-Ja, folk har dessverre sitt syn på bloggere. Men det verste er når folk begynner å “latterliggjør” blogging, når de vell vet at jeg holder på med det. Jeg hater det. De latterliggjør blogging som de ikke har peiling på, de vet ikke hvordan dette gamet funker, de har ikke peiling på hvor mye jobb som faktisk ligger bak. Skal jeg le med? Skal jeg sette de på plass? Skal jeg late som at jeg ikke hørte det? Jeg pleier å gå for sist nevnte. Det frister ikke forklare disse menneskene om blogging heller, for de har åpenbart ikke interesse av å vite heller. De som ønsker deg godt, og de som oppriktig bryr seg, de spør. De sitter ikke å ler av deg. Folk må gjerne få mene det de vil. Men det er en vesentlig stor forskjell på det å ha en mening, og det å sitte å latterliggjøre et annet menneske.

Favoritt parfyme?

-Hotshot, den er syyyyk.

Hva tenker du om å normalisere plastikk kirurgi?

– Jeg mener det er viktig å være åpen om det, men ikke legge fokus på det. Om noen spør, så syns jeg det er helt greit å svare. Men å legge lys på operasjoner, samt før og etter bilder..det blir feil.

Dersom du får spørsmål om å være med på tv, hva svarer du?

– Spørs! Hadde det vært feks SVD.. kaaaanskje. Eventuelt så kunne jeg gjerne hevet meg med Kompani lauritzen bare for gøy. Slike program har jeg ingenting i mot, og det tror jeg bare hadde vært sykt lættis. Dere backer, backer høyt 😉 hahah.

Hvordan er kjærlighetslivet, har du noen i kikkerten?

-Kjærlighetslivet har jeg gitt opp, haha! Ingen i kikkerten nei.

Hva er planene dine fremover?

-Helt ærlig, jeg har ikke peiling. Det første jeg tenker nå: finne meg en leilighet og få ting på plass. Så får jeg bare ta en dag av gangen, det er det enkleste. Det eneste som er helt sikkert, jeg kommer til å fortsette med bloggen! YAY ♥  Ellers tenker jeg bare å ta livet med ro og nyte babytiden mest mulig.

 

 

Vet ikke hva jeg tenker lenger..

Det er så vanskelig å blogge for tiden syns jeg. Det skjer så fryktelig mye i livet mitt akkurat nå, og da bør det egentlig være veldig lett. Det som stopper meg mest er vell egentlig tanken på hvor mye jeg skal fortelle dere, hvor går grensa og ikke minst, hva syns dere er interessant å lese om? Å legge igjen kommentarer på blogg er ikke like populært lenger, det skjønner vi alle. Men det gjør det også ekstra vanskelig, haha.

🦋 Tenker vi starter lørdagen i morgen med en liten Q&A!! 🦋

HVA LURER DERE PÅ?

 

Jeg har flyttet, igjen.

Reklame | Posterstore

Akkurat slik jeg ønsker det..

Hei kjære dere <3 Håper alt står bra til, med meg går det bare fint. Jeg har fått sykt mange spørsmål den siste tiden om leiligheten vi kjøpte, og ja, den er solgt. Jeg har flyttet..igjen! Begynner å bli rustet på flytting, haha. Akkurat nå sitter vi å planlegger hvordan den nye leiligheten skal se ut. Det GLEDES til jeg får flyttet inn til mitt eget igjen. Hele leiligheten skal være fylt med de fineste bildene noen sinne. Jeg har vært så utrolig heldig å fått enda et samarbeid med favorittene mine, Posterstore. Det kommer en apartment tour når leiligheten er klar, jeg lover! Kan på forhånd si at ALLE bildene i leiligheten er fra Posterstore. Selv de jeg har hengt opp på barnerommet. Jeg har nemlig klikket hjem noen barneplakater tidligere, og de er så søte!!

Figure no 1 og Figure no 2 er to av mine store favoritter!!

. . . .

Om dere kjøper større rammer til mindre posters (slik jeg har gjort), så vil jeg varmt anbefale å sikre dere passepartout med. Verdt hver eneste krone! Den både beskytter plakaten, og gir et direkte fokus på bildet. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten de geniale Passepartoutene! Rammene jeg alltid kjøper, er de i metall. Vil påstå det er de beste rammene jeg noen gang har kjøpt. OG NÅÅÅ DERE.. nå har jeg faktisk en helt syyyykt glad nyhet! Med koden «Benedikte20» får dere 20% rabatt på poster og rammer (gjelder ikke selection plakater). Hvor bra er ikke det?!

De beste rammene og de geniale Passeportoutene kunne jeg ikke klart meg uten!

I gangen har vi valgt den stilrene linjer plakaten. Høsten er endelig kommet, og da syns jeg alt av beige toner passer ypperlig inn. Nå venter jeg egentlig bare på at mørketiden skal komme. Det er så koselig.

Husk at dere får 20% rabatt på både posters og rammer,

med koden min «Benedikte20» <3 (Gjelder ikke selection plakater).

 

Giveaway verdi 6600,-

Reklame | Twistshake

Har du sett den nye barnevognen fra Twistshake? Den kalles Twistshake Tour – og er en skikkelig fantastisk barnevogn. Den er stilren, funksjonell og lett – og har noen riktige bra accessories. Mobilholder, koppholder, regntrekk, myggnett, parasoll etc. Maksvekt 22 kg. 😍 Gå til min Insta profil for å se mer.

I samarbeid med Twistshake har jeg fått muligheten til å trekke ut 1 Twistshake Tour + ALLE accessories til en av mine lykkelige følgere. Hvor bra er ikke det? Koden min “benedikteporsanger55” gjelder i noen dager til, så hvis det er noe annet dere sku ønske å shoppe, så kan dere utnytte den godt nå.

Konkurransen avsluttes på søndag 6/9. Lykke til! 😍

🌟 TIL KONKURRANSEN HER 🌟