Taco onsdag


BENEDIKTE`S TACO

Nå har kjæresten satte seg i bilen for hente lillesøster, hun nektet å la oss spise taco uten henne. Haha ♥ Det er alltid koselig å være samlet. Jeg elsker hvordan forholdet mellom kjæresten min og lillesøster – samt mamma er. Det er deilig å vite hvor nære de er hverandre. Uansett, nå står jeg å kutter opp salaten mens jeg blogger. Noen ganger er mulitasking løsningen for å rekke den knappe tiden! Tenkte å vise dere hvordan jeg lager en helt vanlig taco, kanskje dere har noe annet spesielt oppi tacoen? Kommenter i kommentarfeltet dersom du har noen tips til meg! 

Jeg har min egen lille rutine på hvordan ting skal settes på lompen. Haha, så sykt snålt. Dette er kanskje en liten funny fact om meg selv. Første prioritert oppå lompa er ost, slik at osten smelter under kjøttdeigen. Så tar jeg rømme & taco saus slik at kjøttdeigen får en ekstra saftig smak. Til sist kommer salaten på toppen. Om jeg glemmer osten under kjøttdeigen, så kan du høre meg godt over bordet “neeei f.. kem vil ha en ferdiglaga lompe?” 

DU TRENGER:
Kjøttdeig, taco krydder (iherb) & lompe

TIL SALATEN
Salat, agurk, løk, paprika, mais, ferske tomater & ananas

ET MUST Å HA SOM TOPPING
Rømme, ost & taco saus

Litt mer privat?

IM WEARING

TOP FROM BIKBOK
JEANS FROM ZARA

BE YOURSELF

Jeg tenkte å skrive et litt mer privat innlegg om meg selv, være litt mer åpen mot dere. Jeg har aldri skrevet et innlegg som dette før. På bloggen kan det virke som et perfekt liv, en perfekt blogg og en jente som aldri får frekke kommentarer mot seg. Slik er det desverre ikke. Jeg har gått gjennom mine tøffe perioder, hvor jeg lenge har prøvd å finne ut hvem jeg egentlig er. 

Et liv uten pappa, bestevenninnen min og en god kompis som forsvant brått fra meg på samme tid, gjor meg usikker. Jeg har aldri vært den jenta som har vært usikker på seg selv, eller tvilt på seg selv. Var det deprisjonen som gjor meg det? Å late som om jeg ikke bryr meg, er noe av det jeg er flinkest på. Innerst inne svir det. Det er rart hvordan ting kan forandre en person. Det er selvfølgelig ikke rart å sørge over at liv har gått tapt. Men at det kan forandre et liv så mye(?) Jeg mener, om en dame skal over gangfeltet, og jeg stopper bilen for å la henne spasere over veien – og hun gir meg et vink, da blir jeg glad. Jeg blir så glad! Dette er antakeligvis ting jeg ellers aldri ville brydd meg om tidligere. Er jeg blitt gal? Det er så mange slike type småting som gjør meg glad. Samtidig er det en vond side av dette – like mye bryr jeg meg om hva andre tenker om meg og alle de frekke kommentarene.

2015

Vel.. her er innlegget jeg skrev som aldri ble publisert for 2 år tilbake. Jeg var så svak, så ufattelig svak. Nå får dere kanskje et bedre svar på hvorfor jeg ikke taklet topp 40 på blogg.no. Det ble rett og slett for tøft. Tid leger sår, virkelig. Jeg trengte tid, kjærlighet og gode venner. Jeg måtte finne styrken tilbake, på et eller annet vis, har jeg klart det. Nå er det ikke slik at jeg ikke bryr meg dersom noen skulle gi meg et vink eller smil – det er kjempe koselig! Men derimot hat, netthets og frekke kommentarer har jeg lært å takle på en måte jeg aldri trodde gikk. De som slenger dritt, er de jeg syns mest synd på. Jeg blir ikke lei meg for min egen del mer – jeg blir lei meg med tanke på de som gjør det, på demmes vegne. Det er godt å finne tilbake til seg selv igjen, det er godt å vite hvem jeg er. Hvilken stil jeg liker, jeg gjør det jeg vil og nyter livet. Jeg har verdens fineste mennesker rundt meg, en flott kjæreste og super familie. Det er godt å sovne med et smil – og ikke tårer. Jeg håper alle jenter som har gått gjennom nogenlunde det samme, er åpen om det mot de nærmeste. Snakk om det. Si at du trenger dem. Det hjelper så mye. 

Du er ikke bra nokk

Jeg har mine skjønnhetsfeil, jeg har tatt dumme valg og jeg er langt ifra perfekt. Jeg feiler fremdeles, og sier kanskje dumme ting jeg ikke har tenkt over. 

Har du noen gang fått høre at du ikke er bra nokk? I mitt tillfelle gjelder dette mange ting. Jeg får stadig vekk høre at jeg ikke er en god nokk blogger fordi jeg ikke har mine egne meninger, eller at jeg ikke er pen nokk til å stille opp som modell. Instagram kan jeg også glemme, for jeg tar ikke gode nokk bilder til å få få 1000 likes på ett bilde. Hva om jeg ikke vil dele mine egne meninger på bloggen fordi det vil skape diskusjon i kommentarfeltet? Hva om jeg selv er fornøyd med bildene fra Photoshooten min? Hva om jeg ikke ønsker å legge ut “perfekte” bilder på instagram? 

Hvorfor er det slik at jeg må være som alle andre toppbloggere? hvorfor skal jeg frontes som en kjendis? Jeg har så mange spørsmål. La meg være den jeg ønsker å være – meg selv. Mine photoshoots, min instagram og min blogg. Det er mitt liv, og ingen kan forandre på hvordan jeg ønsker å opptre som en offentlig person i sosiale medier.

 

Coming soon

71 grader nord / norges tøffeste kjendis

Dere har vell sett 71 grader nord før? Vell, regner med de fleste har hørt om det iallefall. Agnete som vant Mgp.jr og Skal vi danse er med. Kjenner jeg er utrolig stolt over å være fra Finnmark. Jeg er så ivrig, og spent. At jeg skal sitte plantet forran tv skjermen da det begynner, er helt sikkert. For dere som ikke kjenner Agnete annet enn tv skjermen, så er hun like herlig som i virkeligheten. Og til kjære, gode og snille Aggi: vi heier på deg fra Kristiansand. Masse lykke til! Du er modig. 

 

Sick

Im back in a few days, babes. 

I de siste dagene har jeg absolutt ikke følt meg vell.. Har ikke orket å fortelle noe på bloggen, fordi jeg alltid har ønsket den bloggen hvor vi skal se vekk fra dårlig stemning. Men når feberen ikke gir seg med det første, tenkte jeg det var greit å oppdatere dere på det. Jeg har det ellers fint, og håper på å bli frisk snart. Tusen takk for kjempe mange fine kommentarer på bloggen, setter pris på det. Dere er helt herlige, dere gjør dagene mine så mye lettere. 

_____________

Linkerunden har jeg fikset, og den ligger ute på bloggen imorgen tidlig. Jeg legger veldig lett merke til hvem som stadig er innom bloggen min å kommenterer fine kommentarer, kan gi et lite hint om at noen av dere er med i linkeruden ♥ Jeg kan ikke love mange innlegg per dag nå som jeg er syk, men jeg er ordentlig tilbake om noen få dager – trust me! Nå skal jeg legge, så vi snakkes senere. Love you guys, Xxx.