Føler meg dum når jeg skriver dette

 

..men jeg har aldri i hele mitt liv prøvd hasj eller noen annen form for rusmidler. Det er helt sykt at jeg kan være stolt av en slik ting i dagens samfunn. Det burde overhodet ikke være slik? Når jeg sier at jeg kan være stolt, er det langt i fra mine egne ord. Nå har jeg utrolig lite kunnskap om for eksempel hasj, og har ingen interesse å sette meg inn i det, derfor velger jeg kun skrive ut i fra hva jeg ser og hører fra hverdagen min. Jeg orker ikke lage et kela mellom de som går på det, og de som ikke gjør det. Jeg gir meg blanke faen. Hører jeg at det pågår rus på en fest, så ser dere meg fort snu i dørkanten. Slik er det bare, det er ikke normalt i min verden. Om du ønsker å gå på rus/dop – ikke mitt liv, ikke mitt problem, jeg ønsker ikke være en del av det. Slik ser jeg på det, det er bare noe jeg rett og slett ikke ønsker å være en del av. 

Fra min vinkel er det helt absurd å høre “serr, har du aldri prøvd det?”, for min reaksjon er taushet og hakeslep mot de som forteller meg at de går på det. Er det blitt så normalt den dag i dag? Er det virkelig slik at alle har prøvd det? Jeg syns så synd på dere yngre jenter som må vokse opp i et miljø som dette, bare tanken gjør meg stresset. Jeg vet ikke hva jeg prøver å nå ut med dette innlegget en gang, for jeg vet hva tilbakemeldingene blir. Jeg vet hva de som er i mot rus vil si, jeg vet hva de som går på rus vil si. Og her sitter jeg uten kunnskaper, prøver å påvirke dere yngre til å ikke la dere lure. Ikke la dere lure av jævelskapen? ikke la dere lure av et stoff som vil få dere til å slappe av? ikke la deg lure til å bli avhengig av noe forferdelig? Hva faen gjør dette egentlig med deg? Jeg vet ikke, helt ærlig, jeg vet ikke. Så liten interesse har jeg for det. Etter det jeg har sett, så virker det skadelig. Jeg skriver om hva jeg ser, og dette er hva jeg ser. Jeg ser mennesker som skader seg selv, som ødelegger seg selv. Jeg ser mennesker som lever av nav, de klarte ikke fokusere på skolen mer. Jeg ser mennesker med store summer av kontanter, som ender i slagsmål. Jeg ser mennesker på gaten, tigge etter penger. Jeg ser mennesker gråte, fordi de har blitt slått. Jeg ser mennesker som ikke har det bra, fordi rusen har fucka alt. Jeg ser mennesker som er så desperat, at de tyr til tyveri & vold. Dette er hva jeg ser, og for meg er dette skummelt, ekkelt, ustabilt & utrygt. Jeg klarer ikke se et lykkelig liv i dette. At jeg aldri har prøvd noen form for dop og andre rusmidler burde ikke være en ting man er stolt over – det burde vært mer normalt. 

Instagram kontoen min: Hva har skjedd?!

 

Instagram kontoen min har gått på full kjør igår, det er nesten litt sykt. Jeg er så glad og føler meg veldig heldig som har så mange flotte følgere som dere. I det jeg våknet imorges fikk jeg ganske sjokk, plutselig satt jeg med over 3000 følgere, 500 likes, delinger av bildene mine & 30 nye følgere. Hva i alle dager skjedde utover natten mens jeg la ut det øverste bilde? Det betyr så veldig mye for meg å se at det er ekte mennesker som bryr seg om bloggen min, at det er mennesker som tar seg sekunder på å gjøre dagen min tusen ganger bedre med en simpel liten kommentar. Tallet på følgere og likes er ikke viktig for meg, det som er viktig for meg, er at jeg klarer å inspirere. Jeg startet ingen blogg uten grunn. 

Jeg startet en blogg fordi jeg ville få frem hva jeg tenkte og følte etter en tung periode, jeg måtte få tankene ut på en plass, skrike ut på en plass. Jeg ville hjelpe, jeg ville vise og jeg ville la dere høre. Jeg ville være der dersom noen av dere trengte det, dersom noen av dere var i samme situasjon som meg. Jeg ville ikke føle meg alene, og ville ikke at dere skulle det heller – dere som kanskje gjor det. Jeg ønsket å vise dere positivitet, hvor langt vi kommer med det. Hvor lykkelig vi kan bli av det, uansett hvor langt nede i kjelleren du sitter. 

Å få nye følgere for meg er en mestringsfølelse, jeg bryr meg ikke så veldig mye om hvor høyt eller lavt tallet er. Bare jeg klarer å inspirere en person der ute, hjelpe et menneske eller rett og slett bare få en til å smile – så er dagen min komplett. Da kan jeg senke skuldrene å føle at jeg har gjort en god jobb. En liten simpel kommentar fra dere gjør motivasjonen min tusen ganger sterkere, dere er min motivasjon. Dere er grunnen til at jeg gjør det jeg gjør nå. Tusen takk ♥

Language

· SHOULD I BE WRITING IN ENGLISH AS WELL? ·

The most asked question: can you start blogging in english? I know I`d be able to reach a bigger audience when blogging in English. Maybe one day i will, but for now i will just be writing in norwegian. I`m not sure how many of you are international, but i want to hear what you guys think? I would appreciate your reply even though you`re norwegian.

To my norwegian readers: Det mest stilte spørsmålet: Kan du starte å skrive på engelsk? Jeg vet jeg vil nå til et større publikum dersom jeg skriver på engelsk. Kanskje blir jeg å gjøre det en dag, men foreløpig har jeg valgt å skrive på norsk. Jeg hadde satte veldig mye pris på tilbakemeldinger fra dere, hva tenker dere?

How I Clean My Makeup Brushes (Updated)

 

· BRUSH CLEANSER ·

Husker dere innlegget jeg skrev for litt siden, bye bye makeup brush cleaners? Det gikk kanskje litt fort på tastaturet. Jeg har mange å takke etter innlegget, helt utrolig hvor mye bloggen gir meg. Takk til deg som kom med tips, takk til deg makeup artisten som faktisk orket å ta et lynkurs med meg innen makeup og takk til damen på M·A·C som hadde lest bloggen min og anbefalte meg det jeg skal vise dere nå. 

Jeg vasker sminkekostene mine vær dag etter bruk. Jeg har ganske så dyre koster vil jeg kunne påstå, og vil derfor ta godt vare på de. Jeg starter med å rengjøre børstene ved hjelp av et mykt håndkle som er fuktet med M·A·C brush cleanser. Det er viktig at du er svært forsiktig når du stryker børstehodet over håndkle, slik at du ikke forstyrrer fibrene. Grunnen til at jeg vasker sminkekostene vær dag, er rett og slett for å unngå hard masering på børstene ved den ukentlige dyp rensen. Ikke minst sparer jeg børstene for gammel sminke på seg i flere dager!
 

Når det er sagt, må børstene dyp renses ukentlig. Igjen starter jeg med å vaske børstene med M·A·C brush cleanser og denne gangen varmt vann i tilegg. Her er det viktig at vi passer på at børstehodet er vendt ned for å forhindre at vann kommer inn, dette er noe som ødelegger limet på selve børsten, som igjen fører til at børstene kan starte å miste hår. Vær forsiktig mens du maserer fibrene! Skyll deretter godt og klem forsiktig ut overflødig vann. Jeg liker å stryke fibrene til sin vanlige fasong før jeg legger de på et håndkle for lufttørking. 
 

For å beholde kvaliteten på børstene dine, er det viktig å vaske de regelmessig!! 

 

Tell Me!

 

CAP – STOLEN FROM MY BOYFRIEND

God morgen kjære dere! Så koselig å våkne opp sammen med kjæresten, spesielt når vi begge har fri hele dagen. Skal hoppe i dusjen nå og senere dra på et møte, jeg gruer meg faktisk litt. Men dere – jeg snakker/skriver jo daglig om alt og ingenting om meg selv. I dag hadde jeg veldig lyst å høre mer om DERE! Hadde vært sykt morsomt om dere orker å ta et minutt og dele litt her i kommentarfeltet. 

Hvor bor du? Hva jobber du som / hva studerer du? Hvor lenge har du lest bloggen min? Hit me!

 

You asked, I`m answering

 

Hvorfor nekter du på at du har tatt silikon? Tror du ikke jeg ser forskjell fra 2011 da du blogget og frem til nå? Unnskyld, men hva vil du jeg skal si? Ja, jeg har tatt silikon. Fornøyd nå eller? Hadde du spurt meg privat, kunne jeg trådd til en hvit løgn for å gjort deg fornøyd, men frem for leserne mine ønsker jeg å være ærlig. NEI, jeg har ikke tatt silikon. Det er noe jeg aldri har tenkt eller vurdert å gjøre heller. Jeg vet om mange som har tatt det, og har ingenting i mot det heller. Det ser fantastisk pent ut! Men jeg tror ikke silikon ville hjulpet meg på noen veier.

Hvorfor redigerer du bildene dine? slutt med det Jeg vet ikke helt om jeg skal ta dette som et kompliment eller ikke. Takk som på en måte sier jeg ikke trenger redigering. Men på en annen side må redigeringen til for å få de lyse og fine bildene. ISO innstillingene holder ikke alltid. I dårlig lys er det utrolig vanskelig å få tatt gode kvalitets bilder. Jo lavere innstillingene mine på kameraet er – jo større sjanse er det for at bildene blir kornete og skurrete. Derfor foretrekker jeg høyere tall, og heller redigerer de lysere slik at jeg sikrer meg gode bilder. 

Hvorfor godtar du aldri kommentaren min? Hva får jeg ut av at du kommenterer dumme påstander som ikke stemmer? Det siste du skrev var blant annet at du så meg i FHM bladet og at det var helt sykt hvordan jeg i det hele tatt har fått meg jobb. Altså.. jeg har ikke ord. Haha, stakkars stakkars deg. Jeg håper du finner deg en annen hobby snart.

Hvor mange tonn med sminke klæsjer du over øynene dine? Helt ærlig, så klæsjer jeg mer foundation enn mascara/øyenskygge/eyeliner. Du kan jo ta en titt på sminkevideoen min å dømme selv. Alle har ulike syn på hva “mye” sminke er. Jeg vet at det finnes mange jenter der ute som bruker dobbelt så mye mindre sminke enn meg, samtidig er det så ufattelig mange som bruker dobbelt så mye. Har du noe i mot de som bruker mye sminke siden du spør? Jeg kan avklare her at jeg driter i hvor mye sminke en person velger å bruke. Sminke er morsomt å holde på med, samtidig kan det forandre et helt fjes. Jeg syns det er dødskult, og enda kulere at jenter tør å gå sin egen vei, sminke seg på sin egen måte – uten å tenke hva andre vil mene.

Du har nevnt før at du ønsker restylane, men nå sier du stikk motsatt? Jeg kjenner også på følelsen av kroppspresset idag, jeg er like menneskelig som du selvom jeg sitter forran et tastatur å skriver om hverdagen min. Jeg leser også på sosiale medier, jeg leser også om alle de fine leppene. Jeg kan vell si det slik: ja, fristelsen er stor. Men vil jeg virkelig gjøre det, eller vil jeg gjøre det fordi alle andre gjør det? Det er spørsmålet. Jeg har aldri hatt en plage med leppene mine før nå, så det blir litt for dumt om jeg tar det. Men igjen, jeg skal ikke nekte på noe. Jeg føler bare det blir for feil av meg å ta restylane, nettopp fordi jeg egentlig ikke sliter med størrelsen jeg har nå. Jeg er ganske fornøyd med utseende mitt akkurat slik det er. 

Du har en drit kjedelig blogg og lager aldri “kvalme”, hvordan tror du at du vil nå topplisten med dette? Jeg har ingen mål om å nå topplisten, der har jeg allerede vært. Grunnen til at jeg blogger er egentlig fordi jeg har sykt lite å gjøre ellers i hverdagen min, og syns dette er utrolig morsomt. Spesielt morsomt å svare på kommentarer som du slenger ut. Jeg tror ikke at man alltids trenger å lage kvalme for å få seg lesere, jeg tror det gjelder å være aktiv, inspirerende og motiverende. Jeg kan nå topplisten ved å skrive et rørende innlegg, jeg kan nå topplisten ved å vise kjærlighet, jeg kan nå topplisten ved å vise den virkelige meg. Å lage kvalme er som om å be etter hat kommentarer selv, det er som å be etter 3 dager på topplisten med hets, hat og truende kommentarer. 

Du er klar over at du har selvbruningsskille? Jøss, takk som gav beskjed ♥ Desverre er jeg også et menneske, ikke en robot. Av og til bommer jeg på selvbruningen, av og til tar jeg på meg selvbruning å blogger mens fargen virker, av og til dusjer jeg ikke alltid ut selvbruningen før blogg innlegget er ute. Jeg er ikke perfekt, jeg har mine feil jeg også. Noen ganger smører jeg på 2 lag med selvbruning, og skylder fargen vekk om kvelden. Det vil da si at fargen er ekstremt brun inntil jeg står i dusjen – i mellomtiden vil skillen være der, selvfølgelig (de gangene jeg velger å ikke ta i ansiktet, kun på kroppen). Skal ikke unnskylde meg for at jeg ikke er bra nok for deg. 

 

Har du noen ønsker?

 

·  B L A C K  I S  F A B  ·

Skulle ønske jeg tok solbrillene mine på i dag, har blitt kraftig pint av solen i dag. I skrivende øyeblikk føles det ut som at øynene mine enda er blendet. Mitt neste innkjøp skal bestå av solbriller, jeg lover. Har allerede vært å funnet en helt amaaazing nettside med utrolig mange fine solbriller, altså, de ser helt smashing ut! Om de sitter godt på å ser likens ut som det de gjør på nettet, skal jeg helt klart blogge om det. Vi får se, kommer litt ann på kvaliteten. Ønsker ikke anbefale dere ubrukelige saker og ting. Nå skal jeg chille og planlegge hvordan jeg skal gjøre bloggingen til neste uke. Dere hadde vært en knupp om dere kunne kommet med noen ønske innlegg på hva dere vil se iløpet av neste uke, slik at jeg får fikset det!

The half bun

 

SIMPLE HAIRSTYLE

 

· NATURALLY BEAUTIFUL HAIR ·

Hei sweethearts ♥ Mange av dere har spurt hvordan jeg har fikset krøllene på bildene under “about” linken i headermenyen (klikk her, om du vil se), så tenkte å fortelle dere enkelt hvordan jeg gjør det og hva jeg bruker. Som dere sikkert kan se, har jeg naturlige bølger/fall i håret mitt, noe som gjør jobben utrolig enkel for meg. Jeg slipper å krølle hele håret, noe jeg er dødsglad for. Jeg er veldig sløv om morgenen, og orker skjeldent stå å fikse meg i timesvis. 

Jeg krøller kun nederste delen av håret og surrer nederste delen av håret to ganger rundt selve krølltangen. Dette gjør at jeg får mer bølger istedenfor stramme krøller. Voila, det er hele looken! En veldig simpel, rask og fin hårfrisyre som passer til nesten alt spør dere meg. Men jeg ville kanskje piffet det litt ekstra dersom det skal brukes på fest. Som dere ser, bruker jeg teknikken ofte for å få bølger i håret. I dag valgte jeg å gå for half bun ♥