Pink trousers

Heihei! Kjenner jeg er skikkelig stresset, skulle egentlig fått ut dette innlegget mye tidligere, men slik ble det ikke. Full kjør her i hjemmet for tiden. Akkurat nå sitter jeg med masse mat i munnen, skriver blogg innlegg å prøver å få med meg favoritt serien. Haha, slik blir det når man ikke får gjort ting til tide. Uansett, jeg har hatt en helt nydelig dag, men på samme tid så kjenner jeg at både mandagen og tirsdagen har vært såppas varme og hektiske – at jeg allerede gleder meg til en avslappende helg. 
 

🌴

Trousers from Vero Moda, Top from Asos
Shoes from Nelly

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg bestemte meg i går for å dra på en liten shoppingsrunde med meg selv, noe jeg pent kan angre på i dag. Klærne var jo fine de, men lommeboken er mindre fin for å si det mildt. Men åh, jeg ble helt forelsket i denne buksa blant annet. Syns mauwe fargen gjorde alt! Om dere ser i garderoben min, vil dere kun se masse klær i svart, hvitt og grått. Skikkelig trasig, men jeg er den type “basic” personen som kjøper det som går til alt. Da har jeg også sikret meg selv plagg, som aldri går ut av moten. Men jo, jeg burde kanskje få inn litt mer farger, spesielt nå som det er sommer.
 

..Ha en super fin kveld 🙏

Loafers, slippers and heels..

ADLINKS

🙏

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

· SUMMER IS CALLING YOU NAME ·

Hei nydelige dere! Syns dere det er litt for seint å publisere innlegg nå, eller går det greit? Haha, jeg er alltid usikker på om jeg skal gidde å legge ut innlegg når klokken bikker over 21:00..regner med det er mange som har jobb å kanskje legger seg snart, eventuelt har barn å styre med..jeg vet ikke? Håper i hvert fall det er noen som er våken, og kanskje får lest innlegget! Er litt greit å vite, spesielt om jeg skal publisere videoer osv. Gi gjerne litt tilbakemeldinger på det! Uansett, her er noen av mine største sommer favoritter. Loafers til hverdag, slippers til stranden og noen fine hæler til sommerfesten..❥

French braid bun

E L E G A N T , C H I C , A N D  E A S Y  T O  D O

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Den perfekte lørdags frisyren, i hvert fall om du har jobbhelg! Jeg elsker å ha oppsatt hår på jobb, nesten litt for glad i det. De få gangene jeg har håret løst, får jeg alltid spørsmål fra kollegaer “Har du farget, eller gjort noe med håret ditt?“. Haha, det sier vell sitt! Som regel går jeg i en kjedelig hestehale og gjør ikke stort ut av det, men jeg syns det er koselig å pynte seg litt på lørdagene. Frisyren tar maks 5 minutter å lage; du starter enkelt å flette håret bakover, samler alt sammen og snurrer håret rundt til en bun. Voila, en enkel frisyre som ser fin ut. Kos dere masse nå som det endelig er helg, og nyt lørdagen! 🙏

These summer nights

Aaah, jeg koser meg sånn for tiden. Spesielt på kveldene! Finnmark sin sommer kan ikke sammenliknes med noe annet. Greit nok at vi kanskje ikke pleier å ha den varmeste og lengste sommeren, men når den først velger å by på seg selv, så finnes det bra lite som slår den! En annen ting jeg elsker med slike kvelder, er kvalitetstiden med kjæresten. Vi koser oss alltid litt ekstra, når solen glimter fra seg..✨
 

🌴

Top: Asos, Shorts: New Yorker, Shoes: Canstaner
Bag: Chanel Trendy

 

Denne toppen er forresten en av mine store favoritter, jeg syns den er så fin! Asos har alltid vært en nettbutikk jeg har likt, men nå har det nærmere blitt skummelt å klikke seg inn der. Logger alltid ut av nettbutikken med 1000 kr mindre. Haha. I forrige uke bestemte jeg med faktisk for å ha “shoppe stopp“, må bare bli enig med meg selv når den avtalen skal inntre. Har noen av dere gjort det samme? Fikk dere regnet ut hvor mye penger dere faktisk tjente på de månedene? Jeg er nemlig den personen som tar vare på alt av kvitteringer, og det er egentlig kun for å ha litt styr på økonomien. Men jeg skal ikke legge skjul på at det går litt for mye penger i klær, sminke og hudpleie produkter..Nei, skal sove litt på den. Shoppe stopp hadde absolutt vært noe både jeg og garderoben min, hadde trengt. 
 

..Kos dere masse i kveld ☀️

Mandager som dette er perfekt

Reklame | Det Nye

Ny mandag igjen dere, herregud så deilig! Jeg er i hvert fall klar for å se hva uka har å by på. I dag har jeg egentlig ikke hatt så veldig mye på agendaen, annet enn blogg arbeid. Egentlig helt perfekt, for det er nøyaktig slik jeg elsker å starte mandagene mine. Trening på morgenen, litt blogg arbeid, lese Det Nye og kanskje lage favoritt drikken min, iskaffe med masse isbiter. Det Nye har forresten nå et tilbud, der du får tilsendt 8 utgaver til kun 279 kr. (Ps: som en velkomstgave får du også en Lycke Crossover Clutch i beige) – den er så fin!!

🍍

Bag from Cult Gaia
Sunglasses from Rayban

. . . . . . . . . . . . . . . . . 

Som dere alle sikkert vet, så er jeg en skikkelig magazine junkie. Det er noe med å la seg inspirere, om det så er hjemme i sofakroken, eller på flyet. Jeg elsker å drømme meg bort i forskjellige trender, treningstips, oppskrifter og ellers hverdagslige ting. Jeg kan sitte å lese i flere timer..

..Har du lagt noen planer for uken? ✨

#detnyelycke

Outfit of the weekend

ADLINKS

For en helg dere!! Jeg har kost meg til det ytterste, og det er kanskje derfor helga har flydd avgårde. Føles ut som det er lørdag i dag, jeg hadde ikke takket nei til en ekstra søndag. Det har vært mange av dere som har spurt litt etter fest antrekk -og sminke, så nå kommer det. Endelig! Vi jentene samlet oss i går, drakk litt vin og spilte “jeg har aldri” – haha, en fin måte å bli bedre kjent på, eller hva? Ble mye latter for å si det mildt.
 

🥂

Top from Gina, Trousers from Nelly (here) ,
Shoes from Castaner, 
Bag from Chanel
 

Jeg er faktisk ikke ute på byen så veldig ofte, nærmere sjeldent. Jeg trives bedre hjemme i sofa kroken med gode venninner! Det spørs selvfølgelig, skjer det noe veldig morsomt, så er jeg med liksom. Uansett, party looks og fest antrekk kan man vell dele selvom man ikke skal drikke alkohol!! I juletider for eksempel, det er en typisk periode hvor livet mitt består av glitter og glam. Så det finnes absolutt en mulighet for å bli bedre på å dele slike ting her på bloggen. 
 

Let’s go to the beach

ADLINKS

🐚

Hvit bikini, halskjede i gull, svart strand kjole, oppblåsbar svane, sandaler,
veske, grå sommer kjole, badedrakt, CK bikini


· SALTY HAIR, DIRTY FEETS, SUN KISSED SKIN ·

Hei alle hjerter, håper dere har hatt en helt fantastisk helg! Vi har hatt over 25 grader her hjemme i over 1 uke nå, syden vær mildt sagt. At det begynte å regne litt i går klager jeg ikke på! Syns det er deilig med litt regn etter så mange dager med sol og varme. Uansett, siden været virkelig har bydd på sitt, tenkte jeg endelig lage en liten collage til dere. Man får aldri nok av bikinier, aldri. Og haha, jeg elsker den oppblåsbare svanen. Jeg vurderer nesten å klikke den hjem! Er det forresten noen av dere som syns slike innlegg er morsomme? Selv syns jeg alltid det er en fryd å kjøpe blader med masse inspirasjon.

Kald drikke på varme dager ✨

ICE CUBES, WATER AND STRAWBERRY 🍓

. . . . . . . . . . . . .

Hei fineste dere! Skulle ønske jeg kunne fortalt dere hvor utrolig deilig det var å sitte ute i solen, bade og skryte over de 27 gradene vi har hatt i dag, but no! Jeg har hatt jobb i hele dag, med andre ord – absolutt ingen sol og bading på denne frøkna. MEN, jeg rakk å nyte finværet litt i hvert fall. En iskald drikke på en varm sommerdag gjør virkelig susen. Er det noe jeg alltid er nøye på, så er det å få i seg rikelig med vann! Det er kanskje ikke den mest spennende drikka, men med litt jordbær, et ekstra fint glass og gode venninner rundt seg, så blir det plutselig litt mer koselig. 
 

. . . . . . . . . . . . .

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg skal kjøpe en stor drikketank i glass! Med tappekran selvfølgelig. Syns det ser så fint ut, også så lettvint! Vet ikke hvor mange ganger jeg har vurdert å bestille meg en, men det begynner vell å nærme seg et titalls ganger. Jeg får se. Nå skal jeg i hvert fall koble ut alt som heter sosiale medier, og bare nyte resten av kvelden før en ny arbeidsdag venter! Godnatt fine dere. 
 

Del din favoritt oppskrift på en frisk sommerdrikke 

Sommerens fineste strandveske

Sjekk ut denne sommer vesken dere! Cult Gaia sine strandvesker har jeg siklet på siden i fjord. Så unik, fin og den mest upraktiske vesken jeg noensinne har kjøpt (haha). Når jeg først nevner upraktisk, må jeg nesten fortelle dere en kort historie da jeg mistet kortet mitt. Dere alle vet jo meg, jeg er skikkelig klønete når det kommer til å ha kontroll på mine egne saker. Penger ligger løst i vesken (selv om jeg har en lommebok), nøklene kan ligge på badet, og kortet kan ligge hvor som helst (selv om jeg har en kortholder på mobildekselet). 

🌴

Dress from Zara, Sunglasses from H&M

Bag from Cult Gaia
 

SÅ! Jeg var innom Match, betalte for plaggene, slenger bankkortet løst i vesken og løper i all hast for å rekke et møte. Plutselig hører jeg en andpusten mann bak meg “Unnskyld!!! unnskyld??” – jeg snur meg å ser han vifter med bankkortet mitt. HAHA! kjente jeg døde inni meg. Hadde jeg vært han, hadde jeg neppe orket å legge på sprang etter. 
 

“Jeg hadde solgt den veska med en gang, hadde jeg vært deg”  
-mannen som løp etter.

Vacation is over

Jeg er endelig tilbake, etter en helt fantastisk ferie. Det er alltid godt å komme hjem til familie og venner, spesielt når du har flere uker å slappe av på. Jeg har fått vært på stranden, jeg har fått badet, jeg har spist jordbær og drukket masse vin! Jeg koser meg til det ytterste når jeg ikke har noe annet å tenke på. Hverdagene mine er hektiske (jeg klager ikke, for jeg elsker det) – men av og til er det deilig å koble av. Jeg kunne ikke bedt om en bedre ferie.. Perfekt sommer ✨

Top: Asos
Jeans: Vero Moda
Shoes: Attitude

. . . . . . . . . . 

EN ting skal dere vite, og det er at jeg gleder meg til å blogge fremover! Jeg har virkelig savnet å skrive innlegg til dere, ta bilder og svare på kommentarer. Har dere noen ønsker til innlegg fremover? ✨