On my way home from school

Nå er skoledagen min akkurat ferdig, og jeg sitter her fremdeles. Skal straks ta bussen hjem! Kjenner jeg blir mer og mer stresset for hver uke som går, for nå er det virkelig ikke lenge igjen til eksamen. Uheldigvis kom jeg selvfølgelig opp tidlig, det vil si en mye kortere periode å lese på. Samtidig blir det godt å være ferdig før alle andre. Nå er det bare å stå på, og jeg kommer til å lese som en gal. Bestå er det viktigste for meg, om jeg får en 5, eller 6`er hadde jo det vært toppen. 

Å gå på skole igjen er rart, men deilig! Jeg er fremdeles evig takknemlig å ha blitt født i 1994-kullet hjemme i Finnmark hvor man ikke kjente på skolepresset, skjønnhetspresset og kroppspresset. Ser også her på Sonans at det ikke er noe særlig press, jeg føler det ihvertfall ikke slik. Alle er ulike, noen er flinkere enn andre. Slik er det bare. Men jeg har enda ikke sett et menneske som setter seg ned i et hjørne å skriker fordi h*n ikke har fått en toppkarakter. Syns det er helt vannvridd. Folk burde være fornøyde så lenge man består. Jeg kan skjønne dersom du har lyst å bli lege eller tannlege – og kanskje blir skuffet fordi du ikke kommer deg inn det ønskede året, og må ta et helt år på nytt bare fordi du fikk en 4`er. Men come an! Ikke stress så veldig. 
 

WEARING

Joggers from Vero Moda
Jacket from Pinkyswear
Purse from Leowulff
Scarf from Acne

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg i det siste, men jeg er supermotivert og ser fram til eksamen – selvom det er litt skummelt. Men det er et eller annet som har fått synet mitt opp for skole. Jeg tror jeg kan takke sonans og engasjerte lærere for det. Ellers har jeg som sagt planene fulle i dag også, nå skal jeg hjem, lage middag, svare på kommentarer og vise dere et tips til Halloween kostymet siden det er Halloween i dag. Jeg får se hvor lang tid jeg bruker! Haha, vet ikke hvor mange av dere som egentlig bryr dere om hvordan hverdagen min ser ut? Hadde kanskje vært litt mer morsomt å sett alt på en vlog, istedenfor tekst.. Men dere, nå kommer bussen min om hvert øyeblikk, så vi snakkes. ♥ xxx

Delicious Chocolate Cupcake

Jeg kan faktisk si at hele dagen min har gått på baking; alt fra rundstykker til Cupcakes. Baking gjør meg så vanvittig glad, det er noe jeg trives med. Jeg får samme følelse når jeg blogger. Det er ting jeg kan sitte med i timesvis uten at jeg begynner å kjede meg, går lei eller blir sliten. Så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere oppskriften på disse herlighetene som smakte helt himmelsk. 
 

To make the cupcake

1. Sett ovnen på 180 grader. 
2. Tilsett 2,5dl hvetemel, 4dl sukker, 170 gram kakao pulver, 2ts bakepulver og 1ts salt i en bolle.
3. I en annen bolle tilsetter du: 2dl melk, 1dl olje, 2 store egg, 1ts vanilje essens, 2dl varm kaffe.
4. Bland rørene godt i begge de forskjellige bollene før du tilsetter de tørre ingrediensene med det flytende.
5. Hell røren i de forskjellige cupcakes formene du har plukket ut, og sett dem i ovnen.


To make the frosting

1. Smelt ca. 170g melkesjokolade i vannbad. Sett til avkjøling.
2. Smelt hvit sjokolade å tegn opp skjeletthender som du setter i fryseren.
3. Rom tempremert smør (230g) mikses på medium styrke til du ser at den er fluffy og fin.
4. Tilsett litt etter litt med Melis i bollen, 2dl totalt. Jeg pleier å ta en og en skje, og venter til alt er godt blandet.
5. Tilsett dette oppi røren din litt etter litt mens mikseren går: 170g smeltet melkesjokolade, 1ts vanilje essens, 1ss kaffe. 
6. Sett frostingen på muffinsene, og ikke glem skjelett hendene!

 


Decorations

1. 2dl smeltet hvit sjokolade som du kan skrive med. 
2. Jeg brukte Oreo kjeks som gravstein, og skrev “rip” på den svarte siden.
3. Knus resterende kjeks biter og dryss dem over frostingen. Voila, happy Halloween!

 

The perfect treat for any Halloween party.

Hjertesak, tårer og blogg som jobb

Hei hei ♥ Litt sent ute med videoen, men det får gå. Skal prøve å få ut videoen på Onsdag litt tidligere. Jeg får bare krysse fingrene for at det enda er noen som er våken. Jeg får også bare beklage så mye for de tårene som kom i videoen.. men enkelte ting slår sterkere innpå meg enn andre. Ellers håper jeg dere liker videoen, så snakkes vi nærmere i morgen!
♥ ♥ ♥

Early autumn style: Leather jacket

W E A R I N G
Jeans from Tiger of sweeden
Shoes from Acne
Jacket from Zara

Hei fininger, nå skal jeg være kjapp å filme inn spørsmålsrunden og svare på alle spørsmålene før søndagen tar slutt. Jeg har gjort en beslutning om at jeg ikke kommer til å prate så veldig mye mer om youtube kanalen min på bloggen, og jeg kommer heller ikke til å legge ut alle videoene på bloggen – så dere får rett og slett følge kanalen min her om dere ønsker å se videoene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det? Burde jeg fortelle dere vær gang det kommer opp en ny video? Burde jeg la vær? Hvis noen av dere har tips eller innspill så gjerne kom med dem. Jeg legger i hvertfall opp spørsmålsrunden på bloggen, så tar vi ting derfra. 

Ellers har bestevenninnen min flyttet til Kristiansand og gleder meg enormt mye til å få litt kvalitetstid sammen med henne. Hun blogger forresten også, og har sagt at hun gjerne stiller opp på videoer og andre ting ved bloggen. Så kom med masse ønsker! Har dere noen challenger dere ønsker vi skal gjøre? Jeg har tenkt litt på “whisper challenge” fordi jeg syns den høres vanvittig morsom ut. Jeg har sett mange youtubere ta Bean Boozled Challenge, men vær så snill å ikke nevn den. Jeg brekker meg av absolutt ingenting. Haha! kunne blitt en god latter, men jeg håper og tror dere har andre forslag! 

Cursed Candy Apples

B L O O D Y  C A R A M E L  A P P L E S
RECIPE DOWN BELOW ↵

Halloween er rett rundt hjørnet, og jeg har faktisk allerede sett dødsmange Halloween fester som pågår ute i byen her i Kristiansand. Jeg er utrolig nok ikke så veldig glad i å være ute å drikke mer. Selvfølgelig, det kommer ann på situasjonen. Hvis jeg har mange gode venninner som virkelig planlegger noe gøy, så er jeg med. Men om det bare er en “tur ut på byen” – så velger jeg heller netflix og god mat hjemme med kjæresten. 

Men tilbake til eplene vi lagde i dag, se så super scary?! Jeg tenker meg disse til julen, bare med en annen fasong og andre farger – yummi. Haha, vet dere hva? Jeg har bakt så sinnsykt mye kompliserte ting i det siste, at disse “enkle” stegene blir en utfordring. Jeg skulle lage karamell, og tror dere det ble karamell? Nope, her ble det en gigantisk steinhard sukkerklump i kjelen. Er det mulig? Haha. Det gikk fint til slutt da, etter mye latter. 
 

Edderkopper her // Spindelvev her // Affilate links, sponset produkter
 · RECIPE AND DIRECTIONS ·

Finn frem ønskede mengde med epler og dypp dem i hvit sjokolade. Deretter setter du dem i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. I mellomtiden startet jeg med karamell sausen som ser ut som dryppende blod. Karamellen lager du av vann og sukker som skal stekes på svært lav varme! Når karamellen er ferdig, tilsetter du noen dråper med rød konditor farge. Voila! 

Jeg brukte noen trepinner for å virkelig gjøre hele looken på eplene, samtidig hjalp spindelvevet og edderkoppene mine til å virkelig gjøre dette Halloween aktig! Noe så enkelt, samtidig så morsomt. Jeg har ihvertfall spist 2 epler allerede med god samvittighet! 
 

 

Har du lagd noe spennende nå i Oktober måneden? 

Trippy Double Vision Video

I T ` S .  A L L .  S O . 
C O N F U S I N G !

En ny Halloween makeup look til dere. Jeg har gledet meg enormt mye til å dele den med dere, jeg har bare aldri turt å sette meg forran kameraet å begynne. Da jeg først så Dope2111 på youtube lage denne looken ble jeg så sinnsykt inspirert å tenkte “denne skal jeg lage! her og nå!”.. jeg gikk forran speilet på badet å satte i gang. Og dere.. jeg har aldri i hele mitt liv blitt så skuffet over en sminkelook før. Aldri. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene, var litt surmulete og gikk for meg selv til kjæresten å sa at jeg aldri kom til å klare noe slikt. Fikk et svar tilbake “når hun klarer det, så klarer vell du også det? du er nødt for å ha litt tålmodighet. Øv. Øv. Øv – og du klarer det du også!”. 

..Jeg klarte det! Alt er ikke perfekt, men jeg klarte det! En ting jeg fant ut; det nytter ikke se på tutorials om hvordan man skal tegne ditten og datten, her er trikset å virkelig klare å se deg selv. Det nytter ikke å tegne en annen sin nese over din nese, da vil du selv se at det er noe som ikke stemmer. Kanskje en av mine mest misslykkede halloween looker, men samtidig utrolig bra? 


 

Å legge skygger på områder som trengs er mitt svakeste punkt. Jeg fant ut at det ikke finnes en kunstner i meg på noen måte, haha! Men når det er sagt, så er Halloween en tid hvor ting skal se litt creepy ut, så om øynene, nesen eller munnen ikke ble helt perfekt – gjør det absolutt ingenting. Jeg er ihvertfall et godt eksempel på at uansett hvor bra eller dårlig ting skulle bli, så kan du gå ut døren så lenge du selv er fornøyd. Det morsomme med looken er at det stoppet meg i å lage den, fordi jeg ikke fikk til å lage nesen. Men nå snudde deg seg brått om; her var nesen on point, mens øynene så ut som..ja. Hva enn du vil. Videoen finner dere forresten her

Melting Half Skull

// I samarbeid med Partyking

· MELTING HALF SKULL ·

I fjord fikk jeg kommentarer på hvor utrolig dårlig jeg var å lage “skull” makeup til Halloween da jeg postet et innlegg på det. Og ja, jeg er fremdeles ikke blitt så veldig mye bedre, fordi enkelte tråkket selvtillitten min i dass og stoppet med dette. På den tiden tok jeg til meg alle fæle kommentarer og trodde på dem – men her er jeg. Jeg vet det er mye som kan forbedres, men må det være så jævla perfekt? Det viktigste er at jeg har prøvd, og jeg kan umulig være den dårligste her i verden?.. (eller, jo, jeg kan jo faktisk det. haha). Men hva gjør vell det? Det er Halloween folkens!

Hva syns dere? Flere enn meg som sliter enormt mye med å lage “skull” looken? Halloween makeup er ikke min sterkeste side (funfact om meg).
 

PRODUKTER JEG HAR BRUKT I LOOKEN ↓

Svart ansiktskrem her – aff. link (du finner også hvit i samme typen – sponset) // Inspirasjon av dyktige og mest flinke Desi.
 

Jeg vil bare rekke en finger på alle dere som kommenterer dritt; halloween sminkene jeg lager er kun for at andre skal finne inspirasjon. Dette har ingenting med å være flink eller ikke. Jeg syns ikke Halloween også skal bli en tid der man føler et press på å måtte være flinkest. Halloween er en tid hvor vi alle kan leke oss frem uansett hvilket resultat det bringer frem. Videoen finner dere her,

Telefoner etter telefoner

Hei, 

Jeg er litt frustrert og en smule irritert. Ville bare komme med et kjapt innlegg, litt viktig informasjon. Jeg ønsker ikke å bli kontaktet over telefon når det gjelder sponsing eller andre som ønsker å samarbeide med meg. Er det egentlig normalt? Det er en grunn til at mail adressen min står både på bloggen og instagram profilen. Hadde jeg ønsket telefoner, hadde jeg skrevet nummeret mitt tydelig. Det er helt ok at samarbeidspartnere ringer meg, de jeg allerede har kontakt med. Men at helt fremmede firmaer kontakter meg over telefonen og forventer et svar er uakseptabelt. 

Uansett hvor mye penger og produkter som tilbys, ønsker jeg ikke takke ja før jeg har fått sjekket grundig opp i det. Jeg setter veldig stor pris på de samarbeidspartene jeg har nå; seriøse, tar hensyn og ikke minst utrolig hyggelige mennesker. Jeg er ganske så ny i blogg verden når det kommer til sponsing, så at mange plutselig starter å ringe meg, blir sinte og irriterte fordi jeg ikke takker ja, blir så feil. Når jeg får en slik “service” over telefonen, håper jeg ikke dere som ringer tror jeg kommer til å skryte av dere videre til mine lesere. Penger er ikke et must for meg, og penger er ikke verdt en dritt så lenge leserne oppdager at innlegget jeg har skrevet ikke stemmer overens med hva de opplever. Dersom jeg reklamerer for noe, skal leserne mine oppleve nøyaktig den samme følelsen som meg. Å jeg lar ikke leserne mine oppleve useriøse nettsider.

Ønsker dere å være seriøse og vise litt hensyn til at jeg faktisk er på arbeid jeg også med både blogg og youtube – kontakt meg på mail så svarer jeg fortløpende. Veldig hyggelig å bli kontaktet, men mindre hyggelig på denne måten. Ønsker du å ta ting over telefonen, så fikser vi det helt klart. Men vær så snill, ta kontakt på mail i første omgang. 

Ebay haul – August

Oval Stiletto Nais

Først og fremst: jeg vet det er mange forskjellige meninger om disse type negler rundt omkring. Mange syns man ser ut som et dyr med disse på, men vet dere hva? Jeg syns det er pent. Og jeg bryr meg såppas lite om hva andre mener. Så lenge jeg selv liker det, så bruker jeg det. Det eneste minuset med disse neglene er at de faller av lett. De varer kanskje i noen få dager, kommer ann på hvor flink du er til å ta godt vare på de. Jeg er alltid en kløn, og vær eneste gang når jeg holder på med studiolysene mine, faller de av. Jeg aner ikke hvorfor. Ellers ser de helt smashing ut, i tillegg følger det med 500 negler i en pakke, så hva gjør det da at de faller raskt av? Ikke betalte jeg særlig mye heller.

Pom poms

Bestilte 2 pom poms, en i grå og en i hvit. Jeg syns det er skummelt å bestille slike ting over Ebay, men ble overraskende happy når jeg fikk pakken. Det er falsk pels, og ser vanvittig fluffy og fin ut. Helt ærlig forventet jeg meg de “stygge” pom pomsene med korte hår, vet ikke om dere har sett de? Men jeg syns ikke de er fine. Jeg hadde desverre ingen bilder av begge to på nær hold, men på dette bildet kan dere se jeg blant annet bruker den hvite hengende på bomber jakka mi! Har litt lyst å bestille enda flere, haha. Kanskje i noen andre farger også? 

Latex flowers

De rosae er kjøpt på butikk, altså ekte roser. Grunnen til at jeg legger disse opp, er slik at du kan sammlikne disse med bilde helt øverst (som er fra Ebay) – altså, det er nesten ingen forskjell?! Gjett om jeg skal kjøpe meg et par falske blomster i rosa også, for jeg trodde virkelig ikke forskjellen var så liten. Den eneste forskjellen hittil er at de rosae rosene er kastet for lengst – de hvite står enda like pent på bordet. Jeg ser ingen grunn til å bruke haugevis med penger på blomster vær eneste uke, når du kan kjøpe et par blomster i forskjellige farger for under 200 lappen som varer evig.