Artister som spør etter promoteringer gratis

Reklame | Bubbleroom

FOR 10% RABATT PÅ BUBBLEROOM: KLIKK HER OG OPPGI KODEN “BEN10” I KASSEN!

(Gyldig ut April måneden! Toppen finner dere her, og buksa her)

______

Kjenner jeg har et lite irritasjonsmoment på meg for tiden. Artister som spør etter promoteringer gratis. Altså, hva?! Unnskyld meg. Dere er selv i “samme” bransje, som vet hvordan markedet funker. Jeg kunne uten tvil gjort en gratis reklame for en venn, men ikke ellers. Uansett om du går under kategorien kjendis eller ikke. Jeg reagerer ganske sterkt, fordi bloggen er en del av jobben min. Jeg har nå blogget i over 5 år, jobbet ræva av meg for å si det mildt. Og da syns jeg nesten det er respektløst..

Det samme gjelder bedrifter som ofte spør etter samarbeid, spør om jeg kan promotere produktet demmes for nada.. NEI. Det sier vell seg selv, gjør det ikke? Du som står i kassa bak Rema, kunne dere stått der uten lønn? Du som står å retter matte prøvene for elevene, kunne du gjort det gratis? Det er akkurat det samme. Vi alle har vell våre regninger, husleier og gudene vet hva vi må få betalt. Det er jo ingen her til lands, som har råd til å jobbe gratis.

Uansett, ingen sure miner mot noen. Jeg bare føler det er lite gjennomtenkt å spørre om noe slikt, spesielt når man aldri har snakket sammen før. Når folk spør deg om slike ting, så begynner man å tenke “er jeg så uprofesjonell at folk tror jeg bare reklamerer for hva som helst/hvem som helst for ingenting?”.. man føler seg nesten litt dritt i et lite øyeblikk. Det har nok ikke vært noen vonde intensjoner ved å spørre, for jeg tror kanskje det er lett å glemme hvor mye annet som ligger bak en blogg. Men derfor syns jeg også det er ekstra viktig å sette lys på det..

TOPP HER & VERDENS KULESTE BUKSE HER

 

Ukens spørsmål

Reklame | Bubbleroom og Idealofsweeden

FOR 10% RABATT PÅ BUBBLEROOM: KLIKK HER OG OPPGI KODEN “BEN10” I KASSEN!

(Gyldig ut April måneden! Toppen finner dere her, og buksa her)

______

Hvor mye penger bruker du i måneden?

Har ikke så veldig mye å rutte med, så det er ikke mye. Akkurat denne måneden har det blitt litt, med tanke på et nytt innkjøp. Fortsett å les spørsmålene så får dere svar på nøyaktig hva som er bestilt inn!

Hvilken mobil har du?

Iphone xs, men har bestilt ny!

Hvilket innkjøp er du mest fornøyd med fra denne måneden?

En trillekoffert fra Malene Birger, den er så fin!! Mamma himlet med øynene, da hun så jeg kom trillende med den, haha. Sykt lættis å kjøpe en trillekoffert når alle grensene er stengt..Hvor typisk Benedikte er ikke det da? Tenkte det er greit å ha ved senere anledning.

Du har ikke tilfeldigvis noen rabattkoder noen plass til oss lesere?

Idealofsweden: Benedikte15 gir 15% rabatt!

Bubbleroom: BEN10 gir 10% rabatt!

Hvordan har du det akkurat nå?

Det går ganske fint, takk som spør. <3 Jeg har bare vært litt opptatt den siste tida, så har vært lite blogging fra min side. Slik blir det av og til, og det er bare noe man er nødt for å regne med.

Du er klar over at det går veldig mye rykter om deg for tiden?

Nei, det er jeg faktisk ikke? Du kan gjerne oppdatere meg på dm. Kanskje på tide å lage et “svarer på rykter” innlegg.. for du er ikke den første som sier det. Har fått mange syke spørsmål på insta..hva skjer med det? Er det ryktet om at jeg har vært å reist igjen? For det stemmer ikke.

Kan du begynne å legge ut flere mat oppskrifter på bloggen?

Helt ærlig, så har jeg ikke noe særlig stor interesse for mat.

Hvorfor legger du aldri ut bilder av venninnene dine?

Det er ikke alle som ønsker å få ansiktet sitt på blogg.no. I hvert fall ikke i de periodene hvor jeg har ganske høye lesertall, mange freaker litt ut. Haha! <3 Men jeg har full forståelse for det. Bruker en privat story på snap og privat insta, så der kan jeg heller publisere litt teite greier av meg og vennene mine.

Hva tenker du om mobbing?

Feigt, svakt, stygt.

Har du noen ganger tenkt på at du er et forbilde for mange?

Det er sykt rart for meg, å lese dms på insta hvor folk skriver “elsker deg” eller, “du er et sykt godt forbilde, leser bloggen din hver dag”. Tror alltid det er tull, eller at det er tulle profiler som skriver slikt. Så nei, jeg har vell egentlig ikke innsett at jeg muligens er noen forbilde for noen. Men forbilde eller ikke, jeg er meg, står for det jeg gjør og skriver. MEN jeg vil rette en stor takk til ALLEEE dere som skriver så mye hyggelige ting i dm på insta..herregud altsååå! <3

 

Gårsdagen + rydder opp i mitt eget rot

GÅRSDAGEN

Fredagen ble ikke helt som forventet, jeg var klar for en hel dag ute i solskinnsvær. Men det ble kun en knapp halvtime med sol, før det verste ruske været kom. Så da var det rett inn å kose seg med sjokolade, brus og potetgull istedenfor. Ellers satt jeg lenge å jobbet med bloggen, det er så mye bak, som dere ikke får med dere. Kanskje jeg skal begynne oftere å fortelle hva jeg faktisk gjør, og ta flere bilder av det. Sikkert litt interessant for dere lesere å se hva vi bloggere mener når vi sier det er mye å gjøre. Selvfølgelig ikke alt jeg kan, eller får lov å vise/snakke om. Det er mye av det samme som det dere har på jobben, taushetsplikt.

Utover det, så fikk jeg ikke gjort så mye annet. Vi gikk å la oss ganske tidlig i går, både jeg og baby var trøtt allerede i 21:00 tiden.

SÅ LANGT I DAG

Til tross for en tidlig kveld i går, ble det tidlig morgen! Nå har jeg virkelig fått kjørt den nye maccen min godt, og jeg elsker den. Elsker at jeg faktisk kan ha oppe tusen faner, og den gir ikke tegn på å være treg. Haha! Det er en ganske ny verden for min del. Det kommer til en god fordel nå som jeg holder på å fikse opp i mitt eget rot. Dere har LEEENGE klagd over kategoriene mine, og at dere aldri finner frem til innleggene dere leter etter. Så NÅ blir det endringer. Ikke bare har jeg endret navn på kategoriene, men jeg har faktisk også sortert mange av innleggene til de riktige plassene. Det er ikke helt ferdig enda, men jeg regner med å være ferdig ut dagen.

FØR ⎟ ETTER

 

Dagens liste

Reklame | Nelly

Teddyjakke her

DAGENS SAVN

Jeg savner venninnene mine! Gleder meg til vi jentene kan ha en skikkelig filmkveld, eller bare til vi kan dra på treningssenteret å trene sammen. Syns det er skikkelig kjedelig nå som alt er stengt. Kjenner jeg savner skolen bare, og jeg er ikke et skole mennesket. Haha. Men herregud, jeg kunne ikke dratt på skolen nå uansett siden jeg har babyen her. Så egentlig er det helt perfekt at de kjører nett undervisninger istedenfor. Da har jeg faktisk mulighet til å jobbe med skole, mens Mathea sover.

DAGENS HUMØR

Litt daff. Skal prøve å få opp energien litt etterpå! Tenkte å hive meg rundt med rydding i huset, og komme meg ut på en liten treningsøkt. Regner med humøret blir på topp ganske straks etter det, hihi.

DAGENS PLANER

1. Ta med en 30 minutters løpetur.

2. Rydde huset.

3. Jobbe med samarbeidspartnere.

DAGENS INNKJØP

Body her ⎟Topp her ⎟Kjole her

DAGENS FUNDERING

Kan ikke fatte og begripe at jeg lagde meg Tiktok! Føler meg eeeeldgammel der inne, men gud så gøy. Ikke helt min greie, og jeg syns enda Tiktok er kjempe teit. Tror ikke jeg kommer til å gjøre veldig mange seriøse videoer der inne, for å si det mildt. Men det blir sikkert et par kleine ting dere kan kose dere med.

DAGENS ANTREKK

Sitter i teddyjakka (som linket til ovenfor), og en kosebukse. Et typisk antrekk jeg bor i, og som jeg føler meg skikkelig komfortabel i. Vurderer å bestille teddyjakka i flere farger, bare fordi den er så sykt god å ha på.


Skal du noe morsomt i dag? Tell me. <3

25% rabattkode til dere på Nelly

Reklame | Nelly

Jeg har klikket hjem et par favoritter fra Nelly, nedenfor ser dere et par av innkjøpene mine. Jeg digger glidelås kjolen, den er så sinnsykt fin på i virkeligheten! Liker dere forresten slike innlegg, eller skal jeg stoppe med det? Selv syns jeg det er gøy å se hva andre bestiller, ikke minst finne noe nytt. Nelly har et såpas stort utvalg av klær, så det er ikke alt man får med seg. Å det er da man setter ekstra stor pris på slike innlegg. Men det er min mening da..

💕BRUK KODEN NLYSUMMER Å FÅ 25% RABATT PÅ NLY TREND 💕

BODY HER ⎟ SKJØRT HER ⎟ HÆLER HER

TOPP HER & SKJØRT HER ⎟ TOPP HER ⎟ JEANS HER

BODY HER ⎟ KJOLE HER (MUST HAVEEE) ⎟ JOGGESETT HER

BIKER SHORTS HER ⎟ TOPP HER ⎟ JOGGESETT I SVART HER

 

Spørsmål og svar: Baby og det “nye” livet

Hvordan føles det å være mamma?

Helt fantastisk. Det er som om livet starter på nytt!

Syns du det er tungt/vanskelig til tider?

Husker den første måneden var litt tung, hun slet mye med mageknipe og umodne tarmer. Det tok veldig på mammahjertet eneste..Men det har aldri vært noe problem.

Er du fremdeles veldig bekymret og redd (tenker på krybbedød, sykdommer osv)?

Nei, har funnet ut at jeg ikke kan gå å tenke slik lenger. Selvfølgelig er det alltid i tankene, og man gjør det man kan for å unngå risikoen. For eksempel ha et trygt og godt sove miljø, eller være ekstra oppmerksom på formen og humøret hennes dersom man mistenker sykdommer. Men det er ikke slik at jeg går å bekymrer meg, og ikke klarer å kose meg. For det er noe jeg har bestemt meg at jeg skal gjøre!!! Jeg skal nyte tiden, fange hvert eneste øyeblikk og bare kose meg så mye jeg kan.

Hva er mest utfordrende ved å være mamma?

Å ikke bekymre seg så alt for mye, haha!

Får du sovet om nettene?

Sover nettene lange, akkurat som før.

Hvordan klarer du å ha baby på magen (trene nakken osv), min blir bare sint av det?

Jeg har helt ærlig sett det litt an, og følt på det selv. Når jeg har sett at baby har vist interesse for det, så har jeg lagt henne på magen. Tenker det er viktig at de er i godt humør, og ønsker det selv. Da blir de mer ivrige på å ville prøve å ha hodet oppe. Men herregud, ikke stress med det. <3 Ta gjerne å forhør deg litt på kontrollene du er på fremover med baby..Det er jo mange som faktisk ikke liker å ligge på magen når de er så små.

Hvordan balanserer du baby, trening, venner og hele pakka? 

Som regel legger jeg henne i vogna når jeg ser hun begynner å bli trøtt, og da utnytter jeg en joggetur med henne mens hun sover. Venner har jeg ikke vært med, den siste perioden..Så der kan jeg ikke svare helt for meg! Men bruk sove perioden til baby godt! Enten om du ønsker å sove selv med henne, eller om du ønsker å bruke de på trening. Gjør det du føler for. Det viktigste er at du følger baby sine planer, for det er h*n som bestemmer alt mens de enda er så små.

Føler du deg utenfor i venne gjengen nå som du ikke kan dra ut å drikke med dem?

Absolutt ikke. Har heldigvis venner jeg kan være med, uten at vi trenger å drikke alkohol. Så det er null stress! Helt ærlig så syns jeg ikke det frister å dra ut i helgene heller..vil mye heller være hjemme å dulle med henne.

Hvordan gikk vaksinene/reagerte hun? <3

Det gikk fint. <3 Litt gråting på kvelden ble det.

Har hun begynt å le?

Nei, ikke enda. Men jeg tror ikke det er lenge til!!

Hva er det beste ved å være mamma til M?

A L T. Jeg klarer ikke velge ut bare en ting..

Føler du at du klarer å se personligheten til M nå så tidlig?

Pappaen til M pleier alltid si “heeh, ja, det har hun fra mammaen!”..og jeg ser tydelig hvor sovehjertet kommer fra. Så ja, det er mange ting vi kan kjenne oss igjen i. Ting forandrer seg helt sikkert med alderen, men siden du spør, så regner jeg med du ønsker svaret ut i fra hvordan ting er akkurat nå.

Har du kontakt med andre mødre?

Har kontakt med de samme venninne, som det jeg hadde før jeg ble gravid. Men ja, en god del av de er mødre.

Kan du gi noen tips til oss som snart skal bli mødre?

Ikke stress så veldig mye! De på sykehuset hjelper deg, lytt til hvilket tips og råd de kommer med. <3 Og følg dem, frem til du stoler på deg selv. Det er helt sikkert mange som ønsker å komme med både tips og råd, om både det ene og det andre. Og jeg vet at det kan bli litt mye. Ha noen faste venninner du kan høre med, eller som du stoler på. Og forhold deg til dem. Da får du ikke så mange forskjellige svar som kan forvirre. I tillegg til det, så har du alltid helsestasjonen du kan ringe, om du er bekymret, eller lurer på noe. De er veldig behjelpelig..

Hva ser du mest frem til akkurat nå?

Til hun begynner å le, sitte, krabbe, prate, gå..

 

Jeg har vært litt off + rabattkode til dere!

Reklame | Mymuselingerie

UNDERTØY HER

Hei fininger.. hvordan går det med dere? Jeg har vært litt off denne helgen, har følt for å trekke meg litt tilbake. Men nå har jeg fått samlet opp krefter igjen, og er klar for en ny og spennende uke. Først ønsker jeg bare å avklare en ting, ser det har blitt snakket litt rundt om at jeg er ute å farter, samt har booket reise hit og dit. Det stemmer ikke! Så jeg ønsker ikke masse kommentarer på det mer, vær så snill. For det første har jeg en baby i hus, her er det ikke bare å “farte” av gårde. Samtidig som at alle grenser er stengt, jeg kommer meg ikke så veldig langt på ferie, vist det var det dere tenkte på. Ville bare få det av skuldrene mine..men jeg setter selvfølgelig pris på at dere lesere faktisk spør meg direkte, om det stemmer eller ikke. Fremfor at dere begynner å sprer rykter hit og dit.

UNDERTØY HER 

Ellers er jeg verdens lykkeligste, som har fått lov å samarbeide med Mymuse. Herregud så mye flott de har i nettbutikken sin! Om jeg bare kunne fått alt de har.. Altså, det er en drøm å gå i undertøyet demmes. For ikke snakk om morgenkåpene..de er så sykt myke å ha på. I tillegg til det, så syns jeg alt holder så fint i vask. Det jeg ofte erfarer, er at undertøy som regel blir seende slitt og misfarget ut etter en runde i vaskemaskina.. buuuut not this one. Har dere noen favoritter hos Mymuse? Jeg vil vite!

Siden dere er verdens beste lesere/følgere, har jeg vært så heldig som har fått en eksklusiv rabattkode, kun til dere lesere! Benedikte20 gir HEELE 20% rabatt. Så nå er det bare å være kjapp, og klikke hjem favorittene dine. <3

⚡️KLIKK HER OG BRUK KODEN “BENEDIKTE20” SOM GIR HELE 20% RABATT⚡️

MORGENKÅPE HER

HUSK: KODEN BENEDIKTE20 GIR 20% RABATT (SISTE DAG!!!)

SHOP HER!!

 

Nå ble det litt for mye

Vanligvis pleier jeg å kose meg med youtube videoer på kveldene, men nå? NEI. Ser at kanalen min trenger en skikkelig oppfriskning. Ble nesten litt for mye for meg, å se tilbake på videoene. Haha! Hva ønsker dere å se i nærmeste fremtid? Jeg trenger seriøst noen tips til hvilke videoer jeg skal lage. Ikke glem å abonner på kanalen min, for det kommer ut nye videoer snart.

Her har dere i hvert fall noe å kose dere med..👇🏼

SE FJORD ÅRETS PÅSKEHIGHLIGHTS HER

NÅR JEG PRØVER MEG SOM FRISØR HER

FLYTTE VLOG HER

INNKJØPSVIDEO HER

17. MAI FEIRINGEN I KRISTIANSAND HER

 

Litt luksus i hverdagen

Hei fra verdens tregeste! Endelig har jeg fått fingeren ut av ræva, å prøvd selvbruningen til Sophie Elise. Hvorfor har jeg ikke gjort det tidligere?! Angrer som faen. Nesten så jeg føler det er bortkastet med tid å fortelle om den, og i det hele tatt tipse om den. For det føles ut som at hele Norges befolkning allerede har prøvd den ut. Så da kan jeg heller kort fortalt si at jeg elsker den, that’s it. Og ja, det er slik jeg tilbringer fredagskveldene mine på.

JESSIE ANBEFALER DEN OGSÅ. <3

Ellers har jeg gått rundt som en dask i hele dag, har rett og slett ikke orket å gjøre noen ting. Har kjørt til og fra butikken og hentet en pakke og gått på en skitur. Men det er deilig med slike dager også, skulle gjerne hatt flere av dem. Har dere noen spesielle planer for kvelden? Let me knooow.

Tanker på en torsdag

Reklame | Nelly

TEDDYJAKKE HER (UTSOLGT I FARGEN MIN)⎟ BUKSE HER

⚡️Det første som slår meg er hvor syyyykt mye jeg gleder meg, til å få fikset rommet nede i kjelleren. Og det SKAL gjøres, spørsmålet er bare om tid. Kanskje jeg rekker å få gjort det til neste uke? Noen som ønsker å se før/etterbilder? Jeg lover syke forandringer altså, haha. Det er nesten litt flaut å skulle vise dere hvordan det ser ut nå..Men men, slik er det bare. Skriv JA i kommentarfeltet om dere ønsker en oppdatering og før/etterbilder av rommet mitt!!

⚡️Kvikklunsj og Solo Super dere..jeg klarer ikke begrense meg. Nå har jeg spist 3 kvikklunsj, i tillegg har jeg drukket opp en stor Solo flaske. Dere skal ikke se bort i fra at det blir flere under helga..

⚡️Sykt stolt over meg selv, når det kommer til trening. Jeg startet å løpe for 3 uker siden, og jeg klarer allerede å løpe samme distansen, på en MYE kortere tid. Trodde helt ærlig det skulle ta mye lengre tid for å komme seg i form, men her gikk det fort i svingene! Har en regel på at jeg alltid løper i ca 30 minutter, og så ser jeg hvor langt jeg løper på den tiden. Kan ikke fatte og begripe hvordan jeg løpte mila så lett før..hååååper jeg klarer å komme tilbake dit! Det er målet.

⚡️Hadde litt lyst å høre med bestefar om han kunne hjelpe meg å snekre en sengegavl! Har veldig lyst å fikse en egen i en typ eik farge med lister rundt..det høres helt forferdelig tåpelig ut, men jeg tror faktisk det kan bli veldig fint. Har prøvd å se på nett, men det er seriøst ingen som selger en slik en, som står i tankene mine. Bestefar, hvis du leser dette – vi må prates om dette!!! heeehe <3 <3 <3

⚡️Bloggen går ufattelig bra for tiden, og det motiverer meg sykt mye. Nå har jeg begynt å spille inn Youtube videoer til dere også, så dette blir skikkelig bra! Så tusen tusen takk til dere som følger meg, til dere som gir meg en sjanse, til samarbeidspartnere og alle som støtter meg.