P-P-PLAY MY DRUM

“WHEN YOUR BODY FEELS THAT IT HIT THE MOVING TO .. “

Perfekt til både trening, fest og sommerturer. Gjør som meg å legg den inn på spotify listen din! Klikkbar link HER. Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om
sangen “Play my drum”. Vil høre deres meninger også.

Herregud, jeg husker det som om det var igår. Da en jente kom på Idol scenen, små nervøs. Og åpnet stemmen. Jeg ble helt paff. Ikke bare sang hun bra, men
personligheten vi fikk et lite glimt av – samt utseende. Alt klikket så bra. Og nå står hun frem, selvsikker og stråler som aldri før. Altså, gud. Den jenta
rocker virkelig alt. Vet ikke helt med dere, men husker dere singstar? Jeg og bestevenninen min sang alltid sommerflørt der. Og gjett hvem som likte å leke
at hun var Sandra? jo, det var meg det. Haha!

S2Wear – rabattkode


S2WEAR // INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Nå har Sebastian endelig åpnet opp nettbutikken sin, jeg har vært spent på dette så lenge. Kjenner jeg smiler fra øret til øret. Vet at mange av dere også har ventet på at nettbutikken skulle åpnes, så det betyr mye å fortelle dere at den er i bruk nå. Nettbutikken finner du HER.

S2Wear er knyttet til oss alle, for oss som driver på med fitness, for de som trener crossfit, for de som trener styrke og for de som liker å jogge. Dette er noe jeg spesielt elsker ved merket. Alle kan gå i det. ALLE. Dette er snakk om å ha troa på seg selv, godt eller dårlig trent – you can do it. Jeg har en høylivt tights som går rett over navlen – helt perfekt. Den sklir ikke av og former seg bra etter kroppen. Størrelsene er normale, bruker du M så velger du M i tightsen også. Og for dere som lurer på med kvaliteten –  dødsgod. De holder seg lenge, og har et veldig sterkt stoff. Samt noe av det viktigste av alt – tightsen er ikke gjennomsiktig.

Ps: en liten rabattkode til dere “SEBASTIAN” gir deg 10% avslag i kassen. 

SOMMERKOLLEKSJON ⭐️ 💎

CAMILLA PIHL – SOMMERKOLLEKSJON

BLACK STAR 

Armbånd i forgylt sølv 925s med stjerne og sort onyx. 

THE MAGIC STAR

Armbånd i forgylt sølv 925s med stjerne og turkis howlitt 

MY NEW BABIES

Så vakre og nydelige armbånd. Den nye sommerkolleksjonen til Camilla Pihl er virkelig helt amazing! Gleder meg til å ta på en enkel sommerkjole med disse armbåndene til. Som dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg alt som er simpelt. Begge armbåndene sklir rett inn i min egen lille smykkeoppbevaring. Gleder meg til å sette skjønnhetene sammen med andre armbånd! Happy girl. 

UPBRA

MY FAVOURITE BRA

Okei jenter, jeg sitter med hjerter i øyne. På en måte vil jeg holde denne skatten for meg selv. Haha, egoistisk. Men jeg er faktisk blitt sponset det fineste og noe av det beste jeg eier så langt. Stroppløs push up BH som sitter bedre enn alt annet. Hvert eneste ord som er blitt skrevet i dette innlegget er mine hundre prosent ærlige meninger. Trust me, kjøp den. Du vil komme å takke meg etterpå. 

 

SILIKON OG STRAMMING

Som dere helt sikkert ser, silikon på paddingen som gjør at bhen skal sitte godt og holde puppene på plass. Dette er en genial løsning for oss som alltid må rette på puppene. Så takknemlig og glad for at det finnes mennesker som har funnet opp dette. Strammingen er det mest geniale jeg noen gang har sett. Det fulgte med et par stropper til bhen, men jeg har alltid hatt ønske om en god stroppløs bh. Nå har jeg tatt av stroppene som skal være over skuldrene, da er det fint å ha en annen plass å stramme. Under puppene! Yes babe. Den strammer opp til en skikkelig naturlig og fin kløft. Wow. Nå sitter jeg med hjerter i øynene igjen. Haha, elsker UpBra av hele mitt hjerte. Jeg forguder dere. 

 

SILIKON BÅND

Rundt hele bhen er det silikon bånd som forhindrer at bhen skal skli ned. Silikon båndet rundt er desidert noe av det som gjør at jeg er inlove. Har prøvd så ufattelig mange bher, selv med silikon bånd, men fremdeles ikke funket for meg. Enten er de vonde å ha på, klør og skraper. Altså, det gjør ikke UpBra sine bher. Den sitter en hel kveld med dansing, hopping og løping. Jeg tror faktisk ikke jeg trengte å rette den en eneste gang? Syyyyykt. Det er helt fantastisk bra. Give me more of these. 

 

BUY IT

Du finner nettsiden til Upbra HER dersom du ønsker deg verdens fineste bh. Spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, så skal jeg prøve å svare mitt beste. For de som er interessert hyl ut, så skaffer jeg dere en liten rabattkode 🙂 Have an uplifting day! And remember “how far you take it?..is up to you!”