Sweatpants all day

MAKING MY FIRST VLOG

Det er på tide å steppe opp dette gamet litt, som jeg fortalte dere, har jeg verken kamera eller mikrofon til å vlogge – så jeg vet hvordan kvaliteten blir. Men jeg håper dere istedenfor klarer å se innholdet i vloggen, og dermed klikke tommel opp dersom du liker den. Får jeg mange tomler opp, og mange kommentarer på at dere liker vloggene mine, vil jeg helt klart bruke sponsor pengene på et nytt kamera som er egnet til vlogg og filming generelt!

Haha, typisk at man skal lage vlog på de dagene man føler seg crap! Jaja, her har dere vell den virkelige meg. Joggebukse, ufikset negler, messy hår og ja.. velkommen til jenta bak blogg skjermen! Er dere spente?! ♥ Tipper vi har videoen klar til helgen.

Wish me good luck

GO IN THERE LIKE YOU OWN THE B$@CH
EXAM TODAY ↵

Til tross for et par stressende dager med tanke på eksamen, blogg (mailer og sponsor arbeid) og jobb, må jeg si at jeg ikke har dårlig samvittighet for bloggingen! Selvom dere kanskje ikke har hørt så mye fra meg den seneste uken, så skal dere vite at jeg i hvert fall har jobbet med andre ting når det gjelder bloggen. Bloggen er en fulltidsjobb, og jeg kan virkelig ikke hoppe over den – uansett hva. Men jeg føler kanskje at jeg kan droppe å skrive innlegg i ny og ned. Av og til er mailer litt viktigere. For som nå, i dette eksempelet: så ja – jeg har vært en dårlig blogger i 1 uke, men jeg kommer til å komme med MASSE spennende innlegg fremover – KUN på grunn av jobbingen jeg satt av på mail fronten under eksamens perioden.

Nå skal jeg dra å ta eksamen, vær så snill og ønsk meg lykke til. Sist gang jeg tok den, gikk det ikke så veldig bra. Så jeg må ærlig innrømme å si at jeg kjenner nervene ekstra godt i dag, kun fordi jeg ikke klarte målet mitt sist. Jeg bare ber til gud og krysser fingrene for at jeg kan legge dette faget vekk for alltid og aldri lese disse bøkene igjen, haha!

Modern design and stylish details

INNLEGG I SAMARBEID MED CHILI 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Hei fineste dere! Nå er sommeren rett rundt hjørnet, og hva er vell ikke bedre enn noen flotte hagemobler som du kan style hagen din opp med? Personlig elsker jeg utemøbler, og skulle gjerne hatt alt jeg sitter å ser på fra Chili. Disse er i hvert fall på toppen av ønskelisten i år! Chili har fantastisk masse fint, så jeg kan på det varmeste anbefale deg å ta en titt dersom du er ute etter noe litt mer lukseriøst

Et must for meg til sommeren er helt klart et par gode stoler/sofa + et bord slik at man kan invitere venninner og familie på besøk. En annen ting som er sinnsykt digg, er jo selvfølgelig en solseng!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Om du har lyst å bestille hjem noen av disse fantastiske produktene, så finner du blant annet det her – hagemobler! Hvilke type hagemobler syns du er finest? Jeg er selvfølgelig personen som gjerne elsker alt som er litt moderne, men med det samme må det være veldig simpelt, og ikke for mye detaljer! Happy shopping, sweethearts!

Positivity is the key

THINK POSITIV, BE POSITIV!
..AND POSITIV THINGS WILL HAPPEN.

Hei og hopp, fine dere! I dag har jeg sløvet i morgenkåpen i hele dag, uten å gjort noen ting. Veldig unormalt meg. Føler jeg alltid har noe på tankene, eller alltid må haste ut av døren. Men men! Deilig å ha en slik dag. Jeg vurderer forresten å lage en liten vlog til dere (takk til en super flott venninne som kom med tipset) – vog har lenge stått i tankene mine.. men jeg har liksom bare følt at livet mitt er uinteressant og kjedelig. Men herregud, jeg blogger jo! Dere liker jo bloggen, right? Så jeg kan jo ikke ha et så alt for kjedelig liv. Bloggen har nå lenge vært en utfordring for meg, og jeg syns det er tungt å holde på når det er slik. Så jeg har prøvd å motivere meg selv litt, prøvd å kanskje vært litt ekstra positiv til tross for alle de negative kommentarene som har tikket inn i det siste.

Er det flere som ønsker vlog? Får jeg nok “JA” kommentarer så lager jeg en i morgen allerede!

Did a little shopping at Inglot

· FIRST IMPRESSION: INGLOT COSMETICS ·

Var innom Sørlandsparken en kjapp tur å kjøpte inn litt ny sminke, tenkte det kunne være gøy å lage en video om. Som regel står jeg alltid fast på sminken jeg elsker, og tørr sjeldent teste ut noe nytt. Men nå blir det forandringer gitt! Lover at jeg skal bli flinkere å teste ut produkter fremover. Som sagt: kom med tips så skal jeg gjøre mitt beste for å få gjort det dere ønsker. Nå var det blant annet en leser som kom med tipset om å kjøpe noe på Inglot og lage en video! Så jeg håper ikke dere tror jeg ber dere om å komme med tips, bare for å gjøre det. Jeg tar bloggen seriøst, og jeg spør dere av en grunn. 

Videoen spilles inn i morgen allerede, så jeg får se når den kommer ut. Om redigeringen går kjapt for seg, regner jeg med at videoen er ute i løpet av uken. 
 


 

· INGLOT PERFECT COVERUP FOUNDATION ·

Så la oss ta en liten titt på pakningen så jeg ser hva som kan vente meg: Inglot Perfect Coverup Foundation skal ha en langvarig dekning og skjule misfarging og andre feil på huden, i tillegg skal dette gi et naturlig resultat, en myk finish og hindre overflødig glans. Wow!! I tillegg står det på pakningen at den skal gi huden fuktighet, så med andre ord: den passer både de med tørr hud (som meg) og de med oljete hud. Flasken inneholder 35 ml. 

Min tanke: Veldig spent å se om den virkelig oppnår den dekkevnen jeg ønsker, samt at den ikke tørker ut huden min. Til hverdag bruker jeg Giorgio Armani Silk Foundation, som har en lett dekkevne. Men når jeg skal ut på byen, eventuelt spesielle eventer, kunne jeg gjerne tenkt meg en litt mer heavy makeup! Nei, jeg er spent dere. 
 


 

· INGLOT CREAM CONCEALER ·

I følge pakningen skal concealeren være kremaktig og påføres pent på huden uten å tette porene. Den skal også gi en matt overflate! Ellers står det ikke noe spesielt. Men før jeg kjøpte produktet fikk jeg også beskjed om at denne skulle være god, og ha en veldig god dekk. Og det var nettopp dette jeg ba om. Flasken inneholder 10 ml. 

Min tanke: Konsistensen var utrolig kremaktig, og da jeg swatchet den på hånden føltes den silkemyk. Eneste negative var at det føltes ut som at den kanskje var vanskelig å blende ut. Men vi får se hvordan det blir med beautyblender. Krysser fingrene for at dekkevnen er på plass! 
 

· INGLOT SPARKLING DUST ·

Dette pudderet skal være sterkt pigmentert (og dere vet hvor mye jeg elsker highlightere som virkelig popper frem!!), i tillegg skal den gi en super glød. Pudderet kan brukes både som highlighter, øyenskygge og kropp. Inneholder 2.5 g. 

Min tanke: Jeg er spent på om denne faller i smak hos meg og virkelig gir meg den highligteren jeg ønsker. Som sagt: det eneste jeg ønsker fra en highlighter er at den virkelig skinner. Jeffree Star sine highlightere er blant annet dødsgode etter min smak. 

Origins refreshing face mask


 

Relax
Breathe
Enjoy

 

❥  LOVE YOURSELF MORE

Som jeg fortalte i går var jeg dødssliten, og gjett hva; jeg sov helt til 13:00 i dag.. wow. Haha! Det er ikke vanlig meg overhode, så ja.. man kan vell trygt si jeg var utmattet etter dagen. Det føles heldigvis litt bedre i dag. Som jeg nevnte i går valgte jeg å hive på en ansiktsmaske, og gud som det gjorde susen. Denne ansiktsmasken vekker virkelig opp ansiktet og kroppen generelt. Vil dere ha et tips fra meg? Sett denne i kjøleskapet for 30 minutter – 1 time før påføring! Trust me, det er ingenting som føles mer fantastisk. 

Ha en riktig fin søndag, dere flotte mennesker! Xx

Go back to bed

I JUST WANT TO STAY IN BED ALL DAY
..AND DO NOTHING

· TODAY HAS BEEN CANCELLED ·

Dagen i dag har vært skikkelig slitsom for min del, og jeg kjenner kroppen trenger søvn og hvile. Jeg sov knappe 2 timer i natt (aner ikke hvorfor), og dermed var det bare å hive seg rett på jobb. Dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til å krype under nyvasket sengetøy, duftelys, ansiktsmaske og en god serie. Kanskje jeg tar lille pusi under armen med meg ♥ katter som maler er den mest avslappede lyden jeg vet om. Men dere, vi får snakkes i morgen. Jeg trenger litt kvalitetstid med meg selv, og det skal jeg ha !

Hva skal du i kveld?

Hva vil dere se i Benedikte tester?

Reklame | Hexashop

· BENEDIKTE TESTER ·

Okeei, dere! Nå har dere endelig klart å få viljen deres, og jeg skal finally ta tak i Ebay og klikke hjem noen morsomme produkter. Hva ønsker dere å se meg teste på video fra Ebay? ♥

Tidligere har jeg testet Ten Minute Tan i samarbeid med Hexashop, dere kan lese innlegget her (sponset). Skal komme med et lite ekstra innlegg til dere hvor jeg viser før og etterbilder! Men først tenkte jeg å få unnagjort en Ebay testing.

Lace Slip

WEARING

DRESS FROM ZARA
T-SHIRT FROM BOOHOO

 

· IT’S FRIDAY TOMORROW ·

Her har dere dagens look, girls! Nå skal jeg og kjæresten straks hive på oss litt andre klær og komme oss ut å grille litt, wii! Hva er vell ikke bedre enn grillmat da? Tror vi tar noe veldig simpelt i dag, så får vi heller lagd noe litt mer stas neste gang. Får se om jeg orker å ta noen bilder til dere.. Haha! Spørs om det blir så veldig interessant.. men men! Håper dere alle får en riktig fin påske, så snakkes vi snart.♡