2. Søndag i advent

 

Lysestake fra Georg Jensen⎟Bilde fra Desenio (spons) ⎟ Julestjerne fra Lampehuset

NÅ NÆRMER DET SEG! ✨

_____________

 

Jeg gleder meg så ekstremt mye til julaften! Det gjør jeg hvert år. Syns det er så koselig, ikke minst veldig avslappende. Nå er det bare 2 søndager igjen, tiden flyr!! Åh, vi begge har fri i morgen – gjett hvem som skal våke lenge med julefilm, klementiner og pepperkaker? Viiiiii 💫 I går så vi hjemme alene 2, filmer man virkelig aldri går lei. Jeg ler like mye hver gang. Hvilken julefilm pleier dere å se på i desember? Elf er en stor favoritt her!

..Ha en fin 2.Søndag i advent dere! 🎅🏼

Silkemykt og glansfult hår!


LET’S TALK ABOUT HAIR

• • • • • • • •

Hei babes!  Endelig et nytt innlegg om hårprodukter, som dere alltid spør etter. Jeg varierer sykt mye mellom hva jeg bruker, så håper ikke det blir alt for mye! Tenker uansett å tipse dere om Bed Head favorittene (som om det er noe helt nytt på markedet, nei). Haha!! Det er en jungel av shampoo og conditioner der ute, nesten litt frustrerende til tider. For gud så mange bom kjøp man skal gjennom, før man finner de riktige produktene. Nå er ikke jeg noen frisør, og vet ikke helt hvor dypt disse produktene går inn i håret med pleie osv. Men jeg elsker hvordan håret føles etter en vask; silkemykt, fresht og gir en skikkelig fin glans. Hvis det er noen frisører der ute som har noen knall tips å komme med, så gjerne kom med dem i kommentarfeltet!! Får aldri nok av hårprodukter, og spesielt ikke shampoo og conditioner som brukes såppas ofte.

 

Nå skal jeg ikke legge skjul på at nøkkelen for å unngå slitt og ødelagt hår, er helt klart å unnslippe blekingen. Det er nok den største faktoren, til den vanvittige forandringen på håret! Til de av dere som ikke vet hva jeg snakker om nå, så hadde jeg platinablondt hår for noen måneder tilbake. Det var på nippen til at håret falt av, fordi det var så slitt. Men selvfølgelig, det kreves god pleie i etterkant uansett.

Perfect for hair that needs an

intervention! ✨

______________________

 

I desember skal jeg..

1. Bli flinkere på å være litt mer sosial med venner og familie. Jeg vet jeg har havnet i en boble hvor graviditeten er hele livet mitt, og det er alt jeg tenker på. Det er selvfølgelig noe jeg har dårlig samvittighet for, selvom det er veldig lite å gjøre med til tider. Heldigvis har venninnene en stor forståelse for det, for det er en stor ting som skjer i livet. Det er ikke et øyeblikk man bare vil “kaste” vekk.

2. Kjøpe julegaver til de man er glad i! Jeg er enda ikke helt ferdig med julegavehandelen, det er fremdeles noen pakker som gjenstår. Men det er bare koselig 🎅🏽

3. Spise pinnekjøtt! Det finnes ingenting bedre i jula, enn pinnekjøtt. Om jeg skal være helt ærlig, så har jeg ikke klart å holde meg. Har allerede bestilt retten sikkert 4 ganger når vi har vært ute å spist.. DET ER SÅ GODT! Kommer til å leve på julemat hele desember..

4. Pynte juletreet her hjemme med kjæresten! Vet ikke om jeg rekker å pynte med mamma, men er jeg hjemme så hjelper jeg gjerne til med julepyntingen der også.

5. Bake pepperkaker, serinakaker og lussekatter. Mine topp favoritter når det kommer til julebakst. Eller, pepperkaker er jeg egentlig ikke så veldig glad i å spise, jeg lager de mer for å kunne gi til familie/dele med venner når de kommer på besøk. Og hva er en jul uten pepperkaker?

6. Prøve å stå opp tidlig å se julefilmer! Lettere sagt enn gjort, for jeg er tidenes B-mennesket som sover vekk alle julefilmer som går på morgenen. Heldigvis får jeg tatt opp programmer på tven, så jeg kan se de på kveldene. Men det er jo litt ekstra koselig å stå opp kl. 09:00, dra med seg dynen på sofaen, lage en deilig frokost og kose seg med julefilmer.

7. Daske rundt i pysjamas og tøfler. Her er det ingenting nytt, for å si det slik. Dette er jo meg hver morgenen, haha. Forskjellen er bare de søteste juletøflene jeg har funnet fram, i tillegg til den svarte silke pysjamasen jeg har fått fra mamma. Elsker settet!

8. Julebord! Det er en årlig tradisjon å dra på julebord, alltid like koselig.

9. Dra på julemarked. Fikk snap fra bestevenninnen min som bor sørpå, og herregud så koselig det så ut på julemarkedet de var på. Altså, jeg dit!!! Haha neida, jeg skal kose meg her hjemme, vi får nok noe koselig å kunne gå på her også.

10. Generelt bare være hjemme med familie.

 

Alt dette kom i posten i dag!

 

NY BARNEVOGN TIL BABY

en vogn vi lenge har hatt på ønskelisten! 💫

 

Kommer til å skrive et nærmere innlegg på hvilke barnevogner vi har, og hvorfor vi har valgt akkurat disse. Det finnes et hav av vogner der ute, og er du som meg, å ikke har peiling på slike ting – så er det faen ikke lett å vite hva man skal gå for. Jeg satt i flere dager å søkte opp ulemper og fordeler med alle typer vogner. Alt i fra Emmaljunga, babyjogger, stokke, babyzen, Bugaboo..jeg har søkt opp alt. I tillegg til veldig gode tips fra venninner!

 

JULEGAVER

Hvem blir vell ikke glad for posters i julegave? 💫

 

Bildene jeg har hengende på soverommet er blant annet fra Desenio, og jeg vet nøyaktig hva slags venninner som har misunnet disse til de grader!! Haha, håper ikke jeg avslører for mye til de det gjelder..forhåpentligvis leser de ikke dette innlegget. Men jeg tenker slik, det er både billig og en skikkelig fin gave!

___________

Det er forresten ingen reklame, i dette innlegget.
Annet enn bildene som ble sponset for lenge siden!

 

NYTT UNDERTØY

Okei, så jeg trengte nytt undertøy..og det ble mye nytt 💫

 

Åh, jeg får aldri nok av nytt undertøy! Det er ting som alltid blir brukt, og som man alltid har behov for. Men som jeg dessverre er veldig dårlig på å kjøpe selv. Haha, husker mamma spurte en gang “har du ikke tenkt å kjøpe deg nytt undertøy snart?” – og når vi var på shopping senere, så gjentok hun “du trenger nytt undertøy”. Jeg dør. Hva er vell ikke bedre enn en ærlig mor? Når det er sagt, jeg trengte det sårt.

Gravid – Uke 29 og 30

GRAVID UKE 31

30 uker + 6 dager
3 Trimester
Termin: februar

Graviditetssymptomer: Stikninger! Kommer som regel hyppigst på kveldene, men gjerne når jeg er ute å spaserer også! *hyyyyyl*, det gjør skikkelig vondt. Haha!! Litt pinlig å gå på senteret, og stikningene plutselig slår til. Men men, så lenge hun koser seg så skal hun bare fortsette for min del.

Pluss: I forrige uka var jeg på sykehuset (igjen..), og da fikk jeg vite at hun hadde lagt seg ned. Men om hun holdt på å feste seg, eller har festet seg, vet jeg ingenting om. Uansett, hun hadde det fint ♥ Viktigste av alt! I tillegg har vi endelig klart å få opp jernlageret i kroppen, så nå holder jeg ikke på å besvime av for hvert steg jeg tar!

Minus: Jeg sliter med å fungere i hverdagene. Jeg sover til klokken 15:00 om dagene, og får absolutt ikke sovet noe godt om nettene. Jeg har også blitt veldig tilbaketrukken de siste ukene, vet ikke helt hva det kommer av. Føler kanskje jeg har mer enn nok å tenke på, og at all fokus har havnet på å få nok søvn, mat, og hvile.

Babyens utvikling: Nå er babyen like stor som et blomkålhode, og veier rundt 1,6 kg. Det forklarer hvorfor det begynner å bli veldig tungt!

Kropp og forandringer: Nå merker jeg virkelig at magen begynner å være i veien, jeg som synes den var stor fra før. Har enda mange uker igjen! Men fortsatt ingen strekkmerker eller pigmentforandringer. Har fått masse synlige blodårer på puppene..det er helt ekstremt.

Vektøkning: 8kg + (litt usikker, men tror det var det vi fant ut i forrige uke på sykehuset).

Seneste innkjøp: En lett og enkel barnevogn! Vi hadde egentlig en stor fra før, men den var TUNG. Nesten umulig å komme seg opp trappene her hjemme. Jeg ble svett av å bare sette vogna inn i bilen, haha. Nå tar det meg under 1 minutt å klappe vognen sammen, kontra 5 minutter. Den store vogna har sine fordeler, så vi kommer selvfølgelig til å bruke den.

_______

👇🏽 Dere som har vært, eller er i permisjon 👇🏽

Gikk dere for 80% eller 100% utbetaling, og HVORFOR? 

Gjett hva som skjuler seg!!

Det som egentlig skulle blitt gjort i går, ble gjort i dag! De fleste gaver er pakket inn, og nå mangler jeg kun gavene til mamma, lillesøster og kjæresten. I år har jeg faktisk gått for helt svart innpakningspapir, jeg syns det er så fint. Hvert fall med gull og hvitt bånd! I tillegg har jeg kjøpt verdens fineste til og fra lapp, som jeg kan knyte fast i pakkene. Syns de fineste er “guess whats inside”, og “no peeking” lappene! Tro hvor andre plasser de selger fine ting som dette? Ser både innpakningspapiret, og lappene snart tar slutt! Og jeg har mange gaver igjen..

 

• HVA ER PÅ ØNSKELISTEN I ÅR? •

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Vet at mange av venninnene mine har ønsket seg kose sokker, en flaske vin, håndkrem og smykker. Så det er stort sett det som har stått på handlelisten min (uten å røpe så alt for mye nå). Jeg har selvfølgelig handlet mye på egenhånd, så alt som har blitt ønsket har kanskje ikke gått helt i oppfyllelse! Men jeg tenker det er litt artig når man ikke vet nøyaktig hva man får. Så hvis dere trenger tips til julegavehandelen, så kan jo det være noe å ta med dere.

 

1.Søndag i advent

 

Hello 1st of December 💫

TENK AT DET ER DESEMBER ALLEREDE!

 

Julen har ringt inn, og jeg har hentet juletreet fra uteboden! Så ekstremt koselig, tror kanskje vi begynner å pynter det allerede i morgen. Noen syns kanskje det er litt tidlig – men jeg syns det er kjedelig å pakke det opp, for så å ta det ned igjen etter bare noen dager. Dessuten, hele desember handler jo om julen, så hvorfor ikke?! Dagen i dag har kun gått til avslapning, en perfekt 1.søndag i advent etter min mening.

Det første som står på planene i morgen, er å pakke inn litt julegaver og høre på julemusikk. Hadde litt lyst å bake noe godt til julen også, men jeg må nesten se an formen. Er det en ting jeg har lært som gravid, så er det at ingenting kan planlegges lenger. Den ene dagen kan jeg våkne opp å føle at formen er grei, grei nok til å kanskje gjøre litt husarbeid og spasere meg en liten tur. Mens andre dager kan jeg våkne opp utslitt og kvalm, å bare bli senge liggende. Men å pakke inn litt julegaver i hvert fall, det bør jeg klare! 🎅🏼

______

Ha en fin 1.desember dere!