RESULTATER PÅ 3 UKER

NEW WEEK, NEW GOALS

Jeg startet opp med et treningsprogram og kostholdprogram for 3 uker siden, og sjekk de forandringene, shit. Jeg er virkelig sjokket over hvor fort det faktisk går, dersom
man trener og spiser riktig. Jeg er utrolig fornøyd med kroppen min sånn som den er nå, og har ingen mål om å bli tynnere. Denne kroppen har jeg drømt om lenge♥
Skal ikke utelukke at jeg sikter mot mer muskler og bli større. Jeg har alltid vært den lille og alt for tynne. Så jeg er utrolig stolt over hva jeg har oppnådd.
Ikke bare har jeg gått opp i vekt, men kroppen er mer normal i formen også! Life is perfect right now ♥

MY MONDAY MORNING

MY LOVELY PUPPY, JESSIE! 

Hunder er som babyer, de trenger kjærlighet, oppmerksomhet og en de kan føle seg trygg på. Det beste jeg vet, er følelsen jeg får da jeg ser hvor glad Jessie blir av å se meg om morgenen. Hun løper oppi sengen min, slikker meg i ansiktet og kommer med leken sin. Da er det påtide å stå opp vettu. Vi starter alltid dagen med å leke med hennes favoritt leker, så tar vi noen triks (feks gi labb, snurr rundt, spill død, give me five, gå bakover, ta armhevinger med meg). Til slutt tar vi oss alltid en liten løpetur. Idag bestemte vi oss for å dra på fjellet! ♥ Føler meg så heldig som alltid får våkne til en skjønnhet som dette. Livet smiler! Nå skal jeg løpe en rask tur på treningssenteret med min fantastiske venninne Emilie. Vi snakkes! 

UKENS OPPDATERING

Ukens motivasjon: Trening, så absolutt. Tror dette er den beste uken jeg har hatt på lenge. Har endelig fått motivasjonen tilbake og har klart å yte 100% på øktene mine. Mye av hjelpen kommer fra søtsaken på bildet under. Hun elsker joggeturer, og det gjør meg glad. Det gjør meg virkelig glad å se hvor lykkelig lille valpen er i det øyeblikket hun får gå på fjellet, jogge, utforske naturen osv. sammen med de hun elsker mest. I love you bby!

Ukens høydepunkt: Å få ny sponsor. Det er så morsomt! Spesielt når du vet at sponsoren har gode ting på lager, og at jeg selv som blogger kan være stolt over tingene jeg reklamerer for.  Ville aldri lagt ut et innlegg om dårlige produktet eller klær av dårlig kvalitet. Jeg tjener ingen penger på det, noe som jeg bryr meg fint lite om. Det som betyr noe, er at dere blir glade. At dere syns det er morsomt med konkurranser!  

Ukens kjiping: Har så ufattelig lyst å starte med videoblogger, men jeg er rett og slett for feig. Syns det er så kleint. Men med det samme, har jeg planer om å fullføre det. Er nødt til å manne meg opp først. Haha. Om noen har tips og triks, kanskje noen forslag til hva jeg kan videoblogge om – så kommer det en i løpet av neste uke!  

Ukens beste innkjøp: Åh, dette er så alt for vanskelig! Har bestilt ufattelig mye fra Ebay, og venter i spenning på tingene. Ellers vil jeg påstå min nye michael kors klokke, trendcoach,  skjorte og objektiv. 

Ukens tanke: Har tenkt mye på hva jeg skal gjøre i sommerferien faktisk. Har veldig lyst å satse på bloggingen i et litt høyere nivå. Enten tar jeg fri hele sommeren for å blogge, reise og gjøre mye annet nytt og spennende. Ellers så fortsetter jeg med en ordentlig jobb og fokuserer kun på den.  Jobb og skole er noe jeg kan ta til høsten. Så det er en sterk tanke med å bygge opp bloggingen og selvfølgelig nå til med flere lesere. Det er noe jeg har hatt lyst til veldig lenge.  

Work that ass off

TIGHTS FRA S2WEAR (SPONSET) // SKO FRA ADIDAS 

Har fått verdens fineste tights fra S2Wear, kommer mer om den i et litt senere innlegg. Vurderer å kjøre i gang en konkurranse, men først vil jeg høre hva dere syns om den. noen av dere som kunne tenkt dere en slik tights? kommenter i kommentarfeltet, så blir det kanskje en konkurranse til dere!  

Avokado dilla og sminkefri

SHAPE UP WITH RACHEL

God morgen pepz! Nå sitter jeg som vanlig sminkefri å spiser frokost. Jeg er alltid så sinnsykt sulten i det jeg står opp, så sminke er det siste jeg tenker på. Brødskive
med avokado toppet med R-salat og litt paprika er deffinitift blitt min nye favoritt på frokostbordet. I dag har jeg en såkalt “spisedag” og skeier litt ut av dietten. Det
er så digg, nam. Skulle gjerne hatt spisedager 5 gang i uka. Uansett, nå skal jeg planlegge bloggingen litt bedre fremover. Kom gjerne med spørsmål til innlegget
litt lengere ned, evt noen forslag på hvilke innlegg dere ønsker mer av!  

Spices

GRIND TO A SALT // CINNAMON // TACO SEASONING – THREE OF MY FAVORITES

Pakken fra Iherb er endelig ankommet leiligheten, og jeg smiler som aldri før. Se på de glassene da, får hjerter i øyne av disse. Er helt forelsket. 
Grind to a salt er helt fantastisk til så og si det meste av mat. Jeg bruker den spesielt på kjøtt, grønnsaker og annet grillet mat. Kanel er kanel spør
du meg. Smaker nøyaktig det samme som du får kjøpt i butikken – bare at denne er organisk! Taco krydder helt uten sukker, wow. Det er faktisk helt
perfekt. Nå slipper jeg regne med de kalloriene på diettplanen min. Im in heaven ♥ 

Fav

MOROCCANOIL

Så sinnsykt perfekt! I slutten av måneden reiser jeg til Tromsø med kjæresten, og gjett om jeg skal ta med meg denne lille søtsaken her.  I esken har jeg både shampoo, balsam, olje og et stylingsprodukt.  Jeg kjøper alltid store flasker med shampo og balsam på frisøren, nettopp fordi jeg hater hårproduktene man får kjøpt på butikken. Det å alltid må kaste en god del produkter etter en ferie, er så jævli kjipt. Nå er den saken ute av verden. Tusen hjertelig takk for disse produktene bestemor. Hun vet hva barnebarnet sitt liker, hehe! I love you.
 

Makeup brushes: Makeupmekka

MAKEUP BRUSHES FROM MAKEUPMEKKA

Har fått en del spørsmål angående sminkekoster, så da blir det et lite innlegg om det. Jeg har to store favoritter som alltid går igjen. Shelas og Makeupmekka sine sminkekoster er helt klart to store vinnere for meg. Skal vi snakke luksus VS. budsjett, så er makeupmekka helt klart et kupp. Billige sminkekoster kan være minst like gode som de dyre. Sverger til disse!

Børstene er silkemyke, og utrolig lett å påføre sminken med. Føles helt fantastisk. Endelig koster til en rimelig pris, som ikke sluker halvparten av sminken ved påføring. Kostene kan trygt vaskes uten at hårene skal falle av, og det er så absolutt en viktig ting. Sminkekoster bør vaskes ofte, så da er det viktig at kostene tåler en skrubb. Trykk HER (annonselenke) for å lese mer om Makeupmekka´s produkter og HER (annonselenke) for alle kostene jeg har. 

Results: oppdateringsbildet

De siste 3 ukene har vært harde, og det har medført både tårer og smerter på treningen. Haha, bokstaveligtalt. No pain, no gain – er det ikke det de sier? Anyways, det har iværtfall gitt gode resultater. Det har vært tøft, men om man virkelig vil, kan man få til det meste ♥ Jeg går ikke på diett og trener for å bli tynn, men derimot har jeg et stort ønske om å bli større i kroppen. Muskler er målet! Dere får si hva dere vil og mene hva dere vil. Men jeg er stolt. Har en veldig lang vei igjen, men om 3 nye uker er jeg
enda nærmere ♥