Endelig påskeferie!!!

..JUST WANT TO WISH ALL OF YOU A HAPPY EASTER!

FILLED WITH LOVE HAPPINESS AND JOY..

Gjett hvem som endelig har påskeferie? Jeg!! Tingene er pakken og bilen er start klar, let’s go home ♥ Jeg ville bare stikke innom her en kort tur, å ønske dere alle en super påske, samtidig fortelle dere at bloggen vil fortsette å rulle etter påskeferien. Jeg trenger litt fri, og jeg trenger ferie! Jeg lover å komme fult tilbake når jeg har fått samlet opp energien!

Har du noen innlegg du ønsker å lese etter påska? Kommenter!!

Drops of youth


DROPS OF YOUTH BOUNCY EYE MASK

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

 

GOOD THINGS INSIDE

Hei fininger, og god søndag! I dag tenkte jeg å skive om The body shop sin Drops of youth bouncy eye mask. Jeg sliter med forferdelig tørr hud, og til tider flassende – så jeg vet nøyaktig hvilken hudtype jeg har, og hvilke produkter jeg trenger. Jeg trenger produkter som er fuktighetsgivende i form av fett! Og denne holdt dessverre ikke for meg – noe jeg hadde en aning om. Men jeg har i hvert fall testet den ut, og den funker virkelig bra på de () dagene jeg ikke er så veldig tørr rundt øynene. 
 

..Huden føles absolutt kjølende og friskende etter en natt med denne! Men hvor mye den faktisk bidrar til at poser og mørke ringer under øynene reduseres, er jeg skeptisk på. Personlig følte jeg ikke ingrediensene klarte å gjøre alt som stod på pakningen – men jeg er fornøyd med at huden føles frisk hver morgen. Bare synd den ikke klarer å fukte huden nok til at jeg faktisk kan bruke den! I tillegg er den også 100% vegansk, noe jeg elsker!! Det er åpenbart grunnen til hvorfor jeg ønsket å teste ut produktet, selvom jeg viste den ikke kom til å hjelpe meg på noen måter med min ekstremt tørre hud.. (hadde et lite håp innerst inne). Men til de av dere med normal hud, og ønsker en mild, kjølende og frisk øyekrem/maske; så vil jeg anbefale dere denne.
 

HVA PLEIER DERE Å GJØRE PÅ SØNDAGER?

..Kjeder meg og trenger sårt noen tips!

To-do for the rest of the week

WEEK 12

Om jeg skal være helt ærlig med dere, burde uken vært godt planlagt allerede på mandag. Men slik har det altså ikke blitt, så jeg kan takke meg selv for en veldig surrete uke hittil. Som dere alle vet, så er jeg avhengig av planleggere. Uten det, går planene mine i surr – og jeg får ikke gjort halvparten av hva jeg egentlig burde gjort. Haha! Men for å ikke gjøre saken noe verre, tenker jeg å lage en liten planlegger nå før jeg tar påskeferie. Jeg tar nemlig ferie om 1 uke!

Ta bilder av klærne jeg skal selge. Det er på tide å få solgt unna i hvert fall halvparten av garderoben, jeg har alt for mye som ikke blir brukt! Ok, kanskje ikke halve garderoben på et klessalg, det blir litt vell mye.. men å få unna litt vil hjelpe mye på!

Påske shopping. Før jeg tar veien hjem (påskeferie), tenker jeg å kjøpe inn noen påskeegg! Herregud, dette er absolutt noe av det koseligste med påska. I fjord lagde jeg et lite påskeegg med litt snop inni + brus selvfølgelig. Det er alltid en god vinner! Men i år tenker jeg å tilsette et duftelys, ullklær eller kanskje noen gode hudpleieprodukter?!

Et spennende youtube prosjekt. Jeg vet dere hater alt som har med hemmeligheter å gjøre, og det forstår jeg. Men noen ganger blir det slik! Jeg kan i hvert fall si så mye som at dette blir utrolig spennende, og at jeg har tatt et steg utenfor min komfortsone!

Bursdagsgave må fikses! Den beste av de beste har bursdag snart, nemlig lillesøster. Jeg har en liten tanke på hva jeg skal kjøpe til henne, men vi får se. Vet ikke helt om jeg tørr å avsløre så mye her på bloggen, tror nemlig hun er veldig snar med å klikke seg inn så fort hun får høre at det er snakk om bursdagsgaver..Haha! Hva pleier dere å kjøpe til søsknene deres?

Påske vasken må tas på søndag. Søndag er absolutt siste dag, for i neste uke reiser jeg hjem. Noe av det verste jeg vet, er å reise bort uten å ha vasket leiligheten. Haha, bare meg som syns det? Jeg blir heller 2 timer forsinket, frem for å komme hjem til en ufresh leilighet..

💛 HAR DERE NOEN PLANER FØR PÅSKEFERIEN STARTER?

Can’t wait for easter

FIVE REASONS WHY I CAN’T WAIT FOR EASTER 🐣

Åh, jeg gleder meg sånn til påske! Hadde det vært opp til meg, skulle vi hatt minst 2 uker med påskeferie, haha..Det er like koselig hvert år. Ikke bare er det veldig stas å dra på hytta, kjøre scooter å gå lange flotte ski turer – men det er også noe med å kunne dra hjem, og tilbringe en ekstra koselig tid med familien. Jeg er en fryktelig hjemmekjær person, så jeg lengter alltid etter tider som dette!

A COUPLE OF REASONS WHY I’M SO EASTER OBSESSED 

1. Hjemmet mitt:
Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker å style opp hjemme mitt, nå er det fram med påske dekorasjonen. Friske planter, freshe farger og masse påskeegg! En av mine favoritt ting å gjøre mot påsken, er å samle masse kvister sammen, og pynte de med gule fjær og gåsunger!

2. Hytte og ski turer:
Åh, dette er høydepunktene. Jeg elsker å pakke sekken opp med grillmat, snacks og noe godt å drikke – og ta seg en skikkelig lang skitur! Eller bare slappe av på hytta og spille et koselig spill.

3. Innholdet på bloggen:
Jeg blir alltid så inspirert under høytider, kanskje litt for inspirert til tider? Jeg håper og tror, at jeg skal klare å lage et koselig tema her inne. Jeg har allerede planlagt noen innlegg som skal komme ut i påska, men om dere har noen ønsker så kom med de!!

4. Snacks:
Det er merkelig, jeg spiser aldri kvikk lunsj, og drikker heller aldri solo ellers – men i påska, da hamstres det inn! Haha, jeg elsker det. Nesten litt som jul, du drikker ikke julebrus før desember begynner å nærme seg!

5. Familie, venner og kjæresten:
Kvalitetstid med de beste! Masse spill, filmkvelder, god mat, glede, kos, kjærleeik, ski, fjellet, isfiske..perfekt.

 

  🐤 🐣 🐥

Slik ser huden min ut uten sminke

..HVA TRENING HAR GJORT MED UTSEENDE MITT!

Jeg har fått alt for mange spørsmål om jeg kan vise meg selv uten sminke, eller om jeg kan vise huden min uten sminke – og sannheten er vell at jeg sliter litt med å faktisk vise meg helt uten! Jeg vet ikke hvorfor, jeg føler meg kanskje ikke bra nok sammenliknet med alle andre. Jeg husker jeg postet et tidligere innlegg hvor jeg skrev “slik ser huden min ut, uredigert” – og jeg fikk masse kommentarer som «Unnskyld meg, men du ser ikke slik ut IRL» , «Haha, bildene er så jævla redigerte!! », «Du er langt i fra så pen i virkeligheten», «Så alle kvisene ble plutselig bare borte på et blunk?».. Jeg blir alltid like sjokkert over hvordan enkelte mennesker kan sette seg ned å skrive noe slikt!! Jeg kunne aldri gjort dette mot noen. Aldri!
 

Jeg har tatt på litt contour under kinnbenene i håp om å ikke se så alt for blek ut på bildene. Det er nemlig mitt største problem ved å gå uten, jeg føler meg alt for blek. Eller, det er vell mer følelsen av at det er så lite “liv” i ansiktet mitt uten sminke. Hadde jeg vært litt brunere, så hadde jeg neppe brukt hud sminke. 

Men tro det eller ei, etter at jeg har startet å trene, samt endre litt på kostholdet mitt – har jeg faktisk begynt å se et lite hint av glød!! Hihi ♥ Syns det er litt pent! Får håpe at påske-sola klarer å gjøre meg litt brun, og kanskje gi litt rødere kinn! Haha..Uansett, her har dere meg, uten en foundation som jevner ut huden min, uten en concealer som dekker rødhetene, uten highlighter som gir meg glød og uten blush som får kinnene til å se smashing ut..
 

ER DU KOMFERTABEL UTEN SMINKE?

Før morgenøkten

«Don’t think, just do it»

God morgen fine, eller god formiddag! Jeg er litt forsinket med innlegget, men bedre sent enn aldri? Før morgenøkten har jeg verken tid eller ork til å lage en super deilig frokost – men for å få utnyttet treningsøkten ordentlig, pleier jeg alltid lage en liten skål med havregryn før jeg hiver meg i joggeskoene! Havregryn gjør virkelig susen, det både holder meg mett under økten, samtidig som det er en lett frokost som kun tar meg 3 minutter å lage. Jeg topper det alltid med litt sukrin og kanel, for smaken sin skyld! 
 

· WISH YOU A FABULOUS DAY ♥ ·

Før jeg hiver meg rundt på trening, må jeg bare takke dere så enormt masse for responsen på videoen jeg lagde i går. Kommentarene deres betyr så ufattelig mye, og jeg elsker at dere er så engasjerte!! Tusen millioner takk, dere er best. Ha en helt fantastisk fin dag videre, så ses vi om litt. Jeg oppdaterer dere etter økten! 

Q&A – Send me questions!


If you have something to ask, regarding my life, career, beauty, etc. – leave a comment down below.

 

Da er det endelig på tide med en ny spørsmålsrunde! Denne gangen kommer jeg til å spille inn svarene på video, så nå er det bare å spørre i vei folkens! Jeg gleder meg masse, og hei, er det noen her inne som ønsker en påske giveaway? 

H A P P Y  S U N D A Y Y Y ! !

Must-have easter skincare products

..PROTECT YOU SKIN FROM SUN DEMAGE 

Jeg merker at flere og flere (inkludert meg selv) har begynt å bry seg ekstra om huden sin, noe jeg syns er fantastisk bra. Jeg har aldri hatt problemer med urenheter, men jeg har slitt ufattelig mye med tørr/flassende hud. Jeg har tidligere vært hos hudlege å fått fete kortison kremmer, vært på apoteket å fått anbefalt både det ene og det andre – og ingenting har funket. Frem til nå! For gjett hva, alt som skulle til var en ordentlig rutine på hudpleie. Personlig har jeg slitt med å finne de rette produktene til min hudtype, og ikke minst produkter som faktisk holder det de lover.

 

Jeg har heldigvis funnet 2 store favoritter som både holder det de lover, og gir gode resultater! Dr. Schrammek sin Solar Protect Fluid som beskytter huden og Herbal Care Lotion som regulerer hudens fuktighet samtidig som den også beskytter huden for miljøpåvirkninger! Altsåååå..♥♥ Dette er nøyaktig hva jeg trenger nå som påska er rett rundt hjørnet! Når det er sagt, dette er absolutt ikke et sponset innlegg! Kun en ren anbefaling fra meg til deg. 
 

SKIN FIRST, MAKEUP SECOND, SMILE ALWAYS!

Første visning!!

. . L O O K I N G  F O R W A R D  T O  S H A R E  T H E  W H O L E
P R O C E S S  W I T H  Y O U

Hei fininger! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det til dere, men nå for tiden har jeg vært på utkikk etter en ny leilighet. Eller, et nytt hjem. Jeg har fått nok av å leie..selvom jeg aldri har opplevd noe negativt med det (annet enn penger som kastes rett ut). Det har faktisk kommet et par spørsmål om nettopp dette, om jeg er bekymret ved å kjøpe leilighet med en annen person. Og selvfølgelig, det har vært et stort steg; jeg har alltid sett for meg min egen leilighet, som kun stod i mitt navn. Men så var jeg også klar for å leve singel – ikke å plutselig sitte i et forhold som allerede har vart i 6 år.

 

..Uansett, vi skulle på vår første visning for litt siden. Gikk ikke helt etter planen for å si det mildt! Min største frykt ved kjøp av hus/leiligheter, er vannlekkasjer eller ander usynlige skader. Vet ikke hvor mange Youtubere jeg har sett, som har kjøpt sin egen bolig – og endt opp i et mareritt av elektriske feiler, vannlekkasjer og enorme utgifter som kommunen nekter å hjelpe de med. Nei, huff! Jeg får bare krysse fingrene for at alt går greit når vi en gang kjøper! Jeg gleder meg i hvert fall til å ta dere med på denne reisen  Noen her inne som har gått til innkjøp for egen leilighet å har noen tips å komme med? Alt fra sparing, til oppussing!