Eksklusiv rabattkode: -30% på Posterstore

Reklame | POSTERSTORE

GENSER FRA PRETTYLITTLETHING

Hei elsklinger! Tenkte bare komme med en liten påminnelse til dere, spesielt nå som julegavehandelen er i gang. Eller (!!) om man selv ønsker å freshe litt opp før jul. Jeg har fikset en eksklusiv rabattkode kun til dere, skikkelig stas når den bare gjelder til dere lesere!

Rabattkoden gir dere hele 30% rabatt (!!!) og gjelder på alt utenom selection plakater og rammer fra Posterstore HER. Den gjelder frem til i morgen (28.11).

🎅🏻 KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «Benediktenp30» FOR 30% RABATT 🎅🏻

NEVER WENT TO CURCH HER ⎟  PRADA MARFA HER ⎟ PASSION POSTER HER

En spontan avgjørelse

Heei babes, endelig et innlegg tenker dere kanskje. Formen har ikke vært helt samarbeidsvillig, så jeg har rett og slett vært nødt for å legge meg ned – å slippe alt jeg har (inkludert bloggen). Jeg har ikke gjort noe, den siste uken.  Så dere har egentlig ikke gått glipp av noe, annet enn sofa slitingen. Kjenner det er godt at jeg endelig begynner å komme til normalen igjen, det hjelper så fryktelig mye å slappe av! Det er så viktig å lytte til kroppen sin, spesielt nå som jeg er gravid. Det er noe jeg kommer til å prioritere høyst i verden. I helga som var, ble det en skikkelig spontan avgjørelse forresten, vi heiv oss i bilene og kjørte hjem. Det er der vi får slappet ordentlig av, og har familien som stiller opp når det trengs.

Når vi var hjemme i helga, dro vi rett til besteforeldrene til kjæresten min å så på en barnevogn. Skikkelig spontant (jeg kan virkelig ikke planlegge ting, alt blir på sparke), det er fremdeles så uvirkelig. Jeg ser på barnevogn? altså, whaaat! Det er så gøy når enkelte ting kan gå i arv, det er noe spesielt med det. Ser selv, at mamma har tatt vare på masse som jeg brukte, da jeg var liten. Og det er jo faktisk ting som ser ubrukt ut, i tillegg til at hun har oppbevart det godt.. sykt gøy! Tenker enkelte ting er greit å kjøpe inn nytt, men herregud det er mye man kan ta i gjenbruk!

I skrivende øyeblikk ligger jeg i sofaen (sjokk), prøver å samle opp litt energi. Det passer så ekstremt dårlig at formen er så slapp, for jeg har egentlig veldig mye som bør gjøres. Julevasken, julegaver, alle innkjøpene som trengs til baby..Heldigvis er det black friday snart, så vi satser på at jeg finner noen gode ting på internett å bestille! Forhåpentligvis klarer jeg å spare litt penger der, samtidig energi. For jeg verken orker eller klarer, å spasere timesvis i butikkene nå!

UTSTYRSLISTE TIL BABY

Base til bilstol, en lett barnevogn (den vi har nå er veldig tung, men tror den er ypperlig til gåturer på vinterføret), tilbehør til “babyrommet” og stelle-utstyr.

Få av tingene vi bør få i orden, snarest! <3

FØLES GODT Å VÆRE TILBAKE

Det føles i hvert fall veldig godt å være tilbake på bloggen! Er det noen spesielle innlegg dere savner, eller som dere ønsker å lese? Gjerne si i fra, så vet jeg. Ellers vil dere fortsette å lese om nøyaktig det jeg vil, det jeg syns er morsomt og det jeg liker å skrive om. Haha!

 

Jeg avkrefter og bekrefter rykter

At dere egentlig ikke ønsket barn?

– Det er så usant som du får det. Vi har hele tiden ønsket barn, og gleder oss til det.

Du angrer på leiligheten dere kjøpte.

– Nei, jeg angrer overhodet ikke. Jeg angrer derimot på at vi ikke kjøpte noe eget litt tidligere!! Dere aner ikke hvor mye penger som er kastet rett ut av vinduet, ved å leie.

At du hadde vært med i et tv program/på tv om du ikke ble gravid!

– Det skal dere ikke se bort i fra! Jeg elsker tv, syns det virker døds morsomt. Usikker på om jeg hadde turt å latt meg intervjue av God morgen Norge for eksempel, hadde vært piss nervøs!!! Med med engang folk ringer meg over telefon og spør om jeg er interessert i å stille med på blogg debatter, eller la meg intervjue av et eller annet som jeg har skrevet – så freaker jeg ut.

Du sier du går på skole, men møter aldri opp til timene.

– HAHA, hvem fra klassen har kommet med denne?! Feig som sendte inn anonymt 😉 Det stemmer! Jeg har vært sykt dårlig på å møte opp til de siste timene, men alt har sin grunn. Håper energien er tilbake raskt!

Det er mye drama med og rundt deg! 

– Oiii, shit. Nei, absolutt ikke. Har jeg noen konflikter med noen, så taes det opp face to face.

Du takker ja til alt av samarbeid, kun for penger..

– Blir så provosert når jeg hører sånt, for fy faen jeg takker nei til mye som jeg faktisk kunne tjent på. Jeg takker kun ja, til det jeg kan stå for. Og bare sånn for å nevne det: vi bloggere får ofte sendt produkter hjem, hvor det kan stå typ “Hei Benedikte, vi leste bloggen din..bla bla bla. Her har du noen produkter du kan teste ut fra oss! Skriv gjerne din tilbakemelding om det er noe du liker”. Her også – liker jeg ikke produktene, så får dere dessverre aldri høre om de.

At du stresser alt for lite med graviditeten.

– En venninne som har sendt inn ser jeg!! Ja, det stemmer. Vet ikke i hvilken uke folk begynner med innkjøp av barnevogn, seng, stellebord, bilstol..Dere vet, hele den pakka. Men jeg har liksom ikke bestemt meg for hvilke merker jeg skal gå for, og heller ikke hva slags ting jeg faktisk trenger. Og hva annet skal jeg stresse med under en graviditet? Jeg har aldri vært gjennom dette før, så vet liksom ikke helt hva jeg burde tenke på/bekymre meg for eller “stresse” over. Jeg er bare nødt for å ta en dag om gangen.

<3

Dette så jeg etter når vi kjøpte leiligheten

Hei babes! Spurte på Instagram (følg meg der, @benedikteporsanger) om det var noe spesielt dere savnet her på bloggen. En god del ønsket flere innlegg om leiligheten vår, sykt gøy!! Alt i fra housetour, mer interiør, ikke minst hvordan boligkjøpet gikk til. Nå begynner det å nærme seg 1 år siden vi kjøpte vår aller første leilighet. Dere aner ikke hvor glad jeg er, den dag i dag, på at vi faktisk kjøpte! Vi hadde egentlig ikke så veldig mange “store” krav når jeg tenker meg om, men vi hadde visse ting vi spesielt så etter. <3

DETTE SÅ JEG ETTER FØR VI KJØPTE LEILIGHETEN

1. Balkong, det er et muuust!

2. Store vindu! Jeg er helt avhengig av å få inn dagslys.

3. Et fint og romslig bad. Det måtte være romslig nok til å kunne ha både vaskemaskin og tørketrommel + at klesstativet får plass på badet!

4. Lav fellesgjeld.

5. Beliggenhet var viktig for meg da vi kjøpte! Jeg hadde som sagt ikke lappen, og det hadde vært fryktelig vanskelig å bodd langt unna byen!

6. Standarden måtte være god. Vi ønsket ingen oppussingsprosjekt, da vi rett og slett ikke hadde råd. Det aller viktigste for oss, var å komme inn på boligmarkedet.

7. Selveier. Vi så faktisk aldri på andels leiligheter.

8. Siden de fleste 3-roms boligene ble for dyre, gikk vi for en leilighet med bod. Boden kan jo gjøres om til hva vi enn skulle ønske, siden det er et stort og fint vindu der inne. Men jeg skulle helst ønsket det var et litt mer romslig rom..

9. Gode løsninger i leiligheten er gull verdt, når man ikke har egenkapital nok til å kjøpe noe svært.

 

Jeg har freshet opp hjemmet!

Reklame | POSTERSTORE

Hei, og god torsdag babes! Som dere vet, holder jeg fremdeles på å styre rundt omkring i leiligheten vår. Vi begynner å få mange ting på stell, men det er fremdeles mye som gjenstår. Soverommet syns jeg er helt perfekt, bortsett fra golvet som jeg hele tiden har ønsket å bytte ut. For så vidt har jeg lyst å bytte golv i hele leiligheten! Men vi får ta en ting om gangen, og nå er det stua som står øverst på listen!

For 2 uker siden bestilte jeg et nytt konsoll bord, og der trengtes virkelig et bilde! Den svarte veggen så skikkelig tom ut, så jeg har gledet meg til å få fikset det!! Ellers er det deilig å bare få litt forandringer.

Ettersom jeg har vært så heldig å fått et samarbeid med Posterstore, så får jeg selvfølgelig fylt opp ønskene mine ved å freshe opp hjemmet mitt! De har veldig mye fint, i tillegg til et stort utvalg av posters. Rammer finnes også å kjøpe! Jeg har for tiden dilla på de hvite rammene.. de vil i hvert fall aldri gå ut av moten, og passer til uansett stil. Elsker det!

Med koden “Benediktenp30” får dere 30% rabatt på posters, fra 14.November – 28.November. (Koden gjelder ikke selection plakater og rammer)

NEVER WENT TO CURCH HER ⎟  PRADA MARFA HER ⎟ PASSION POSTER HER

Alle bildene er i strl 50 x 70, men Prada marfa har en ramme på 70 x 100

Her har jeg gått for disse bildene i stua. Dere aner ikke hvor lenge jeg har sett på Prada posteren..Dersom dere ønsker å gjøre som meg, å bruke et mindre bilde, til en større ramme – så kan dere ta i bruk passepartouts!

MORE ISSUES THAN VOGUE POSTER HER I STRL 50 x 70

Dette bildet benyttet jeg ved å pynte opp på det nye konsoll bordet mitt! Se hvor fint!!

______

Hva syns dere? Jeg er så fornøyd, sitter å smiler fra øret til øret <3

Klem!

 

Legge ned bloggen?

Skal jeg legge ned bloggen? Spørsmålet har naturligvis begynt å komme nå i det siste, og det forstår jeg. Fremover blir det naturligvis et mye større fokus på utdanning og jobb, men det betyr nødvendigvis ikke at bloggen blir lagt ned. Det føles ikke riktig å skulle gjøre det, ikke akkurat nå. Istedenfor å skulle legge den ned, så har jeg bare lyst å bygge mer på den. Eller kanskje noe innenfor det? jeg vet ikke. Føler i det minste jeg ønsker å slå meg til ro, med hvordan ting er på bloggen nå.

Bloggen er både hobby og jobb for øyeblikket, og jeg tjener jo litt på å ha den. Jeg har mine sponsorer blant annet. Selvom det ikke er så veldig mange, så er jeg ekstremt takknemlig for de jeg har. Bloggen kommer ikke til å bli lagt ned med det første, jeg har noen mål jeg ønsker å oppnå før den tid. Blant annet har jeg tenkt på et par spennende prosjekter, men det er selvfølgelig noe som må jobbes med. Vi får se dere, alt med sin tid!

Syns fremtiden er litt skummel, for jeg vet ikke hva jeg vil bli eller jobbe med. Jeg er helt blank. Enn så lenge har jeg planer om sykepleier (det har jeg sagt i sikkert 50 år nå), men foreløpig har jeg ikke klart å komme meg inn der jeg ønsker. Ikke har jeg hatt motivasjon nok til å ta opp fag heller..jeg har jo begynt nå. Men det har virkelig ikke latt seg gjøre å komme seg på skolen, når man har jobb ved siden av. Skikkelig vanskelig! Men herregud, det ordner seg vell, som det gjør med alt annet. Klarte jo tydeligvis ikke få lappen, før jeg fikk greie på at jeg var gravid. Så kanskje viljestyrken blir litt sterkere, når jeg har en annen å tenke på.

 

Min favoritt snacks i uken

KVELDSKOS FAVORITTEN

Gulrøtter og dip, yums! Resten spiser jeg slik som det er! 😍😍

Hvor smart er ikke dette?! Jeg er den type jenta som spiser frokostblanding til frokost, duo til lunsj, taco til middag og to brødskiver til kvelds. Haha, kostholdet mitt er altså ikke veldig næringsrikt. For å friste meg selv til å spise noe sunt, så blir det gjerne noe ala dette! (Ta det med en klype salt, jeg spiser selvfølgelig litt andre ting også..men bare for å gi et innblikk i kostholdet mitt).

Ooog akkurat derfor blir ikke kategorien “recipes”, oppdatert. Jeg lager sjeldent god mat, og hvis jeg gjør det, så er det oppskrifter som “havregrøt og banan”, eller “knekkebrød med makrell i tomat”. Virkelig inspo, eller hva??

Men hvis dere vil, så kan jeg endre kategorien til noe annet! Da blir det mer bilder av hva jeg spiser når jeg er ute, eventuelt det jeg bestiller hjem (for eksempel sushi). Så kan jeg heller dele de få oppskriftene jeg har å komme med inni mellom? Jeg er sykt flink på å bake, om jeg får lov å skryte over det. Ferske rundstykker, boller, cookies, alt som hører med julen..der er jeg en 10/10.

Gjerne si i fra hva dere tenker! Kos dere videre i kveld, babes <3 

Dette gjør jeg aldri igjen

GENSER FRA PRETTYLITTLETHING

(Det kommer en housetour om litt – gled dere!)

Noen ganger lurer jeg på hva som går av meg, det skulle i teorien ikke være mulig. Jeg hadde som sagt lagt opp en full plan i dag (dere kan lese ukens planer her). Nå sitter jeg hjemme, og har ikke gjort en dritt. Haha, jeg ble så sur på meg selv. Var nesten så jeg begynte å grine, nok en gang hater jeg å være B-mennesket.  Jeg klarer ikke stå opp klokken 7 om morgenen, og holde meg våken.

Igjen gjorde jeg tabben! Våkner klokken 07:00 av vekkerklokken, kjører kjæresten på jobb og vet jeg har planer klokken 10:00. Men ikke h*lvete om jeg klarer å holde meg våken til da!! Fant ut at det lureste var å gå tilbake i seng, å sove litt ekstra. Har jo hørt av søvn er spesielt viktig når man går gravid, så der fant jeg lett en unnskyldning for å gå tilbake til senga.

Det tok ikke lang tid før jeg angret..for å si det mildt.

☹️

“Hei!! Ringer fra legekontoret, vi bare lurer på hvor du blir av?” – heeeeh ja, hyggelig!!!

Jeg klarte verken komme meg på legetimen, eller finne julebords kjole. Altsåååå.. Jeg fuckings la meg, og klarte ikke høre vekkerklokken ELLER legen når de ringte for å høre hvor jeg ble av..For de hadde ikke bare ringt en gang. Skikkelig irriterende. Men nå har jeg lært, at jeg aldri går tilbake i seng etter å ha stått opp. Spesielt ikke om jeg har planer senere ut på dagen.

Nå skal jeg fortsette med litt jobb, har et par ting som bør bli fikset. Har ikke klart å blogge før nå, fordi jeg har vært så oppgitt over meg selv. I kveld skal jeg i hvert fall finne på noe koselig, om ikke annet. Til tross for at et par hundrelapper måtte ryke, siden jeg absolutt insisterte på å sove vekk hele legetimen.

 

Ukens planer

BUKSE TIGER OF SWEEDEN ⎟ HETTEJAKKE ADIDAS⎟ SKO BALENCIAGA

__________

MANDAG:

– Jobb!

– Dra på posten å hente ut pakkene som venter.

– Jobbe med et samarbeid!

– Få hengt opp de nyeste bildene mine i stuen, wiii!!

– Lage gulrøtter og dip, mens jeg koser meg med et siste innlegg for kvelden! <3

TIRSDAG: 

– Legetime.

– VIKTIGST AV ALT, jeg er nødt for å finne noe jeg kan ha på meg på julebordet!

ONSDAG:

– Fridag!

– Sette meg ned med med økonomien. Trenger litt innstramming, ikke minst må matbudsjettet settes opp og planlegges.

– Forberede et samarbeid på blogg, blir veldig spennende! Jeg gleder meg alltid til å vise dere, ikke minst, ekstra stas når man får gitt ut rabattkode til leserne sine <3

– Dra på ansiktsbehandling!

– Tilbringe litt tid med en god venninne.

TORSDAG:

– Jobbe med bloggen på formiddagen.

– En liten date med verdens beste venninne!

– Middag med kjæresten senere ut på kvelden. Jeg elsker når vi virkelig går inn for å lage koselige middager sammen, det er ikke ofte vi gjør. Kanskje noe vi bør bli flinkere på?!

HELGA:

– Julebord på lørdag med de herligste jentene!!

 

Gravid uke 27

GRAVID UKE 27

26 uker + 6 dager
2 Trimester
Termin: februar

Graviditetssymptomer: Jeg sliter fremdeles med det samme som sist! I tillegg har jeg fått økt svangerskaps kløe på magen! Takker gud for at jeg ikke har fått halsbrann og sure oppstøt. Det var faktisk noe jeg slet litt med før jeg ble gravid, så jeg hadde litt noia for å bli plaget med det under graviditeten også!

Pluss: Teeeenk!!! Snart i tredje og siste trimesteret, herreguuuud. Jeg har lenge kjent spark, og liv i magen generelt. Men aldri så godt som nå!!😍😍

Minus: På grunn av så høy vitaminmangel, så har jeg den siste tiden vært ganske utslitt og utbrent. Det har vært tøft, i tillegg har jeg hatt andre bekymringer som jeg ikke ønsker å gå ut med her. Det har vært 2 heftige uker, men ser ut til at det begynner å komme seg litt nå.

Babyens utvikling: Nå er baby på størrelse som et blomkålhode, og veier omkring 1 – 1,3 kg.

Kropp og forandringer: Jeg føler meg tung, spesielt om morgenen.

Innkjøp: Nå har vi endelig klart å bestemme oss for de mest nødvendige innkjøpene, men vi avventer litt med å bestille! Foreløpig har jeg kun kjøpt inn 1 sett med ullklær, og en søt body. 🙂

Ukens must have: Masse puter i sengen, jeg klarer ikke sove ordentlig uten. Trenger noen bak ryggen, og noen til å ha mellom lårene. Stakkars kjæresten, tro om han syns det er trangt å sove med meg.. lillesøster sa i hvert fall at jeg brukte over halve sengen da vi sov sammen. Hun var nesten irritert når vi våknet! Hahah!