SEND SMS MED TALLET 10 TIL 26600

· ICEBREAKER ·

Jeg kommer til å påminne dere om å stemme på våres fantastiske Agnete som skal delta på MGP igjen! Håper ikke dere syns det blir så alt for irriterende, men vet dere hva? Jeg vet hun kommer til å rocke den scenen, jeg vet dere kommer til å digge jenta. Tror ikke jeg trenger å fortelle dere hvor fantastisk jenta er, det lyser nok fram på scenen. Jeg vet bare en ting – dette blir sykt bra.  Send sms med tallet 10 til 26600 ♥

Og du, Aggi: Jeg er super stolt, eller kan jeg si vi? Når jeg sier vi, så mener jeg selvfølgelig oss lille gjenget fra Finnmark. Vi er stolte, stolte som faen! Vi vet hvor flink du er, vi vet hva du virkelig kan, vi vet hvor god du er. Du fortjener dette, virkelig. Kos deg, nyt sekundene og ha det gøy.

Good morning sweeties

 

· LOOKIN GOOD ·

Hei dere! Se så fine disse er ♥ Viste ikke at grønt ville gjøre en så stor forskjell i den lille stua mi, men det gjor det virkelig. Lenge siden jeg har stått opp og tenkt “wow, leiligheten ser strøken ut!” Haha! Tusentakk til de mest flotteste kollegaene mine, jeg setter så uendelig stor pris på slike ting. Det betyr veldig mye ♥ Hadde ellers en utrolig flott dag igår, og fikk masse fint i bursdagsgave. Så ikke for meg noen gaver i det hele og det store, så ble virkelig overrasket. 

 

 

 

 

CHOCOLATE

I tilegg fikk jeg selvfølgelig en søt liten eske som var knyttet pent på blomstrene, altså hvor søt er ikke pakningen? Jeg dør! Det blir ihvertfall ingen sunn frokost på meg for å si det slik. En funny fact om meg selv er at jeg spiser sjokolade hele tiden. Er totalt avhengig! Nam ♥ Når vi er inne på sjokolade, er det noen som har gode oppskrifter på for eksempel en enkel sjokolade drikk? noen oppskrifter som inneholder sjokolade? Hadde lyst å lage noe nytt og godt senere idag! Vær så snill og si at dere har noe på lur.. Evt kom med tips dere ønsker jeg skal teste ut for dere? Har vært en del på pinterest og weheartit å sett, guud så mye godt. Fikk lyst å lage så utrolig mye! Har allerede siklet over noe så enkelt som bare jordbær og smeltet sjokolade.. 

 

 

Happy Birthday To Me!

 

· THANKFUL ·

Kan jeg bare si en ting før jeg går vidre? Tusentakk for alle gratulasjoner hittil. Jeg føler meg så utrolig heldig ♥ Hvor skal jeg starte? Jeg våknet opp til masse meldinger, ubesvarte anrop, bestevenninner som fyrer løs med store bokstaver “gratulerer med dagen!”. Altså – en bedre start på dagen får man ikke. Jeg har venninner jeg ikke har snakket med på år og dager, som fremdeles tar kontakt og forteller hvor mye de savner meg. Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på mennesker som dere, for det er faen meg ikke mange av dem. Dere kommer alltid til å være de venninnene jeg aldri vil miste, dere kommer til å være de jeg gir klem til, dere kommer til å være de jeg alltids vil støtte, dere kommer til å være de jeg vil tilbringe mest tid med. Tusen tusen takk.

IM WEARING

Top from Bikbok // Extensions from Luxushair

ITS MY DAY

Nå skal jeg spise en super god middag før resten av planene står på spill. Jeg skal nyte dagen til det høyeste! I dag har jeg forresten spilt inn en liten hårvideo til dere, under videoen merket jeg hvor utrolig mye jeg elsker å blogge. Det å få ting sponset kan ikke sammenliknes med gleden jeg har av å gjøre det jeg gjør. Jeg håper det er noe som merkes på bloggen, jeg håper dere klarer å se gleden min, hvor glad jeg er og hvor mye jeg elsker det jeg gjør. Kvaliteten på videoen ble helt overraskende bra! Har dere forresten lagt merke til kvaliteten på bildene? Yes baby, jeg har endelig blitt kjent med instillingene. Nå skal jeg kjøre fult ut, og virkelig vise dere hvor mye dette betyr for meg! Uansett, vi snakkes litt senere babes ♥

Its my birthday tomorrow

 

Hei søtinger ♥ Gjett hvem som har bursdag imorgen? Jeg! Gleder meg som et lite barn, haha. Syns alltid det er så koselig å samle alle venninnene på en plass, kose oss med god mat og litt feiring senere på kvelden. Som alltid er jeg sen ute og måtte stresse til meg mat, drinker og selvfølgelig et par ballonger. Ballonger har vært en standard så lenge jeg kan huske. Kommer aldri til å stoppe med det! Så imorgen dere, imorgen blir en bra dag. Feiret litt av bursdagen min forrige helg, noe som også var utrolig koselig. Akkurat nå har jeg det best – lenge siden jeg har følt at ting går min vei. Helt ypperlig å ha bursdag når humøret er på topp.

IM WEARING

Top and leggings from FN 

· LET`S TAKE A BREAK ·

De siste dagene har jeg kun slappet av med gode venner, og tatt livet med ro. Jeg har vært utslitt etter alt som har skjedd, noe dere kanskje har forstått etter mitt forrige innlegg. Jeg vil bare takke alle dere for de fine tankene, de varmeste klemmene og alle hjerter. Jeg setter enormt mye pris på det, dere har hjulpet meg opp på beina igjen, og jeg er gladere enn noen gang. Takk ♥ Jeg har fått inn mange forslag den siste tiden på hva dere ønsker å se fra meg, blant annet en veldig etterspurt hårvideo. Tenkte å spille inn en video allerede i morgen, og dere kan glede dere!

Det skjer alle andre

 

Jeg deler ikke ofte private ting med dere på bloggen, men denne gangen skal jeg absolutt gjøre det. Hvorfor? Kanskje jeg klarer å få opp øynene til folk. Jeg sitter enda å tørker tårene vekk fra ansiktet, fremdeles skjelven og livredd. Spørsmålet om når jeg ønsker å dele noe med dere, er en annen ting. Akkurat nå virker bloggen et skummelt område for meg, og jeg vet ikke hvor mye jeg tørr å dele. Dere tror kanskje dette er et innlegg for å tiltrekke meg lesere, men jeg er ikke den type person. Jeg bare håper dere ikke sparker meg lenger ned enn hva jeg allerede er nå. Jeg skal prøve å klistre på meg et smil, få rutinene til å gå som normalt og fortelle dere hva som har skjedd senere. Om det som har skjedd, er på grunn av bloggen er uklart. Dersom bloggen er årsaken, har jeg tatt meg lærdom og føler det er enda mer viktig å nå ut til de yngre jentene her ute i verden, som deler store innblikk i livet sitt uten å vite hva de faktisk gir seg ut på. En blogg er ikke bare en blogg, et provoserende innlegg er ikke bare et provoserende innlegg. Vær forsiktig. 

Vi ser og hører forskjellige ting på internett, men det er ting som skjer mot alle andre utenom deg. Vi tenker kanskje over saken og syns synd på de, men det glemmes fort. For slike ting skjer kun på VG, ikke deg. Nå har jeg hatt uflaks, en uflaks som ikke kan glemmes. En uflaks som har gravd seg inn i tankene mine. En uflaks som har ødelagt trivselen min. En uflaks som har ødelagt trygghetsfølelsen min. En uflaks som stjeler energien min. En uflaks som gjør at jeg må klistre på meg et smil som egentlig ikke finnes der. Men jeg har også hatt flaks, jeg sitter her like hel som person. Håper alle foreldre der ute passer på hva barna skriver og legger ut på nett, hvilke bilder de tar og hvordan handlinger de gjør. Det følger alltid med skumle konsekvenser, konsekvenser man aldri kunne tenke seg. Trusler, hat kommentarer og fake facebook profil av datteren/sønnen din er det minste som kan skje, og allerede der er du i en ekkel posisjon. 

 

Valentines day / mothers day gift idea

Siden jeg har jobb på selveste valentins og morsdagen, får jeg lite tid til blogging. Jeg får ikke tid til min egen kjære mamma og kjæreste, noe som er veldig trist. Men har selvfølgelig ikke glemt de av ♥ Å sende en ekstra fin melding, gi en liten gave eller bare overraske de med noe uforventet, vil de helt sikkert sette pris på. Det er jeg sikker på! Smykke kjøpte jeg og kjæresten min sammen ifjord, et smykke som betyr veldig mye for meg. Betydningsfulle ting er absolutt noe av det beste.

LOVETAG NECKLACE 

Jeg er sikker på at du ikke slår feil med et smykke eller armbånd, det trenger ikke være en større gave. For min del, trenger ikke slike dager alltid handle om å bruke penger, men å vise litt ekstra kjærlighet. Jeg vet at mammaen min hadde blitt super glad for en klem, hun ønsker seg aldri noe annet. Men siden jeg bor veldig langt unna, føler jeg det kan være fint med et liten gave.