Andre søndag i advent

TENN LYS! TO LYS SKAL SKINNE FOR KJÆRLIGHET OG TRO,
FOR DEM SOM VISER OMSORG OG ALLTID BYGGER BRO.
MÅ FANGER FÅ SIN FRIHET OG FLYKTNINGER ET HJEM.
TENN LYS FOR DEM SOM GRÅTER OG DEM SOM TRØSTER DEM.

 

. . . . . . . .

Vi startet 2. søndag i advent med brente sjokoladeboller, haha! For de som ikke har meg på snap, skulle jeg være snill å lage sjokoladeboller til kjæresten! Han hadde mast om bakevarer i hele går, stakkars. Så da jeg faktisk tok meg tid til å bake, klarte jeg å svi dem alle. Dere kan tenke dere for et kaos det var her da.. jeg holdt på å flire meg i hjel. Siden det ikke ble noe snacks i dag, lurer jeg på om jeg kanskje skal prøve meg på cookies istedenfor! Noen her inne som har en god oppskrift på julebakst?

 

..Ønsk meg lykke til med bakingen i dag da! ☃️

6 tips til julen!

. . . . .

1. Kjøp deg en rød eller svart glitter kjole! Da er du sikker på at du har antrekket klart til julebordssesongen eller julaften.

2. Pysjamas hele julen! En myk, stretchy pysjamasbukse er definitivt et must (..spesielt når du skal se en film eller bare slappe av på sofaen).

3. Lag en herlig julefrokost i helgene. Eggerøre, kakao og ferske rundstykker. Mmm!

 

. . . . .

4. Til dere som ikke har fått det med dere; jeg elsker duftelys! Et lite tips fra meg til deg, Jo Malone eller Diptique. Du vil takke meg senere, de lukter helt magisk!

5. Regner med det er mange her som elsker gløgg? Ingenting er bedre enn å lage den selv. Hvordan pleier dere å lage gløgg? Har lest kjempe mange oppskrifter, jeg elsker å teste ut nye.

6. Jeg er veldig glad i å stå på ski, og det beste jeg vet er lengre skiturer. Vi pleier ofte å gå på ski frem til vi kommer til et isfiske vann, eventuelt en lang tur opp til røde kors hytta! Det gir så ekstremt mye energi og ikke minst glede. Litt aktivitet er gull.

 

..Håper dere nyyter juletiden like mye som meg! ☃️

En perfekt julegave

Sponset av Desenio

..TIL DEN SOM HAR (NESTEN) ALT!

Åh, det er ikke mye som skal til for å gjøre stuen litt ekstra fin! Nå som veggen ser strøken ut med disse illustrasjonsbildene, har jeg i tillegg tatt fram julepynten. Påtide med litt julekos her i heimen også! Det eneste som gjenstår på listen, er julegaver. Jeg klarte ikke dy meg, og måtte bestille en tidligere julegave til meg selv. Altsååå ♥ jeg er forelsket, hele hjemmet føles som nytt! Tenker jeg er nødt for å bestille noen posters og rammer til venninnene mine også, jeg vet de ønsker seg det, hihi! Og hei, om du har lyst å gjøre det samme, så er det absolutt ikke forsent å bestille som julegave.

· THERE IS ART INSIDE ·

→ Close plakat – 30×40
 Breathe plakat – 30×40
→ Faces No2 Plakat – 50×70 (med ramme 70×100)

. . . . . . . . . .

«Koden “25BENEDIKTE” gir 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 4-6. desember.
*Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters».

For å være sikker på at posterne sku passe sammen, brukte jeg Desenio sin «eksempel byggevegg». Her kan man eksprimentere med både bilder, rammer og postere! I dette innlegget kan dere se hvordan jeg brukte andre postere og rammer, til å style opp stuen hjemme hos mamma! I denne perioden leide jeg en leilighet som jeg virkelig ikke trivdes i, så jeg var faktisk mer hjemme hos mamma – enn hva jeg var i min egen leilighet.. Når det er sagt, disse bildene er nå flyttet til gangen i leiligheten vi bor i nå – og gjett om jeg gleder meg til å vise dere! (En liten apartment tour, hva tenker dere om det?) 🙏

 

 

Bought a christmas gift for myself

W I N T E R  B O O T S 

Kulden har heldigvis ikke slått inn enda, men den er nok rett rundt hjørnet! Jeg har derfor gått til innkjøp av et par varme boots, som kan holde meg varm gjennom vinteren. I alle år har jeg vært frelst av Timberland bootsene, dere har sikkert sett meg gå i både de blåe og svarte hundrevis av ganger. Så nå var det på tide med litt forandringer! Nye vintersko (med gull detaljer jeg er helt forelsket i) check ✔️

Winter boots from Shoeday.

. . . . . . . 

Det er så utrolig fint å være tilbake på bloggen og kunne gjøre det jeg elsker mest. Tusentakk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått fra dere den siste tiden! Det er skikkelig koselig å se at dere liker innholdet som er på bloggen, og ikke minst bildene som blir lagt ut. Jeg setter enormt mye pris på det. Til helgen tenkte jeg å spille inn en liten video til dere, herregud som jeg gleder meg. Spennende!

Nyyyt denne flotte mandagen ✨

Første søndag i advent

Tenn lys! Et lys skal brenne for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.
Må alle dele håpet så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

Tenk dere, nå er det bare 3 søndager igjen. Hjelp! Jeg syns tiden går så fort, men jeg skal sørge for å nyte hvert sekund av den. Julen har alltid vært en stor glede i mine øyne, og jeg koser meg alltid. Jeg gleder meg til å komme hjem til familien, jeg gleder meg til å se hunden min igjen, og jeg gleder meg til å slappe av. Og at jul kan glede meg så mye, det setter jeg pris på. Dessverre er det ikke alle som forbinder julen med noe positivt, så tankene mine er ofte hos de!

. . . . . . . 

Nå skal jeg sette meg ned å nyte frokosten vi har lagt fram på bordet! I dag ble det en veldig sen frokost, men slik for det bli. Personlig syns jeg det er koselig å kunne dra seg litt ekstra i sengen før man står opp på søndager, hihi. Ellers på hektiske hverdager, liker jeg å stå opp litt tidligere for å få utnyttet tiden godt! Jeg regner med det er flere enn bare meg som har tent et lys i dag, så dere får kose dere masse. Stor klem!

Første jul i nytt hjem

🎄 ✨

HAPPY FIRST DAY OF DECEMBER 

 

 

..I CAN’T BELIEVE IT’S THE 1ST OF DECEMBER! 

Herregud, jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget. Tiden har gått så sinnsykt fort, og det har skjedd så vanvittig mye. Men vet dere hva? nå kan jeg endelig pynte til jul. Jeg har aldri følt for å gå til innkjøp av en skikkelig fin julestjerne, adventsstake eller juletre – mens jeg har leid leilighet. Det har vært vanskelig å føle seg hjemme, spesielt når du ikke får ha dine egne møbler, eller satte ditt eget preg på leiligheten..så nå føles det ekstra godt.

Julestjernen er hengt opp i vinduet, telysene er tent og hundrevis av julekuler er kjøpt inn 🌟 I morgen skal leiligheten skinne, og jeg lover dere masse spennende innlegg! Nå skal jeg rett i boden å hente siste del av julepynt, og fortsette på prosjektet mitt. Vi ses i morgen tidlig fineste dere! Viste ikke helt om jeg skulle lage et lite frokost innlegg eller ha noe i forbindelse med første søndag i advent, hva tenker dere? 🎁