Stylish home with dark walls

· THIS HOME HAS SUCH A COZY VIBE TO IT · 

Jeg holdt på å skrive at vi nå har malt et par vegger i leiligheten, men det har vi ikke. Vi var så heldige som fikk kjøpt en ganske så grei leilighet, som man ikke trenger å gjøre så veldig mye med. Det er selvfølgelig et par ting jeg ønsker å gjøre for å sette mitt preg på det, men økonomien strekker ikke til det akkurat nå, haha! Å legge nye gulv for eksempel, er et stort ønske. Men vi får se, foreløpig er det veldig koselig å bo her slik som det er. 
 

De svarte veggene har vi både på soverommet, stuen, kjøkkenet og på badet. Så det blir liksom en liten helhet i alt. I tillegg vil det komme frem litt marmor og gulldetaljer på de forskjellige plassene. Jeg er så spent til å se resultatet når vi er helt ferdig. I dag er planen å få ryddet litt i boden, hvor det helt klart er kaos for øyeblikket. Alt av rusk og rask er liksom bare kastet inn dit! ✨ 
 

Ha en super fin onsdag dere! Klem ☃️

I’m all about cozy home wear

God morgen alle fine. Først vil jeg bare si tusen takk for alle meldingene deres etter gårsdagens innlegg, det er så koselig å lese! Jeg startet i dag med en god treningsøkt, og senere disket jeg opp en av mine favoritt oppskrifter på protein pannekaker! Frokost pannekaker er det beste jeg vet om. Det slår aldri feil, og det gir i tillegg masse energi. Jeg er klar for tirsdagen nå, for å si det mildt! Jeg har en del planer senere ut over dagen, men stort sett jobb blir i fokus nå. Har en deilig følelse på at dette blir en fin dag.

🌟

Er det forresten noen av dere som har noen gode rydde og vaske tips? Jeg fikk for eksempel et lite tips fra en youtube-følger som anbefalte meg tøymykner i støvsugeren (altså hvorfor har jeg ikke vist om dette før?), leiligheten lukter helt fantastisk etter dette tipset. Tusen millioner takk til deg. Jeg klarer selvfølgelig ikke finne deg i kommentarfeltet lenger, så gjerne si i fra hvem du er, så setter jeg inn kanalen din her som en liten shoutout til deg.

Xx

A new chapter in life

..MY NEW HOME ✨

Hei alle hjerter!! Nå er det lenge siden sist, og jeg har endelig tenkt å røpe hva jeg har holdt på med. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg lenge har vært å snust på leiligheter, og når det er sagt – boligmarkedet er ikke lett å komme inn på i dag! Men jeg kan stolt si at jeg endelig kan kalle meg selv eier. Det har vært noen kjempe lange, slitsomme og spennende uker, men nå ser jeg frem til å slå meg selv til ro.
 

Fremover vil det naturligvis bli litt mer interiør og hjem snakk. Jeg håper selvfølgelig at dette blir godt tatt i mot, og at det faller i smak hos dere. Selv elsker jeg å lese interiør bloggere, balsam for sjela spør du meg! Jeg kommer til å fortsette som før, ha et variert innhold å blogge så og si hver dag. Gjerne kom med tips hvis det er noe dere ønsker å lese!