Litt overdramatisk

Jeg klarer ikke legge ord på hvor godt det er å være tilbake, det føles skikkelig deilig! Akkurat nå ligger jeg med en ødelagt skulder, eller, den føles veldig ødelagt. Helt sikkert fått en skikkelig strekk, ett eller annet har i hvert fall skjedd. Jeg kan banne på at alle venninnene mine har fått høre fra meg idag. Enten har de fått en video hvor jeg sitter å syter, eller så har jeg skrevet.. haaha. Om jeg er overdramatisk? nei.

Vi startet dagen i dag med en skikkelig digg frokost, før vi dro til hallen for å se kamp. OOOOG tro det eller ei, men jeg fikk skikkelig lyst å begynne å spille fotball igjen, etter å ha sett jentene. Fotball er jo tross alt en sport jeg kanskje kan ha sjanse til å håndtere, i motsetning til alt annet. Ski digger jeg, og kunne for all del begynt på noe skitreninger. Jeg føler bare at jeg er for “dårlig” i forhold til alle andre, og da velger jeg heller å ikke gjøre noe med det. Er vell egentlig ikke verre enn å bare hive seg med et “amatør lag”, om det finnes noen.

Nei, jeg får tenke litt på den. Noen spesielle innlegg dere ønsker å se fremover?

Frisket opp leiligheten til påske 🐥

Hvordan skal man begynne et blogg innlegg etter så lang tid? Skal jeg si unnskyld og beklage meg, legge meg helt flat, eller fortsette som ingenting? Alt føles feil, og unaturlig dersom jeg bare skulle valgt en av de. Så jeg velger å gjøre alt på engang, og sier med det unnskyld. Jeg mener det virkelig. Det finnes ingen unnskyldninger (jeg kunne skyldt på at maccen er ødelagt, fyyyyf altså). Haha, men men..Har fått mye kritikk på innboksen mens jeg har vært borte, og det er forståelig. Jeg tar alt til meg, og igjen, beklager så mye!

Jeg kom over en interiørdesigner som het Henriette Heier, og herregud! Jeg drømmer meg alltid vekk når jeg er på bloggen hennes.. dere kan jo gjette hvor denne inspirasjonen kommer fra. Føles godt å gi noen anbefalinger underveis (vet hvor glad jeg blir når jeg ser andre bloggere nevner meg). Uansett, leiligheten er straks klar for påske. Gule talglys, kvister med påskekuler og en hel rosebukett som venter sin plass i stuen. Gjenstår litt vasking og kanskje noe små dill. Men jeg sier meg veldig fornøyd med kjøkkenet så langt.

Hva er deres planer i påsken? 🐣