The first days of a new job

 

TIERD FACE X 1000

Er det lov å si at man er trøtt og sliten? Jeg har bokstavlig talt jobber assen av meg de siste dagene, både med vanlig jobb og bloggen. Det har nesten vært krise, haha! Dere har kanskje hørt meg tidligere klaget over søvnproblemer, men i løpet av denne uken har jeg sovnet på øyeblikke i det jeg har lagt meg ned i sengen. Nå er problemet mitt at uansett hvor mange timer søvn jeg får så våkner jeg opp trøtt og sliten, jeg har følelsen av å bare ha sovet 4 timer, selvom jeg faktisk har sovet 11. Nå er jeg straks klar for en ny jobb dag og ser virkelig frem til det. Har nemlig to jobber nå! Jeg har fått et godt første inntrykk av min “nye” jobbplass, men selvfølgelig er min gamle jobbplass den beste. Det er vell slik det blir; jeg har blitt såppas vant til å være der, blitt kjent med stamgjester og fått kollegaer jeg kan kalle for venner. Men alt i alt så er jeg strålende fornøyd og takknemlig! Jeg ser frem til å få alt dette på stell ♥

Ikke glem spørsmålsrunden min her. 

Hit me!

Påtide med spørsmålsrunde jenter og gutter. Sist spørsmål jeg fikk var om jeg kunne tenkt meg og noen gang stille opp for Vi Menn og om jeg viste om det typiske sexleketøyet hvor man har bind forran munnen – jeg svarer ikke på slike ting, det blir for dumt. Jeg vet ikke om du er syk i hodet når du stiller slike spørsmål eller om du rett og slett er så ekkel. Jeg håper selvfølgelig på noen litt mer normale spørsmål! 
 


 


 

MACBOOK DEKSEL FRA CASEAPP, SPONSET

 

Jeg lar denne stå frem til neste fredag og svare da på spørsmålene deres. 

How to Make Today a Good Day

Noen ganger er dårlige dager uunngåelig. Du mister bussen, ankommer sent på jobb og glemmer mobilen hjemme. Det handler om hvordan vi håndterer disse uforutsette hendelsene som bestemmer hvordan resten av dagen vår blir. Bare fordi du våkner opp med feil fot, betyr det ikke at du skal gå med negativ holdning resten av dagen. Her er noen små tips til hvordan du kan få en bedre dag.

GET A GOOD NIGHTS SLEEP. Dette er selvforklarende, men å få en god natts søvn gjør en stor forskjell. Det finnes ikke verre enn å våkne opp etter kun tre timer med søvn, føler meg kvalm av bare tanken. Lite søvn gjør meg utmattet, noen ganger kan det føles ut som at kroppen ikke eier energi uansett hvilke smoothier jeg prøver å piffe opp med.

POSITIVE THOUGHTS. Jeg er bestemt på at en liten positiv tanke før du står opp av sengen kan gjøre dagen din super. Selv om du ikke har hatt den beste morgenen, kan den lille positive energien din styre det om til noe godt istedenfor. Jeg bruker alltid mine positive tanker som store fordeler i hverdagen min.

RANDOM ACT OF KINDNESS. Sprinkle that shit everywhere!!! Hold en åpen før for noen, tilby hjelp eller smil til en fremmed. Ikke bare gjør du dagen bedre for andre, men du vil kjenne selv at du sitter igjen med en god følelse. Helt tilfeldige handlinger av godhet ♥

GET ACTIVE. Først og fremst, trening forhindrer stress og angst. Ikke minst vil trening gi deg en skikkelig boost, du vil få overskudd til å gjøre andre ting. Trening hjelper meg med å holde energien oppe og passer på at helsen min holder seg godt.

APPRECIATE THE LITTLE THINGS. Jeg finner alltid lykke i små gleder, da snakker vi om første smak av kaffe om morgenen, gjenoppta kontakten med en gammel venn eller møte på hyggelige mennesker. Kan jeg kalle slike dager perfekt?

LISTEN TO GREAT MUSIC. Når du nettopp har tatt søndagsvasken i leiligheten din og setter på favoritt sangen din som får deg til å slappe av, the best feeling in the world. Musikk hjelper meg alltid uansett hvordan situasjon, trist, glad eller lei – sett på musikk. Det gjør dagen din 10x bedre.

TREAT YOURSELF. Enten det handler om å avslutte kvelden med en bok, favoritt serien din eller et varmt bad. Det har noe med å se frem til sengetiden! Uten tid til deg selv, vil du til slutt føle deg utbrent og stresset. Pass på at det ikke skjer deg!

LEARN SOMETHING NEW. Nye kunnskaper gjør oss stolte, gir oss bedre selvfølelse og nye perspektiver.

Hva gjør dagen din bedre?

My “Go To” Everyday Hairstyle

Er det en hårfrisyre jeg alltid føler meg fresh og fin i, så er det denne. Det tar meg mindre enn 5 minutter og derfor elsker jeg frisyren. Om jeg skal på jobb, skole, til en venninne eller shoppingstur i byen; så er dette min go to look. Videre i innlegget vil jeg vise dere steg for steg og hvilke produkter jeg bruker i håret for å unngå mest mulig skade. Da jeg tok bildene tenkte jeg lite over varmebeskyttende spray, dette er noe jeg gjør daglig, men det kan være en fin påminnelse til deg som kanskje ikke er like flinke å huske på det. Jeg bruker varmebeskytter fra Cutrin Professional.

I denne looken liker jeg mindre krølltanger, jeg ønsker ikke de store bølgene i håret som jeg kanskje ellers ville gjort hvis jeg skulle krøllet hele håret. Krølltangen er blitt sponset fra Astrids frisør som ligger på hjemplassen min i Tana, en absolutt stor favoritt som jeg har brukt i over mange år.

Start med å dele opp håret i forskjellige seksjoner, jeg liker å blande mellom store og små for å få et mer spill i håret, ikke minst vil krøllene unngå å krølle seg inn i hverandre. Jeg vet mange liker å ta krøllene i samme retning så lenge det er bort fra ansiktet, men jeg liker kun å ta de første krøllene bort fra ansiktet, og resten varieres med retningen.

Vanvittig mange spør om hvordan jeg får det til å bli mer “bølger” enn krøller, altså en mellom ting, hemmeligheten er å ikke snurre hele håret rundt krølltangen. Som dere ser levner jeg noen få cm igjen av håret å lar det gå i samme retning som etter en snurr.Altså så tar jeg 1 og 1/2 krøll på håret, haha. Så ufattelig dårlig å forklare, godt jeg tok med bilde for å vise.

Avslutt med en god hårspray som har godt hold slik at krøllene varer lengst mulig. Igjen bruker jeg en av mine store favoritter, Cutrin Professional Spray. Vanskeligere er det ikke, og som jeg nevnte tidligere; denne looken tar maks 5 minutter! Voila, den perfekte sommer frisyren ♥

Hva syns dere om slike innlegg? Hadde vært vanvittig morsomt om dere likte den type, for jeg syns det var utrolig morsomt å gjøre noe litt mer annerledes.

Messy makeup, messy hair

God morgen mine fineste lesere! ♥ Jeg sto faktisk opp litt tidligere, men fikk ikke lagt ut innlegget før nå. Jeg trenger vell ikke fortelle dere hvordan min morgen har vært ut ifra bildet? Haha! Nå begynner dere å få et større innblikk i hvem jeg er eller? Den personen som ihvertfall hater å stå opp tidlig. Jeg har mer enn nok å gjøre i dag, så føler det er helt okei å slappe av til sent ut på formiddagen. Til tross for frisyren min nå, tenkte jeg å vise dere “my go to look” senere, så håper dere er interessert i å se det. Litt rart å si det, men har aldri laget en tutorial før på bloggen – blir veldig spennende for min del!!

Har du noen spesielle planer idag?

Hadde jeg ikke dratt til legen..

Jeg bestemte meg spontant å dra til legen i dag tidlig, som dere kommenterte igår – det er bedre å få det unnagjort. Jeg har rett og slett ikke fått sovet ordentlig de siste dagene og heller ikke fått slappet av etter å ha kommet hjem fra jobb. Det føles ut som tusen kilo har ramlet vekk fra skuldrene, endelig kan jeg slappe av og endelig kan jeg smile igjen. Når du vet noe er galt, men vet ikke hva, så er det selvfølgelig et stort ubehag. Heldigvis var alt fint med meg og ingenting alvorlig, men hadde jeg ikke dratt til legen, kunne det blitt mye verre. Nå sitter jeg med medisiner og håper på å bli frisk veldig snart! ♥

Og jeg må bare nevne det; jeg er klar over at bildene ikke likner meg selv. Håret er totalt anderledes satt opp, sminken er anderledes og alt føles bare galt. Jeg passer rett og slett ikke annet enn rett hår og helt basic sminke som foundation, bryn og mascara! Om jeg setter på løsvipper og bruker store mengder med sminke ser jeg helt seriøst ut som en levende barbie dukke. Og når jeg sier store mengder – så mener jeg ikke overdrivelse. Jeg bare passer ikke den typiske “fest looken” – jeg bruker hverdagssminken min på fest også! Haha.. jeg må være den mest kjedeligste jenta i verden når det kommer til sminke.

The soundtrack to my life

Musikk er en stor del av livet mitt. Den har en styrke som gjør at jeg rett og slett kan føle meg bra på mine verste dager og glad på de mest tragiske dagene. I samme slengen kan en sang treffe meg så hardt at tårene triller.. noen ord kan virkelig få deg til å tenke. Siden musikk faktisk spiller en stor rolle i livet mitt så tenkte jeg kanskje det kunne vært morsomt å dele mine favoritt sanger med dere? Nå tenker jeg ikke på sanger som nylig har kommet ut, men mer sanger jeg har masse minner med. 
 

 
 

Hall of fame – The script, Will.i.am

Dette er helt klart sangen jeg kaller “min og kjæresten min sin sang”. Da vi møttes var dette en stor favoritt og satt på sangen vær gang vi fikk en bra følelse. Hvis vi vant noe, hvis vi var på ferie, hvis vi tok lengere kjøre turer – sangen har vært med oss lenge. Den betyr veldig mye for meg ♥ Og bare for å ha sagt det så elsker vi sangen enda den dag i dag, det hender ofte at dere kan høre oss spille sangen når vi kjører eventuelt bare koser oss hjemme. 
 
Everytime we touch – Cascada
Hvor skal jeg begynne? Jeg har seriøst blitt oppvokst med denne sangen; mamma, venninner, fester, jenterommet.. you name it. Cascada har vært en stor favoritt opp igjennom årene. Ikke bare var det meg og mamma som digget til sangen når vi skulle til og fra butikken, men jeg og bestevenninnen min dro ofte hjem for å synge Cascada på singstar. Haha, herlig!! Sett på denne og du vil se meg stå på bordet og smile bredt! 
 

 
 

Bonski – Broiler

Haha, bare le av meg nå. Men fy fader så mange gode og morsomme minner jeg har med sangen. Det første jeg tenker på er den gode tiden jeg hadde i Gol og Hemsedal. Jeg jobbet som sagt på Pers Hotell da sangen kom ut, og de nevner blant annet i sangen “vi kjører sikk-sakk forbi Pers Hotell” – noe vi syns var kjempe stas. Så dere kan tenke dere festene vi hadde på Pers, det klikket!!!!! Var vanvittig morsomt. Så ja, en god slager for meg på fest. 
 
Whistle – Flo Rida
Jeg kan nesten ikke unngå å fortelle dere om Whistle. Her er også en av “min og T” sine sanger. Sangen som kan gi meg tårer på øyeblikket, gledestårer. Jeg husker den gangen jeg kom inn til Thomas for å fortelle at jeg var vanvittig frustrert og stresset over eksamen som jeg skulle ha, samtidig var livet mitt snudd opp ned. Han satt på sangen og holdt rundt meg. Dette var tidlig i forholdet vårt og det betydde ekstremt mye. Jeg har aldri hatt en kjæreste som har tatt så godt vare på meg, og som skjønner meg i alle situasjoner. 
 

 
 

Her kommer vintern – Jokke & valentinerne

Wow dette er en sterk sang for meg. Mens jeg skriver dette har jeg ikke satte på sangen for å høre, fordi jeg vet det kommer tårer. Dette var en av pappas favoritt sanger som beskriver han så godt som overhode mulig. I begravelsen til pappa stilte Gudfar og en god kompiss av pappa opp å sang denne.. Ingen kan noen gang forstå hvor mye det øyeblikket betydde for meg, ingen. Er det virkelig en sang som sitter meg innerst inne, så er det denne. Absolutt. 
 
Don`t you worry child – Swedish House Mafia
Tidens sang som minner meg om mye fyll, latter og russetid! Tiden min i Alta var noe av det mest sykeste og kan med hånda på hjerte si at jeg vurderer å flytte tilbake etter noen år. Sangen minner meg også om gode folk, gode venner og gode kollegaer. Jeg elsker Alta! Vil påstå at sangen hadde nok langt ifra vært like bra, dersom ikke sangen hadde blitt spilt av under de mest sykeste øyeblikkene. 
 
 

Sommerflørt – Sandra Lyng

Jeg vet at bestevenninnen min kommer til å lese innlegget, så jeg må nesten ta med Sandra Lyng sin sang også. Haha! Kine er jo en av de som betyr mest i verden hos meg, og uten henne vet jeg virkelig ikke hvordan livet og dagene ville vært. Jeg husker jeg alltid måtte være han gutten som rapper i sangen (for jeg måtte alltid få det dårligste, alltid!).  Men vi har i hvertfall mange gode minner og mimre tilbake med, spesielt om vi hører sangen. 
 
Feel this moment – Pitbull & Christina Anguilera
Hvem hørte vell ikke på den? Kanskje ikke en sang jeg har så mange minner med, men mer en sang jeg husker veldig godt. En sang som liksom alltid ble spilt av uansett hvor du befant deg. En sang som lenge har vært en stor favoritt hos meg, men kjenner jeg begynner å bli litt trøtt på den nå. Funker av og til! Må bare være i godt humør før jeg setter den på, haha. 
Har du noen sanger du husker spesielt godt? Let me know. 

En stor belastning; tar imot all hjelp

Dere vet når dere egentlig skulle gjort noe viktig? For eksempel legetime. Ja, jeg tørr ikke dra. Å sitte på nett å lese om hvor vondt det gjør, hvor lang tid det tar og hvor grusomt det er – får meg til å velge bloggen hjemme i min egen seng, trygt og godt. Hver kveld angrer jeg like mye på at jeg ikke bare dro å gjor meg ferdig. Det er en stor belastning å gå å tenke på dette hele tiden, samtidig kan jeg ikke klage når det er min egen feil. Jeg fult klar over at jo lengere jeg venter, jo mer kritisk kan det bli – og det stresser meg. Hele situasjon stresser meg, det er frustrerende å være så redd for en ting at man velger å vente til det faktisk blir alvorlig. At det skal bli alvorlig er heller ikke ønsket mitt, jeg håper alltid på at ting skal ordnes av seg selv. Men det er jo som å si at man går dag inn, dag ut, og håper pengene skal tikke inn på kontoen av seg selv.. skjer jo ikke det. Det er bare en ting jeg rett og slett er nødt til, møte på frykten min, få det overstått og komme hjem med god samvittighet.

Noen tips til lege skrekk? 

Fikk kritikk på bussen hjem

Og jeg som trodde det var vi Nordlenninger som snakket rett fra levra! For ca 1 uke siden sto jeg på bussholdeplassen og ventet på bussen da jeg møtte en dame som hadde lest bloggen min. Jeg fikk en kommentar som denne “herregud du er jo kjempe søt, skjønner ikke hvorfor du fremstiller deg slik som du gjør på bloggen! og forresten, du burde kanskje begynne å være deg selv litt mer..og syns du ska slutte å være som alle andre!” – eeh unnskyld meg? dømmer du meg virkelig på grunn av bloggen? haha, tror ikke denne dama forsto selv hvorfor jeg ble fornærmet, hun minte meg litt om Vilde i skam (en som kanskje snakker litt for fort uten å tenke seg om). Men det er helt greit, jeg kan forstå hva hun mente. Jeg viser dere kun en side av meg selv; jenta med sine egne meninger, jenta som elsker å blogge, jenta som snakker om hverdagen sin og legger ut bilder som kanskje ikke ligner helt meg selv i virkeligheta. For i virkeligheta er jeg en glad, sprudlende og sosial person. Det er så mye dere ikke får se, nettopp fordi jeg ikke ønsker å dele så alt for mye av meg selv. Men at jeg burde være meg selv, og ikke som alle andre? Altså, du kan ikke fortelle meg hvordan jeg skal være, dette er meg. Jeg blogger av mine interesser, av mine gleder og av det jeg liker.

Kritikk min største svakhet. Om noen kommer å forteller meg at jeg skriver dårlig, blir jeg mer såret enn om noen kaller meg stygg. Om noen forteller meg at bloggen min er kjedelig, blir jeg tusen ganger mer lei meg enn om noen kaller meg feit. Å få direkte kommentarer på utseende gjør meg ingenting, jeg vet selv hvordan jeg ser ut og er fornøyd med det. Bloggen derimot, et et svakere punkt. Jeg vet at ordforrådet mitt suger, jeg vet at bloggen min ikke er særlig stor, jeg vet at bloggen kan være kjedelig til tider. Jeg syns bare det er så jævli å høre at det ikke er bra nok når jeg har jobbet beinhardt med det. Men på den andre siden blir jeg utrolig glad for alle kritikk kommentarene, for det er ikke vondt ment. Jeg vet det ♥ Jeg har verdens beste lesere, og jeg vet av hele mitt hjerte at ingen av dere ønsker å såre meg på noen måter. Dere vil hjelpe, dere vil bidra til å gjøre bloggen min bedre. Det er rart å sitte med så forskjellige følelser på en gang..

Work day

Im finally back

Endelig har formen blitt bedre og jeg er klar for å gjøre det jeg pleier å gjøre, jobbe og kose meg. Det beste jeg vet er å ha noe å gjøre, noe som kan få tiden til å gå. I dag tenker jeg at bloggen skal planlegges godt utover uken siden jeg ikke rakk gjøre det i går. Jeg har forresten sett kommentarene deres og er klar over at dere ønsker mer antrekksbilder – skal prøve å få fikset det til uken!

Ellers vil jeg be mennesker om å være litt mer forsiktig med hva de sier, tenk litt over setningen før du faktisk sier den. Kjempe fint at du kommer face to face å forteller meg hva du mener om bloggen min, frem for å skrive det som anonym – men herregud. Du må nesten tåle at jeg reagerer og forsvarer bloggen min, det handler ikke om å synke på like lavt nivå, tvert i mot! Jeg mener det er lov å komme med et innspill tilbake. Skriver et nærmere innlegg om dette senere, det var altså ikke noe big deal – kanskje overreagerte jeg litt, men når jeg føler noe er frekt, så sier jeg ganske tydelig i fra.