Tanned skin

 

GOOD MORNING

Jeg tenkte å vise dere en typisk morgenrutine, men først en liten del av den. Innlegget er ikke helt ferdig enda, har ikke rukket å finne frem en dag som faktisk passer seg å knipse bilder. Jeg stresser alltid om morgenen på grunn av jobb og andre ting. Kanskje strekker tiden til i morgen! Akkurat nå er det litt kaos i hodet mitt, for jeg vet ikke helt hvordan det blir med både jobb, leilighet og skole fremover. Gah.. 

Uansett.. en stor del av morgenrutinen min er selvbruning. Ikke at jeg tar det hver morgenen, da hadde fargen blitt sinnsyk! Men jeg tar det svært ofte, mange ganger i måneden. Jeg syns rett og slett det er fint å være brun, jeg føler meg så mye mer komfertabel. Jeg har tidligere blogget om både St.tropez og Sunspa, veldig mange populære selvbrunere som jeg har vært svært fornøyd med. 
 

 

VITA LIBERATA LUXURY TAN

 

EN FIN GLØD

Vita Liberata sin selvbruning gir en utrolig dyp og naturlig brunfarge, samtidig en veldig fin glød på kroppen. Jeg syns faktisk denne kan virke litt oransje i begynnelsen, men fargen forandres etter noen timer (heldigvis). Jeg har ikke testet Liberata sin selvbruning så veldig lenge enda så kan ikke uttale meg så mye om den riktig enda, men det kommer en oppdatering senere i Mai! I mellomtiden kan dere gjerne levne igjen spørsmål hvis dere lurer på noe ang selvbruningen, så skal jeg få svart på spørsmålene gjennom oppdateringen jeg kommer med senere! 

Hva er din favoritt? 

3 New Luxury Loves

 

CHANEL & ELIZABETH ARDEN

Flere enn meg som elsker Chanel og Elizabeth Arden? Jeg syns produktene er helt fantastiske og passer meg ypperlig. Nå skal ikke jeg uttale meg så veldig mye om billig sminke, men personlig syns jeg ikke de funker like bra. Det finnes selvfølgelig mange dupes hvor de faktisk er bedre, men har aldri turt å prøve meg frem riktig enda. Sminke er en stor interesse for meg så jeg tar gjerne i mot tips dersom dere vet om noe billig, men gode produkter.

Har du noen sminkefavoritter? 

Homemade Granola With Goji Berries

 

F R E S H H H

I dag fikk jeg lyst å lage litt små snacks som kan brukes som tilbehør til enkelte av frokost måltidene, jeg lager ofte gresk yoghurt til frokost og det kan være veldig kjedelig uten tilbehør. Jeg elsker forskjellige smaker, ikke minst prøve ut nye ting. I dag lagde jeg min egen Granola som består av goji bær, nam! Det gir en ekstremt god smak og ikke minst har den mange gode næringsstoffer for kroppen. 

· OPPSKRIFT ·

Bland en blanding av gojibær, chiafrø, musliblanding, linfrø, quinoa og solsikkefrø. Denne gangen droppet jeg mandler, har blitt lei smaken enkelt og greit. Syns også mandlene ødelegger litt av snacks følelsen. I tillegg til dette: en klype salt, honning og et lite dryss med sukrin. Sett på bakepapir og inn i ovenen på 150 grader til du får en gyllen fin farge.


– THIS IS AMAZING – 

 

· VOILA ·

Håper det smaker ♥ Jeg syns i hvertfall det smakte himmelsk, skal helt klart lage dette igjen. Jeg kommer med et lite frokost tips senere som jeg vet er himmelen, og tror dere kommer til å elske det. Da har vi blant annet bruk for Granolaen som jeg nettopp har lagd. Kos dere masse, og ha en fantastisk fin dag videre! 

Har du noen tips til en god Müsli / Granola? 

 

Jeg la meg ikke frivillig under kniven

Jeg hadde planlagt å dra på fest med noen venner i Gol, Buskerud. Vi skulle på fors, videre på Pers, og nach i Hemsedal. Jeg startet som vanlig fredagen min med å dra på butikken for å handle nye blomster, litt snacks og drikke til kvelden. Helt til jeg kjente at magen startet å knipe seg, det var overlevende smerter. Jeg klarte å overskje dem, i hvertfall noen timer. Mensensmerter tenkte jeg. Litt rart, for det er noe jeg aldri pleier å få. Senere ut på dagen, lå jeg strakt i sengen. Klarte ikke røre en muskel, smertene tok over. Mamma spurte meg i ny og ned hvordan smertene var på en skala fra 1-10. Jeg svarte 4. Det er vanskelig å skjønne hvor vondt man faktisk har det, når man først sitter i en alvorlig situasjon. Jeg ville ikke at ambulansen skulle bruke tid på meg, for alt jeg viste, kunne det vært mensensmerter. Hva med de som trenger sykebilen mer enn meg?

Jeg er en person som skjeldent gråter eller klager, så til tider kan det være vanskelig å lese meg som person. Men mamma skjønte raskt at det var noe som ikke stemte, takk gud for det. Hadde det ikke vært for min kjære mamma, er det ikke sikkert jeg hadde sotte her i dag. På en vondhetsskala på “4”, kom ambulansen til slutt å hentet meg. Mens jeg lå i ambulansen ble jeg borte, smertene tok meg helt vekk. Jeg husker ikke annet enn at jeg plutselig lå på sykehuset i Ullevåll med 7 spesialister rundt meg. Jeg husker sengen som trallet fort over gangene, leger sprang rundt meg, sprøyter og kabler rundt hele kroppen. I neste øyeblikk, våkner jeg med slange i nesen. Formen var forferdelig dårlig, men smerten i seg selv var borte. Jeg merket selvfølgelig at det var noe som ikke stemte, jeg følte meg fyllesyk. Av en eller annen grunn, trodde jeg i et øyeblikk at festen i Gol hadde tatt av. Ble pokkern meg så redd! Fylleangst på sekundet, haha! Nei, morfin dere. Jeg var helt i drømmeland, selv skjønte jeg ikke at jeg hadde nylig våknet fra narkosen. Når bedøvelsen startet å gå vekk, våknet jeg på ordentlig. Et smertehelvette som ikke kunne måles med en skala på 4. Nå var den deffinitift 10! Jeg prøvde å reise meg opp fra sengen, som funket dårlig. Jeg kunne ikke røre på meg. 

Der satt jeg plutselig, bandasje snurret rundt hele magen og trengte hjelp til vær minste ting. Oppholdet på sykehuset varte i over 1 månede, jeg spydde flere ganger dagen, måtte få mat gjennom et rør ned fra halsen, brukte gåstol + sykepleier for å kunne gå. Tiden har aldri gått så sakte, noen ganger føltes det ut som at klokken stoppet. Det er sykt hvor skjørt livet er, hvordan ting plutselig kan snu om. I skrivende stund sitter jeg med arr på magen, og kunne ikke brydd meg mindre. Jeg lever og er mer enn takknemlig. Jeg sitter kun igjen med verdens fineste arr, som alltid vil minne meg på hvor heldig jeg faktisk er. 

Ukens instagram: meld deg på!

 

Det er ikke alle som har blogg, så denne gangen tenker jeg å kjøre i gang en liten konkurranse hvor jeg skriver et innlegg om den beste instagram profilen jeg kommer over. Det er så fint med slike opplegg, jeg finner alltid så sinnsykt mye inspirasjon fra dere. Ikke minst vil dere også kanskje få flere mennesker som legger merke til akkurat din instagram konto. Dere finner min her! ↵ Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive om hvilke type bilder dere legger ut og brukernavnet ditt. Jeg trekker en vinner mandag 25.04.16.

Operasjon: kinnben

Jeg begynner å frykte for at kroppspresset har blitt helt sinnsykt, kanskje henger jeg litt etter. Men når det kommer inn spørsmål som: “har du operert kinnbenene dine eller er du bare sykt heldig?”, så blir jeg nervøs. Aldri i hele mitt liv har jeg gått i byen å tenkt på hvordan kinnbenene til andre er! Dere må slutte med det, vær så snill. Kjenner blogging ikke er så gøy lenger, de siste kommentarene som har tikket inn har vært spørsmål angående puppene mine, kinnben, lepper og resten som har med plastisk kirurgi å gjøre. Det er nesten så jeg innbiller meg selv å ha operert kinnbenene høyere opp. Går det egentlig ant å operere kinnbenene? 

Jeg har fått høre utallige mange ganger at jeg er heldig som har markerte kinnben som ligger høyt på ansiktet. Det er en ting jeg aldri har tenkt over før, men har lagt merke til i det siste. Vet ikke om det er kinnbenene, highlighteren eller ansiktsformen som får det til å virke slik, men nei, jeg har ikke tatt noen operasjoner i ansiktet.  Hvor mange ganger må jeg skrive innlegg om det? Jeg tror dette blir den siste. Når jeg tenker meg om, så skrev jeg et veldig personlig innlegg for noen år tilbake. Innlegget handlet nemlig om operasjoner jeg har gått gjennom. Kan det være derfor dere spør så ofte om det?

The Chocolate Overdose

 

· NUTELLA PANCAKES ·

Dere har kanskje skjønt at kostholdet mitt i helgene ikke er sunt og grønt, jeg elsker å bruke helgene som noen ekstra kose dager med pysjamasen på! ♥ I går var det på nippen at jeg dro på fest med noen gode venner, men jeg valgte heller å våkne idag med fin form. Akkurat nå angrer jeg ikke et sekund. Nutella pannekaker gjor susen på dagen, kunne spist meg ihjel på disse. Har prøvd mange forskjellige oppskrifter, men tror dette er den beste jeg har kommet frem til nå. Yum yum. 


 

RECIPE

♥ 100g hvetemel ♥ en klype salt ♥ 10 g sukker ♥ 1 egg ♥ 125 ml helmelk ♥ 15 ml solsikkeolje ♥ 2 g bakepulver
 


 

HOW TO:

Skill eggeplommen fra hviten i to boller. Stivpisk eggehviten sammen med saltet og sett bollen til side. Pisk eggeplommen og sukker i den andre bollen, tilsett deretter mel og bakepulver. Visp melk og olje i en tredje bolle og tilsett til eggeblandingen. Tilsett eggehvitene til slutt og vend dem forsiktig inn. Sett i kjøleskapet i 15 minutter. Stek på middels varme og nyt pannekakene! Jeg toppet disse med nutella og jordbær, som jeg syns er en helt fantastisk kombinasjon! 

 

All about my hair

I det siste har jeg lagt merke til svært mange spørsmål om håret mitt, spesielt under instagram bildene mine. Dere er så søte, gode og snille alle sammen ♥ Tenkte å skrive et lite innlegg om håret mitt, fargen og produkter jeg bruker. Dersom det skulle være noe ekstra dere lurer på, ikke vær redd for å spør meg! 

Som dere alle vet, har jeg en super flink bestemor som frisør. Hun vet nøyaktig hvilke hårfarger jeg går med, hvordan jeg har klipt meg og hvilke produkter jeg bruker, så til dere som bor i Finnmark – dra innom Astrid`s frisør hvis dere har noen spørsmål. Jeg kan desverre ikke gi ut svar på hvilken farge hun har brukt i håret mitt, frisørfarger er noe jeg aldri kommer til å lære meg! Jeg vil tro det holder med å vise et par bilder til frisøren, så vil hun/han klare å fikse deg et ganske så likt resultat. 

Over til noe annet, hårtype. Dere vet kanskje fra før av at jeg har både farget og bleket håret i over mange år, noe som sier seg selv at håret mitt ble totalt ødelagt med tiden. Det var både slitt og tørt. Skulle ønske jeg kunne hørt litt mer på bestemor da hun sa jeg burde la håret hvile. Haha! De siste 2 årene har jeg stadig gått til en mørkere blondfarge, og blitt mye flinkere på å bruke alle produktene frisøren min har tipset meg om. Får jeg lov å bryte janteloven nå? Men fy søren som jeg elsker det. Jeg syns helt ærlig at håret mitt ser helt fantastisk ut, både med og uten clip ons. 

Når vi snakker om Clip on Extensions, så har jeg brukt Luxushair sitt hår så lenge jeg kan huske. Jeg har brukt alt fra både 40cm, 50cm og 60cm. Jeg blir like overrasket vær gang jeg mottar pakke fra de. Leveringen er rask, fantastisk service og det viktigste av alt: håret er amazing. Jeg vil påstå at håret varer minst 1 år, helt seriøst. Det er flere ganger jeg har brukt håret mye lengere enn bare 1 år også. Det sier vell litt? Nå gir jeg en veldig god reklame for Luxushair veldig gratis, pleier som regel ikke gjøre det. Men siden det er så mange av dere som har spurt, så er det kanskje greit å gi dere et svar. Jeg håper av hele mitt hjerte å få til et sammarbeid med Luxushair engang i framtiden, for jeg vet at jeg kunne reklamert for håret med en god samvittighet. Samtidig hadde jeg fått testet ut nye farger og kunne gitt dere litt tips her og der! Vi får krysse fingrene på at de engang tar kontakt ♥ 

Gode hårprodukter er et must! Samtidig er det viktig å finne de rette hår produktene for din hårtype. For noen vil kanskje ikke disse funke, men for meg funker de bedre enn alt annet. Morrocanoil er favoritt merket mitt, og har brukt det i over mange år. Som dere kan se har jeg en hel eske med både shampoo, balsam, olje & hårkur i dette merket. Selvfølgelig sørger jeg også alltid for en god varmebeskyttende spray mot håret når jeg bruker rettetang/krølltang! Jeg tror dere har fått vite det viktigste nå angående håret mitt, i hvertfall om hvordan jeg har fått et sunt, friskt og tjukt hår etter all blekingen ♥ Håper dere likte et slikt type innlegg, jeg har kost meg mens jeg har skrevet dette til dere! Spesielt når det er så mange som lurer. Dere er best! Fortsett å spør om det er noe dere lurer på, hva som helst!! Finnes ingen dumme spørsmål ♥ 

 

Spending time with my bestie

· GIRLS NIGHT ·

Se hvem som har kommet på besøk dere!! ♥ Min fineste, snilleste og godeste Helene. Jeg er så glad i jenta, hun gjør virkelig hverdagen bedre på alle måter. Vi har forresten spasert i hele dag, først nå har vi slått oss til ro. Jeg har prøvd å få henne med på video, men vet dere hva? Det virker ganske så umulig for øyeblikket, tror det eneste som kan hjelpe meg er kommentarer fra dere. Skriv “JA” i kommentarfeltet dersom dere ønsker video imorgen, jeg har så lyst! Syns videoblogger er så utrolig morsomme.


I LOVE YOU BABY

Takk for en veldig god respons på forrige innlegg, blir utrolig glad av å se hvor mange av dere lesere som holder dere unna tull. Det viser meg hvilke lesere jeg har, og jeg er veldig glad for at jeg har snille og fornuftige lesere som dere. Setter uendelig mye pris på det ♥ Tusen hjertelig takk for alle delinger!