Snuggle up Sunday


D R Ø M M E S O F A E N  H A R  A N K O M M E T

 

For et halvt år tilbake, leste jeg Linn Ahlborg sin blogg (regner med alle vet hvem det er), og så at hun hadde kjøpt verdens fineste sofa. Det ble kanskje ikke nøyaktig den samme, da jeg ønsket en mye større en, + en sjeselong. Men det ble samme merket, og det er jeg døds glad for. Den er så vanvittig god å sitte/ligge i! Verdt hver eneste krone ♥ Skal komme litt nærmere inn på sofaen etterhvert å ta litt flere bilder av stua, slik at dere får sett den ordentlig.  Det er ikke noen tvil på hva vi skal gjøre idag, hele søndagen skal gå til tv titting og kos. Både jeg og baby har kledd oss i ullundertøy, så nå er vi klare for en skikkelig avslapnings dag.

 


..Det er så deilig med helg!!

 

Ullundertøyet er fra Kari Traa. ♥

Har en følelse på at den kommende uken blir bra! Har bestilt en liten pakke fra Nelly og Royaldesign, som blir å komme. Syns dere det er gøy å se innkjøpene mine forresten? Pleier vanligvis ikke vise frem det jeg kjøper, men har veldig lyst å begynne med det. Uansett!! Vi har også planer om en liten roadtrip i løpet av uken/helga som kommer, vi bare vet ikke helt hvor enda. Blir så koselig, jeg gleder meg.

 

Min valentine

HAPPY VALENTINE’S DAY! 🖤

Hei babes, håper dere hadde en skikkelig koselig dag i går. Syns valentinsdager er så fine, det er så godt å ha en dag hvor man viser litt ekstra kjærlighet eller finner på noe ekstra koselig sammen. Det er fort gjort, å glemme hverandre litt. Har man ikke kjæreste, så kan man like gjerne tilbringe dagen med venninnene sine, eller noen andre man er glad i.

Min valentine 🖤

Våknet til blomster og gave på sengen i dag, hjertet mitt smelter! Senere tok jeg baby under armene, dynen ut i stua og satt på en film. Hvor bra start på dagen er vell ikke det?! Det var forresten et nydelig vær ute også. Dere aner ikke hvor mye det fristet å hive på seg skiene, og starte på langtur! Gleder meg i hjel til babyen er stor nok til å kunne være med i pulk. Eller, til vi kan ta fatt i barnevognen å jogge lengre turer. Enn så lenge har vi holdt oss inne, og det er noe vi kommer til å fortsette med helt til jeg ser at hun er klar. Vi har tatt noen små steg eneste, ha henne i vogna inne, samt trille utenfor huset i noen minutter.

Blomster, marsipankake og superundertøy..Thanks love!

 

Early morning rise

GOOD MORNING WORLD

Solskinnsvær, spasertur, og en deilig frokost!

 

For en deilig morgen! Jeg elsker hvordan livet mitt har blitt forandret, etter å ha fått barn. For det første så sover man ikke vekk dagene lenger, nå er vi våken før sola står opp. For det andre, så har jeg alltid et fint selskap med meg. Hun er i armene mine konstant, og jeg syns det er så koselig. Sist men ikke minst – dagene flyr. Dere aner ikke hvor effektiv man lærer seg å være med baby i hus, det er så gull ♥

I dag er planen å dra på shopping, jeg har så sykt lyst på nye kjøkken stoler. Enten noen i beige eller svart! Andre ting som skal kjøpes inn; baderomsmatte, pynteputer, kjøkken vispe, kluter, oppvask kost og en vekt. Jeg har aldri brydd meg om vekta mi, og kommer nok aldri til å gjøre det. Bortsett fra i denne situasjonen! Jeg syns det er spennende å se hvor mye en kropp kan forandre seg, både før, under og etter en graviditet. Jeg syns det er helt sykt. Nå skal jeg dulle litt med babyen min, og så er jeg klar for en skikkelig fin dag!!

Ha en fin torsdag, beste dere! Snart helg, wiii ✨

 

Valentines day: den perfekte gave!

Annonse i samarbeid med Posterstore.


POSTERSTORE.NO

Hei fine dere! Vet ikke om dere husker det, men for noen måneder tilbake fikk jeg freshet opp stua med plakater fra Posterstore (som ble vanvittig fint) – dere kan klikke her for å se innlegget! Jeg har etter det, siklet etter mer plakater. Heldig som jeg er, har jeg fått et nytt samarbeid med de. Og like heldige er dere, for de har vært skikkelig rause!! Posterstore har nemlig gitt dere hele 35% rabatt på plakater (gjelder ikke selection plakater eller rammer). Så hvis du har lyst å unne deg selv eller andre noe fint, så ville jeg utnyttet sjansen godt! Nå er valentinsdagen rett rundt hjørnet, så her har dere mulighet for å handle mye for pengene! I hvert fall en veldig fin valentinsgave spør dere meg.

De har et enormt utvalg, så her er det bare velge og vrake. Rammene til Posterstore vil jeg forresten også anbefale på det sterkeste, de er solide og festene holder seg godt. Ingenting er mer irriterende, enn at festene bak rammene løsner bare man løfter på de.

Med koden “Benediktenp35” får dere 35% rabatt på posters, fra 11.Februar – 18.Februar. (Koden gjelder ikke selection plakater og rammer). Dersom du trenger litt inspirasjon, vil jeg anbefale dere å sjekke @posterstore på instagram!

 

KJØKKENET

Pasta guide Plakat 50×70Pasta love poster 50×70

Ironisk nok liker jeg ikke pasta, men posterne var så sykt stilig! Kjøkkenet ser fresht ut, og det frister bare mer og mer å være der. Jeg sitter faktisk å vurderer på om det hadde vært fint med en liten bildevegg, eller om jeg kun skal ha disse to? Har sett på 2 andre plakater som kunne vært stilige dersom jeg tenker å henge alt på vegg. Hva tror dere?! Åh, man får vell aldri nok av plakater uansett.

BARNEROMMET / HJØRNET

To the moon plakat 30×40 Little deer plakat 30×40
. . . . . 

Barnerommet har jeg lenge gledet med til å innrede! Foreløpig har hun kun et hjørnet inne på soverommet vårt, siden hun fremdeles er så liten. Vet ikke helt når man pleier å sette de inn på eget rom? Men jeg tenker kanskje litt før 1 års alderen. Uansett!! Se hvor søte disse posterne var.. liker selv å tro at hun også elsker de. Haha! Det ble i hvert fall skikkelig koselig. Det er mange som har spurt om å få se rommet/hjørnet hennes – og det kommer. Holder på å planlegge en liten housetour, må bare bestemme meg for å om det blir gjennom bilder eller video.

Little rabbit plakat 30×40 Double love poster 21×30

Happy shopping!! Ikke glem koden “benediktenp35” for å få hele 35% rabatt på plakater, fra 11. Februar – 18. Februar.(Gjelder ikke selection plakater eller rammer). 

 

Pregnancy belly

MY PREGNANT BELLY WEEK BY WEEK

20 – 31

Kvinnekroppen er så fantastisk, det er helt utrolig hvor mye respekt jeg har fått for kroppen min! Det er så uvirkelig og rart at hun har logget der inne, samtidig ikke. For jeg kjenner igjen sparkene, og måten hun alltid holdt hendene sine på ultralyd bildene.. Haha, det er så søtt! Hun fikk faktisk samme “døgnrytme” som hun hadde inni magen også. Veldig våken på nettene, og mer rolig på dagene. Husker jeg ofte kjente spark sent på ettermiddagstid, og det er liksom hennes periode hvor hun er mest og lengst våken nå. Sykt, eller hva?! Jeg håper av hele mitt hjertet at jeg har mulighet for å bli gravid en gang til, for det er noe av det kuleste jeg har opplevd. Jeg har så lyst på enda en til ♥

Det tok lang tid før jeg begynte å få en synlig mage, selvom det ikke ser slik ut på bildene. Men jeg fikk faktisk igjen buksesmekken i uke 26..husker venninner begynte å påpeke lille kule magen jeg endelig hadde fått, når jeg var i uke 27-28. Gøy! Og nei, jeg bryr meg ikke om folk påpeker hvor “liten” eller “stor” mage jeg hadde, syns bare det er morsomt. Skjønner ikke hvorfor så mange tar seg nær av det. Har det noe å si om hvor liten/stor mage man har? Det er jo tross alt en baby inni der, selvfølgelig skal man merke forandringer. De fleste sier det jo også bare for å være hyggelig, tror ingen mener noe vondt. Jeg elsket å gå gravid, og jeg elsket kroppen min som gravid!! Ingenting er finere enn en gravid mage.

 

Min første morsdag🤍

..HAPPY MOTHER’S DAY 🤍

Gratulerer med morsdagen, til alle dere fine mødre der ute! Og gratulerer så masse med morsdagen til min mest fantastiske, gode og fine mamma. Jeg elsker deg!

..Å få være mamma er verdens fineste gave, jeg er så ekstremt takknemlig. Tenk, dette er min første morsdag! I dag har både T og M styrt her hjemmet – de har disket opp bløtkake, fikset gaver (gaaalskap å kjøpe så mye) og en dose med ekstra kjærlighet. Jeg har kost meg masse!

DETTE FIKK JEG I MORSDAGSGAVE

Kake, et gull smykke, krus og en liten skatt fra Gucci..

I skrivende øyeblikk sitter jeg å ammer, haha! Prøver mitt beste på å balansere blogg og mamma livet, det har vært en liten utfordring som dere sikkert skjønner. Men jeg prøver virkelig, og jeg gleder meg til jeg blir mer rutinert. Det er så sykt mye jeg ønsker å dele med dere! Det er lov å komme med ønske innlegg også, om det er noe spesielt dere er nyskjerrig på! Vi har forresten gått til innkjøp av tidenes drømme sofa!! Herregud, jeg er i ekstase.. Dere aner ikke hvor sykt lenge jeg har siklet på den. Gjett hvem som skal tilbringe resten av kvelden her? Vi!

Denne søndagen har vært magisk!