Hun så meg i webkamera uten at jeg viste det (video)

LIVET, SKOLE & DIALEKTEN MIN ↓

Beklager så masse for en sen video, var altså ikke meningen. Redigeringsprogrammet var f*** ikke lett å lære seg, jeg slet med å finne hvordan man skulle lagre videoen (haha), i tillegg tok det år og dager å laste ned selve videoen på youtube. Ingen god unnskyldning så skjønner ikke hvorfor jeg forklarer meg engang – men håper det finnes noen skjønninger der ute som kanskje ikke får sove å får sett videoen om ikke annet.

 

 

The Little Things That Make Me Happy

· ENJOY THE LITTLE THINGS ·

Har dere også møtt på den type jenta/gutten som ikke setter pris på annet enn sydenturer, bil i bursdagsgave og designerklær i hytt og pine? Det har jeg, og det er utrolig irriterende å se mennesker ikke sette pris på verden rundt seg. Jeg er kanskje litt for følsom, litt for kjærlig og veldig lettrørt, men vet dere hva? Jeg møter på lykke vær eneste dag, uansett hvor jeg går – fordi jeg klarer å sette pris de små tingene. Sett pris på venninnene dine, vis familien din at du elsker de, vis kjæresten din at han betyr noe for deg. Lykke trenger ikke alltid være store summer med penger! 

Vær gang noen spør meg om hvordan jeg takler hatet på bloggen, svarer jeg alltid med at det handler om å sette pris på de små tingene i hverdagen – for det gjør meg lykkelig. En hat kommentar kan ikke sammenliknes med de andre fine kommentarene, et smil fra fremmede mennesker på byen, venninner som får deg til å le, familie som får deg til å føle deg elsket, kjæresten som får frem det gode i deg.. Om du klarer å gripe de fine øyeblikkene i livet ditt, vil du klare å se vekk fra hat kommentarer og folk som vil deg vondt. The little things  

My weekly planner

..EVERY MONDAY

Til vanlig pleier jeg ta dette på søndager, men nå ble det slik. Var deilig å få en helg å slappe av på  Akkurat nå for øyeblikket holder jeg på å besvare litt mailer, og vil høre litt med dere angående reklame innlegg. Hva tenker dere om det på bloggen min? Ja, jeg vil få sponset ting. Ja, jeg vil tjene penger på det. Men er det ikke fint for dere å få litt tips på forskjellige produkter, klær og andre ting? Som dere allerede vet har jeg takket nei til hundrevis av sponsorer fordi det rett og slett ikke har vært noe for meg – jeg ønsker ikke å anbefale dere ting jeg selv ikke ville brukt! Det sier litt om hvor ærlig jeg er med dere.

Jeg ville helt klart unngått reklame dersom jeg ikke hadde trengt de pengene, men når det er en del av jobben min må jeg nesten gjøre det. Eventuelt så kan jeg droppe sponsorer og kjøre mitt eget løp – men da får dere også forvente at jeg ikke kommer til å nevne hvilke produkter jeg syns er bra, hvilke klær jeg bruker og andre ting dere kanskje spør om. Jeg håper dere forstår det. At jeg skal bruke tiden min gratis på at andre skal tjene – er som at du skal jobbe gratis for jobben din. Dermed vil det også bli mye mindre blogging fra min side, for jeg må tjene penger på en eller annen måte. Jeg har husleie å betale, mat, regninger, bil.. er ganske sikker på at de fleste av dere skjønner situasjonen.

EN BLOGG MED REKLAME, ELLER UTEN?

Personlig tror jeg bloggen min vil bli mye mer spennende med reklame innlegg i ny og ned, og kanskje noen videoer i blant hvor jeg tester ut nye sminkeprodukter for dere. Naturligvis vil det blir mer antrekksbilder også, dersom jeg blir sponset klær. Det finnes få her i verden som har råd til å kjøpe seg alt dette kun for å gi anbefalinger på bloggen. Jeg kan love dere at bloggen min vil bli løftet til et nytt nivå dersom reklame innlegg skulle bli ønskelig fra dere.

Wake up with me

Jeg elsker å dra meg lenge i sengen før jeg står opp. Femten minutter er ganske lenge, men tiden går ekstra fort når man er trøtt. Når jeg ligger i sengen tenker jeg alltid på noe positivt, små gleder eller andre ting som kan gjøre dagen min komplett!

Hvem gjør vell ikke dette? Jeg er som regel på sosiale medier, besvarer mailer og lager meg en liten liste på hva dagen min skal bestå av. Det høres kanskje rart ut, men å lage en liten liste har hjulpet meg veldig mye i hverdagen. Jeg har blitt flinkere på planlegging og blitt mer effektiv.

Jeg er helt avhengig av å starte dagen med å re opp sengen. På noen måter gjør det dagen min bedre med å vite at soverommet ser ryddig og fint ut. Jeg setter alltid på favoritt sangene mens jeg rer opp sengen; da får jeg en ekstra god følelse. Før du ler, prøv det selv!

Det finnes ikke noe annet som jeg elsker mer enn musikk, duftelys og spinat smoothie. I det siste har jeg fått dilla på smoothies og ferskpresset juice som kan få opp energien og matlysten, samtidig forsikre meg at kroppen får i seg de vitaminene den trenger for å fungere optimalt i løpet av dagen. Det gir en skikkelig boost!

Mens jeg spiser frokost blogger jeg alltid i mellomtiden. Multi-tasking! En av mine store favoritter om morgenen: Protein pannekaker, the choclate overdose, avocado, hjemmelaget knekkebrød med ferskpresset juice og spinat smoothie.

Vet ikke helt hva som har skjedd med meg, men det er enten jobb eller trening. Det frister aldri å slite seg ut før jobb dagen, selvfølgelig kommer det ann på hvor mye jeg har å gjøre. Men prøver å trene mest mulig for å holde helsa. En joggetur på 50 minutter ute i skogen slår aldri feil!

Jeg elsker å føle meg fresh! En varm og lang dusj med mine favoritt produkter, sminke meg og fikse håret. Som dere kan se: min morgen rutine er veldig rolig, stressfri og kos. Dagene mine varierer selvfølgelig veldig, det er ikke alltid jeg orker å sminke meg for eksempel. Rettere sagt er det vell flere dager hvor jeg ikke sminker meg og hiver på meg chill klær.

Saturday`s waffle

→ HEALTHY HOMEMADE WAFFLE

Jeg syns det er viktig å tenke på helsen, uansett om det er helg eller ei. Jeg har ingen mål om å gå ned i vekt, eller mål om å bli smalere rundt midjen. Men jeg vet hvordan kroppen min reagerer på usunn mat, det fører til slapphet og null energi. Med baktanke på dette har jeg valgt en oppskrift som smaker himmelsk, samtidig som den er sunnere enn Toro`s vafler. 

Nystekte vafler tidlig på morgenen eller sent på kveldene spiller ingen rolle for meg, jeg elsker vafler. Vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men hjemme i Finnmark har jeg bestevenninnen min som nabo (nesten). Og heldigvis for meg pleide mammaen hennes å lage vafler hele tiden, så vær gang jeg kjente lukten stod jeg på døra. Haha! All creds til “gammeltante” som lager helt nydelige vafler, hadde mine smakt like bra hadde jeg levd på de. 
 

–  RECIPE – 

2 egg, 70g mager kesam (kan også bruke most banan frem for mager kesam), 60g havregryn, 20g vaniljeprotein (kan tilsettes mer havregryn istedenfor vaniljeprotein), 1/2 ts kardemomme, 1/2 ts bakepulver, 2 ts sukrin, vann til passe konsistens.

Denne oppskriften tilsvarer 4 vafler, så jeg pleier å doble oppskriften slik at vi har utover dagen. Ellers er jeg veldig glad i å bruke kanel i vaflene frem for kardemomme, men tenker jeg kan lage ny oppskrift som inneholder kanel! Syns baking er et spennende område å holde på med, elsker å stå på kjøkkenet! Ikke minst elsker jeg uttrykke til kjæresten når jeg har feilet, haha! I dag fikk jeg heldigvis “MmmMmm!!!”.
 

– HOW TO – 

Bland alle tørre ingredienser, og deretter fyll på med de våte. Rør om til en fin og myk røre! Jeg pleier alltid sette røren i kjøleskapet i ca 15 minutter, før jeg starter stekingen. La vaflene avkjøles på en rist før du serverer de med bær, syltetøy og yoghurt. 
 

HÅPER DET SMAKER ♥
 

Easy hairstyles· MY FAVORITE HAIRSTYLES ON SATURDAYS ·

Som mange av dere vet har jeg blitt oppvokst med en familie som har stor interesse for hår. Mamma har vært tidligere frisør, bestemor eier sin egen frisørsalong, lillesøster jobber sammen med bestemor og lille meg har jobbet på salongen en liten stund. Jeg er langt i fra like flink som mamma og bestemor, men interessen faller ikke vekk av den grunn. De inspirer og motiverer meg, de lærer meg nye teknikker og viser steg for steg. Hår er et tema jeg kunne snakket evig masse om, så det får bli en annen gang! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere 3 av mine favoritt frisyrer på en rolig lørdag. ♥ 
 


Disse hverdagslige krøllene ser dere meg ofte i, jeg elsker dem. Det er så simpelt og tar meg maks 5 minutter! Krøller får meg ofte til å føles mer pyntet ut, selvom jeg ikke har stått så veldig lenge forran speilet. Om du ønsker å se hvordan jeg får krøllene slik som dette, har jeg lagd en turtorial på det her. Tror dette er en av de letteste måtene for å få et pent resultat med krøller.
 

Typisk helg frisyre med en liten edge. Fiskebensflette gjør virkelig en forskjell fra mange andre frisyrer, syns denne er litt søt jeg. Når det er sagt bruker jeg sjeldent å gå med håret slik til hverdag, dette gjelder kun i helgene når jeg skal slappe av. Praktisk å ha håret vekk fra ansiktet dersom man skal ta ansiktsmaske, rydde, vaske eller hva enn det skulle være; å fremdeles se smashing ut! Love this one. Finnes mange turtorials på youtube dersom du skulle trenge det.
 


Til hverdags ville jeg nok gått for en høy hestehale, det er som regel det dere ser meg i. Men hvor perfekt er ikke denne hestehalen til en girlsnight hjemme, eller kvalitetstid med familien? Her samler du alt håret bakover i en strikk, og skjuler strikken med en liten del av håret som du snurrer rundt, voila! Det tar meg nøyaktig 1 minutt! 

My thursday look

. . I T ` S  S O  F L U F F Y  ↑

God kveld, fininger! Nå er det lenge siden jeg har hatt et lite hverdagsinnlegg med oppdateringer på hva som skjer i livet mitt. Jeg nyter det, enkelt sagt. Jeg står opp, tar en kopp kaffe, blogger, drar ut å spiser, shopper litt og kommer hjem med nye blogg innlegg. Akkurat nå er jeg det mest lykkelige menneske du kan møte på,  alt er så bra for tiden. 

Ellers har jeg planlagt å ta en liten hjemtur til Finnmark om ikke så lenge, jeg trenger å freshe opp håret mitt. Er det drøyt å fly i 5 timer for å fikse på håret? Haha, ikke søren om jeg drar til andre frisører. Jeg har lyst å gå for en litt lysere tone, men fremdeles beholde ombreen. Samtidig en liten stuss, tuppene er totalt skadet! Frykten for at håret bare skal spise seg oppover er det verste som kan skje! Jeg vil ha langt, friskt og tjukt hår.. 

·  J A C K E T  O F  D R E A M S  ·


IM WEARING

JEANS FROM TIGER OF SWEDEN
JACKET FROM PINKYSWEAR
SHOES FROM ACNE
TOP FROM BZR

 


 
Jeg har helt glemt å spørre dere, er det noe dere savner å se på bloggen min? ♥

The Secret To Sleeping Better

· HOW TO GET THE BEST SLEEP EVERY NIGHT ·
M Y  B E S T  A D V I C E S  S O  F A R  ↓

Det finnes mange råd der ute på hvordan du skal få den beste nattesøvnen hver natt, og det samme går igjen; få deg en rutine, stopp med koffein, legg vekk telefon og pc før leggetid og bruk svarte gardiner forran viduet. Ingenting av dette har hjulpet meg. Jeg er ofte stresset over forskjellige ting i hverdagen og tenker som regel på kvelden – det er kun da jeg har tid. 

For en tid tilbake har jeg prøvd forskjellige metoder for å sove mer komfertabelt; etter å ha lyttet til meg selv, har jeg endelig funnet ut hva som tidligere har vært problemet til at jeg ikke har klart å sovne til riktig tid, ikke minst sove godt. Jeg er sikker på at det er mange fler som sliter med samme problemet, så derfor tenkte jeg det kan være fint å dele dette innlegget. 
 

· REGULATE YOUR SLEEP-WAKE CYCLE

Ved hjelp av en app kan du få den til å vekke deg da du føler deg mest utkvilt. Dere aner ikke hvor godt det føles å stå opp tidlig, samtidig føle at du har fått sovet nok. Det er evig lenge siden jeg har følt det slik. Vanligvis har jeg stått opp så trøtt at jeg har gått å lagt meg igjen etter 3 timer (dette ødelegger på kvelden når jeg skal prøve å sove). Et must have! 

· INVEST IN YOUR BEDROOM

Komfertabelt sengetøy er nok det beste rådet mitt av alle. Gode puter, dyner, madrass & sengetøy; det er virkelig himmelen og forandrer hele sove opplevelsen din. Vær kveld gleder jeg meg til å synke under dynen med de store fluffye putene mine som ligger lag på lag i sengen. Det koster litt penger, men det er verdt hver eneste krone. Mamma var inspirasjonskilden min her, for vær gang jeg legger meg ned i sengen hennes for å “slappe av”, sovner jeg. 

· EVERYTHING IN ITS PLACE

Om du rydder soverommet ditt før du legger deg kan deg gi dramatiske resultater. Dette er noe jeg har startet nylig med! Det påvirker humøret dersom du skal sovne i og våkne opp i et rotete rom. Bruk litt av tiden din til å rydde nattbordet ditt, organiser klesskapet og sett på en rolig sang mens du holder på. 

· MAKE USE OF THE NIGHTSTAND

I tilegg til rydding ville jeg satte inn en vannflaske og andre nyttige ting som gjør at du slipper å reise deg opp fra sengen dersom du skulle våkne. Lavendel mist er et must-have for meg ved sengekanten. Den skaper en rolig atmosfære! Jeg bruker en mist som kan spayes på sengetøyet, og en annen som brukes til selve duften på rommet. Anbefales på det sterkeste. 

· WRITING A LIST OR TALKING IT OUT

Hvis du er som meg og ofte føler deg stresset, bekymret eller overveldet, snakk om det. Jeg bruker alltid bestevenninnene eller kjæresten min som god hjelp. Hvis det er noe annet, skriver jeg en liste over gjøremål som skal gjøres før kvelden. Da slipper jeg å ligge i sengen å tenke på det. 

GOOD NIGHT CUTIES 

My autumn wardrobe

..AUTUMN, I LOVE YOU

Om en knappe månede vil vi kjenne høsten snike innpå, og jeg har derfor valgt å sortere ut garderoben min. Jeg har endelig fått det ene skapet klart til høsten! Tenker jeg beholder sommerklærne i de andre skapene litt til. Se hvor fint det ble da!! Dere kan tenke dere en glad Benedikte igår kveld når dette var blitt gjort. En av de beste følelsene noen gang! Garderoben min har aldri sett så fin ut. ♥
 
· CUDDLING, HOODIES, JEANS, HOT COCA & FLUSHED CHEECKS ·

I LIVE FOR AUTUMN ↵

 

·  ·  ·

Hvilke plagg skal du investere i denne høsten? 

How i edit my instagram photos

· WHITE THEME, FASHIONABLE & GOOD LOOKIN` ·
@BENEDIKTENP ↵

Jeg har vært en dårlig instagrammer i det siste, men jeg prøver å bli bedre. Jeg er så redd for at mennesker skal føle jeg spammer loggen demmes, eller at de går lei av alle bildene som alltid dukker opp. Det er jo der utfordringen min ligger, prøve å unngå nettopp dette, men likevell være aktiv. Vi får se hvordan det går til, dere må gjerne be meg skjerpe meg om dere syns det blir for dårlig! Desverre så er kritikk den eneste veien for å bli bedre.

Den eneste og ene appen jeg bruker er VSCO Cam. Det er gratis, har mange forskjellige filters (jeg er ikke super glad i Instagram sine – de får meg til å se ut som en tegneserie figur)  og du kan endre kontrasten på bildet ditt. De fleste bildene mine er med VSCO`s A5 filter.. føler den ofte fjerner det gule lyset i bildet, og gir et mer hvitt resultat.

Av og til bruker jeg Photogrind. Her har jeg mulighet for å sette flere bilder inn i ett, samtidig sette ramme rundt bildene. Som sagt så redigerer jeg ikke bildene mine så veldig mye da jeg sjeldent har behov for det. Dagslys er nøkkelen, helt seriøst. Det er kanskje ingen app, men dagslys er det beste tipset mitt til lyse, klare og fine bilder.

♥  ♥  ♥

Deksel er sponset av caseapp.