Get to know me – video!!

TAG

Jeg er så spent! Nå holder videoen på å lastes opp ♥ Jeg kommer til å laste ned videoen på bloggen så snart den er oppe å går – uansett hvor sent det blir. For nå har dere virkelig ventet lenge. På forhånd kan jeg beklage en klein Benedikte, for dette var virkelig helt nytt. Å sitte i et rom å snakke til et kamera, med kjæresten 4 meter unna var flaut. Men men, kos dere masse med videoen når den kommer ut. Jeg håper dere blir fornøyde, og syns det er morsomt med litt variasjon!

Panikk, angst og stresset

Det har vært noen forferdelige dager den siste tiden. Jeg har det veldig bra ellers i livet, men de siste dagene har gitt meg lite. Jeg har hatt panikk anfall, angst å vært utrolig stresset. Jeg tror alt dette har kommet av mye tenking, mye press, og gjort mye jeg aldri ville gjort. Fortalte dere om tannlegeskrekken min, og tror mange missbruker ordet svært mye, og tar det ikke like seriøst som det høres ut som.


Jeg har vært på gråten vær eneste dag, før leggetid og tidlig på morgenen. Jeg har ringt mamma, lillesøster og bestemor, for å få trøst. Tusentakk for at dere alltid stiller opp, takk for at dere stiller opp til en så “liten” ting. For meg, er det en mestringsfølelse bare jeg tørr snakke med en tannlege. Ikke minst, har jeg fått tatt eksamen dere, endelig! Det har tatt mye av tiden min, og gitt meg et ekstremt press. En liten ting som har stresset meg midt oppi alt dette.

Nå har jeg fått det værste unnagjort og opplevd det mest ubehagelige. Panikk og angst er helt forferdelig og helt nytt for meg. Jeg har aldri opplevd å bli så varm, stresset, skjelven, kvalm og redd på samme tid. Jeg håper ikke dette er noe jeg blir å slite med fremover, for det har vært tunge dager. Det er som om kroppen forteller meg at jeg oppholder meg i et “farlig” område og må komme meg vekk snarest. Noen som har vært borti det før og kan fortelle meg litt om det?

Video – en av mine beste

Husker dere Tonje? Nå har hun kommet ut med en liten video ♥ Se hvor beinhard jenta er, se hvor sterk hun er. Ingen ord kan forklare hvor mektig imponert jeg er. Hvor mange døve ungdommer tør gjøre dette? Det er et få tall. Jeg tror ingen av oss (hørende) noen gang kan skjønne hva døve har gått gjennom. Selv brukte jeg flere år og dager på å virkelig sette meg inn i hverdagen til Tonje. Jeg kjempet meg frem, men fremdeles klarte jeg aldri skjønne det helt. Vet dere hvor frekke og usmakelige mange av oss hørende kan være mot mennesker som er litt mer “anderledes” (som mange vil kalle det) enn oss selv? Nei, trust my words når jeg sier dette, men det er helt utrolig. Poenget mitt – bare se videoen, prøv å forstå. Dette er kanskje ikke budskapet til Tonje, men det er noe jeg har kjempet for lenge. Alle skal behandles på lik linje.
Til dere døve: jeg skal lage en videoblogg om ikke så alt for lenge. Dersom dere har noen spørsmål dere ønsker jeg skal svare på, er det bare stille i kommentarfeltet, så skal jeg se om jeg kanskje klarer å svare litt på tegnspråk til dere ♥ Skal gjøre mitt beste iallefall. Som bestevenninnen til en som er døv, kan jeg fort skjønne at det er “kjedelig” å se på videoer når man ikke klarer å få med seg hva som blir sagt! Kjør på!

And the winner is..

I samarbeid med Caseapp la jeg ut en konkurranse på bloggen for nøyaktig 1 uke siden, nå er det på tide å avsløre vinneren! Gratulerer så mye til Tonje P.♥ Jeg kontakter deg på mail iløpet av morgendagen! Tusentakk til alle dere som meldte dere på, det er hyggelig å se at så mange bryr seg. Ikke glem at jeg fremdeles har en rabattkode til de som desverre ikke vant: benediktenp20 med store bokstaver for en litt billigere pris i kassen.

Tannlege skrekk

FAKE A SMILE

Jeg har seriøst angst for å dra til Tannleger. Det er mitt største mareritt, blir svimmel av tanken. Gjett hva, jeg har bestilt time. Gjett enda en gang, jeg gruer meg så fryktelig mye. Ingen ord kan beskrive hvor ekkel følelse jeg har. Husker enda for mange år sia i tannlege stolen, hvor de stakk den mest vonde sprøyta på meg. Haha, nå hørtes jeg veldig sippete ut. Blodprøver og andre sprøytestikk takler jeg fint, det er stikk man så vidt kjenner. Men de sprøytene tannlegen finner fram, det får meg kvalm.

Ikke vil jeg sitte i stolen å pines i 10 minutter heller, så da er vell det “lille” stikket bedre. Noen som har fine historier å fortelle fra tannlegen sin? Helst unngå å bruk ordene som “det gjor jævli vondt” i setningene deres.. Blir veldig glad om noen bare kan fortelle meg at det ikke er så ille som jeg skal ha det til!

Guide: slik får du flere blogglesere

Alle bloggere ønsker å få lesere til å like det de skriver, og de elsker å motta kommentarer. Desverre er det ikke så enkelt som man kanskje skulle tro å få en populær blogg. I motsetning til mitt forrige innlegg (her) skal jeg gi deg noen tips til hvordan du kan få flere lesere. 


1. By på deg selv

Jeg syns det er viktig at du slipper oss lesere inn i livet ditt. Selvfølgelig skal du ikke brette ut hele privatlivet ditt, men prøv å fortell de som leser bloggen din hvem du er. La oss bli kjent med deg som sitter bak bloggen. Det er mye å fortelle om seg selv, og det kan bli lange kjedelige innlegg. Mitt tips er å starte rolig, prøv å få frem ting du elsker, ting som irriterer deg, ting du hater osv, gjennom hvert innlegg du skriver.

2. Legg ut fine bilder

Kanskje noe av det viktigste? En blogg full med mobil bilder trekker ikke oppmerksomheten min noe særlig. Jeg sier ikke nå at du trenger et kamera til 50.000 spenn, men et speilreflekskamera kan være en god start.

3. Mitt svakeste punkt – å skrive bra

Å skrive blogginnlegg kan ta meg flere timer, nettopp fordi jeg suger på å formulere dårlige setninger til gode. Øvelse gjør mester! Se over innlegget ditt før det publiseres, slik at du kan rette på de små skrivefeilene.

IPhonedeksel og Macbook skin fra Caseapp // Sponsede produkter – koden BENEDIKTENP20 gir dere rabatt.

4. Vær deg selv

Skriv det du vil skrive om på bloggen din, skriv om det som interesserer deg. Det er veldig mange som går på smellen med å herme etter bloggen til enkelte toppbloggere, men husk at de har vi fra før. Hvorfor være en dårlig kopi av andre når du kan være deg selv?

5. Vær aktiv

Prøv å svar på alle kommentarene du får, og kommenter andres blogger. Selv blir jeg veldig glad når andre bloggere gir meg respons. Du får også veldig mange nye lesere som klikker seg inn på bloggen din ved at du er aktiv i kommentarfeltet. Selv besøker jeg alltid bloggere som kommenterer min.

♥  ♥  ♥

Videoredigering – hjelp meg!WEARING:

JACKET FROM GINA T.
BOOTS FROM HUNTERS
JUMPER FROM ACNE
JEANS FROM TG


RAINY DAY

Jeg skulle lage video til dere denne helgen, men det skjedde så alt for mye. Først var jeg med jobben, vi hadde litt kvalitetstid sammen. Deretter satt jeg våken hele natten for å holde meg oppdatert på det som skjer i Paris. Når jeg først skulle sette i gang med redigeringen, merker jeg at Imovie har forsvunnet fra Maccen min etter at den var på reperasjon. Nå trenger jeg hjelp fra dere lesere, hvilket gratis redigeringsprogram vil dere anbefale? Helst et enkelt et! Takk på forhånd ♥

Pray for the world


SPREAD THE LOVE

Hjertet mitt gråter. Jeg har det så vondt akkurat nå, og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Våknet opp i morges med så mange tanker som svirret rundt. Selv om det som skjedde i går er skremmende og grusomt, er det beste vi kan gjøre akkurat nå – kjempe tilbake. Så mange uskyldige liv som har gått tapt er trist, ingen ord kan beskrive den tomheten vi føler nå. Hva jeg mener med å kjempe tilbake, er ved å ikke la alt dette skremme oss. Frykt og terror er akkurat det som fører oss til irrasjonell oppførsel og spesielt til gale beslutninger. Vold vil ikke løse vold. Hva vi hører og ser er bare toppen av isfjellet, men problemet i seg selv er så mye mer. Jeg vil gjøre alt for at vi skal kunne forebygge slike hendelser til å skje igjen. Dette bør ikke styre oss, trekke oss ned og i alle fall ikke knekke oss. Det er en vanskelig tid for alle, og det er en svært viktig tid for å bevise vår solidaritet. Pray for the world – spread the love ♥

My first videoblog tomorrow!

VIDEOBLOGG

Dere har spurt etter en videoblogg i over 1 år nå, og takk som har hatt tålmodighet til det. Jeg har virkelig ikke turt, rett og slett. Jeg syns videoblogger er så kleine, og jeg hater kleine situasjoner. Derfor har det vært lett for meg å skyve det unna. Nå har lesertallet økt veldig mye, dvs enda flere spørsmål om video. Im in, im ready. Kom med forslag på hvilken video du ønsker, så skal jeg fikse en! Om den blir lagt ut imorgen vet jeg ikke, kommer litt ann på hvor lang tid redigeringen tar. Men vi krysser fingrene!