De mest stilte spørsmålene!!

Går det bra med deg etter alt som har skjedd?

Takk som spør. <3 Det har selvfølgelig vært mye å tenke på den siste tiden, men livet går fremover. Man har ikke andre valg enn å ta seg selv i nakken, og komme seg over det. Akkurat nå fokuserer jeg bare på å gjøre det beste ut av hele situasjonen. Enn så lenge føler jeg det går bra, og gleder meg egentlig bare til alt faller på plass.

Kan du begynne å blogge mer om babyen din?

Selvfølgelig. Kan kanskje begynne å skrive litt mer om hvordan det er å ha baby, og fortelle litt mer om utviklingen og alt som skjer her i hus. Det er mye nytt, for å si det slik. Syns det skjer nye ting hele tiden, haha.

Når kommer neste video?

Oi, du..om jeg skal være helt ærlig, jeg aner ikke.

Kommer du til å gå ut på bloggen om hva som har skjedd og hvorfor?

Ja, før eller siden vil dere jo finne ut av det. Men jeg kommer nok ikke til å utdype nøyaktig hvorfor, føler det er noe jeg er nødt for å holde privat. Enn så lenge håper jeg å kunne fokusere på andre ting.

Hvordan er det å være mamma, syns du det føles rart?

Nei absolutt ikke. Det skjer noe med deg, med en gang babyen er født. Akkurat nå klarer jeg ikke se for meg noe annet! Føler jeg er verdens heldigste som får være mammaen til Mathea. <3 Jeg har faktisk ingenting å klage på, ikke en gang søvnen. Søvn får jeg mer enn nok av. Rekker faktisk sminke meg om morgenen også, alt står egentlig bare på om “jeg gidder”. Følte meg nesten litt overfladisk nå, men det er faktisk ikke så stress med baby som jeg tenkte. Tror rutiner er en god nøkkel til at ting skal gå rundt.. Å være mamma er helt klart den BESTE gaven jeg kunne få.

Hvordan gikk du så mye ned i vekt rett etter fødselen?

Innboksen spammes ned av dette spørsmålet. Jeg gjorde absolutt nada. Folk må begynne å forstå at vi alle er forskjellige, med ulike kropper. Noen faller “raskt tilbake” etter en fødsel, mens andre ikke. Jeg var en av de heldige, vil jeg kanskje kunne påstå.

 

Dette skjer denne uken

MANDAG:

– Hele dagen skal brukes til å kun slappe av.

– En liten joggetur før kvelden. <3

TIRSDAG:

– Tilbringe litt tid med favoritt venninna mi!!! GLEDINGS!

– Forberede to samarbeid.

– Lage vafler og være sammen med familien.

– Betale regninger!

ONSDAG:

– Vaske, rydde og styre her hjemme.

– Får besøk.

– Jobbe litt med bloggen, det trengs. Er det forresten noen innlegg dere ønsker å se fremover? Akkurat nå sitter jeg å planlegger alt, så om dere har noen ønsker – hyl ut.

TORSDAG:

– Et skype møte med en av mine fantastiske samarbeidspartnere.

– Treningsøkt med en venninne!

– Ta Jessie med ut på en liten tur. Hun har stakkars begynt å slite litt med hofta si, så jeg tørr ikke dra henne med på joggeturer lenger.. Da er det bedre at vi tar en liten gåtur. <3

– Prøve å få lagt meg TIDLIG. Så kvelds planen er faktisk å få tatt ansiktsmaske, hårkur, fikse neglene og gjøre alt ferdig før klokken 21:00. Hvis ikke, ender jeg opp med å ligge i sengen å tenke på alt jeg burde gjort og da får jeg aldri sove. Haha!

FREDAG – LØRDAG – SØNDAG:

– NO PLANS enn så lenge!

 

Selger drømmeleiligheten!

Hei, nå begynner det å bli lenge siden sist. I hvert fall en liten stund siden! Det har gått i ett kjør her, så jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge. Det har rett og slett blitt andre prioriteringer. Men nå tror jeg det har roet seg, og jeg er delvis tilbake. Blogger når jeg selv føler for det, og når det lar seg gjøre. I skrivende øyeblikk er klokken 03:30, og dere lurer sikkert på hva jeg gjør våken..haha! Hadde en liten baby her, som virkelig ikke ville legge seg. Utviklingssprang?? Er det forresten mange mødre her inne som leser bloggen min?

Jeg trenger litt hjelp med innleggene fremover. Hva ønsker dere å lese om? Følg meg gjerne på insta @BENEDIKTEPORSANGER, slik at dere får muligheten til å holde dere oppdaterte på nye innlegg, samt stille inn spørsmål når jeg kjører Q&A!

Men som dere sikkert har skjønt, så har det vært mye på privaten den seneste tiden. Og derfor har bloggen blitt satte litt til sides. Leiligheten skal selges! Fine fine leiligheten! Tenk om jeg bare kunne satte den på et biltak, og plassert den der jeg ønsket. Dere må inn å se..jeg rakk jo aldri lage apartment tour. Men nå har dere en gylden mulighet til å se det fine hjemmet mitt.

Dere finner salgsannonsen HER