Innleggene jeg angrer mest på

Nå begynner det å bli noen år siden jeg opprettet bloggen min, og dermed har jeg også postet mye forskjellig her inne. Alt fra tanker og meninger, til store deler av livet mitt. Dere spør ofte om det er noen innlegg jeg angrer på, og svaret er enkelt ja.

– De innleggene jeg helt klart angrer mest på, er innleggene som omhandler hat kommentarer og kjærlighetslivet mitt. Hat kommentarer er absolutt ikke noe jeg orker å legge vekt på, den dag i dag. Men det var åpenbart at enkelte kommentarer traff meg veldig lett før, og jeg braste ut i innlegg hver eneste gang. Det er selvfølgelig ikke kult å lese i dag. Jeg forstod ikke at det ville renne inn enda mer hat, dersom haterne så at de fikk oppmerksomheten min på det. Tvert i mot, så trodde jeg de fleste ville la vær å skrive hat, om de bare så at jeg ble lei meg. Tenker det er flott å snakke ut om mobbing og hat kommentarer! Det trenger nødvendigvis ikke bety at man tar seg nær av det, eller at man blir lei seg. For enkelte ting behøver man faktisk ta opp, og sette en stopp på. Men det var ikke akkurat det jeg gjorde. Jeg gikk i forsvarsmodus, så usikker som jeg var. Jeg gjorde alt for å beskytte meg selv, og overbevise de om at det de skrev ikke stemte. En stor feil, jeg har lært av! 

Den siste tingen jeg angrer veldig på, er kjærlighetslivet jeg har vært så åpen om. Føler ikke det har kommet så veldig mye godt ut av det, annet enn stygge kommentarer. Vi blir alltid fortalt hva som er rett og galt, hvordan et forhold burde være og ikke. Kan man ikke bare få ha det forholdet man har? Så lenge man er fornøyd med det selv, så burde det jo ikke være et problem.

Nå vet jeg de fleste av dere prøver å sikte til den gamle bloggen som er slettet, og i den perioden burde jeg strengt tatt ikke opprettet en blogg i det store og hele. Det ble sagt mye dumt, og mye unødvendig der. Jeg står for alt som blir postet på bloggen min, men jeg kan ikke akkurat si meg enig i 19 år gamle Benedikte og hennes meninger nå. Jeg har blitt mye eldre, og det er klart jeg tenker mer nøye gjennom hva som faktisk blir publisert. Men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det nå, det var meg før. Det var slik jeg tenkte og mente den gang. Jeg feiler, og tar lærdom av feilene jeg har gjort. Jeg som person, har i hvert fall forandret meg ekstremt mye på disse årene! Kan lage et nytt innlegg om den bloggen senere, dersom det er ønskelig. Selvom jeg egentlig ikke føler behovet for å trekke den opp, og forklare meg mer enn hva jeg har gjort.

Last night

Så, gårsdagens feiring var vellykket! Tenk at bestevenninnen min blir 24 år idag, gratulerer så masse med dagen snuppsi. Vi hadde det sykt koselig i går. Tror det ble litt mye Pavlova, for jeg har logge strakt ut i hele dag med den verste kvalmen. Det er så sykt digg å ankomme fester som både har mat, snacks og drikke. Altså hva hadde de ikke handlet inn? De hadde jo absolutt alt. Nei, beste og mest koseligste festen jeg har vært med på, på lenge.

Noen av dere som vet hvordan jeg får overført iPhone bilder til bloggen? Skulle liksom dele masse bilder med dere, men kommer kun opp en melding om at filen kan være skadelig, og vil derfor ikke åpnes. Sykt irriterende! Hjelp! Det fristet litt med en liten nettshopping i kveld, hadde sykt lyst på en ny Balenciaga t-skjorte, eller kjøpe noe fint på Nelly og Missguided. Herregud så mye fint de har fått inn den siste tiden, jeg dør. Dere må hyle ut om dere ønsker innkjøpene mine!! Jeg shopper typ nye klær hele tiden, og får ofte spørsmål om hvor tingene mine er fra. Så ikke vær redd for å spørre etter innlegg.

Klar for kvelden

I kveld blir det enda en bursdagsfeiring! I går var jeg hos bestemor, og i dag skal jeg til bestevenninnen min å feire henne! Blir litt vell mye kake og god mat kjenner jeg, tror det må begrenses litt. Spiste meg kvalm på sjokoladekake i går, haha. Da har man spist et stykke for mye! Gleder meg sykt mye, og tror det blir skikkelig koselig. Selvom jeg ikke blir å være der så alt for lenge..

Jeg sov helt til formiddags tid i dag, så jeg er i hvert fall utkvilt og klar. Har dere noen planer for helga? Syns lørdager er så fine, det er alltid noe som skjer eller noe man kan finne på. Verre med søndager liksom, men de bruker jeg som en typisk “ryddedag” og på kvelden tar jeg alltid ansiktsmasker og koser meg gløgg i sofaen med tepper og store puter!

God helg folkens 🥂 

Ingen er så god som du!

Jeg er så heldig som har så fine besteforeldre rundt meg, de er de mest flotteste menneskene jeg har lært å kjenne. Jeg er så evig takknemlig, og jeg setter uendelig pris på de..

I dag har bestemor bursdag (hipp hipp!!), og da skulle det vell bare mangle med en liten hjemmebakt kake og besøk. Gratulerer så mye med dagen bestemor, jeg er glad i deg. Ingen er så god som du! Det er rart å tenke hvor fort tiden går. Husker hvor ofte jeg pleide å være hos bestemor å overnatte, leke på favoritt plassen min, passe på dyrene som løp rundt utenfor huset..jeg er så heldig som har vokst opp, og kan sitte med så mange gode minner. Og gjett om vi skal få flere minner med årene fremover!! Det er ingenting jeg elsker mer, enn å besøke besteforeldrene mine.

Man innser raskt hva man savner mest ved å bo i en annen by, det er helt klart familietiden. Vet ikke med mange av dere, men jeg savner hjemplassen min støtt og stadig. Det er så trygt og godt. Hvem vet, plutselig flytter jeg hjem igjen!

Gjett hvem vi har på besøk!!

ELSKER DEG LILLE GULL KLUMPEN MIN!!

Endelig klarer vi å komme oss på joggeturer uten å renne bort, overskyet vær hjelper litt på energien av og til. Vi har i hvert fall hatt en god start på helga så langt. Det er vell ingenting som er bedre enn en liten tur, jeg tror i hvert fall Jessie satt veldig pris på det. Man kan så tydelig se smilet hennes hver gang man er på turer..

Og ikke nok med turen vi dro på, men når vi kom hjem så hadde vi fått besøk i tillegg! Jeg snakket med kjæresten i går, og var litt små frustrert. Jeg er fra en veldig liten plass i Finnmark, og har man ikke avtalt med venninnene sine om at man skal hjem, så kan man fort komme hjem uten en eneste venninne her. Haha! Det er så og si ingen igjen her, føles det ut som. Jeg fikk snakket med 2 av mine nærmere venninner i går kveld, og begge skulle dra i dag tidlig. Altsåååå, jeg klarer ikke. Haha! Heldigvis kom kjæresten på besøk i dag da, så vi er ikke helt aleine! I tillegg får jeg kanskje en venninne over i kveld, så da er helga reddet.

Nå skal jeg hoppe rett i dusjen, sminke meg å gjøre meg klar for dagen. Om dere er nyskjerrig på helgens planer, så har jeg nylig skrevet innlegg om det! Og ikke glem å følge meg på Instagram @benedikteporsanger! Jeg har nylig lagt ut en story hvor dere kan stille masse spørsmål til uken som kommer, jeg har allerede fått en god del inn. Morsomt!!

Helgens planer

FREDAG

1. Vi (jeg og jessie) skal starte helga med en liten joggetur! Jeg og mamma har vært så opptatte med maling de siste dagene, så nå er det på tide at hun får ekstra oppmerksomhet. Tror hun har kjedet seg ekstremt mye, hun som ellers er vant til lange løpe turer, båtturer, fisketurer..you name it.

2. Fikse bursdagsgave til min flotteste bestemor! Vi blir å ta en liten feiring sammen på mandagen, jeg, lillesøster og besta.

LØRDAG

1. Fokusere på bloggen, noen som savner videoer forresten?

2. Gjøre ferdig soverommet, jeg har jo selvfølgelig startet ommøblere rommet..

3. Bestevenninnen min feirer bursdagen sin!! woop fucking woop!! Foreløpig er det ikke helt sikkert om jeg blir å dra, jeg må nesten se det litt an. Jeg håper selvfølgelig at alt ordner seg, så lenge jeg bare får sagt hei!

SØNDAG

NO PLANS..♥ bake kanelsnurrer!

Endelig er jeg..

Herregud, gjett hvor denne frøkna endelig har klart å komme seg! Dere har kanskje merket at det har blitt litt knapt med innlegg, og gjerne sent på nettene før det har kommet ut noe. Kjedelig, jeg vet! Men nå er jeg endelig kommet hjem. Etter å ha kommet fra ferien har det gått i ett, som dere sikkert har lest på mine forrige innlegg har vi stått og malt huset rundt (nesten). Dagene har bare gått i fra meg. Men nå er jeg forhåpentligvis tilbake, og innleggene skal komme til normal tid, haha!

Det har vært syden hjemme, jeg tuller ikke. Det har bikket 30 varmegrader på enkelte tidspunkter, og i går spesielt, var det helt sykt digg! Det er ikke ofte vi kan hive oss i elva for et bad, men nå tror jeg ikke folk gjør noe annet. Jeg skal i hvert fall fortsette å nyte sola som er ute, før det begynner å bli kveld. Tenkte bare jeg måtte løpe inn å oppdatere dere litt. I kveld skal jeg og mamma komme oss opp på loftet, tror det er 10år +++, siden sist vi var der! Skikkelig spent på å se om vi finner noe. Vi snakkes i kveld babes, i love you!!

Bruker aldri søndager som hviledag

Er det mange her inne, som mener det ikke skal jobbes i hjemmet på søndager? Vet at det var veldig strengt før i tidene, men ting har jo endret seg veldig nå. Når jeg vokste opp, fikk jeg aldri beskjed fra foreldrene mine om at jeg ikke fikk gjøre ting som for eksempel vaske klær, arbeide utenfor, eller uansett hva. Det eneste jeg husker de pleide å stusse på, var når vi skulle klippe gresset. Da gikk liksom grensen, på grunn av støyet. Naboene våre arbeider og styrer på søndager, og vi gjør det samme. Godt man som naboer har kommet til enighet i hvert fall! Hadde blitt litt krise om naboen min under meg, hadde begynt å klage på støvsugingen min!

Jeg som mange andre jobber mandager-søndager (som er ganske vanlig nå), og da syns jeg faktisk regelen om at søndager skal være hviledag, strider litt i mot. Uansett, jeg føler dessverre ikke at tiden alltid strekker til i ukedagene! Rett og slett! Søndag for meg, er endelig den dagen jeg rekker å vaske klær på, vaske huset og gjøre andre store arbeidsoppgaver som ellers ikke rekker til med tiden. I dag for eksempel, har jeg stått ute å malt dagen lang! Kødder ikke når jeg sier det, jeg har stått fra klokken 10:00 – 23:40! Jeg kom nylig inn døren, og bare “shit, jeg har fremdeles ikke lagt opp innlegg til dere”.

Hva tenker egentlig dere om søndager og hviledager? Jeg er ikke ute etter å skape bråk og uenigheter, jeg er kun nyskjerrig. Hadde faktisk en nabo som kom frem til meg å sa “Du må gå inn å hvile, det er søndag”, og jeg svarte tilbake med; “ja, men jeg har jo nylig kommet hjem fra jobb? jeg har faktisk ikke tid ellers!”, og hun presterte i å svare tilbake “ja, men det er noe annet!” og gikk.. what? Nå vet jeg at dette mennesket misliker meg på høyeste nivå, så vet ikke om hun gjorde dette for å være jævlig, eller om hun faktisk står for dette med hviledager. Det sier seg jo selv, at ikke alle kan ta seg fri på søndager; politi, ambulanse, leger osv. Men hva med hotell resepsjonister for eksempel? Hva med de som jobber i butikk (kiwi blant annet)? Det er vell noe som strengt tatt burde vært stengt da, sånn helt egentlig med tanke på hviledagen.

På lørdager

Dagens antrekk

Rød body fra Bershka og en svart chille shorts fra Pull&Bear! Sykt for et vær vi har hatt i Finnmark i dag, altså, jeg har seriøst fått skille. Vi får se i morgen. Skal rett ut å sole meg da også, så jeg kommer med et skrytebilde om det er noe å skryte av.

Dagens planer

Akkurat nå, skal jeg ikke gjøre annet enn å komme meg i dusjen og slappe av resten av kvelden. Jeg og mamma har stått ute i hele dag å jobba med verandaen! Vi har fått bytta noen planker på gelenderet (noe var så slitt at det så helt jævlig ut), og dermed har vi skrapt av all malingen som var begynt å flasse av. Så nå gjenstår det bare malingen igjen, så vil det se ut som nytt. Kommer til å bli dødsbra!

Dagens humør

Helt topp! Smilende og glad, som alltid.

Dagens vil ha

Balenciaga t-shirt er høyt på ønskelisten, var å så litt på nett i dag. Ellers syns jeg en iskald solo og litt godteri hørtes godt ut! Var på butikken tidligere i dag å kjøpte inn solo, tenkte bare vente med å åpne den til litt senere. Vet ikke om jeg kan sette dette under “dagens vil ha” sånn egentlig, men alkohol! Sorry for det utrolig dårlige forbildet jeg er nå. Men herregud, det fristet bra mye å dra ut i dag.

Dagens savn

Bestevenninnen min og lillesøster ♥ Jeg gleder meg til å være med dere igjen!! Klarer ikke vente.

Miljøbevist

Det er en ting jeg ønsker å ta opp med dere. Selvfølgelig ikke alle, men ganske mange. Det er sykt irriterende at folk tror jeg ikke har noe mellom ørene, kun fordi visse ting aldri nevnes på bloggen. Tenkte jeg en gang for alle kan ta det opp, en første og siste gang! 

Selvom jeg ikke er den som skriker høyest om hvilken kost du har, om du er vegetarianer eller ikke. Så betyr det ikke at jeg driter i! De som har hatt øynene åpen her på bloggen, har kanskje lest meg tipse om vegetariske alternativ. Det er min måte å gjøre det på. Personlig blir jeg ikke inspirert av at folk kakker ned på meg, og forteller alt jeg gjør feil. Da foretrekker jeg heller en kommentar som “hei du, du har ikke testet ut denne veggie burgeren? den er sykt god”. Kan love dere en ting, det er mye større sannsynlighet for at jeg hadde testet veggie burgeren da!

Jeg har heller ikke vært den som skriker høyest over miljøet, men hadde dere bare vist hvor mye jeg gråter innvendig av å se hvor forsøplet havet er. Det er så ille at jeg skammer meg over å være et mennesket til tider! Når vi først er inne på forsøpling, så sorterer jeg søppel selv. Ikke minst en viktig hovedregel, aldri kaste det ut i naturen. Da tenker jeg både for å unngå at dyr skal få plast i seg, at havet ikke skal forsøples, og at naturen skal slippe plasten som blir liggende i hundrevis av år. Det er så mye en kan gjøre! Uansett hvor lite du gjør, alt hjelper. Fuck dem, som forteller deg at det ikke hjelper å dusje på kortere tid i ny og ned, kjøpe brukt/miljøvennlig, unngå å kaste mest mulig søppel i naturen..fuck dem som forteller deg at du må endre på alt for å kunne bidra. Helt seriøst, om du bare gjør en av disse tingene – så er det mye bedre enn ingenting.

Jeg leste bloggere før, som stadig fortalte leserne sine at man er “passe idiot”, om man tror det hjelper å bare kutte ned èn ting. Jeg mener man er passe idiot, dersom man mener det er bedre å ikke bidra overhodet. Da er løpet kjørt.