Lindesnes

· FYRTÅRNET VI IKKE KUNNE UNNGÅ ·

Sikkert mange av dere som trekker på smilet nå, men herregud! Vi måtte selvfølgelig ta turen til Norges sørligste punkt når vi først bor her i Kristiansand. Jeg syns det er litt stas å bare å ha vært der. Den gang jeg flytter tilbake til Finnmark så tror jeg neppe at denne muligheten vil komme. Jeg tviler nemlig på at jeg kommer til å reise den lange turen, bare for å komme hjem til besteforeldrene dine å skryte hvor du har vært 😉

Nei, men det var en koselig tur. Nå skal jeg slappe av og nyte helgen på det fulleste, kanskje snike til meg litt sushi og lage en liten video til dere. Jeg savner nemlig youtube kanalen min litt, og jeg føler dere kanskje gjør det samme? ♥

..it was amazing.

METEOROLOGICAL STONE

Hot stone = Sun
Wet stone = Rain
White stone = Snow
No stone = Fog

· HAVE A NICE & RELAXING WEEKEND ·

Litt av den grusomme uken

· PÅ TOPPEN MED VERDENS FINESTE UTSIKT ·
..innlegget fra Norges sørligste punkt kommer imorgen

Hei! Beklager for at jeg starter dette innlegge så veldig deprimerende og sint, men jeg må bare fortelle dere en ting. For en grusom uke jeg har hatt. Nå håper jeg helgen kan gjøre ting litt bedre. Akkurat nå trenger jeg bare å slappe av, la tankene synke inn og komme meg. Dere alle har sikkert lest om det som skjedde på Sørlandssenteret, så jeg trenger sikkert ikke gå i dybden av hva jeg har opplevd. Men jeg ble ikke skadet på noen måter, og alt er bra med meg. Takk for alle meldinger ♥ Og takk til verdens beste venninne som alltid stiller opp for en prat når det trengs.. Du er best.

Alle tanker går til pårørende.

Easy office Updos

· HAVE A WONDERFUL DAY · 

I skrivende øyeblikk sitter jeg på jobb, som vanlig. Ville egentlig bare komme kjapt innom å si hei før jeg straks går av dagen! Ikke minst vise dere denne flotte frisyren jeg har fått dilla på! Syns den ser super classy ut, ikke minst utrolig pent! Hva syns du om updoes?

Tie a luxury scarf to your handbag

· MAKE YOUR HANDBAG LOOK MORE EXPENSIVE ·
.. 2 ways ❥

Heihei! Dere aner ikke hvor glad jeg er nå. Men endelig har vi i Norge også fått øynene opp for silke sjal! Ikke det at “ingen” har brukt det før, men jeg tror ikke det har vært så veldig populært på en god stund! Uansett, jeg har siden i fjord ventet på at det skulle komme hit, og endelig er det det! Jeg har i hvert fall funnet det perfekte sjalet som dere kommer til å se mye fremover. 

I dette innlegget tenkte jeg vise dere raskt hvordan jeg ønsker å bruke sjalet mitt, ikke minst hvordan dere kan piffe opp en enkel veske. Jeg vil på mitt sterkeste anbefale dere å sjekke både Gucci og Dior sine silke sjal – der finner dere de fineste av det fine! 
 


 

VOILA! A LUXURY BAG!

Det er noe med dette, som gjør det ekstra lukseriøst. Som gjør hele looken på både vesken og antrekket. Jeg kommer til å kjøpe flere skjerf/sjal fremover i tid, kanskje en i rosa? Eller oransje? Jeg får se. Om dere ønsker å se flere måter jeg bruker sjalet på, så si ifra! 

Tilbake fra sommerferien

..Jeg har vært med fantastiske venninner og den super flotte svigerfamilien

..Jeg har vært i dyreparken, ikke minst tatt karuseller! 

..Jeg har spilt kortspill og brettspill til langt ut på kveldene

..Viktigste av alt, jeg har virkelig kost meg og fått slappet av

· I HAD A WONDERFUL VACATION ·

Hei kjære dere! Som dere sikkert skjønner, har jeg denne sommeren kun vært hjemme i Kristiansand. Hvorfor reise til syden når vi har så flott vær her? Jeg tenker heller å reise når kulda nærmer seg. Hihi ♥ Ellers må jeg si at jeg savner familien min, og gleder meg til å reise hjem til Finnmark. Tenker at jeg setter meg på et fly denne måneden en gang, evt neste. Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen, for gud, Finnmark er en helt nydelig plass. Ikke minst får dere møtt Jessie, hunden min igjen.

Uansett, denne sommeren har vært fylt med latter og glede. Jeg føler enda ikke sommeren er helt over – så jeg skal nok nyte noen ekstra uker til! Jeg kjente bare at bloggen trengte en pause, og at bloggeren selv trengte å samle opp ny energi. Jeg er endelig tilbake, og det føles fantastisk. Håper dere ser frem til å følge meg videre på bloggen, jeg lover at det blir spennende og bra!! Takk til dere som gjorde selve “ferien” min super!

My everyday makeup

❥ TONIGHT I WANT TO SHOW YOU EXACTLY WHAT PRODUCT I USE..

Det har kommet utrolig mange spørsmål angående sminken min den siste tiden, og jeg lover en sminkevideo på hvordan jeg gjør stegene etterhvert. Kanskje jeg får lagd en video til helgen! Uansett tenkte jeg kanskje det kunne vært greit å få nedskrevet produktene her, ettersom det kan være vanskelig å henge med over alle produktene gjennom en video. 
 

· ON MY SKIN ·

1. Mac Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation #NC20
2. Bahama Mama Bronzer – ..for a sun-kissed look
3. Inglot Sparkling Dust (as highlighter) #07
4. Mac Pro Longwear Concealer #NC20
5. Mac Powder Blush #Brunt Pepper

 

· MY EYEBROW ROUTINE ·

1. Anastastia Berverly Hills Dipbrow Pomade #mediumbrown
2. Clean up my brows using Mac Studio Finish Concealer #NC20
3. Anastasia Beverly Hills Brow Gel

 

· EYES & LIPS ·

1. Elisabeth Aarden Smooth Lip Pencil #Cocoa Rose 09
2. Giorgio Armani Eccentrico Mascara #Black
3. Liquid Lipstick from Kat Von D #Bon n Arrow
4. Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner #Black (Spons)

Innkjøpene fra i går

· MESH TRAINING JACKET ·
 

..the perfect training layer
 

· REEBOK FAVES ·

Her er det første innkjøpet som jeg snakket litt om i går da jeg var hos Anna å handlet! En super fin treningsjakke som passer perfekt til været her i Kristiansand. Dere aner ikke hvor digg denne jakken er, mulig den ble litt stor – men herregud så deilig den er. Føler meg skikkelig komfertabel i den, og vedder på at jeg kommer til å bruke den enormt mye. Dere vil nok se meg i denne jakken flere ganger. Prisen på denne koster egentlig rundt 700,- tror jeg? Og jeg betalte knappe 150-200 lappen. For et røverkjøp!


 

· GRAY KNITTED DRESS ·
 

..perfect for summer evenings

 

· BUY LESS, CHOOSE WELL ·

Og sist men ikke minst, denne super søte kjolen. Jeg mener å huske å ha sett Anna selv med denne kjolen på for en stund tilbake? Syns i hvert fall det var en liknende kjole jeg syns var såå fin på henne, og jeg letet og letet, men fant aldri ut hvilken kjole det var. Før nå!! Har desverre ikke funnet hvilken ca. pris kjolen ligger på, men betalte rundt 100- 150. Med andre ord var ikke prisene i det stiveste laget, noe som var helt fantastisk. Jeg kom ganske sent, så jeg mistet garantert noen fine plagg.. men men! Pytt pytt. Jeg sikret meg to gode plagg som kommer til å bli brukt om ikke annet. 

Visiting this cutie today

· HEEY, LET THE SHOPPING BEGIN! ·

..I got myself a new dress and a training jacket 

· THANK YOU FOR INSPIRING ME ·

Denne jenta her dere, hun har jeg digget lenge. Så åpen, og så ærlig om mange ting. Det er både tøft og modig å dele så mye. Jeg tror ikke det er så mange her som kan skjønne hva Anna går gjennom med bloggen (link til bloggen hennes her). Ikke at jeg heller skjønner så veldig mye, men jeg vet hva det innebærer å motta hat, motta ekle kommentarer og motta trusler. Det er tøft. Men fremdeles står hun der, med åpne armer og et stort smil rundt munnen. En beinhard jente! Takk for at du er så inspirerende, søteste deg! Du fortjener kun det beste, og jeg håper av hele mitt hjertet at den nye bo plassen vil gjøre deg lykkelig.

Når de ordene er sagt; så fikk jeg handlet meg en ny kjole og en treningsjakke hos Anna (for en veldig billig penge)! Jeg tenker å vise fram de nye innkjøpene dersom det er av interesse?! Jeg syns i hvert fall at det var super søte klær som jeg helt klart kommer til å bruke. Gjenbruk er jeg selv opptatt av, mamma har alltid vært nøye på å ikke hive ting, men heller gjøre ting som å selge, bytte eller gi. Husker enda de dagene hvor jeg og venninnene pleide å bytte klesplagg, haha ♥ Ikke minst husker jeg særlig lillesøster som ofte fikk mine klær da de ikke passet meg lenger. Så mye bedre enn å kaste! Tusen millioner takk for en hyggelig handel!