Biker Crush

FAV JACKET

En av mine nyeste jakker som kom i posten for litt siden, hadde nesten glemt av at jeg ikke hadde vist dere den. Kommer flere antrekksbilder ut imorgen med denne herligheten. Jeg tror det kommer til å bli en stor favoritt når sommeren begynner å forsvinne! 

Resten av kvelden skal brukes på fotball kamper med kjæresten, må vell vise litt interesse av det han også liker, selvom jeg ikke er så veldig stor fan av det. Hehe, men det er koselig. Merker at jeg blir litt med i kampene av og til “faaen.. det var nære på!”. Er det forresten mange av dere som skal på Palmeshus her i Kristiansand? 

How i Make Avocado Toast

God morgen, kjære dere.  Har dere fått sovet godt i natt? Jeg var våken til ca 05:00 og ble vekt av DHL (fikk pakke levert på døren) klokken 10:00, så dere kan tenke dere en trøtt Benedikte. Haha, dagen startet veldig bra da! Nå har jeg akkurat lagd meg en nydelig Avocado frokost som jeg spiser mens innlegget skrives. Dette er en typisk frokost jeg lager når jeg virkelig trenger energi for å holde ut dagen, eller har en lang dag forran meg. Her kommer oppskriften;

Du trenger:

Avocado  Tomater  Lime (jeg brukte sitron idag, haha)  Salt  Pepper  Basilikum ♥ Spinat

Start med å mose Avokadoen i en skål / på morgener hvor jeg stresser skjærer jeg avokadoen i strimler og legger over skiven, ser og smaker like godt! Avocado er supersunt, næringsrikt og kan styrke kroppen på mange måter, derfor prøver jeg å få det i meg regelmessig. Hva er vell ikke bedre enn å gjøre kroppen din glad med vitaminer? For denne grønne, herlige og saftige frukten er nemlig smekkfull av det. 

Deretter tilsetter jeg som vanlig litt lime i avokado blandingen for en bedre smak, nå som jeg ikke hadde lime, gjorde jeg et desperat forsøk med sitron. Ble overhode ikke like bra, men det funket absolutt. Jeg leste forresten her om dagen at sitron er stappfull med c-vitaminer, og jeg vet at legen min har fortalt meg før at jeg må bli flinkere på det, så det passet egentlig ypperlig.

Et siste steg for å gjøre frokosten din komplett: noen skiver ferske tomater, salt, basilikum, pepper og spinat som topping. Herlig!  Nyt frokosten så håper jeg det smaker. Ha en super fin Torsdag! 

Er du glad i avokado?

Lik mine foreldre

Vet dere hva det beste komplimentet er? 

Herregud, så jo med engang at du var datteren til.. ” ♥

Før når jeg var mindre liknet jeg ekstremt mye på engelen min, pappa. Mens nå som jeg har blitt eldre, har jeg blitt mer og mer lik mamma. Det er så koselig å høre at folk kjenner igjen ansiktet mitt på grunn av mamma eller pappa, senest i dag var det en som kommenterte at jeg liknet fælt på pappa og lurte på om det kunne stemme! Hehe. ♥

En av grunnene til hvorfor jeg ikke ønsker å forandre på utseende mitt. 

5 ting jeg skal denne sommeren!

1. Tilbringe tid med mine nære og kjære. Når noen nevner sommer så tenker jeg automatisk på mine nærmeste venner, familie, ferie, lykke, kjærlighet.. alle disse gode tingene. Sommer for meg er en fin tid hvor alle koser seg rett og slett! Sommeren er allerede kommet til Kristiansand og føler jeg allerede har fått vært med mange av de beste jeg har livet mitt. Nå mangler det bare hjem turen så jeg får sett mamma og resten av familien.

2. Gjøre ting jeg ellers ikke får tid til. Bloggen + 2 andre jobber tar sinnsykt mye av fritiden min, det skjønner dere kanskje, men jeg klager ikke. Jeg elsker det jeg gjør på uansett hvilken jobb jeg skulle holde på med, det er jo ting jeg liker å holde på med det også. Jobben gjør så jeg setter ekstra pris på de dagene jeg faktisk kan sette meg ned å ikke tenke på noe, at jeg faktisk kan dra ut å reise. Hvordan ville et liv uten jobb vært? Ville det vært så morsomt å sitte hjemme dagen lang mens alle vennene dine er på jobb/skole? Jeg skal i hvertfall prioritere slappe av tid, nyte Kristiansand på sitt beste og kanskje ta små ferier!

3. Reise. Denne sommeren har jeg sinnsykt lyst å dra på en liten shoppingstur til for eksempel London eller New York! Jeg tror ikke det blir noen skikkelig sydenferie i sommer med tanke på varmen som er i Kristiansand, så det blir heller i vinterstid. Men det er helt perfekt å ta en helgetur til London/New York. Dette er ikke no å tenke på engang, for jeg skal fullføre det. Enten med kjæresten eller en god venninne!

4. Roadtrips, roadtrips and roadtrips. Så standard i sommerferiene, ta en roadtrip til Stavanger eller Bergen kanskje! Jeg har jo aldri vært så langt nede i Norge som jeg er nå, haha! På tide å oppleve litt av vakre Norge også.

5. Jobbe. Etter Juli måneden blir det rettet et stort fokus på bloggen! Jeg gleder meg vanvittig mye, og det blir morsomt å se hvor langt jeg faktisk kan nå med den dersom jeg virkelig setter meg inn i det. Skal prøve å få lagd noen videoblogger innimellom også. Håper dere gleder dere like mye som det jeg gjør!

Et veldig kjapt og raskt innlegg før jeg drar ut av døren. Det ble et skikkelig stress innlegg og jeg er vanvittig forsinket. Vi snakkes senere, søtinger. ♥ 

Jeg selger!

La oss starte dette innlegget brått på. Kjæresten min går alltid å klager over at jeg har så mye klær og sko som aldri blir brukt, og av det startet vi en diskusjon som endte opp med at jeg innså fakta. Nå har jeg pakket ned 5 esker (bokstaveligtalt) med klær som jeg skal gi vekk til de som trenger det mest. Men vurderte også selge noe av det. Er det interesse for det? Da blir det blant annet merker som Cedrico, Burberry, Marc by Marc Jacobs, Malene Birger, Mexx, Acne og flere små overaskelser. Om det skulle være interesse for det må dere gjerne kommentere ja i kommentarfeltet!

Trenger også litt tips. Burde jeg sette alt på finn, på bloggen eller finnes det andre geniale plasser som er oversiktelig? 

My eyebrow story

Øyenbryn har vært et herk for meg, lenge. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg har turt å gå ut døra. Jeg husker det var en i klassen som spurte meg om hvorfor jeg alltid lagde “sinte” bryn, hah! Jeg dæver. Det var i hvertfall en ærlig venninne. Jeg har desverre ikke så veldig mange bilder fra den tid, men jeg har fra de siste årene. Formen på brynene har ikke forandret seg så svært, som dere sikkert vil legge merke til har jeg gått med vanvittig tynne bryn over lengere tid..

ØYENBRYN #1

Dette bildet ble tatt under en Photoshoot i Alta for 2-3 år siden. Elsker at jeg tegnet den innerste delen av brynet mørkest, istedenfor å starte med en lys farge. ♥ Formen jeg har på dette bilde var veldig likt som jeg hadde i 10.klasse, men da tegnet jeg brynene enda høyere opp og lagde en enda høyere og skarpere kant på midterste delen av brynet. Eyebrow on fleek!!

ØYENBRYN #2

Ikke så alt for stor forskjell. Legger godt merke til at øyenbrynene mine er totalt fucka, er glad folk har kommet ut med sitatet; Eyebrows are sisters, not twins. Haha, selvom jeg liker å ha de ganske så lik på begge sider. Anyways, på bilde ovenfor har jeg lært meg hvordan man skal sminke bryn (ihvertfall mye bedre sminket). Tykkelsen på brynene kunne kanskje vært litt tykkere!

ØYENBRYN #3

Okei, jeg kødda så jævli. Prøvde å snike meg unna det verste synet noen sinne, sorry altså. Unnskyld som deler dette med dere, men jeg måtte bare. Haha, hva faen tenkte jeg med..Vi går over til neste bildet. 

ØYENRBRYN #4

Hadde jeg kunne gått tilbake i tid å hevvet web camera hadde jeg brent det på øyeblikket – den kvaliteten! Takk til venninnen som spurte meg om hvorfor jeg hadde så sinte bryn hele tiden, ser ut til at jeg tok ordet på alvor å gjorde noe med det. Hadde en ganske smashing hårfarge da?! Fikk litt lyst å farge det noe liknende.

ØYENBRYN #5

Så dette er mine øyenbryn den dag i dag. Okei, helt ærlig: heldig bilde med en bra sminkedag. Det er ihvertfall slik målet mitt er å få brynene vær gang jeg står opp. Syns de er fine slik jeg. ♥ Som dere sikkert ser er det en enorm forskjell fra bilde #3 til #5, takk gud for det. Hadde jeg fremdeles gått med bryn som på bilde #3 kan jeg love dere at jeg hadde vært på topp 1 på topplisten i Norge.

Har du hatt stor forandring på øyenbrynene dine iløpet av årene? 

Tilbake i tid

JAYDEN, JENNY, MARQUIS & ME

Good morning, sunshines. I dag tidlig dro jeg innom mailen min og fant et vedlegg fra Jenny (en jente fra Kina jeg bodde sammen med hos vertsfamilien), der hun hadde sendt meg disse bildene! Altså hjertet mitt smelter. ♥ Språkreisen min med STS var helt fantastisk, det gav meg så masse. Ser dere hva jeg holder i hånden min på det nederste bildet? Et gammelt blogg kamera, haha!! Det er helt utrolig å si dette, men jeg har enda kontakt med vertsfamilien min. For ikke så lenge siden var det en skyteepisode i Orlando, og er veldig takknemlig for at alt er fint med de – disse nydelige menneskene klarte heldigvis å komme seg unna selvom de var på nært område. Takk gud. 

Er det forresten noen av dere som vet hvorfor jeg ikke får sendt mail til Jenny i Kina? Jeg har mail adressen hennes, men det kommer alltid opp feilmelding når jeg sender. 

Leather


 

IM WEARING

JACKET: MUUBAA
JEANS: BIKBOK
TOP: MALENE BIRGER
SHOES: ACNE

 

Endelig mandag og ny start på uken. Jeg starter uken med verdens beste sjokoladeboller, kanskje ikke så veldig sunt, men det er lov å unne seg med noe usunt iblant. Jeg har ingen planer om å prøve å gå ned i vekt, få en slankere midje eller trene meg selv opp til den største rumpa. Kroppspresset påvirker meg ikke et sekund, haha. Det kan dere kanskje se? Men jeg er glad i kroppen min, jeg liker den akkurat slik som den er. ♥

Vi skal opp veldig tidlig i morgen så i dag blir det også tidlig kveld. Er det noen her som er interesserte i en liten rabattkode hos Caseapp forresten? Jeg hadde konkurranse for litt siden hvor en heldig vinner fikk lagd sitt eget designet deksel/skin, og merket at det var en del av dere som meldte dere på. Om det skulle være interesse for det må dere gjerne si ifra så skal jeg prøve å få fikset en til dere. Men dere, nå skal jeg nyte sjokoladebollene med resten av gjengen her hjemme! Vi snakkes om ikke så alt for lenge. Stooor klem til dere! 

Bad hairday

SHORTS FROM RUNWAYDREAMZ

Når dere ser meg gå med håret som dette så har jeg rett og slett ikke orket å fikse på det, eller så har jeg gitt opp. I dag gav jeg opp. Føler det er helt forjævlig og trenger virkelig å freshe det opp! Som nevnt i noen innlegg lengere ned skal jeg dra til frisøren så straks jeg kommer hjem. Jeg tørr faktisk ikke dra til noen andre frisører utenom Astrid`s frisør på hjemplassen min, hun vet nøyaktig hvordan jeg liker det. Hun vet hvilke toner jeg sikter til, hun lytter når jeg forteller hvordan jeg vil ha det og hun spør alltid underveis om jeg selv syns det ser bra ut.

Mange av dere foreslo grått hår eller noe kaldere toner i håret mitt. Og ja, jeg har tenkt på det, mange ganger! Vi får se hva det blir til. ♥ Dere aner ikke hvor glad jeg blir når dere faktisk gidder å lese innleggene mine, se på bildene og ikke minst bare klikke deg inn. For ikke snakk om at dere faktisk gir meg respons på hvert eneste innlegg! Noen ganger får jeg så mye kommentarer at det ikke er alltid jeg klarer å få svart på alt, men selv om jeg ikke svarer, betyr det mer enn alt. Mitt neste mål er å bli flinkere på å svare dere tilbake, vise dere hvor mye det faktisk betyr.

Slow Sunday

IM WEARING

GENSER: BIKBOK
BUKSE: FASHION NOVA
VEST: RICCOVERO
SKO: NIKE 

HAPPINESS ALL THE WAY

Gooood søndagsmorgen, dere.  Mens alle har kommet seg ut fra leiligheten sitter jeg godt plantet forran pc skjermen og slapper av. Planen i dag var dyreparken her i Kristiansand, men på grunn av regnet droppet vi det. Lagd av sukker? oh yes. Dyreparken kan vi ta en annen dag, det er søndag så vi orker rett og slett ikke stresse. Heldigvis har vi funnet noen andre ting å gjøre senere utover dagen, blogger litt nærmere om det. 

I dag våknet jeg forresten 05:30, hva i alle dager er det som skjer med meg? Stod opp, gikk i dusjen, tok hårkur og tente telys mens jeg satt på bloggen og besvarte noen kommentarer i senga. I tillegg var det et skikkelig regnvær ute da jeg stod opp, så dere kan tenke dere hvor godt det var å ligge under dyna med vinduet på gap og høre regndråpene falle. Jeg elsker sånne små ting i hverdagen!