LAZY WEDNESDAY

..LAZY CLOTHES

God kveld søtnoser! Hva har dere styrt med idag? Jeg har vært helt blank på bloggefronten, samt ingenting å fortelle. Har rett og slett ikke orket å ordne meg i det hele tatt. Har gått i disse chille klærne i hele dag – tyder på en god onsdag ♥ Noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Har vært en stor etterspørsmål om fitness, noe jeg allerede har begynt et innlegg på. Kom gjerne med masse forslag, da blir jeg glad! 

TAKE CARE OF YOUR HAIR


MOROCCANOIL KEEPS YOUR HAIR HEALTHY

Badekåpe, hårkur og en god olje til håret – for en forfriskende kveld. Har lovet meg selv å bli flinkere på å ta vare på håret, det er mange grunner til det. Merker stor forskjell dersom jeg bruker noe annet, syns det er viktig å investere litt i håret. Produktene er ikke bare gode på fronten av at de inneholder masse arganolje, men de er også ypperlig til styling og finishing. Ikke minst lukter de helt himmelsk ♥  Jeg kan garantere et glansfult og silkemykt hår etter kun noen dager! 

Nå sitter jeg med hårkuren i håret, og skal sove med den over natten. Kjenner jeg allerede gleder meg til å våkne med et helt fresht hår. Ellers har jeg slappet av med serier, jordbær og pepsi max. Jeg har rett og slett stor koset meg. Nå ringer kvelden inn, og skal pakke meg godt inn i dynen. Vi blogges imorgen tidlig, cuties!   

 

 

// sponset produkter

FAVORITE SHORTS OF ALL TIME

WHITE GEOMETRIC POCKETS SHORTS

Personlig er jeg ikke super fan av skjørt, nettopp fordi det er lett å se rett inn til en viss plass når man sitter. Haha, hvor mange ganger jeg har tatt “selfie” med venninnene der man ser stringen er utallige. Så ja, en stor takk til shortser som ser ut til å være skjørt ? Se hvor fantastisk fin denne er da! I think im in love. Helt perfekt til sommeren. Herregud, humøret mitt og energien min er bedre enn aldri før. Jeg fatter ikke hva som skjer! Er det kostholdet? er det treningen? er det fritiden? Hm, ikke vet jeg. Kan iallefall si at livet er perfekt for øyeblikket. 

TODAY IS THE DAY

WHAT`S POPPIN` TODAY? 

Popcorn ♥ Nam, herlig start på dagen. Måtte belønne meg selv etter en stor rundvask i leiligheten – påtide altså. Det skal sies at det er skjeldne ganger jeg står opp så tidlig
på morgenen for å vaske, men for en glad-dag dere! Hva er vell ikke bedre å våkne til rolig musikk, en smilende kjæreste og sommer? For ikke snakk om all frukten som
stod klart og kaldt i kjøleskapet. Små hverdagslige ting griper jeg fort, og det gjør dagene mine så veldig mye bedre. I dag tenkte jeg å spille inn en liten video – om jeg
legger den ut på bloggen, er en annen sak. Vi får se. Det er verdt å gi det et lite forsøk syns jeg! Blir det ikke bra denne gangen, så blir det kanskje bedre neste gang.  

GOLDEN FLASH TATTO`S

FAB TATTO

Wow, disse er så nydelig! Har bestilt flash tatto´s så det rekker, har iaf nokk til sommeren er over. Selv kunne jeg aldri tatt en ordentlig tattovering, enkelt og greit fordi 
det ikke ville passet meg. Men disse er supergeniale, og kan putte hvor som helst på kroppen. Det beste av alt – de går vekk etter noen dager. En av Mai favorittene! 

MY NEW OFFICE

I TOTALLY LOVE MONDAYS

Good morning guys! Ja, du leste det. Jeg skal få mitt eget hjemme kontor hvor jeg kan sitte å blogge. Jeg er så lettet, glad og takknemlig. Dette har lenge vært et stort ønske og nå skjer det. Gleder meg sykt mye til å vise dere, og er spent på hva dere syns om det. Ser for meg et veldig simpelt, men med det samme veldig lyst og koselig rom. Om dere har noen tips til nettsider som selger fine vaser, pledd og andre interiør ting er det bare å kommentere nedenfor! Har allerede bestilt en god del. Men trenger fortsatt litt til, for å fylle det ut!  

Nå skal jeg drikke opp siste slurken fra kaffekoppen så jeg får med meg litt av været ute. Solen skinner som aldri før – virkelig et tegn på at sommeren er på tur. Vi snakkes senere, søtinger. Og tusen tusen hjertelig takk for alle kommentarer som har tikket inn i det siste. You made my day!  

WHAT`S THE BEST HAIR COLOR FOR ME?


CHANGES 

Jeg trenger seriøst noen forandringer snart. Tror dere jeg vil passe brunt hår, litt mørkere, striper eller ombre? Det er så mye som jeg har lyst på, som er så fint. Men det nytter veldig lite å se hva som er pent på andre – det kan være stikk motsatt på meg. Jeg setter meg i frisørstolen om 2 dager, så jeg trenger en kraftig hjelp fra dere!  Hva tenker dere?

THE PERFECT ONE

GOLD NECKLACE

Måtte trå til med et nytt smykke. Elsket kombinasjon med disse to fargene, ahh! Dette vil bli mye brukt til sommeren. Det er jeg sikker på. Uansett, photoshooten gikk overraskende bra, og vi hadde det like morsomt som alltid. Jeg føler meg så sinnsykt komfertabel forran kameraet – og det er deilig. Følelsen av å være fornøyd med seg selv. Det er så absolutt ingenting jeg vil endre på når det gjelder kroppen min. Håper at flere sitter med samme følelse som meg! 

// PS: dont`t forget my give away!

FLORAL MACBOOK CASE

SUMMER, IM READY! 

Et sommerlig design på macbook´en eller marmor? Hm, jo takk begge deler. Men nå måtte jeg faktisk bytte over til mitt nydelige floral dekselet. Det er snart sommer, og jeg syns faktisk dette er finere. Både jeg og pc´n min er klar for sommeren nå. Vi gleder oss! Nå skal jeg lage meg en god kopp med te før jeg setter meg ned med litt mailer. Vi snakkes senere søtinger, kos dere masse i dag! 

BLOGGING: FRIENDS WHO INSTAGRAM

Instagram er deffinitft favoritt appen på iphone som jeg bruker støtt og stadig. Her finner jeg inspirasjon og motivasjon – ikke minst holder følgerne mine motet mitt oppe.
De er helt klart grunnen til at jeg enda blogger, og selvfølgelig orker å ta bilder i det hele tatt. Derfor har jeg valgt ut 6 av mine fantastiske følgere som jeg ønsker å dele
med dere. Har prøvd å velge brukere med ulike kategorier, så alle og enhver kan bli inspirert. Enjoy! Og la meg vite hvis du har en venn på instagram/blogg som er
inspirerende. Sharing is caring ♥

Llone, en supergod gammel klassevenninne. Hun legger ut fantastiske bilder av både naturen i vakre Finnmark, samt motivasjons bilder fra treningen og resultatene hun får.
Lone oppdaterer ofte om hva som skjer backstage under bikini fitness konkurransene. Morsomt!

Theresa_Knudsen, fotografen min. Selvfølgelig måtte jeg velge den mest fantastiske personen. Hun legger ut helt sinnsyke bilder. Her får vi blant annet en titt
på hverdagslige bilder, samt bilder hun har tatt under photoshooter.


Aggibaggi, fra min egen hjemplass. Skjønneste jenta jeg vet om. Sanger og artist. Her får vi et innblikk av hva Agnete gjør, og hva som skjer bak kulissene før hun
skal på scenen. Jenta som har vært med i The Blacksheeps og har deltatt i Mgp Jr, Mgp og masse annet. Vanvittig kul jente med mye mot!

Idahss, bestevenninnen min som står meg nærmere enn de fleste. Hun har nylig flyttet til London hvor hun stadig oppdaterer livet sitt. Det er så mange fine
og inspirerende bilder til tross for at det faktisk er tatt med iphone. Selv hadde jeg aldri klart å få fine bilder uten speilrefleksen.

Stylebymanda, hun fortjener bare virkelig masse oppmerksomhet. For en inspirasjon man får av brukeren hennes. Det er faktisk helt sykt, check out.

Heddawoien, for en pen jente altså.. er det mulig? festing, selfies og nye innkjøp får vi sett på instagram kontoen hennes. Vil så absolutt anbefale å sjekke ut! Virker som om vi får se hverdagslige øyeblikk som skjer i livet hennes. Mye fine og klare bilder også!

PS: Don`t forget my give away! And follow me on Instagram @benedikteporsanger