Snart fredag og helg, det gledes!

Bare noen timer til fredagen er her, det gledes! Denne helga skal nytes. Jeg hadde egentlig litt lyst å reise hjem, som alltid. Skjønner ikke hvorfor, føler meg så utrolig lite voksen til tider. Greit nok å besøke mammaen sin i blant, men jeg kunne seriøst flyttet inn til mamma. Jeg lover dere, om vi hadde vært en “kjent” familie, med film team og hele pakka – så trust my words, vi hadde alle bodd under samme tak. Det er ikke noe spørsmål engang. Ikke bare fordi det hadde vært god tv, men vi alle trives veldig godt rundt hverandre. Syns jeg hører lillesøster “ja, nå snakker du for deg og mamma i hvert fall”..haha! Nei, kanskje det er det jeg skal satse på. Min egen tv serie..

THINGS TO DO THIS WEEKEND

💭 Ta på deg de mykeste klærne, pakk deg inn i ullpledd og snurr film! Jeg pleier selvfølgelig ha hundre telys rundt om i leiligheten, og favoritt godteriet i en liten skål ved siden av. Da anser jeg livet som perfekt for noen sekunder i hvert fall.

💭  Sett av en halvtime/time på å gjøre ting som vil tilfredsstille deg senere på kvelden, for eksempel ren leilighet,  organisere tingene dine, eller fylle opp kjøleskapet? Åh, det kan umulig bare være meg som elsker fredags handelen på matbutikken? Altså, fyfaen så mye dritt man handler, men gud så verdt det er.

💭 Dra innom byen å ta en liten lunsj med noen venninner, eventuelt bare en slush på veien!

 (Hahaa ja, her går det ikke i kaffe. Slush eller milkshake, yum!) 

💭 Start dagen med trening, skulle jeg til å si. Men rlyyy, la oss være ærlig.. om det er det dere ønsker å høre, så har dere kommet til feil blogger. Start dagen med å for en gangs skyld ikke stresse opp fra sengen, jeg kan ligge i timesvis å bare scrolle gjennom instaen før jeg faktisk står opp.

💭 Spillekvelder med venninner, det slår aldri feil. Så sykt koselig!!

Desenio postere og rabattkode

Reklame | Desenio

Jeg er verdens gladeste jente akkurat nå, kjøkkenet og soverommet føles som nytt! Altså, nå er alle bilder som henger på veggene rundt om i leiligheten, fra Desenio.no. Får bestandig så mange spørsmål av venninnene som er på besøk “åh, så fine bilder! hvor har du kjøpt de?” – svaret er alltid det samme. Tror jeg har handlet hos Desenio i typ 3 år nå, om ikke lenger! Så det sier vell litt, om hvor fornøyd jeg faktisk er.

Desenio har vært så snill, og gitt dere lesere 25% (!!) rabatt på hele nettbutikken fra 24 – 26 september. Rabattkoden er BENEDIKTEP. Den gjelder på alle posters, utenom handpicked / collaboration / personlige posters / rammer.

 

KJØKKEN

plakat 1 her / plakat 2 her

På kjøkkenet valgte jeg å sette opp to bilder som enkelt gjør det litt mer koselig. Vet ikke om jeg har vist det på bloggen tidligere, men stua og kjøkkenet er i samme rom. Derfor er det ekstra viktig for meg, å ha et fresht kjøkken. Herbs plakaten er jeg spesielt fornøyd med, tror faktisk kjæresten også likte den veldig godt. Bestilte den i størrelsen 30 x 40, og du finner den her.

 

 

..sykt hvor mye et bilde kan gjøre med leiligheten din!!

_____

 

SOVEROMMET

plakat 1 her / plakat 2 her / plakat 3 her / plakat 4 her

Har ikke ord! Soverommet har gått fra å være et kjedelig rom, til å bli favoritt stedet mitt. Om dere er som meg, og syns dette med bildevegg er vanskelig, så vil jeg sterkt anbefale Desenio sin eksempel-byggevegg. Det hjelper deg med å se hvilke bilder og rammer som passer sammen, ikke minst forskjellige oppsett. Jeg tar den alltid i bruk!

Ikke glem rabattkoden dere kan bruke hos Desenio, BENEDIKTEP. Den gjelder på alle posters, utenom handpicked / collaboration / personlige posters / rammer. Koden varer fra 24 – 26 september.

 

..om dere lurer på hvilken størrelse jeg har i de forskjellige bildene,

svarer jeg mer enn gjerne i kommentarfeltet!

HAPPY SHOPPING 💕

Vaniljemuffins

EN BEDRE SØNDAG

Jeg som hadde planer om å stå opp tidlig, jobbe med skolearbeid og se på fotball kamp rundt 15:00 tiden.. skjønte allerede i morges at det bare var å glemme. Våknet nemlig ikke før langt ut på formiddagen, og lå i sengen i flere timer. Det var deilig da, jeg angrer ikke et sekund! Måtte faktisk også se den nye serien “nudes” som går på nrk, foreløpig vil jeg ikke si det er en “sykt bra” serie. Nå har jeg kun sett 3 episoder, men uansett. Ikke noe for meg. Tenker kanskje budskapet er bra, men jeg tror det kunne blitt gjort på en mye bedre måte, for å virkelig treffe folk! Flere som har sett den? Hva syns dere om den?

Ellers har jeg bakt vanilje muffins, som jeg selvfølgelig tenkte å dele oppskrift på! Det er liksom alltid det det går i, dersom vi skal lage noe enkelt og godt. Syns det er så vanskelig å bestemme meg for en skikkelig god muffins oppskrift, jeg prøver liksom alltid noe nytt.

 

OPPSKRIFT

240 g hvetemel – 280 g sukker – 3 ts bakepulver – litt salt

1 ts vaniljesukker – 80 g smør – 2 stk egg – ½ dl helmelk

Bland alt sammen, og hell i muffinsformene!

(stekes på 175 grader i ca. 20 – 25 minutter)

 

 

MMM..

__________

 

Det har vært en skikkelig koselig helg, til tross for at jeg har jobbet hver dag. Pleier vanligvis være ganske utslitt, men nå har det gått veldig greit! På fredagen etter jobb, ble vi invitert på taco! Det takker man selvfølgelig aldri nei til. Barna demmes var også veldig ivrig på en liten match i fotball bingen, så da ble det 13-0. Til barna altså. Innså raskt at kondisjonen min ikke var helt som jeg hadde håpet på, hvem ønsker å stille opp som PT? Oooog, på lørdagen fikk vi besøk av familie, skikkelig koselig! Helga har vært 10/10.

♥ ♥ ♥

Tanker rundt lappen

💕 Følelsen av å aldri klare teorien. Det var vell den første tanken jeg satt med! Akkurat som om jeg ikke gruet meg til alt andre som også venter, oppkjøringen blant annet. Føler nesten det er verre å stryke på teori enn oppkjøring. Tror det er lettere å øve seg mot en ny oppkjøring, fremfor å øve seg til en ny teoriprøve. Det kan bli tungt å sitte i 2 ekstra uker, for å lese på samme dritten du akkurat har øvd som en idiot til. Vet ikke om dere føler det samme?

💕 Kommer aldri til å gå videre til neste trinn! Til de av dere som ikke har begynt med kjøretimer, vet kanskje ikke dette. Men vi har forskjellige trinn å bevege oss opp mot. Jeg er for eksempel på trinn 2, eller 3. Husker ikke helt. Men alt handler om hvor flink du er å håndtere bilen og situasjoner. Ikke minst, når er du klar for oppkjøring?! Jeg er usikker på når jeg kommer til å bevege meg vekk fra trinnet jeg er på nå, for det føles ikke greit ut. Jeg surrer veldig mye med vikeplikter.. Jeg vet jo når jeg har vikeplikt, svarte masse rett på teoriprøven om det. Det er bare alt stresset rundt i trafikken, som gjør at jeg ikke får nok tenke tid. Og da blir alt feil..😅

💕 Det blir bare bedre og bedre, for hver kjøretime. Selvom ting kan føles litt kjipt av og til, så er det viktig å kjøre masse. Jo mer du kjører, jo flinkere blir du! Jeg er veldig heldig med kjørelæreren min! Til tross for alle feilene jeg gjør, så klarer han til å få frem litt stå på vilje. “dette kan jeg!! dette klarer vi lett!”. Jeg går forresten til Nordlys trafikksenter, syns de er helt supre.

💕 Nå har jeg nærmet meg en oppkjøringsdato, og jeg syns det er skikkelig nervepirrende. For jeg vet hvor nervøs jeg blir i slike situasjoner!! Krysser alt jeg har, for at den følelsen forsvinner etterhvert. Kjørelæreren min var i hvert fall overbevist om at det vil bli bedre, når en selv føler seg trygg bak rattet.

💕 Det er ingenting som er mer motiverende nå, enn å ta lappen. For å kunne ta den, må du i hvert fall ha lyst på den. Det nytter ikke ta den, bare fordi “alle vennene dine har den”. Husker jeg startet å lese på den da jeg var 18 år. Hadde egentlig ikke noe særlig lyst på lappen, for å være helt ærlig. Jeg syns bil var noe dritt, og det interesserte meg overhodet ikke. Eneste grunnen til at jeg vurderte å ta den i 18 års alderen, var fordi jeg syns det var flaut å si “jeg har ikke lappen”. Så, det endte jo selvfølgelig opp med at jeg faktisk ikke gadd å lese til den. Tror jeg leste gjennom boken 1 gang, og tenkte “hell no, denne leser jeg aldri igjen!”. Nå har jeg faktisk behov for lappen, og kjenner virkelig at jeg vil ha den.

Store nyheter skal avsløres!

Merker det er vanskelig å holde bloggen i gang, når all fokus ligger på sidelinjen og jeg ikke kan fortelle så mye. Det ser kanskje ut som at jeg ikke driver så veldig mye med bloggen for tiden, men det har vært full kjør med mye annet bak. Jeg gleder meg til å fortelle, blir skikkelig spennende. Skal ærlig innrømme å si jeg er passe nervøs i tillegg. Men jeg tar en ting om gangen, nå først har jeg et samarbeid jeg skal jobbe litt med og holde fokus på!

Føler overskriften kanskje var litt irriterende, siden jeg ikke har noe nytt å komme med akkurat nå. Men jeg ville aldri skrevet det uten grunn, og det håper jeg dere vet. Som overskriften sier, noe skal avsløres. Og tro meg, det kommer!!

Nå er det ikke lenge til glattkjøringen min heller (som mange vet, så holder jeg på med lappen)! Vet ikke om jeg skal glede eller grue meg, folk sier det er morsomt. Kommer til å ta timen veldig seriøst, men det er vell lov å more seg litt når man først har muligheten på en slik bane? Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å bli livredd med engang bilen begynner å skli. Haha!

Oppdatering på kjøretimene

SPENT OG NERVØS PÅ SAMME TID!!

_______

 

La oss hoppe rett inn i det! Mange har spurt etter tanker omkring lappen, det kommer et helt eget innlegg om dette senere. Der kommer jeg til å fortelle om tankene mine før jeg tok teorien, før jeg startet kjøretimene. Ikke minst tankene jeg sitter med nå. Så det kommer etterhvert, trust me. Til de som ikke har fått det med seg, så er teorien bestått. Jeg har lenge kviet meg for å ta den, det har nesten vært et problem for meg å bare ta opp teoriboka. Jeg har aldri følt at jeg mestrer å kjøre en bil, og i hvert fall ikke forstå meg på alt som følger med. Utrolig nok klarte jeg teorien, og det føles jævlig godt.

..Men!!! Nå har vi kommet oss enda et steg nærmere lappen. 

Vi har nemlig satte opp alle obligatoriske timer som gjenstår, i tillegg til glattkjøringen. Jeg hadde som sagt kjøretime tidligere i dag, så vi ordnet alt da. Det blir sykt spennende, ikke minst veldig deilig å føle at det går fremover. Nei, dette blir skikkelig bra dere! Nå er det nok ikke lenge igjen før oppkjøringsdatoen er klar! Jeg er både spent og nervøs på samme tid 😍 💕

Det er kun nå du kan gjøre det!

Det er så rart når man tenker tilbake på ting. Husker dere før, da man gikk på barneskolen og sommerferien føltes som en evighet? Sommerferien var så lang at jeg gledet meg til å komme tilbake på skolebenken og være med alle vennene igjen. Nå rekker jeg så vidt blunke, før sommeren er over. Tiden flyr!! Dere aner ikke hvor mange barndomsvenner jeg har. Barndomsvenner som jeg prater med hver dag på snapchat, men som jeg ikke har sett på 4-6 år. Det er helt vanvittig vilt å tenke på, for helt ærlig, det føles ut som at jeg var med de i går. Det er skummelt!! Kan vi plis stoppe opp litt, og bare se rundt oss?

8 år siden jeg ble sammen med kjæresten min, 5 år siden vi fikk en liten hund som vi elsker over alt på jord, 3 år siden jeg bodde i Kristiansand, 1 år siden jeg kjøpte leiligheten hjemme i Finnmark, bare noen måneder siden den beste dro inn i militæret. 

Syns det er trist hvor fort man glemmer ting, så jeg prøver mitt ytterste på å virkelig nyte øyeblikkene. Og ikke minst huske de. For uansett hvor mye man nekter på det, så blir enkelte ting satte i glemmeboken. Alle de fine øyeblikkene sammen med familien, studietidene, opplevelser og minner sammen med venner..det er ting jeg nyter. Øyeblikk jeg virkelig griper! Jeg har sagt det før, og sier det igjen – derfor bruker man ikke tid og energi på de som vil deg vondt. Bruk heller all energi på de som faktisk betyr noe for deg, og hold fokuset ditt der.

Det er kun nå du kan gjøre det! Ta godt vare på alt rundt deg, og nyt det! 

Antrekk og dagens planer

 

GENSER ZARA BUKSE USIKKER, SKO BALENCIAGA, SMYKKE BERSHKA

_____________

 

Det er alt for tidlig å stå opp om dagene kjenner jeg, skulle gjerne sovet noen timer ekstra. Hver dag denne uka, har jeg vært oppe rundt 06-07 tiden, og vært på skole/jobb til kveldstid. Det tar ekstremt mye på energien. Håper det er noe som blir rutine etterhvert, og at jeg kommer lettere inn i det med tiden! Jeg skal ikke klage, for det blir både peng og kanskje utdanning ut av dette, haha!

Humøret mitt er strålende da, og jeg elsker at det er mye på planen fremover. Det gjør meg skikkelig motivert, og utrolig effektiv. Rart hvor mye man faktisk rekker å gjøre på en dag, når man først går inn for det. Om vi ser tilbake på hverdagen min for 2 måneder siden, kontra nå – så får jeg gjort så mye mer.

 

Dagens planer:

1. Skole! Kjenner jeg gruer meg litt, fordi jeg ikke har rukket å sett på oppgavene, og heller ikke rukket å forberede meg til dagens time. Hater å komme uforberedt! Det skal ikke skje flere ganger..

2. Jobb! Motiverer meg selv ved at det endelig er onsdag, noe som betyr snart helg.

3. Fortsette med sorteringen av klær! Om dere ikke har fått med dere dette innlegget, så sjekk det ut. Skal jeg rekke å bli ferdig til søndagen, er jeg bare nødt for å hive meg rundt.

4. Leiligheten må ryddes! Ser ikke ut her. Er det forresten noen som har en god støvsuger å anbefale? Gjerne en som surrer for seg selv i stuen og området rundt. Kjenner det hadde vært deilig å bare kunne trykket på en “på knapp” og den hadde gjort jobben.

 

En liten sniktitt: hva jeg skal selge!

Hei fininger! Det var et par av dere som lurte på hvor det ble av klærne jeg skulle selge, og de er fremdeles her. Jeg er bare litt forsinket til å få knipset bilder av alt, ikke minst finne frem alt jeg skal selge og gi vekk. Jeg kommer til å bruke Tise, så om dere ikke har bruker der fra før, så lag en nå! Og følg meg! Håper alt er klart til søndag, men jeg oppdaterer dere nærmere når vi kommer så langt! Foreløpig tenkte jeg bare å vise dere en liten sniktitt, av noen ting jeg blir å selge <3

 

Sykt fine bluser..

Her blir det veeeldig billige priser!

 

 

En god del strikk..

perfekt for vinteren som kommer!

 

 

Enkle topper..

Det vil komme en del topper inn på klessalget, fra 30,-

 

 

Et par sko, selvfølgelig..

Sneakers, hæler og boots!

 

 

Skinnjakker og fuskepels jakker..

Dere kommer til å eeelske dem!

_____________

 

Det er alltid godt å kunne kvitte seg med litt plagg som aldri blir brukt, eller plagg som bare fortjener litt mer oppmerksomhet! Krysser fingrene på at dere syns det er morsomt med klessalg, wiii!!