Ufortjent hat

Gjennom hele oppveksten min har jeg vært omringet av positive, glade og snille mennesker. Selv vil jeg påstå at jeg er en av dem. Jeg ser alltid løsninger, selvom det kan virke umulig. Jeg ser alltid frem til å oppnå noe, selvom det tar tid. Jeg ser alltid det gode i mennesker, selvom mange ser det stikk motsatte.  Bloggen min er litt overfladisk, kan virke perfekt og alltid smilende og glad. Men det er fordi jeg ønsker at dere lesere skal føle at dette er et fint og avslappende sted å komme til, jeg tror alle trenger det og har godt av det – på den måten at noen kanskje blir inspirert, motivert eller rett og slett får et smil om munnen. 

En av de mest stilte spørsmålene når det kommer til bloggen blant venner, sponsorer og møter; hvordan takler du hatet? Det er ganske trist å si det, men etter mange år med dritt kommentarer rettet mot meg, har jeg blitt vant til det. Jeg tror ikke det finnes en eneste kommentar som kan påvirke meg lenger. Selvfølgelig, hvis jeg har hatt en kjempe dårlig dag og ser en kommentar som virkelig treffer meg, kan det såre. Men det er heldigvis sjeldent, det er sjeldent jeg har så dårlige dager med meg. Etter mange år som blogger har jeg lært meg hvordan negative kommentarer skal høres og leses. Jeg leser kommentaren, tenker over det og slipper det. Tro meg når jeg sier det, det er tungt. Det er tungt å lære seg det. Folk glemmer at vi reagerer forskjellig på hat kommentarer, dere må huske på at selvom dere vet mye om meg, favoritt youtuberen din eller en annen blogger; så er det så veldig mye annet dere ikke vet. Du vet ikke om fortiden demmes eller andre ting de kanskje har problemer med i hverdagen sin. Alt kommer ikke ut på internett som mange tror.

Jeg er klar over at som blogger legger man livet sitt ut på nett, men det er ikke slik at automatisk når man blir blogger så er det greit å spre hat, bli forfulgt eller bli mobbet. Det er ingen regel som sier at det er ok, verken på skolen eller over nettet! Uansett hvor mange følgere en har på bloggen sin, eller hvor mange venner en har, er vi fremdeles mennesker alle sammen. Uansett hvilken person du skulle se; en blogger, en som går ute på gaten, en som jobber som modell – de alle har en eller annen ting i livet som plager de. Som sagt, gjennom blogg/youtube er det mye som ikke blir sagt, fordi det er privat. Det er noe mange glemmer, veldig mange faktisk. Du er nødt for å behandle hver eneste sjel med respekt, ikke minst, behandle mennesker som mennesker. Det irriterer meg hvordan andre kan tenke at det er okei å være slem fordi noen velger å dele livet sitt på nett. Hvis noen spør etter kritikk, svar på en fin måte, du trenger ikke alltid være spydig. Hvis en ikke skulle spørre etter kritikk, respekter det! 

Det er trist å se så mange mennesker føler seg bedre av å skrive hat, at det virkelig får dem til å føle seg bra av det. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe som virkelig fikk dem til å bli glad istedenfor, for disse menneskene er ikke lykkelig overhodet. Det er noe du må huske på, du som ofte får hat rettet mot deg. Vi må også huske på at de er mennesker de også. Det er kanskje ikke den riktige veien å gå, det å skrive hat kommentarer, men for de som sitter å skriver ekle kommentarer – føler dette er den beste måten å få seg selv bedre på. 

Det er så forferdelig å se at triste mennesker, skal gjøre andre mennesker som ikke har vært trist, bli trist. Vær så snill å ikke bruk energi på noen som sprer negativitet på deg, når de ikke engang kjenner deg. Det er ikke verdt det! Jeg har tusenvis av venner som har blitt mobbet både på skolen og over nett, men de fortsetter. De fortsetter med blogging, de fortsetter med skolen, de fortsetter med jobb. Skjønner dere hva jeg skal frem til? Ikke stopp å gjør noe du elsker, bare på grunn av enkelte mennesker som sprer hat. Husk på alle de rundt som bruker tiden sin på deg, bloggen din, youtube kanalen din eller hva annet det skulle være. De elsker deg, de støtter deg, de er grunnen til at du kan leve av det du virkelig elsker. Bruk tiden din på de menneskene som betyr noe for deg. 

Skulle ønske jeg leste mine egne ord for 3 år siden..

Damn it

Hey!! Beklager for at bloggingen ikke har vært helt på topp. Jeg vet dere hater å høre unnskyldninger så det skal jeg ikke komme med heller, men jeg syns innerst inne at jeg fortjente litt fri. Som jeg har nevnt tidligere har jeg gruet meg lenge til juli måneden, for jeg vet hvor hektisk den vil bli. August blir noe helt annet og håper av hele mitt hjerte at dere kan tilgi en dårlig blogger frem til da! ♥ Jeg vil gjøre mitt beste på å få ut innlegg selvom det blir vanskelig. Jeg skal prøve å få forhåndspublisert enkelte innlegg de dagene mens jeg er på jobb, og de dagene jeg har fri bruker jeg selvsagt som normalt.

Et lite spørsmål, hva ønsker dere å se mer av på bloggen? 

Tirsdagskonsert på fiskebrygga

YESTERDAY

I går tok vi turen innom fiskebrygga etter noen drinker, så koselig. Til dere hjemme i Finnmark: fiskebrygga er en sinnsykt fin plass hvor de har uteplasser å spise, selger drinker, sjøen rett vedsidenav, konserter på sommerstider og god stemning. Jeg syns fremdeles det er uvant å stå å blande drinker på en tirsdag, haha. Pleier vanligvis bare dra ut i helgene, men her i Kristiansand kan det faktisk være tusen ganger bedre uteliv på en tirsdag eller torsdag, frem for helgene! Anbefaler alle som skal på sommerferie til Kristiansand å ta seg turen innom Fiskebrygga – maten der er helt fantastisk.

 

TODAY

Jeg fikk desverre ikke tatt så mange bilder igår på grunn av det store kameraet. Har jeg noen lesere som bruker et mindre kamera, eventuelt noen som vet om et praktisk kamera å ta meg seg når man for eksempel skal på konserter, festivaler osv? Det frister lite å ta med seg et svært speilreflekskamera og knipse antrekksbilder på festivaler med flere tusner av mennesker som ser på. Men nå skal jeg kjappe meg i bilen, kjæresten sitter å venter. Vi høres om ikke så alt for lenge da, og ikke glem å kom med tips på et bra (men lite) kamera, jeg trenger det!

Isabel Marant

 

FAVORITE PAIR OF SNEAKERS

 

Er det snakk om hvilke sneakers jeg tar på meg, er det et enkelt valg. Isabel Marant er mine absolutt favoritt sko! Jeg er ganske sikker på at det vil komme inn et par nye Isabel Marant Sneakers i sko hyllen. ♥ Jeg elsker synet av masse sko, altså.. det er faktisk en negativ ting med meg; jeg bruker alt for mye penger på sko. Haha! Har du noen favoritt sko? Fortell meg gjerne! Investerer gjerne i et par fine og gode sko.

Nå skal jeg og noen venninner ta en liten drink å feire sommeren, kanskje dra på konsert senere, vi får se. Jeg har forsåvidt masse å gjøre i morgen så har lagt meg selv et lite løfte – kun noen glass vin (for en dårlig vits). Snakkes! 

Faux Fur

FLUFFY JACKET

I dag fikk jeg endelig anledning til å bruke jakken som jeg har savnet så masse, fuskepels jakken. ♥ Se så fin den er! Skulle gjerne hatt flere farger, kanskje en i mørkegrønn. Idag var det Maileen som desverre måtte gjøre jobben, ta bilder til bloggen. Vi hadde det utrolig morsomt, haha! Syns det er like morsomt å se mennesker holde på et speilreflekskamera som ikke skjønner seg på det – de ser alle ut som er spørsmålstegn å bare venter på at jeg skal komme å hjelpe dem. Maileen tok bildene med et smil å avsluttet det hele med “Oi, det her va jo faktisk ganske morsomt!!”.
 

BY MALENE BIRGER PURSE (selger vesken her.)

Jeg er akkurat ferdig på jobb og rimelig sliten kjenner jeg. Det tar virkelig på kreftene å ha en blogg i tillegg til to andre jobber, dere kan jo tenke dere. Det føles av og til ut som om jeg har jobbet 2 skift. Altså 16 timer jobb. Men jeg koser meg jo selvfølgelig når jeg sitter å blogger, ellers hadde jeg aldri gjort det. Målet mitt med bloggen er å ha mennesker jeg kan sitte å skrive til, som jeg kan inspirere og som jeg kan nå ut til. 

Håper forresten dere likte videoen jeg nylig lagde. Var koselig å stå forran kamera igjen! 

Video: Caseapp og rabattkode

Reklame | Caseapp

FINALLY

Da er videoen klar, endelig! Merker at jeg blir en helt annen person forran kamera, men det er sikkert bare fordi jeg ikke er vant til det enda. Gi meg litt tid så blir det bedre. ♥ Gjerne kom med respons på videoen i kommentarfeltet på bloggen, så vet jeg om jeg skal lage flere vidoer fremover, eller kun skrive innlegg. Jeg får ellers veldig god respons på innleggene mine – så dersom det ikke blir respons på videoen føler jeg det blir bortkastet tid. Jeg syns som sagt video er noe av det mest artigste – så jeg håper selvfølgelig dere også føler det samme. Uansett, here you go:

 

Nettsiden til Caseapp, HER // Rabattkode: BENEDIKTENP20

Klar for video?

SMILE

Hei skjønninger. Nå skal jeg hive kjæresten min i gang med redigering av video, mens jeg og Maileen skal fikse pizzaen klar. Men dere, jeg har faktisk ikke tid til å blogge så veldig mye nå – skulle bare oppdatere dere på at det kommer en video om ikke så alt for lenge. ♥ Håper dere blir å like videoen, så snakkes vi veldig veldig snart!!

Jeg selger!

Hei dere!

For en tid tilbake snakket jeg om å selge litt ting på bloggen, og dette vil da hovedsaklig være merkeklær og designer vesker. Alt er selvfølgelig ekte, men har desverre ikke kvitteringer på noe av det som har blitt kjøpt. Jeg har også valgt ut noen plagg jeg syns er ekstra fine som ikke er merke!

Slik foregår salget:

Jeg skriver minstepris på alt, så er ikke vits å by mindre enn beløpet som står notert. For å by sender du meg en mail på [email protected] og merk mailen med hva dere byr på. Ønsker kun seriøse henvendelser. Jeg foretrekker handelen ved at kjøper overfører beløpet til meg, og så fort pengene er inne, blir plagget sendt med posten. For å kjøpe trenger du altså nettbanken din tilgjenglig. Frakten trenger du ikke tenke på, den spanderer jeg. Ellers vil jeg påminne deg om at jeg ønsker en rask handel så vennligst ikke by dersom du er usikker. Budrunden kommer til å stå i noen dager, og jeg vil selvfølgelig holde “kjøper” oppdatert.

BY MALENE BIRGER VESKE / CLUTCH

En utrolig fin veske som også kan brukes som clutch med å ta av reima. Vesken er i utrolig fin stand og ikke blitt brukt mer enn 4 ganger! Uheldigvis har jeg klart å søle noe inni vesken så er to flekker på innsiden av vesken, ikke store flekker.

Nypris: 1845,- Minstepris: 900,-

CEDRICO LAMMSKINNSJAKKE

En utrolig varm og god jakke. ♥ Som dere ser på bilde er skinnet på jakken fremdeles like pent. Nesten ikke brukt overhodet, tror jeg har brukt jakken 2-6 ganger! Så den er absolutt blitt tatt godt vare på. Størrelse: xs.

Nypris: 7500,- Minstepris: 4000,-MARC BY MARC JACOBS VESKE

Vesken har blitt brukt et par ganger, noen flekker på innsiden, men ser fremdeles smashing ut på utsiden! Denne ble kjøpt på M.A.S i Tromsø som mine fleste klær er kjøpt fra – selvfølgelig ekte! Vesken er en gammel modell og vet ikke om man fremdeles får tak i denne, og derfor unik for min del. ♥

Nypris: 2-3500,- (husker ikke nøyaktig pris) Minstepris: 999,- 

Green smoothie

FEM OM DAGEN

Grønnsaksbomben som er gull for kroppen! Her er supersmoothien jeg vil anbefale til alle dere, denne vil nesten dekke “fem om dagen” behovet. Får du i deg proteiner i tillegg, er det et fullverdig måltid. Jeg elsker å lage smoothie før jeg skal på jobb eller i møter, for det er så enkelt å slenge med seg et glass på vei ut døra. Hadde det ikke vært for smoothies, kan jeg garantere dere mange dager uten frokost hos meg. 
 

OPPSKRIFT – DU TRENGER:

1 Avocado ♥ 1 neve spinat ♥ 1 frossen banan ♥ dasj med kokosmelk ♥ dasj med kokosvann
 

I PREFER MY SMOOTHIE GREEN 

Av en eller annen grunn, føler jeg meg freshere med en grønn smoothie. På lørdager og søndager kan jeg gjerne lage en ekstra god smoothie som inneholder frukt, men det er selvfølgelig ikke like mettende. I dag valgte jeg å lage en mettende smoothie som gjør at jeg ikke trenger lunsj så veldig tidlig, med tanke på planene som står for tur. Det kommer forresten en liten video ut på bloggen om ikke så alt for lenge, hvis ikke, så lager jeg et innlegg om det. Vet ikke hva dere foretrekker jeg? Nå skal jeg ta meg en kjapp dusj før søndagen står for tur. 

Håper dere har hatt en super fin helg, og tusen millioner takk for en sinnsyk respons den siste tiden!! 

Strobing / highlighting explained

Hi my loves! Etter bildet på instagram profilen min var det ufattelig mange som spurte hvordan jeg fikk den vakre gløden i ansiktet mitt, så her er det! Jeg bare elsker denne glansfulle looken. Og det er jo nettopp hva dette innlegget handler om – hvordan få en glansfull hud! 

MARKERT HVOR HIGHLIGHTEREN MIN PÅFØRES

Det første jeg starter med er en liqued highlighter på kinnbenene, over øyenbrynene, på tuppen av nesen, overleppen, haken og litt i øyenkroken. Dette gir meg allerede en super fin hverdagslig glød i ansiktet. Vil ikke anbefale noen sterkere highlighter dersom du skal på skolen, eller ut i dagslys – da det fort kan se oversminket ut. I en vanlig sminkelook ville jeg stoppet her, men siden det er ut på byen ikveld, passer det meg ypperlig å trappe opp hightlighteren litt. 

GLO MINERALS & MARY-LOU MANIZER 

Siste steget er highlighter i pudderform. Start med å påføre highlighteren i pudderform på nøyaktig samme plass du påførte liquid highlighteren, dette gir en sterk glød, men likevell ikke for masse. Enklere enn dette får du ikke ♥