Fall shoes


WHAT IS NEXT..

Jeg er så svak, så veldig svak for sko. Jeg klarer aldri gå fra en skobutikk uten å bruke penger, det er helt sinnsykt. Sko-hyllene begynner å bli veldig stappet, og jeg har knapt plass igjen. For ikke snakk om garderoben min, 50 prosent av klærne er ikke engang blitt brukt. Det er synd, og jeg skammer meg. Sko – og klessalg, hva sier dere til det? 

 

This perfect little bomber jacket

STRIKE A POSE

Dere har helt sikkert skjønt at dette er en stor favoritt jakke nå i høst. Anyways, Har dere funnet ut hva dere skal være på Halloween? Til de som ikke har sett det, så har jeg lagt ut et lite Halloween tips til dere (her), håper det kan være til en liten hjelp ♥ Min Halloween-kveld blir forran tv skjermen denne gangen, jeg har mye jobb forran meg. Og jeg har en konkurranse jeg er nødt for å komme over før jeg kan senke skuldrene. Det eneste som betyr noe nå, er at jeg gjør en god jobb og ser hvordan jeg takler presset. Foreløpig har jeg en følelse av at bloggen kommer til å gå som normalt fremover, så jeg er ganske rolig egentlig. 

 

Background for fall / winter

– C H A N E L ,  P R A D A ,  M A R B L E  &  W H I T E  –

DOWNLOAD MY BACKGROUND HERE

♥          ♥          ♥

Looking forward to sunday

S N E E K  –  P E A K  !

På søndag skjer det noe gøy på bloggen! Er dere spente? Haha, herregud, hvor mange hemmeligheter skal det være? Som dere sikkert har skjønt, skjer det noe annet de nærmeste dagene også, som jeg enda ikke har avslørt til dere. Lover at det kommer til å bli mye bra. I dag har jeg kun slappet av med serien The fosters, anbefaler virkelig alle til å se! Fineste serien jeg noen gang har fulgt med på. Har du en serie du liker godt?

Fashion blogger awards

IM WEARING

NECKLACE FROM MICHAEL KORS
JUMPER FROM BIKBOK
JACKET FROM GINA T.
SHOES FROM ADIDAS
JEANS FROM BIKBOK

TIERD AFTER WOOORK! 

Hei hei ♥ Husker dere at jeg skrev det kom til å skje mye spennende ting fremover på bloggen? Nå har det nettopp skjedd noe jeg aldri i hele mitt liv trodde jeg skulle få være med på. Alt dette er takket være dere, jeg kan ikke få takket dere nok. Jeg har så lyst å avsløre det, men tenker jeg skal vente litt til. Kanskje jeg forteller det utover helgen! Jeg håper dere også blir glade, for som dere husker – jeg lovte å ta tak i meg selv. Jeg lovte å gjøre en bedre jobb. Med dette håper jeg også dere skjønner budskapet mitt, målet mitt og drømmen min. Det betyr veldig mye for meg! Nå skal jeg sette meg ned å tenke, drømme og fullføre. Dere vil skjønne hva jeg snakker om etter helgen! Klem. 

PS: IKKE GLEM Å STEM PÅ MEG – FASHION BLOGGER AWARDS 2015 ( HER )  

Slik vasker du sminkekostene

GLEMMER DU Å RENGJØRE KOSTENE BLIR DE FULLE AV BAKTERIER

Siden sminkekosten plukker med seg døde hudceller, olje og bakterier hver gang du bruker den, blir den fort møkkete. Ganske ekkelt! Sliter du mye med urenheter og irritasjoner i ansiktet kan dette være grunnen. Det er svært viktig å vaske kostene regelmessig, ikke bare for din egen del, men også for å vedlikeholde dem.

NYVASKET BØRSTER

En av de mest effektive metodene for å rengjøre sminkekostene, er rett og slett å bruke shampoo. Skyll kosten under lunket vann før du forsiktig masserer inn shampooen. Det er viktig at man bruker en mild shampoo. Etter at du har vasket kostene med shampoo, skyller du den under rennende vann. Gjenta prosedyren til det ikke kommer sminkerester ut av kosten. Voila, freshe og rene sminkekoster!

NB: Husk å behandle kosten pent mens du tørker dem. Ikke dytt kosten ned i håndkleet, dette gjør at børsten mister fasongen sin. Jeg foretrekker å la de lufttørke, og da er det veldig viktig at den enten ligger på håndkleet, eller står opp ned i en kopp (ikke slik som på bildene mine, her er de blitt tørre). Grunnen til dette er at det ikke må renne vann ned i skaftet. Vannet kan nemlig ødelegge limet som fester hårene til skaftet.

Jeg fortjener det ikke

JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ SKUFFET OVER MEG SELV, UNNSKYLD. 

Hvordan skal jeg klare å si dette på en riktig og ærlig måte? Jeg får mange fine kommentarer fra dere, faktisk flere kommentarer enn hva mange andre toppbloggere får. Selv sitter jeg med en ekkel følelse og mener jeg ikke fortjener det. Jeg jobber ikke hardt nok, og innerst inne vet jeg at bloggen kan bli bedre.

Bildene klager jeg ikke over, men innholdet i teksten suger. Det kommer dager hvor jeg ikke bruker mer enn 10 minutter på et innlegg, det sier seg selv at noe kan forbedres. Jeg lover at jeg skal skjerpe meg. En av mine største svakheter er skriving, og det er grunn til at jeg blogger. Jeg ønsker å bli flinkere, mye flinkere. Skjønner ikke hvorfor jeg har kastet det bak meg, bryr jeg meg virkelig så lite? Nei, nå er det nok. Noen ganger er man nødt for å rive tak i seg selv. Fra nå av, skal setningene mine være enkle å lese. JEG skal gjøre meg fortjent. 

Et innlegg på min egen dialekt – kordan dialekt har du?

MARBLE EVERYWHERE

Føles merkelig å ikke skrive på bokmål, i og med at æ gjør det vær eneste dag. Men siden mange spurte om det, why not? Æ utfordrer alle til å kommentere en liten setning på dokkers dialekt – hadde vært dødsmorsomt å se! Når vi snakker om dialekter, så har det sæ desverre sånn at vi finnmarkinga ofte høres jævli grinat ut. Haha, tro mæ. Vi gjør det. Selvom vi egentlig bare e glad. La oss ta et eksempel: søringer når dem sier hei: “hææææææææææi” ja, det høres ut som at det kommer en liten “æ” bokstav med, nettopp fordi dem høres overlykkelig ut når man møter dem. Så kommer oss finnmarkinga å møter søringan “heia” og tenk dokker en ned-dypanes tone enda.. – uansett kor mye vi smile mens vi sir det, høres vi sint ut. Ikke meninga altså.. ♥ Vi finnmarkinga e veldig glade menneska, bare gi oss en sjansje.. haha!!

Halloween tutorials

HUNTER

Nå er det bare noen knappe dager til 31 oktober, dere vet hva det betyr? It`s time to do something crazy with your makeup. Halloween fester er vanvittig gøy, både for store og små. Jeg husker enda tiden da jeg var 10 år å kledde meg ut som spøkelse. Et oppklipt laken rundt hodet, og voila! Da var det rett på dørene “knask eller knep”.

HALLOWEEN TUTORIALS 

IM WEARING

BLACK EYESHADOW
BLACK SHORTS
WHITE TSHIRTS
BLACK LENSES
RED PAINT

BENEDIKTE`S ANBEFALING

For å lage de “dype sårene / blåmerkene” anbefaler jeg å ta på svart øyenskygge før du setter på rød maling. Dette vil gjøre at malingen ser ut som ekte blod. Selv tenkte jeg ikke på det når jeg satt den røde malingen på tskjorten – som dere helt sikkert kan se. På låret klarte jeg å lage et ganske bra blåmerke ved hjelp av svart øyenskygge. Lykke til girls. Hashtag #benedikteporsanger på instagram slik at jeg kan se hva dere har fått til! Jeg gleder meg ♥

I`ll have marble “to go”

 

Safe house pillow here

Clutch here // Clock here

Notebooks here


Table here, Cheese dome here & Rolling Pin with San here

Noen små shopping tips til dere som liker marmor like godt som meg. Forresten, konkurransen som kommer om ikke så lenge (kan) handle om å vinne noe med marmor. Så vær så snill og fortell meg at dere også elsker det. Haha! ♥