Review: Blinc Cosmetics

INNLEGG I SAMARBEID MED HEXASHOP

· BLINC COSMETICS ·
CRUELTY-FREE, GLUTEN FREE & VEGAN MAKEUP

Åh Hvor i alle dager skal jeg starte? Jeg har vært så heldig å få teste ut det super populære sminkemerket Blinc! Jeg kan kanskje starte hele innlegget med å si at produktene var overraskende gode. Jeg tenkte kanskje det var for godt til å være sant, da jeg først leste at de ikke var testet på dyr, i tillegg var det øyenskygger som passet alle, mascaraer med en unik holdbarhet og eyelineren som virkelig skulle vise seg å være den beste jeg noen gang har prøvd. Nei, jeg sitter fremdeles i sjokk tilstand å kan ikke tro mine egne øyne. 

SWATCHES FRA VENSTRE OG NED

HYALINE, CINNABAR, MOONSTONE, OBSIDIAN,
GYPSUM, GRAPHITE, CITRINE, TERRA, SIENNA, AMBER

MASCARA & EYELINER 
THE PRODUCTS DOESNT SMUDGE OR FADE

Mascara: En av favorittene i sminkemappen, og selvfølgelig et must. Jeg har svært sensitive øyner, som om det ikke var nok å ha en sensitiv hud – som betyr at jeg ofte ender opp med å gnikke meg i øynene og ender opp med mascara i hele fjeset. Jeg var med andre ord veldig spent på å gi Blinc sin Mascara en sjanse. Jeg valgte Mascaraen i fargen svart av fargene brun, grønn, blå og lilla. Blinc sin Mascara holder fargen på vippene mine, og jeg kan faktisk gå en hel dag uten å måtte påføre mer utover dagen, som selvfølgelig gir et stort pluss! (vannfast!!) Jeg kunne påføre mascaraen uten problemer, det var ingen klumper, og heller ingen problemer med at vippene limte seg fast i hverandre. Er du ute etter en naturlig look, så er dette helt klart noe for deg. Produktet finner du her. 

Eyeliner: Jeg har aldri i hele mitt liv sett en eyeliner penn som er så presis. Altså, her kan vi kjøre på med winged eyeliner folkens!! Dere aner ikke hvor sinnsykt bra den er, dette er helt klart min største favoritt av produktene jeg har testet ut fra Blinc. Eyelineren har en 0.01mm børste – aner dere hvor liten og smal den er eller? Kan vi alle bøye oss ned for Blinc som har klart å lage den mest presise eyelineren i hele sminke industrien?! Må også tilfløye at eyelineren holder utover en hel dag. Produktet finner du her.

SHADOW FUSION PALLET

Jeg har falt pladask for dette palette, perfekt til både hverdags og fest sminke. Fargene er pigmenterte, og de ser helt smashing ut. At et palett har øyenskygger som er pigmenterte er et must for meg! Paletten kommer med en blending kost i tillegg. Du får meg deg hele 10 fantastiske farger som passer alle, så du trenger ikke bekymre deg for det. Jeg har som sagt sensitiv hud, og denne gir meg ingen reaksjoner som mange andre paletter har gitt meg tidligere. Produktet finner du her.

♥ ♥ ♥

Produktene kan kjøpes her. Happy shopping!

Verdens koseligste blogg-kveld

Her sitter jeg, og akkurat slik ser det ut når videoer skal redigeres, tekst til bloggen skal skrives og resten som følger med. Av en eller annen merkelig grunn føler jeg at dere lesere ikke liker bloggen min dersom jeg skulle tatt slike bilder, bilder som ikke er lyse og fine. Bilder som rett og slett er upyntet. Jeg spilte nylig inn en video, akkurat her. Studio lysene ble gjemt vekk, og det ble plutselig en helt annen stemning på videoen. Nesten så ting ble litt spontant, ikke så veldig planlagt og selv var jeg mye mer komfortabel. Jeg tror helt ærlig studio lysene ødelegger mye – men det er noe jeg bare må øve på.

Og heei, ikke glem at det kommer ut video hver mandag og torsdag, så ikke glem å abonner på kanalen min her! Ha en riktig fin kveld videre, fine dere! Så snakkes vi i morgen.

How to take care of your shoes

Nå begynner det faktisk å bli en god stund siden jeg satt meg med ned med skoene mine, litt trist skal jeg ærlig innrømme. Å eie et par sko til flere tusen, og ikke bry seg, er helt vilt! Var faktisk en venninne av meg som jobber i en skobutikk som fortalte meg hvor utrolig viktig det var, og spesielt ettersom disse er litt dyre. Det er klart jeg ønsker at de skal vare lengst mulig, men da krever det også at jeg tar meg tid til å vaske de. Fremover skal jeg uten tvil bli flinkere på det. Tenkte å ta Isabel Marant skoene mine nå etter dette innlegget!


Nå er det kanskje viktig å nevne at jeg ikke er noe spesielt flink med sko, men at jeg bruker produktene slik jeg har blitt fortalt av mennesker som jobber i skobutikker. Jeg regner nesten med at de har kunnskaper om det, siden de faktisk jobber med det. Om dere lesere har noen tips, eller andre anbefalinger må dere gjerne si i fra! Om jeg vurderer å kjøpe meg flere dyre par sko i fremtiden, er det aldri galt å få litt mer kunnskap om nettopp dette! Det verste jeg vet er skitne og slitte sko! Kjæresten min hadde et par sko som ikke så ut, jeg stod sikkert i 40 minutter med alle sko midlene jeg hadde – og absolutt ingenting funket. Jeg bestemte meg for å hive skoene i vaskemaskinen, noe jeg angrer sterkt på nå.

Når skoene først har blitt utsatt, er det vanskelig å redde de inn igjen. Det er nettopp derfor det er så utrolig viktig å ta seg tid til å fjerne smuss og skitt! Gjerne prøv å fjern flekkene umiddelbart dersom det skulle komme noe. Om du ikke har noen midler til å bruke på skoene dine, funker som regel varmt vann på en mikrofiberklut.CARE & CLEAN + WATERBASED PROTECTOR


Som jeg nevnte smått ovenfor, så er det ingenting som er mer viktig enn å fjerne smuss og skitt jevnlig fra skoene. Om det virkelig setter seg, og du ikke har brukt noen form for impregnering eventuelt andre midler, kan det bli svært vanskelig å få skoene helt ren igjen. I dag valgte jeg å gjøre det enkelt, startet med Care & Clean spray, som nettopp hjelper meg med å løsne alt av skitt og smuss! Jobben blir så utrolig mye enklere.

Sprayen kan også brukes som pleie for andre materialer som lær, kunst skinn, plastikk og andre tekstiler. Det kan brukes til så mangt! Du starter med å spraye Care & Clean på en ren svamp, lag masse skum! Deretter pleier du og vasker sko parret i en og samme operasjon.


..og dette er mitt siste steg i dag. En vannbasert impregnering som passer alle typer sko og materiale. Denne beskytter skoene mot vann, olje, alkohol og generelt andre flekker. Super enkelt, og det tar deg kun noen få minutter å gjøre dette. Eneste som er viktig å huske på nå, er at du ikke burde bruke skoene før det har gått 1-2 dager.


♥ ♥ ♥

Jeg er redd

Jeg er livredd for kreft. Gjennom store deler av livet mitt, har jeg opplevd min nærmeste og kjæreste pappa kjempe mot kreft. Desverre vant kreften, og jeg mistet det fineste jeg hadde. Det er så vondt når du ikke kan gjøre noe, du bare står der. Hadde jeg kunne gjort noe i min makt for å få pappa frisk, så hadde jeg virkelig gjort alt. 

Pappa er nok grunnen til at jeg har fått øynene opp, at jeg tar dette så alvorlig. I en alder av 23, har jeg bestilt time til celleprøve. Å dra på celleprøve anbefales sterkt, spesielt når du blir 25. Men om du har en mistanke, dra til legen. Jeg tror ikke jeg er utsatt, men jeg velger like vell å dra. Det er bedre å vite, enn å tro. Grunnen til at jeg tar opp dette, er selvfølgelig i håp om at mine nærmeste skal tenke over dette litt. At mine lesere skal være litt obs, og at yngre ikke skal føle det er flaut. 

Dra til gynekologen/fastlegen din å krev Celleprøve om du er usikker, eller rett og slett bare ønsker å være på den sikre siden. I utgangspunkt får ikke kvinner under 25 år tilbud om dette. Så her gjelder det bare å kjempe seg frem. Når det gjelder liv, og du faktisk kan gjøre noe – gjør det!! Ikke vent til det er for sent.

Update: Blog & Youtube

YOUTUBE: NEW VIDEOS EVERY MONDAY AND THURSDAY!
BLOG: SOMETHING NEW

I det siste har jeg tenkt grundig gjennom bloggen og ikke minst youtube kanalen min. Det vil bli et par forandringer, og jeg må som sagt prøve meg litt frem å lytte litt mer på dere. Fremover blir det mer trening og kostholdsrelaterte innlegg på bloggen, jeg kommer til å slippe dere litt nærmere inn på meg – rettere sagt: jeg tror dere vil få et større innblikk i livet mitt. Jeg skal også prøve å utfordre meg litt med mer variasjon på bildene. Dette er noe jeg har fått svært mye kritikk på, at jeg ofte tar veldig fine og flotte bilder, men at det kan bli kjedelig i lengden. Og den ser jeg. Ble kanskje litt for låst inn i min egen lille boble, hvor alt skal være hvitt og lyst.

På youtube kanalen tenker jeg selvfølgelig først å fremst å lage videoer til dere 2 ganger i uken! Det vil komme opp videoer hver mandag og hver torsdag – litt usikker på når jeg starter. Muligens til neste uke, altså mandag 15.05.2017. Det er kun ett spørsmål, ønsker dere vanlige videoer, vlogger eller begge deler? Hvordan skal jeg dele dette opp? Har dere noen tips? ♥

Fresh sunday breakfast

 

INNLEGGET ER I SAMARBEID MED KITCHENTIME

 


 

SKJÆREBRETT HER
BRØDKURV HER

 

· HOMEMADE ROLLS + AVOCADO ·

Yaaay, jeg har endelig funnet roen, og kan blogge som normalt igjen! Leiligheten er vasket, nystekte rundstykker på bordet og en haug av motivasjon! Jeg føler den siste tiden har vært helt ekstrem, i tillegg til det har jeg hatt utrolig lite energi. Men av en eller annen grunn har jeg plutselig fått den tilbake. Som dere alle vet, så elsker jeg å stå på kjøkkenet, bare nå så står det en stor hjemmelaget sjokoladekake i ovnen, haha! Men ja, dere kan jo tenke dere hvor glad jeg er over å ha et samarbeid med Kitchentime! Jeg vet ikke om dere har fått med dere vlog-videoen (her) hvor jeg åpner opp pakken, men herregud, jeg sprekker av glede!

Skjærebrettet i grå marmor.. altså!! ♥ For ikke snakk om gull kurven som kan brukes til både brød, rundstykker og kaker. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å vise dere enda flere frokoster, og spesielt da 17.mai frokosten! Yum yum. Vi pleier alltid lage et bord med masse forskjellig, samt noe godt i glasset. Selv pleier jeg alltid ha Champagne til stedet, men noe som også er fint med de som har barn – er å lage en enkel sommer drink med frukt og bær! Selv pleier jeg alltid ha alkohol fritt drikke tilgjengelig (i hovedsak fordi jeg selv er mer glad i brus, juice og smoothies, haha).