Kjæresten er med for første gang

· MY BOYFRIEND DOES MY VOICEOVER – DECEMBER 2 ·

Hei hei. Dere skal få en liten sneekpeak av hva som blant annet blir å foregå på kanalen min utover desember måneden! Kjæresten blir blant annet med, og dere kan høre på stemmen hans at dette er noe jeg har pushet han til å gjøre, haha!! Ellers vil jeg også muligens ta dere med på reisen hjem til Finnmark hvor jeg har familien, noe jeg tror blir sinnsykt spennende. Men som sagt, jeg har 1 video jeg skal lage vær dag, så vi får se hvordan det blir med den. Jeg har en backup plan dersom jeg ikke skulle rekke det. 
 

Så vil jeg også si en ting før videoen kommer imorgen: jeg har fått høre at jeg er personen som gjør at noen gruer seg til jul, fordi de langt ifra har råd til alt jeg har kjøpt meg. Det sårer, og det gjør vondt å høre. Spesielt etter videoen jeg hadde lagt så mye vekt på, og jobbet med (DIY videoen som kommer imorgen). Dette var en video som spesielt var rettet mot dere som kanskje ikke har så veldig godt med råd (store familier, studenter eller rett og slett folk som ønsker å spare litt penger). Poenget med den videoen var at selvom man har dårlig med råd – så kan man gjøre små ting.. så det er trist å høre.. det gjør litt vondt, og jeg er nå usikker på om jeg skal legge den ut. Jeg følte ikke det på den måten. Jeg følte mer at jeg var kreativ. Jeg følte jeg kanskje istedenfor skulle få en klapp på skuldra, kanskje få en takk for ideen. Men nå er jeg usikker på om ideen var så god. Jeg skal tenke litt på den, video vil det komme ut i morgen tidlig uansett! 

24 days of BenedikteHAPPY TUESDAY EVERYONE 

 

· 1 DECEMBER → 24 DECEMBER ·

Spennende nyheter folkens! Jeg har fått enormt masse klager på bloggingen min i det siste, og det er fult forståelig. Jeg beklager så evig masse. Men nå skal jeg fortelle dere hvorfor ♥ Vær dag, fra 1 desember og frem til 24, skal det komme en video ut på youtube kanalen min. Dette er ikke noe som blir postet på selve bloggen, for denne gangen kjører jeg dette separat. Bloggen er en ting, og youtube en annen. Så dere får følge meg på de forskjellige plassene ettersom hva dere ønsker å se. På bloggen vil jeg poste helt andre innlegg enn hva kanalen handler om! Ellers er jeg langt ifra ferdig, så jeg er litt nervøs. Jeg bare håper så inderlig at jeg klarer dette, og får postet opp videoene til riktig tid. Planen er at alle videoene skal komme ut tidlig om formiddagen. Eneste problemet mitt nå er: hva i alle dager skal jeg filme? Jeg har 14 ideer selv, men mangler enda nok til å fylle ut 24 dager – har du et ønske om video? ♥

Hvordan går det med dere forresten? Det er så lenge siden jeg har blogget, dermed også hørt veldig lite fra dere. Flere enn bare meg som har begynt med julebaking, julepynting og hele pakka? Haha! En frøken som gleder seg enormt mye til jul. 

Gjesteinnlegg: Slik opplever jeg den hørende verden

Hei nye lesere, Tonje her! Jeg vil skrive et gjesteinnlegg til Benedikte på bloggen hennes, som kommer rett fra hjertet mitt og som jeg vil at hun skal vite. Jeg vil at hun skal vite om mine opplevelser med å være med en hørende som henne, mens jeg er døv. Jeg syns det er helt fantastisk å være med henne, fordi hun hjelper meg med alt. Hun retter meg om jeg skriver feil, så jeg kan lære. Hun stiller alltid opp, og da mener jeg så mye som jeg aldri hadde forventet. Som sagt: da jeg bodde i Tana, la oss kalle det for ?hørende miljøet?, for det er jo slik det blir, for meg. Det var ekstremt vanskelig for meg fordi jeg ikke var noe særlig dyktig på å skrive, lese munn og forskjellige ord, det var mange ting. Og Benedikte kunne ikke særlig med tegnspråk den tiden. Men Benedikte var den eneste som alltid spurte meg om vi skulle finne på noe, om jeg ville komme på besøk til henne. Derfor ble det oss to, derfor valgte jeg henne.

Jeg syns det er så sykt at både jeg og Benedikte kommer fra Finnmark, Tana. Men så flyttet jeg vekk fra Tana, og siden har vi ikke sett hverandre på 8 år og vi har hatt ganske lite kontakt i forhold til hva vi hadde hjemme i Tana. Men vi stoppet aldri kontakten helt, fordi vi aldri glemte hverandre. Det er fordi vi er glad i hverandre og har hatt så ubeskrivelig mange gode minner som ikke kunne glemmes! Jeg har opplevd Benedikte i døveverden sammens med meg, og Benedikte har opplevd meg i hørendeverden. Vi har opplevd enormt mye sammen! Jeg lærte henne tegnspråk, og hun lærte meg å snakke med stemmen. Per i dag har jeg blitt mye bedre. Takket være henne!

Jeg digger Benedikte fordi hun har hatt så mye tålmodighet med meg, til tross for hvor vanskelig kommunikasjonen mellom oss har vært. Dere aner virkelig ikke hvor drit kjedelig det har vært å måtte gjenta så mye (både for meg med tegn og henne med ord), men per i dag er hun fortsatt her for meg og jeg føler meg enormt heldig! Jeg har blitt mye flinkere  på å skrive og masse ting på grunn av henne!

B – Believe
E – Enjoy
N – Nydelig
E – Ekte
D – Dyktig
I – I love you
K – Kul jente
T – Tålmodig
E – Er kjempe glad i deg

PS: Om du er interessert i å vite hvordan hun lever i døve verden med meg så klikk her..er du klar? sikker? så bra!

Desperat forsøk på å ikke bli smittet

Nå ligger kjæresten min syk, og som de fleste vet er vi samboere. Blir han syk, blir jeg syk. Jeg tror mange kjenner seg igjen. Jeg prøver i et desperat forsøk på å ikke bli smittet, samtidig som jeg desperat prøver å hjelpe han på best mulig måte. Omganssyke er helt forferdelig! Jeg bare håper og ber til gud om at jeg ikke får det samme, så for øyeblikket har han fått soverommet, og jeg stuen. Selvfølgelig er det også jeg som står for matlaging, og alt som skal hentes ut fra kjøleskapet.

“Om du er blitt smittet, så er du smittet allerede og du vil kjenne det i løpet av 24- 51 timer”. Da er det vell bare å vente på dommen. Noen av dere som har tips til å unngå/bli smittet av omgangssyke? Jeg er klar over at hendene bør vaskes ofte og godt!

Get Your Christmas Shopping Done

· EARLY CHRISTMAS SHOPPING ·

Hei hei, jeg vet det har vært stille fra meg nå. Men jeg skal ikke beklage meg, for jeg vet at jeg kommer til å gjøre opp for meg når dere ser hvorfor. Dere får se allerede 1 desember, for da begynner det. I dag har jeg løpt rundt i joggebukse å shoppet inn masse nytt: interiør og selvsagt juledekorasjoner. Nå føler jeg meg endelig klar for å vise dere hvordan leiligheten min ser ut – for nå begynner jeg å bli fornøyd. Jeg var oppe hos huseierne og fortalte om ting jeg gjerne skulle forandret litt på, og snille som de er; “Nei men uff, Benedikte! Du må bare gjøre som du vil der nede, vi stoler på deg!”. Det gjor dagen min, og forhåpentligvis julen min også.

Badet har aldri sett finere ut, dere aner ikke hvor mye jeg elsker badet. Haha! Soverommet er delvis ok, jeg venter på en pakke slik at jeg får fikset som ønsket der inne også. Så straks når alt er i orden, starter jeg prosjektet mitt. Men for at jeg skal gjøre det bra, så trenger jeg litt av deres hjelp. Og jeg hadde satte evig pris på noen kommentarer fra dere. Hva er det som gjøre julen din så bra? Hvilke ting er det du liker godt med julen? Nå ønsker jeg litt “overfladiske” svar, og ikke bare den typiske “familien er samlet og god mat”. Jeg elsker blant annet juledekorasjoner og julefilmer!

Just another breakfast

1 Avocado
1 Tomat
1 ts lime
Et dryss salt og pepper

START YOUR DAY WITH BREAKFAST

 

God morgen fineste dere ♥ Jeg skjønner ikke dette, jeg stod opp i morges kl 09:00, men innlegget klarte jeg ikke få ut før nå. Er det en ting jeg må bli flinkere på, så er det å være mer effektiv når det kommer til bloggen. Skulle ønske det var flere timer i løpet av en dag så jeg hadde rukket alt som stod på planen. I det siste har jeg lagt vekk all usunn mat, og begynt å spise litt mer grønt. Jeg spiser ikke sunt for å gå ned i vekt, for det har jeg absolutt ingen behov for. Jeg spiser sunt for kroppen sin del, for energien sin del, for humøret sin del. Å ha et variert, sunt og godt kosthold gir deg så ufattelig mye! 

Det er forresten mange av dere som lurer på hva jeg gjør når jeg sier jeg skal sette meg ned å “besvare mailer”, og jeg vet mange bloggere misbruker dette ved at de skal høres veldig populære ut (noe som er latterlig) haha. Det er ganske lett å avsløre om det er så veldig “mange mail” de har å svare på. Bare sjekk om de har samarbeidspartnere på bloggen sin. Om de har 1 samarbeid i måneden, så skjønner du at det ikke er så veldig mye mails å ta seg av. Nå for eksempel, prøver jeg å få fikset med en typisk “julekalender” på bloggen min, samt så planlegger jeg et par videoer på youtube kanalen min. Så på mailen nå prøver jeg å få fikset en som muligens kan hjelpe meg å lage intro + noen partnere som kan gjøre det hele litt ekstra gøy!