Svarer på ALT dere lurer på: fremtidig jobb, alenemamma, sivilstatus akkurat nå++

Hvordan er det å bli singel rett etter å ha fått et barn?

– Det føles rett, samtidig er det jo trist at det ble sånn. 

Skammer du deg over situasjonen siden du aldri prater om det?

– Nå var det jo ikke slik vi så for oss at det skulle bli, men hva skal man gjøre? Og føler bare jeg må: men bare fordi at jeg ikke skriver om det her på bloggen, så tenker du grunnen er at den er skammelig? Da er det mange ting som er skammelig skal jeg si deg, for det er myyye jeg ikke nevner her. Sorry for et kvast svar, men jeg er så lei at folk tror både det ene og det andre fordi det ikke skrives om på bloggen. Om jeg ikke sier at jeg er singel hver dag, så begynner folk å stusser i om jeg har funnet en eller ikke. Haha! 

Har du noen i kikkerten akkurat nå?

– Nei.

Er du ferdig med å få barn, eller kunne du tenkt deg flere?

– Akkurat nå har jeg det veldig fint med slik ting er. Men det er så vanskelig å si, ting forandrer seg med tiden..

Du vurderer ikke slutte med blogg og heller begynne med youtube?

– Det har vært i tankene, men jeg syns det er kleint. Hvilke videoer kunne dere tenkt å se på i så fall? Føler ikke jeg er helt klar for å vlogge enda, så da måtte det blitt andre videoer. Kom med forslag så skal jeg vurdere det i mellomtiden. Planen har jo alltid vært å bli flinkere med youtube. Enn så lenge har jeg fremover planlagt å komme ut med 1 video i mnd. Det er kanskje litt lite, men fint til å begynne med. Tenker det er viktig at man liker det man holder på med! Det er jo sykt morsomt å spille inn videoer, men en annen ting er redigeringen.. 

Hvordan blir det nå med huset du og eksen kjøpte sammen?

– Det er solgt. 

Hørte rykter om at du skal være med på tv?

– Er det rykter du har “hørt”, eller spør av nyskjerrighet fordi jeg har pratet veeeldig mye om hvor mye jeg ønsker å være med i et program? Enn så lenge ikke, men jeg SKAL være med på et eller annet – en eller annen gang. Må bare bestemme meg for hva som kunne vært spennende å være med på..

Hva tenker du om blogging og alt oppstyret om at flere og flere syns det er kjedelig?

– Selvfølgelig syns jeg det er kjipern, for jeg elsker å blogge. Jeg får steppe opp gamet litt, så får vi se hvor “kjedelig” det blir å lese blogg!! Haha neida, men jeg skal fikse det litt gøy. <3 

Det er grows at du biter negler, når har du tenkt å slutte?

– Nei sier du det?? I fucking knooow! I DAG.

 

Halloween feiringen som var

Alkohol, fyll med venner og en bakrus dagen etterpå, ble byttet ut med dette. Nå er jeg kanskje verdens kjedeligste person som sier det, men jeg elsker det. Først holdt vi lenge på med gresskar, gøy for barna. Haha! Deretter bakte vi muffins og senere tok vi selvfølgelig på oss kostymet vårt. Jeg har en hel eske full med halloween stash, som jeg lenge vurderte å pynte huset med. Men altså, det er vell begrensninger på hva man tar opp foran en baby! Tror jeg holder de svære edderkoppene for meg selv, kan heller putte de frem neste gang vi jentene skal ha noe halloween party. De edderkoppene er helt sinnsyke. Løper rundt i stua, har rødt lys på seg og lager skikkelig ekle lyder. Vet ikke hvorfor jeg har de engang..ikke husker jeg hvor jeg fikk tak i de heller. Men det var i forbindelse med en fest på vgs tror jeg.. 

Begynte å tenke ekstra på corona tidene, når ingen banket på døra å skrek ut “knask eller knep“. Litt deilig å slippe det maset, samtidig fikk det meg til å tenke. Det fine med å få baby nå i corona tidene..ikke hadde jeg turt å dra utenlandsk på reise, ikke kan man kjøre i gang svære fester å ha det gøy, ikke kan jeg dra på svipp tur til Oslo. Okei, man kan jo. Men jeg hadde ikke følt meg komfortabel med det. Det eneste negative, er jo at vi nesten ikke får sett familien..Akkurat nå i det siste har vi hatt litt besøk, men alt er jo så begrenset.

Dette skjer i November

• WELCOME NOVEMBER •

Jeg lå i går og telte ned minuttene til klokken bikket 00:00, og at det endelig stod 1. November. NÅ er det jul, tenkte jeg! Haha! Kan dere tro det? Tenk, nå er det faktisk ikke lenge til jul. Som dere helt sikkert vet så er jeg stor fan av julen, og ekstra koselig skal den bli i år. Juletre pynting, bake masse gode julekaker og dra på julegavehandel. I år skal jeg være tidlig ute! Sies hvert år.. Tenkte å dele en liten liste med dere, over ting jeg ønsker å gjøre i November måneden! 

• 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE DENNE MÅNEDEN •

1. Nå har vi planlagt å satte opp en skikkelig bra plan på bloggingen, denne gangen har jeg faktisk tatt i mot hjelp! Så nå er jeg spent på å se hvordan dette går. Tror jeg trenger å ha en som kan hjelpe meg litt på veien. Av og til trenger man litt inputt fra noen andre, enn seg selv. 

– Innleggene det siste året har kommet i rykk og napp, noe jeg ønsker å beklage meg skikkelig for. Men jeg skal være ærlig å si at jeg har hatt viktigere ting å tenke på. Helsa først, alltid! Og nå kjente jeg at bloggen måtte legges til sides, for at jeg en gang skulle komme meg opp igjen. Først og fremst har jeg ønsket å bli kjent med babyen min, ikke minst gjøre meg selv trygg i mamma rollen. Jeg har virkelig brukt all tid på henne, og det har vært en magisk tid. Jeg gleder meg til tiden fremover, dere aner ikke. Husker enda da vi kom hjem fra sykehuset med henne, hvor utrolig redd jeg var. Stod på helt egne ben, med en baby. Sist jeg byttet bleier var typ 19 år siden..Skjønner dere?! Og det var en av tusen ting jeg var bekymret over: hvorfor gråter hun? hva vil hun ha? er hun sulten? er det bleia? har hun vondt noen plass? Sånn sett, føles det veldig godt nå. Nå vet jeg hva hun vil ha, nå vet jeg når hun er sulten, og jeg hører forskjell på klage skriking – og vondt skriking. Alt er bare veldig deilig akkurat nå..jeg nyyyyter babytiden. Samtidig har jeg også gått gjennom et breakup, en skikkelig energityv! Kjenner at det var på sin plass å la bloggen ligge litt..Ønsker uansett å rette en stor takk for at dere orker, og fremdeles klikker dere inn her. Nå venter det masse spennende 🙏🏼

2. Begynne å tenke på årets julegaver. Jeg holder på å fikse lillesøster sin julegave – og den er pretttyyyy good om jeg kan si det mildt. Vet om en som blir glad for julegaven i år! Lillesøster gidder aldri lese bloggen min, så nå må ingen sladre om at jeg har skrevet det her, haha! 

3. Gjøre en Q&A i løpet av måneden, på video. Nå er det alt for lenge siden sist! Jeg fikk inn over 60 spørsmål sist gang jeg la ut om spørsmålsrunde, så åpenbart er det etterlengtet. 

4. Sette oppe en plan på hvordan jeg ønsker den nye leiligheten min. Forhåpentligvis er det ikke så lenge igjen til vi flytter, eller – det er ikke lenge igjen. Det er i hvert fall et par ting jeg ønsker å gjøre før jeg flytter inn der. Blant annet bytte gulv på bad, og fikse rommet som skal brukes til walk in closeth.

5. Kjøpe en søt julepysj som jeg kan spasere i på morgenen. Kappahl hadde faktisk fått inn noen sykt stilige morgenkåper, og Asos vet jeg pleier å ha masse fint. 

6. Julevasken må taes før desember måneden kommer.

7. Jeg har i samme slengen vanvittig mye ting som skal selges (Chanel, Prada, Gianvito Rossi er noen merker), samt litt interiør ting jeg ønsker å kvitte meg med. Alt blir lagt ut på instaen min som jeg har opprettet nå i helga. Det vil komme i rykk og napp, og alt blir slettet ettersom det er solgt. Følg meg der!!

8. Lakke neglene, for å unngå en ting. Haha, vet ikke om jeg tørr å nevne det engang. Jeg biter negler, og jo takk jeg vet. Det er ekkelt som faen. Tenker typ hvis jeg bruker lang tid på å gjøre de fine, så kanskje jeg ikke har så lyst å bite dem.

9. Opprettholde alle de gode rutinene! Legge seg tidlig, stå opp tidlig, trene og få gjort husarbeid før klokken bikker formiddag. Sykt deilig!

10. Legge av minst en lørdag i måneden, hvor jeg skal ta meg tida til å faktisk slappe av med julefilmer ✨