Verdens beste havregrøt

RISE AND SHIIIIIINE

Jeg har nylig vasket klær, ryddet leiligheten, tatt bilder til bloggen, fikset blomster på bordet og vært på butikken.. så du kan tenke deg hvem som var sulten nå. Jeg kan si så mye som en ting: jeg har nettopp spist en av de bedre havregrøtene jeg noen gang har lagd. En skikkelig smaksrik havregrøt () som virkelig gav kroppen energi. Jeg gleder meg til å dele oppskriften med dere, for denne kommer dere til å elske! 
 

· EN SUNN OG GOD FROKOST ·

1 dl havregrøt
2 dl soya melk
banan
bringebær
Chia frø
Peanøttsmør 
 

..Jeg pleier alltid å koke havregrøten i en kjele, og der tilsetter jeg også honning for søtningsmiddel + litt banan. Resten brukes til topping! Dersom du skal lage denne ekstra god, så er det super godt med små sjokoladebiter oppi  Jeg pleier alltid å kjøpe Ombar sin sjokolade (tror den er vegansk), og i tillegg til det, så er den 100% økologisk. Jeg vil i hvert fall anbefale dere denne oppskriften på det sterkeste! 

Rare flowers cleansing

FOR DRY AND SENSETIVE SKIN

Hei fineste dere! På tide med et nytt innlegg hvor jeg tester ut noen av ønskene deres. Jeg har den siste tiden fått en del spørsmål om jeg kan teste ut Loreal sine Rare flowers hudpleie serie. Og ja, selvfølgelig. Det var egentlig helt ypperlig, ettersom jeg faktisk trengte litt påfyll av hudpleie produkter! Det var også fint dere ønsket noe som faktisk er egnet til tørr hud. Jeg har testet ut produktene i over 2 uker nå, og foreløpig syns jeg produktene er gode.
 

CALMING ROSE & JASMIN EXTRACTS

Rare flowers cleansing gel: For meg, er denne gull verdt! Både morgen og kveld masserer jeg denne inn i ansiktet, og skyller av. Dette gjør jeg rett og slett for å rense alt huden går gjennom i løpet av en dag. Alt fra sminke rester til forurensning. Vil man ha en hud som både ser og føles bra er det viktig med en god renserutine. Når det er sagt; jeg har ikke vært den beste på nettopp dette (rense huden), og huden min har alltid sett ganske bra ut!! Men det er deilig å føle at huden kjennes ren ut! 

Rare flowers cleansing milk: Min nye sminkefjerner? Nei. Om jeg skal være ærlig så falt ikke denne i smak. Den gav godt med fukt til huden, og for en gangs skyld var huden silkemyk etter å ha fjernet sminken. Men jeg er for lat til dette. Gi meg et produkt som kan helles på en bomullspad og bare fjerne sminken med det – så er jeg fornøyd! Mye enklere! Haha, jeg bare hater å skylle ansiktet mitt under vann i vasken..vann langt nedover armene, vann langs halsen, vann overalt!!! Iiiik panikk følelse. 
 

SLEEP, DRINK WATER AND TREAT YOUR SKIN! XX

En kamp for å prestere godt nok

Er det en ting jeg er nødt for å stoppe med, så er det å være så utrolig selv kritisk. Det er helt greit å være nøye på ting, men når det kommer til bloggen – så blir det rett og slett en kamp om å prestere godt nok. Det er ikke gøy lenger. Og de få gangene jeg er fornøyd, så kommer alltid følelsen på at innlegget / bildene kunne vært bedre. Det blir bare aldri godt nok. For hvem? Meg selv. Høres sykt ut når jeg skriver det.. Men dette er altså grunnen til hvorfor jeg ikke har blogget på en stund. Når det går så langt, så føler jeg det er på tide å tenke seg om! 
 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Jeg er tilbake på bloggen nå: litt mindre selv kritisk, litt mindre fokus på “perfekte bilder” og heller ta dag for dag! Det er lørdag, og jeg har absolutt ikke tenkt å sitte her inne å sutre. Humøret mitt er på topp, og jeg er skikkelig motivert. Denne lille pausen fra bloggen gjorde virkelig susen. Det er som Ophra Winfrey sier “Man kommer til å feile, feile hardt før man kommer seg noen vei”. Haha ja, så dypt nede var jeg uten bloggen. Jeg måtte faktisk sette på Ophra! Nei, men seriøst, tusen tusen takk til alle dere som alltid er her inne, og takk til dere som alltid skriver en koselig kommentar. Dere er så gode ♥ 
 

HA EN RIKTIG FIN HELG, FLOTTE DERE!!

..during the Easter Break Episode 1

E A S T E R  H I G H L I G H T S

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Første videoen av den nye serien er ute! Husk at det vil komme ut ny video hver søndag fremover  Som vanlig: klikk på bildet ovenfor, for å se videoen. Planen for neste søndag er sminkevideo!! Iiiih. Jeg har bestilt noe fra Ebay for litt siden (noe som har med filmingen å gjøre), så jeg håper den rekker å komme fram til da. Ellers blir jeg pent nødt til å utsette sminkevideoen til en annen søndag og heller finne på noe annet morsomt. Uansett, jeg håper dere liker denne videoen!! Det blir masse spennende fremover, og jeg kommer uten tvil til å steppe opp nivået. Ha en riktig fin søndag videre, fineste dere.

 

Ny serie på youtube-kanalen min!

V E S K E   E R  S P O N S E T  A V  L O O K   B Y  N O R W A Y

 

IIIIH, THIS IS WHAT HAPPENS!

Jeg har vært litt stille av meg den siste tiden, men det er fordi jeg har hatt litt planleggingsdager. Jeg har vært litt frem og tilbake, samtidig litt usikker. Men etter så mange ønsker fra dere, og så mange tips – så har jeg endelig bestemt meg. Dere får så klart bestemme! Over 10 helger kommer jeg til å la kjæresten ta over planleggingen på youtube kanalen min. Det vil si: alt av planlegging, mye av redigeringen og rett og slett la han ta styringen litt. Jeg kommer selvfølgelig til å utføre alt han ber meg gjøre.
 

. . . . . . . . . . . . . . . .

Det vil fra av (altså imorgen), hver søndag, komme ut en video ut i fra ønskene deres. Så dersom DU har et ønske om en spesiell video, så er det bare å kommentere! Jeg har nå kun valgt ut de mest populære forslagene, men jeg mangler fremdeles noen punkter på listen min. Så jeg er åpen for masse forslag! Et lite hint av hva dere kommer til å se på kanalen min fremover: Hva jeg har gjort i påska, kjæresten handler antrekk til meg for 1000 – 2000,-, tester utenlandsk godteri (hvor ønsker dere jeg skal teste godter fra?! kom med tips) og sist men ikke minst en god feiring når dette er over! Jeg kommer til å lage en vlogg hvor jeg tar kjæresten med på en tur! Syden tur blir det ikke, men kanskje ta oss inn på hotell i Bergen? Oslo? Kjøre til Tromsø? Det får dere vente å se ♥ 
 

Påskefrokost

Åh, påskeferien er over for min del, og det betyr at jeg også er tilbake på blogge fronten. Jeg har tatt masse bilder til dere, så jeg kommer så klart til å oppdatere dere! For min del, har påskefrokosten vært et stort høydepunkt, haha! Jeg syns det er litt stas å gjøre ekstra ut av frokosten når det er påske. 
 

..Kokte egg, stekte pølsebiter og eggerøre er noe av det beste jeg vet 🐣

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Frokosten i påska bestod av alt fra stekte pølsebiter til eggerøre, samt litt ekstra kos som brownies og brus! Hihi, rart man elsker påska? Tror jeg kan snakke for alle når jeg sier; vi ble alt for mette. Det smakte helt nydelig  Ingenting er bedre enn å nyte en ekstra god frokost, mens solen skinner inn!
 

..HVA HAR DERE GJORT I PÅSKEFERIEN? 💛