La oss hoppe rett i spørsmålsrunden!

Hvor har du vært den siste tiden?

– Jeg har faktisk vært hjemme hos familien min, hatt masse besøk og bare slappet av.

Går det bra med deg?

– Det går helt fint, gleder meg til sommerferie for å si det mildt! Jeg har slitt litt med stress for tiden, noe som faktisk har tatt litt knekken på både meg og kroppen min. Blir skikkelig digg med noen ukers fri.

Når kommer neste yt video? 

– Åh herregud, snarest! Hva slags videoer ønsker dere da? Jeg vet det er mange som har kommentert mukbang, men faen! Jeg smatter, griser og klarer aldri spise på en pen måte. Kommenter gjerne noe annet (kan selvfølgelig lage en mukbang, er ikke det. Nå har jeg i hvert fall gitt advarsel).

Kan du prate samisk (med tanke på hvor du kommer fra)?

– Nei. Jeg var derimot veldig flink, i å både prate og forstå samisk som liten. Jeg vet ikke, språk har bare aldri festet seg hos meg. Engelsk også, verste jeg har vært med om. Når det er sagt, jeg forstår litt samisk (prøver å redde meg inn).

Kan du begynne å være mer stabil på bloggingen? Veldig kjedelig når du tar så lange pauser uten forvarsel. 

– LOVER! Først vil jeg bare si unnskyld for det, jeg vet hvor sykt irriterende det er. Men jeg lover også, at denne gangen hadde jeg både en årsak og forklaring til hvorfor det ble slik. Jeg kommer nærmere inn på dette i et senere innlegg, jeg tror det kommer til å bli skikkelig bra! Men likevel.. jeg forstår deg, og uansett hvilken unnskyldning det er, så burde man kanskje gitt beskjed om fraværet.

Dine tanker om silikon, restylane..og alt som hører med der?

– Jeg tenker at folk bør få gjøre nøyaktig det de selv vil. Om du ønsker silikon, ta det. Vil du ha mer fyldigere lepper, do it. Den eneste tanken som kommer frem; “dette er ikke noe for meg”. Jeg tørr så vidt å ta hull i ørene mine, hvordan i alle dager skal jeg kunne gjennomføre 40 stikk i leppene mine? Nei takk.