Energizing Morning Workout

..BEFORE YOUR SHOWER
MINI MORNING WORKOUT ↵
 

Hei og god morgen holdt jeg på å si.. selvom det er tidlig på ettermiddagstid! Dere skjønner vell kanskje allerede nå at dette blogg innlegget er veldig forsiket, og at dette egentlig skulle vært publisert imorges. Jeg sto opp, og startet med en gang på en liten styrkeøkt med de nye vektene vi blant annet har kjøpt til leiligheta. Etter treningsøkten dro jeg i dusjen, og startet rett på baking av nystekte rundtstykker som en herlig frokost. Og nå sitter vi med hjemmelagde pizzabaguetter i ovnen. Så på en eller annen måte klarte denne morgenen å bare fly fra meg. 

Jeg vet ikke hvor mange av dere som har fulgt meg siden jeg startet denne bloggen, men tidligere fikk jeg et kostholds og treningsoppsett fra gamle klassevenninnen min Lone som opptredde på Bikini fitness, og denne planen er satt opp til både vekten og høyden min, som jeg tenker å starte opp med. Nå har hun ordnet en plan slik at jeg blir å komme i ordentlig bikini fitness form, men jeg tenker å ha et normalt kosthold, droppe alle kost tilskuddene i første omgang og kun følge treningsplanen. 
 

WHY BE MOODY, WHEN YOU CAN SHAKE YO BOOTY

Siden det er så lenge siden sist jeg har trent, tenkte jeg endelig å komme i ordentlig form. Men som dere leste ovenfor – jeg ønsker å starte rolig. Mulig jeg til sommeren begynner å trene for fult, men akkurat nå, ønsker jeg å ta ting slik som jeg føler for. Jeg gleder meg ihvertfall til å få litt mer energi, for når jeg først kommer inn i treningsrutinene, så vet jeg hvor mye energi det gir meg utover dagen. Trening er noe som klarer å holde meg fokusert uten å bli utmattet, trening er noe som gir meg et godt humør, selv på de dårlige dagene… trening gir meg så veldig mye. Så det eneste jeg har å si: NÅ blir det trenings innlegg fremover også!! Yeeey ♥

How I Style Shearling/Sherpa

MAKE IT POP LIKE PINK CHAMPANGNE

 

· SHERPA CAR COAT ·
A SUPERSOFT COAT WITH ALLOVER SHERPA ↵

Det er mange som har spurt om litt DIY`s innlegg, og vet dere hva? Jeg tror jeg kommer med et veldig snart et. Tilbake til overskriften, lenge siden jeg har postet et innlegg i kategorien “fashion”, har savnet det litt! Jeg har sett Acne jakkene florere rundt på nettet, og selv blitt helt forelsket i slike type jakker. Denne jakken er gammel, men trakk den opp i dag! Syns den fremdeles er like fin jeg.. ♥ Man trenger ikke alltid handle inn nyhetene, av og til kan det lønne seg å trekke opp fine skatter fra klesskapet. Har du noen gamle plagg du har tatt opp igjen? Let me know! Jeg elsker mote, og her er en av grunnene! Det er så mange plagg man kan leke seg med, samtidig ingen regler på hvordan du skal gå kledd. 

Hva syns du om antrekket? 

Shopping with bae

ALL LAYERED UP

Hei hei og god morgen fininger ♥ Jeg hadde en super fin dag med kjæresten og bestien i går, virkelig. Det kommer flere bilder etterhvert, må bare få unna redigeringen av kontrasten og lyset først. Jeg og kjæresten har vært å kjøpt inn litt treningsting, slik at vi kan starte å trene hjemme. Vi begge er ikke særlig fan av å måtte gå på treningssenteret, først og fremst fordi vi elsker å trene ute – spesielt i Kristiansand. Baneheia er jo bare helt nydelig for eksempel. Det er dessuten lettere å lage tid til trening når man har alt rett forran øynene. Personlig syns jeg det er enklere å få utført en god økt kl 06:00 om morgenen når jeg har alt her, enn å måtte gå på treningssenteret.

Men nå må dere ikke glemme at jeg er helt ny i fasen av trening, det er minst 1 år siden sist. Så det er kanskje grunnen til at det er litt vanskelig å komme i gang. Mulig dere ser meg trene fast på et treningssenter om ikke så alt for lenge, haha! Men nå ser jeg tiden renner fra meg, så er nødt for å hoppe i dusjen å få på meg masken før jeg løper ut. Vi snakkes senere babes!

5 years together

Reklame | Festkompaniet

// INNLEGG I SAMARBEID MED FESTKOMPANIET

· EVERY LOVE STORY IS BEAUTIFUL, BUT OURS IS MY FAVORITE ·
NUMBER BALLOON HERE  // CONFETTI BALLOONS HERE // TASSELS HERE 

TODAY IS A PERFECT DAY TO JUST BE HAPPY

Denne dagen har vært strålende, bortsett fra at Helene reiste hjem idag. Skulle gjerne hatt den jenta på besøk lengere, håper virkelig ikke det blir lenge til neste gang. ♥ Uansett, i dag har jeg og kjæresten vært samme i hele 5 år, hvor sinnsykt er ikke det? Tiden går så alt for fort, eller så er det bare jeg som har det så alt for bra. Vi har brukt hele dagen på å bare slappe av, kose oss og nyte dagen. Jeg lagde forresten noen sinnsykt gode skoleboller og sjokoladekuler (nesten imponert over meg selv). Skal se om jeg kommer med noen oppskrifter til dere senere, spørs hva dere ønsker.

Ellers har vi i dag vært å fylt opp ballongene med helium, for hva er vell ballonger uten det?! Uheldigvis er det søndag, og jeg har ikke heliumstank (noe jeg skal fikse snarest), men Egon her i byen i Kristiansand var noen riktige helter som hjalp oss med det. Wii, så nå er leiligheten full av ballonger fra Festkompaniet, de har så sinnsykt mange fine ballonger at dere aner ikke.. Etter det tok vi selvfølgelig noen bilder, og dermed har vi bare lugget strakt på sofaen. Jeg tenker at vi bare slapper av å nyter kjærligheten idag, kanskje sette på en film senere, ta ansiktsmaske og ja.. bare sette pris på hverandre rett og slett. ♥

I LOVE YOU BBY

♥ ♥ ♥

· SJOKOLADEKULER MED NUTELLA & SKOLEBOLLER ·
GODTERPOSER HER // SØLV CONFETTI HER (TATT FRA ET BALLONGKIT)

Som jeg nevnte ovenfor, sjokoladekulene og skolebollene var himmelsk gode. Helt perfekt på en dag som dette, hvor vi kun var 3 som feiret sammen. Ikke minst utrolig enkelt. Nå sitter jeg bare å lurer på hvilke kaker/snacks jeg skal lage til bursdagen min, for jeg må da lage noe godt da også! Hihi ♥ Og hei, se hvor perfekt denne godterposen var til dette da! Trenger nødvendigvis ikke være sjokoladekuler i den, men alt av snacks! Jeg kommer definift til å ta disse posene godt i bruk, for de var bare super skjønne.

Men nå skal jeg fortsette å nyte denne herlige søndagen, tror aldri jeg har støtt på en bedre helg enn dette. Energien og motivasjonen er på 100%, og jeg føler meg helt på topp. Det er rart hvor mye et mennesket kan gjøre med deg. Det er rart hvor glad du kan bli av å bare være omringet av gode folk. Det er rart hvor mye bedre og hvor mye mer lykkelig du er, når du er med mennesker som er glad i deg og vil deg godt.HAVE A RELAXING SUNDAY ♥

Balloons, confetti & happiness

 

· FESTIVE PARTY DECORATIONS ·
SILVER & WHITE ↵

 

SPONSET FRA FESTKOMPANIET <- PS: de har et stort januarsalg nå.


CONFETTI BALLOONS KIT HERE // NUMERAL FOIL BALLOON HERE // WHITE AND SILVER BALLOONS HERE & HERE
(KATEGORI: PYNT TIL FEST -> BALLONGER)

 

THERE IS MUCH TO CELEBRATE

Hei fineste dere! Er dere klar for å lese litt fest og feiringer? For min del blir ikke det fest med alkohol inni bildet selvfølgelig, med tanke på at jeg ikke ønsker å promotere alkohol på noen måter (samt så vet jeg ikke om det er lov). Haha, uansett. Nå har jeg vært så ufattelig heldig å få et samarbeid med festkompaniet, noe jeg er super takknemlig for. Ikke minst passet det meg midt i blinken da jeg har så mye å feire. ♥ Det kommer muligens en video til dere senere ikveld, eventuelt imorgen hvor jeg viser dere alle tingene jeg har fått. Men nå i første omgang tenkte jeg bare vise dere mine absolutte favoritter. Herregud så masse fint, jeg er helt overveldet. Gleder meg enormt mye til å vise dere alt jeg fikk, om dere ønsker å se – følg meg gjerne på youtube kanalen. Jeg kommer ikke til å poste videoen her på bloggen, så om du vil få med deg en fantastisk “first impression” av festkompaniet sine produkter – følg med på kanalen HER

 Nå skal jeg og kjæresten vaske, rydde og ordne litt i leiligheten for det ser ikke ut her, det er et mareritt akkurat nå (okei, ja jeg overdriver). Men rot er virkelig det verste jeg vet om, i tillegg får vi besøk veldig snart – så yess, her skal det vaskes. Etter det er jeg nødt for å få redigert videoen til dere, så for øyeblikket er jeg ganske stresset. Mulig dere klarer å både merke og se det på måten jeg skriver.. sorry. Men jeg håper dere er spente og giret på video, ikke minst vil jeg bare takke for en kjempe god respons fra dere! Jeg setter sinnsykt mye pris på det. Som en liten takk; er det noen som har interesse for Giveaways? Skriv “JA!” i kommentarfeltet hvis du ønsker det.

My little creative corner

· BLOG ORGANIZER ·
The perfect daily planner

Hei hjerter! I dag tenkte jeg bare å komme med et aldri så lite tips, et tips jeg har kommet med flere ganger om jeg tenker meg om. Først de to siste årene har jeg funnet ut hvor utrolig nyttig den lille boken er. Her skriver jeg ned alle møtene jeg skal på, sponsor arbeid som må gjøres og hverdagslige ting som for eksempel tannlegetimer, bursdager, kjøpe inn mat, hente pakker på posten osv. Jeg bruker boken til absolutt alt, og dette gjør at jeg aldri glemmer noe.

Husker dere sist gang så hadde jeg skrevet ut masse ark av “to do lists” osv? Det ble litt rotete med disse planleggerne, nettopp fordi jeg ikke kunne ta med meg masse ark i vesken eller hvor jeg skulle ut å gå. Denne boken har jeg med meg overalt, så simpel! Glemmer aldri tiden hvor jeg alltid ristet på hode når jeg så andre bloggere bruke disse, altså, hvor mye kunne de ha å huske på? haha. Helt rart å se tilbake på, for nå klarer jeg meg ikke et sekund uten. Skal vise dere litt av oppsettet inni boken så skjønner dere hvorfor jeg elsker denne lille saken ♥

FØRSTE SIDE AV BOKEN ↑
↓ PLANEN MIN I DAG

HVERDAGSLIGE TING I PLANLEGGEREN
+ SPONSOR ARBEID Å GJØRE PÅ BLOGGEN ↵

…det er jo ikke akkurat slik at man glemmer besøket sitt som man skal få, eller sin egen bursdag – men det ligger en tanke i nettopp dette med å skrive litt hverdagslige ting. Istedenfor å sitte med jobb 24/7, i tillegg lese bare jobb på planleggeren, så trenger jeg også noe å se frem til! Jeg trenger noe koselig å lese på, en motivasjon boost! Og dere, det hjelper som bare det.

PS: beklager for designet. Det får bare være slik for øyeblikket. Alt skal fikses i løpet av 1 – 2 uker (!!!) Vil dere vite grunnen er det bare klikke deg innom facebook siden min her, hvor jeg har oppdatert alle mine faste lesere om dette.

Ting jeg ser frem til for øyeblikket

1. Helene kommer på besøk neste helg, og jeg gleder meg så ufattelig mye. Ingenting er bedre enn å være sammen med den du stoler mest på, den du kan være 100% deg selv med, den du kan prate med om alt. Den personen du rett og slett kan slappe av med. Er det en ting som er sikkert, så er det at vi skal kose oss som aldri før!

2. Om ikke så alt for lenge har jeg og kjæresten vært sammen i 5 år, og dette skal selvfølgelig feires! Jeg syns det er fint å ha en dag hvor man viser at man virkelig setter pris på hverandre. Jeg ser iaf frem til feiringen og ikke minst flere år sammen. Har allerede begynt å dagdrømme om både barn og bryllupp, haha! Skjer nok ikke med det første, men en vakker dag dere.

3. Jeg fyller 23 i februar ♥ I tillegg har en venninne av meg nylig hatt bursdag og ikke minst har hun flyttet til Kristiansand hun også! Noe jeg selvfølgelig syns er dødsmorsomt. Vi pleide å henge sammen utrolig mye når vi var små, men vi har liksom aldri hatt kontakt siden det, ikke på facebook engang. Uansett, vi skal ta en liten feiring sammen (feire at hun både har flyttet inn i ny leilighet og ikke minst bursdagen hennes) – noe jeg selvfølgelig ser frem til! Passet også helt perfekt når jeg også fyller år samme kveld. Jeg hadde jo egentlig ikke lagt noen planer på bursdagen min overhodet..

4. Bloggen fyller også år, 2 hele år i mars. Det hadde vært en skam å glemme det altså. Nei, men jeg ser frem til den dagen. Jeg ser frem til å se forbedringene, se hvor mye jeg har oppnådd på bare 1 år. På 1 år har jeg fått flere faste sponsorer, på 1 år har jeg begynt å tjene inn penger, på 1 år har jeg begynt å motta mailer og meldinger fra lesere, på 1 år dere.. på 1 år har jeg klart alt dette. Hvordan vil det se ut i 2018 hvis jeg jobber like hardt? SPENT! I mars starter jeg ihvertfall med å ta frem alle papirer og dokumenter om bloggingen og se hvilke innlegg som har vært populære, hvilke som var mindre populær, lese over kritikken, se over statistikken.. slike små ting jeg kan gjøre bedre i løpet av året 2017.

Back to work

Hei fininger!! ♥ Endelig er jeg tilbake til hverdagen, som vil si blogg, youtube og skole. Dere aner ikke hvor tøft det har vært uten alt, haha. Høres ut som dramatiske ord og at jeg overdriver fælt, men jeg tuller ikke når jeg sier det – gud så forferdelig det er å ikke ha noen ting man er nødt for å gjøre. Jeg har selvfølgelig jobbet litt med sponsorer og mailer i mellom tiden, måtte gjøre noe nyttig. Men alle skjønner at å bare besvare mailer ikke er nok å gjøre i løpet av en hel dag, spesielt ikke for en så liten blogger som meg. Jeg mottar langt i fra 40 mailer vær dag.

Men nå er jeg i hvertfall tilbake på alle fronter og klar for å leve 2017! Og hei, jeg har lagd meg en bucket liste for det nye året, flere som har gjort det? Jeg er nyskjerrig, hva har du lyst å gjøre/fullføre dette året? Tell me ♥ Jeg har så mye på hjertet at dette innlegget blir bare et rot. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt som har skjedd den siste tiden, planene fremover og ikke minst åpne meg mer opp for dere. Men dere, nå har det seg desverre slik at posten har problemer med å gi ut hentelapper og diverse, så jeg er fremdeles uten kamera. Men jeg fikser det på en eller annen måte, og bloggen får omså bli oppdatert over web camera om det måtte være en siste mulighet.

I’m taking a vacation

I’M BACK WITH EXCITING BLOG POSTS ↓
· FRIDAY, JANUARY 20 ·

Dere tenker kanskje; men Benedikte, du har jo allerede vært borte en stund? Ja, det stemmer. Jeg skal gjøre forklaringen kort, da jeg dro hjem til Finnmark i julen, tok jeg med meg kameraet fordi jeg sku blogge – men studiolysene ble glemt igjen i Kristiansand. I Finnmark rundt juletider er det konstant mørkt, ikke før nå i midten av januar/februar har det begynt å komme dagslys. Så nei, jeg fikk desverre ikke lagd noen innlegg da jeg var hjemme. Nå som jeg er tilbake i Kristiansand, sitter jeg med studiolysene – bare uten kameraet. For gjett hva, det glemte jeg i Finnmark. Så mens kameraet er på tur i posten, tar jeg meg en aldri så liten uventet ferie som egentlig skulle spares.

Å blogge etter juleferien var det jeg hadde gledet meg mest til, så har vært både sint og skuffet de seneste dagene. Noen ganger blir det slik, selv om det ikke skal skje. Spesielt ikke så seriøst som jeg tar bloggingen for tiden. Uansett – jeg har planlagt enormt masse spennende innlegg fremover, og jeg gleder meg veldig til å dele alt med dere. Tusen takk for tålmodigheten deres!

Jeg er så lei meg for at ting ble slik som det ble, og beklager på det sterkeste. Jeg ser mange har kommentert bloggen i det siste og er bekymret fordi det ikke har kommet noen forklaringer på hvorfor jeg ikke har blogget. Som sagt så oppdaterer jeg alt her, så gjerne følg meg der. Om jeg kan gjøre det godt igjen, så kan jeg avsløre en ting: det blir en musical.ly challenge video etter ferien!